ویزای کار اتریش یکی از روش های مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت دائم می باشد. افرادی که در زمینه های مختلف دارای تخصص و مهارت باشند می توانند مطابق با فرصت های شغلی موجود در کشور اتریش مشغول به کار شوند. ما در این مقاله مفیدترین و بروزترین مطالب را درباره ویزای کار اتریش 2019 آورده ایم. در صورتی که به آگاهی بیشتر نیاز دارید با ما تماس بگیرید.

 

بازار کار اتریش

اتریش یکی از کشورهای بخش مرکزی قاره اروپا است که با سایر کشورهای اروپایی پیشرفته نظیر ایتالیا، آلمان، سوئیس و مجارستان همسایه است. به دلیل اینکه وضعیت اقتصادی در اتریش، پایدار بوده و نرخ تورم کمتری دارد، کار و اشتغال در این کشور رونق فراوانی دارد و به این ترتیب، موقعیت های شغلی بیشتری برای افراد جویای کار ارائه می شود.

دریافت ویزای کار اتریش نیز مانند سایر روش های مهاجرتی به این کشور، مستلزم طی مراحل قانونی و فراهم کردن مدارک و شرایط لازم برای یافتن شغل مناسب است. این مطلب به بیان راهکاری مختلف برای اشتغال در اتریش و أخذ ویزای کار اتریش می پردازد. نکته بسیار مهم در مورد این کشور این است که افرادی که قصد سفر به اتریش و کار در این کشور را دارند باید تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشند. داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی برای این کار کفایت می کند اما در اولین فرصت پس از ورود به اتریش باید حتماً نسبت به آموختن زبان آلمانی اقدام کنید.

 

دریافت ویزای کار اتریش از طریق دعوت نامه از سوی کارفرما

یکی از متداول ترین و مؤثرترین روش های دریافت ویزای کار اتریش، اقدام از طریق دعوت نامه کارفرما برای اشتغال فرد است. در این روش و بر اساس موقعیت های شغلی آزاد در اتریش که توسط فرد دیگری رزرو نشده است، کارفرما یک دعوت نامه برای فرد متقاضی کار ارسال می کند. بر اساس این فرم، مراحل دریافت ویزای کار با سرعت بیشتری طی می شود. البته باید به این نکته توجه کرد که فرم دعوت نامه تنها یک امتیاز بزرگ محسوب می شود و برای أخذ ویزای کار اتریش باید شرایط دیگری را نیز لحاظ کرد.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که در کشور اتریش به واسطه دوستی و آشنایی خانوادگی می توانید یک فرصت شغلی پیدا کنید، می توانید از روش دعوت نامه کارفرما برای دریافت ویزای کار اتریش اقدام نمایید اما همواره یک نکته بسیار مهم را در ذهن داشته باشید؛ برای کار و اقامت در اتریش، هزینه های زندگی اهمیت زیادی دارند. سعی کنید قبل از هر اقدامی، میزان بودجه مالی خود را با هزینه های زندگی در اتریش مقایسه کنید. بدیهی است که دست خالی نمی توانید برای کار به این کشور مهاجرت کنید!

دریافت اقامت از طریق ویزای کار

أخذ ویزای کار اتریش به منزله راه مناسب و قانونی برای دریافت اقامت در این کشور است. پس از اینکه شغل مورد نظر خود را یافتید و به این کشور وارد شدید، اگر بتوانید مدت زمان ۳ سال به طور دائم در اتریش زندگی و کار کنید، پس از این مدت می توانید اقامت دائم اتریش را دریافت نمایید.

یکی دیگر از نکات مهمی که در مورد ویزای کار اتریش باید به آن توجه کرد این است که افرادی که با ویزای تحصیلی به اتریش وارد می شوند، اجازه استفاده از شرایط کار دائم را ندارند؛ برای این کار آن ها باید مجدداً برای دریافت ویزای کار اتریش اقدام کنند. البته دانشجویان این کشور فقط مجاز هستند در طول هفته، ۱۰ ساعت کار کنند که این میزان ساعات کاری بر حسب ترم های دانشگاهی، متغیر است.

 

أخذ ویزای کار اتریش از طریق تخصص و مدرک تحصیلی

یکی از راه های دریافت ویزای کار اتریش، استفاده از امتیاز مدرک تحصیلی و تخصص های فنی و علمی فرد است. این روش معمولاً برای افرادی مناسب است که نمی توانند از طریق دعوت نامه کارفرما اقدام کنند. در این روش، افراد درخواست خود را مبنی بر کار در اتریش به سازمان مربوطه ارسال می کنند. سخت ترین مرحله دریافت ویزا درست همین مرحله است.

درخواست شما در اداره کار اتریش در صورتی بررسی و پذیرفته می شود که از ۱۰۰ امتیاز کل، بتوانید ۷۰ امتیاز را به دست آورید. این امتیازها برای موارد مختلف، درصدهای متفاوتی دارد؛ به طور مثال، مدرک تحصیلی حداکثر ۴۰ امتیاز و ثبت اختراع، امتیاز دارد؛ امتیاز زبان خارجی، ۱۰ امتیاز و شرایط سنی نیز امتیاز خاص خود را خواهد داشت. اگر از این مرحله عبور کنید و امتیاز لازم را کسب نمایید می توانید برای یافتن کار مناسب به مدت زمان زمان ۶ ماه به کشور اتریش وارد شوید.

گذر از این مراحل به منزله دریافت ویزای کار اتریش نیست؛ پی از اینکه به اتریش وارد شدید باید به سرعت در پی شغل متناسب با تخصص و مدرک خود باشید. پس از یافتن کار مورد نظر خود و عقد قرارداد کاری با کارفرما، راه برای أخذ ویزای کار اتریش هموارتر می شود. مرحله نهایی، صدور کارت اقامت برای شما می باشد.

 

دریافت کارت قرمز – سفید – قرمز برای ویزای کار اتریش

پس از اینکه فرد متقاضی یافتن شغل در اتریش موفق شد کار مورد علاقه خود را پیدا کند، دولت اتریش برای او کارت قرمز – سفید – قرمز صادر می کند. این کارت در واقع نمادی از پرچم کشور اتریش است و به این معنا است که دارنده کارت مجاز است در مدت زمان یک سال در این کشور اقامت و کار کند.

این کارت معمولاً به افراد متخصص فنی با مهارت بسیار عالی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کارکنان متخصص در زمینه های کاری ویژه اعطا می شود. پس از این مدت، فرد باید نسبت به تمدید کارت اقدام کند و پس از حدود ۴ سال  در صورتی که شرایط کامل را داشته باشد می تواند برای أخذ اقامت دائم در اتریش اقدام نماید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هفده =