در حال حاضر کشور آلمان به عنوان یک کشور پیشرفته اروپایی، مقصد بسیاری از مهاجران خارجی است که تحت عناوین مختلف قصد دارند به این کشور وارد شوند. تمام شهرهای آلمان از رفاه و امکانات کامل زندگی برخوردار است و دولت آلمان جزو حکومت های قانونی با شرایط بسیار سختگیرانه، کشور را اداره می کند. اگر شما هم قصد دریافت اقامت آلمان در سال 2019 را دارید با ما همراه باشید.

درباره کشور آلمان؛ زندگی، کار و تحصیل

اقامت آلمان شامل مراحل زندگی، کار و تحصیل در این کشور است. برای اینکه بتوانید در این کشور زندگی کنید باید آن را به خوبی بشناسید؛ آلمان یکی از کشورهای غرب اروپا است که از جهت های مختلف با دانمارک، دریای بالتیک، فرانسه، سوییس و اتریش همسایه است؛ دو کشور لهستان و جمهوری چک در شرق آلمان قرار دارند. این کشور، وسعت زیادی ندارد اما از نظر فرهنگ، صنعت و اقتصاد بسیار پیشرفته است.

چهار فصل سال در کشور آلمان بسیار جذاب و دیدنی است؛ زمستان های آلمان بسیار سرد و تابستان های آن، گرم و دلنشین است. آب و هوای این منطقه تحت تأثیر دریای بالتیک و مناطق کوهستانی قرار دارد به همین دلیل زندگی در شهرهای مختلف آن، جذابیت خاصی خواهد داشت. شرایط اقتصادی و کار در این کشور بسیار عالی است به همین دلیل، اقامت آلمان می تواند برای بسیاری از افراد متخصص، یک امتیاز ویژه محسوب شود. اگر متقاضی کار و یا تحصیل در آلمان هستید باید تمام شرایط لازم را داشته باشید.

 

راه های اخذ اقامت آلمان

اگر شما در تدارک برنامه ریزی برای مهاجرت به آلمان هستید باید به شما توصیه کنیم که راه دشواری پیش رو دارید؛ أخذ اقامت آلمان به یک سری شرایط و ملزومات نیاز دارد که فرد متقاضی باید از آن ها اطلاعات کاملی داشته باشد. برای آشنایی بیشتر با روش های اقامتی در این کشور اروپایی تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

 

أخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

یکی از روش های اقامت آلمان، ثبت شرکت در یکی از شهرهای این کشور است. ثبت شرکت برای افرادی مناسب است که با بودجه مالی مناسب و کافی، یک فعالیت تجاری با سود و راندمان بسیار عالی در این کشور را آغاز می کنند. این روش معمولاً به سهام داران شرکت ها توصیه می شود.

اقتصاد آلمان، پایدار و بسیار پیشرفته است و سیاست های خلاقانه ای برای مدیریت آن به کار گرفته می شود. سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان نه تنها موجب دریافت اقامت در این کشور می شود بلکه باعث می شود سهام دار بتواند از تمام امتیازات فعالیت تجاری نظیر حساب های بانکی اروپایی، امتیازات گمرکی آزاد، دریافت حق شهروندی و … بهره مند شود.

برای اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت، مدارک شما باید کامل باشد. برای این کار، سابقه کاری و فعالیت های تجاری شما باید به تأیید مراجع قانونی آلمان برسد؛ قراردادهای مربوط به شرکت جدید باید توسط مؤسسه معتبر در آلمان ثبت و تنظیم شوند؛ فرد متقاضی باید حتماً به صورت حضوری در مصاحبه شرکت کند.

لازم به ذکر است پس از اینکه تمام مراحل ثبت شرکت انجام شد و فعالیت اقتصادی آغاز گردید، ارائه گزارش یک ساله از خلاصه فعالیت ها به مراجع مربوطه، لازم و ضروری است. اگر در طول ۳ سال بتوانید به درستی عمل کنید می توانید برای اعضای خانواده خود نیز درخواست اقامت دائم نمایید.

 

أخذ اقامت آلمان از طریق کار

اقامت آلمان از طریق کار و اشتغال، یکی از روش های دیگر برای سکونت در این کشور است. اگر در یک حرفه یا شغل، مهارت کامل دارید و به عبارت ساده تر، یک متخصص هستید، کار در آلمان می تواند برای شما یکی از گزینه های انتخابی باشد. قوانین این کشور، کمی سختگیرانه است؛ برای یافتن فرصت های شغلی آلمان باید از طریق شرکت های کاریابی این کشور اقدام کنید. به طور کلی، کار در آلمان از سه راه امکان پذیر است؛ اشغال در یک بخش عمومی، کارآفرینی، اشتغال و بخش تخصصی.

اقامت آلمان و کار در بخش تخصصی نیازمند حرفه و مهارت کافی فرد متقاضی کار می باشد؛ اشتغال در بخش عمومی این کشور، مطابق با فرصت های شغلی موجود در کشور تنظیم می شود و کار در قسمت کارآفرینی باید با توجه به نیازها و امکانات قوی برای ایجاد شغل در شهرها و مناطق مختلف آلمان انجام گردد. بدیهی است که کارآفرینی در آلمان به سرمایه و پشتوانه مالی قوی نیاز دارد.

اقامت آلمان از طریق کار در یکی از قسمت های مهندسی، تحقیقات علمی، حوزه بهداشت و درمان، ساخت و ساز، مهندسی برق، مکانیک، حوزه آموزش های فنی، تعمیرات و نصب سیستم های لوله کشی، پرستاری و مهندسی الکترونیک و مکاترونیک امکان پذیر است.

 

اقامت آلمان از طریق ازدواج

یکی از راه های ساده و کم هزینه برای اقامت آلمان، ازدواج با فردی است که تبعیت آلمانی دارد. بر همین اساس اگر یک فرد با یکک آلمانی ازدواج کند، قوانین أخذ اقامت آلمان برای او اجرا می شود. برای ازدواج افراد خارجی با یک فرد آلمانی و مهاجرت به این کشور، قوانین و اصول ویژه ای وجود دارد که پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از متن کامل آن ها حتماً با یک مشاور حقوقی مهاجرتی در مؤسسه معتبر مشورت کنید.

 

اقامت آلمان به صورت دائم و موقت

اقامت آلمان به صورت موقت شامل مهاجرت به آلمان برای یک هدف خاص در مدت زمان معین می باشد؛ به طور مثال، اقامت آلمان برای تحصیلات دانشگاهی، تحقیقات علمی، کار آزاد، به واسطه خانواده و نسبت فامیلی و افراد پناهنده، مهم ترین موارد اقامت موقت در این کشور هستند.

اقامت در آلمان به صورت دائم، تنها پس از ۵ سال اقامت در این کشور و تسلط به زبان آلمانی به فرد داده می شود. پیشنهاد می کنیم قبل از آنکه هزینه های اضافی برای مهاجرت به آلمان بپردازید، جوانب کار را به دقت بررسی کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − پنج =