ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی؛ شرایط، هزینه ها و مدارک لازم

یکی از روش های محبوب برای مهاجرت، اخذ ویزای تحصیلی می باشد. بسیاری از کشور‌های خارجی برای اینکه نیروی متخصص جذب کنند، شرایط تحصیلی عالی را برای دانشجو‌ها در نظر گرفته‌اند تا بتوانند با آموزش عالی بهترین موقعیت‌های تحصیلی و شغلی را فراهم کنند. طبق آخرین آمار در سال 2022، تعداد دانشجویان بین المللی بالای 6.4 میلیون نفر می باشند، که این نشان دهنده علاقه زیاد به اخذ ویزای دانشجویی است. اما ممکن است که هر کشوری شرایط اخذ ویزای تحصیلی متفاوتی داشته باشد که نیاز است از قبل درباره شرایط دانشگاه‌ها و میزان هزینه‌های گرفتن ویزای دانشجویی تحقیقاتی انجام داد. برای اینکه با شرایط سنی و روند درخواست ویزا برای تحصیل آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

ویزای تحصیلی چیست؟

دانشجو‌هایی که قصد مهاجرت تحصیلی به کشور‌های مختلف را دارند باید ابتدا ویزای تحصیلی دریافت کنند و سپس برای تحصیل در دانشگاه پذیرش شده، اقدام کنند. اما منظور از این ویزا چیست؟ در حقیقت ویزا، به عنوان مدرکی است که اجازه می‌دهد فردی از یک کشور به خاک کشور دیگری وارد شود و با هدف مشخص شده در ویزا، بتواند مدتی را در کشور مقصد سپری کند. از این‌رو دانشجویی که برای تحصیل در کشور‌های خارجی اقدام می‌کند باید بداند که تنها با اخذ ویزا می‌تواند در کشور مد نظر خود به تحصیل مشغول شود. اما برای اینکه بتوان ویزای تحصیلی دریافت کرد، باید مدارک و شرایط مختلفی را مورد بررسی قرار داد.

اما به طور کلی توصیه می‌کنیم که قبل از اخذ ویزای تحصیلی، تحقیقات کلی انجام داد تا کشوری را به عنوان مقصد تحصیلی انتخاب کرد که با شرایط و روحیات متقاضی همخوانی داشته باشد و شرایط تحصیلی مناسبی را ارائه کند.

به طور حتم هزینه تحصیل بحث مهمی ‌است که باید به آن پرداخت و درباره آن اطلاعات کافی داشت. برخی از کشور‌ها مانند: آلمان، شرایط تحصیل رایگان را هم برای دانشجو‌های بین‌المللی فراهم کرده‌اند، منتهی باید درباره تحصیل در کشور‌ها اطلاعات کافی کسب کرد. به طور کلی بهتر است بدانید که برای اخذ ویزا و تحصیل در دانشگاه‌های خارجی نیاز است که ابتدا شرایط دانشگاه‌ها را بررسی کرد و سپس برای اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داد.

معرفی انواع ویزاهای تحصیلی

به طور معمول ویزاهای تحصیلی به دو دسته دانش آموزی و دانشجویی تقسیم می‌شوند که هریک شرایط مختلفی دارند و نیاز است که درباره آن‌ها اطلاعات تکمیلی داشت. حال این دو ویزا از نقطه نظرهای دیگری نیز قابل تقسیم‌ بندی هستند. ما در ادامه ویزای تحصیلی را به دسته های دیگری تقسیم خواهیم کرد:

ویزای دانشجویی از نظر مدت زمان

با توجه به اینکه دانشجو چه مدت زمانی برای برنامه تحصیلی انتخاب می‌کند، کشور مقصد هم برای ویزای کوتاه مدت و بلند مدت تحصیلی اقداماتی را انجام می‌دهد. ویزای کوتاه مدت برای دانشجو‌هایی صادر می‌شود که قصد دارند تنها دوره‌های آموزشی کوتاه و زبان را پشت سر بگذارند که مدت اعتبار آن‌ به طور معمول 90 روز است.
اما دانشجو‌هایی که قصد تحصیل در مقاطع کارشناسی و بالاتر را دارند می‌توانند از ویزای بلند مدت تحصیلی بهره‌مند شوند. این ویزا دوره بیشتری دارد و حتی می‌توان برای دوره‌های کارآموزی و برنامه‌های گواهی شش ماهه هم استفاده شوند.

ویزای دانشجویی از نظر نوع برنامه

در کنار مدت زمان حضور دانشجو در کشور مورد نظر، ویزاهای تحصیلی می توانند بسته به نوع برنامه‌ای که قرار است دانشجو در آن شرکت کند، متفاوت باشد. این نوع می‌تواند سطح مدرک، کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری باشد و یا متقاضی حضور در دوره های مختلف حرفه‌ای. از آن جایی که این ویزاها با یکدیگر متفاوت هستند، نیاز است تا قبل از اخذ آن‌ها، اطلاعاتی را در خصوص هر کدام از آن‌ها به دست آورید.

مراحل درخواست ویزای تحصیلی

برای اینکه با مراحل گرفتن ویزای تحصیلی آشنا شوید، ابتدا باید بدانید که برای کدام کشور قصد اخذ ویزا دارید. اما به طور کلی برخی از مراحل برای بسیاری از کشورها یکسان هستند و نیاز است که این مراحل را پشت سر گذاشت که ترتیب آن‌ها به شرح زیر هستند:

مراحل درخواست ویزای تحصیلی
برای اخذ ویزای تحصیلی، باید گام به گام مراحل آن را سپری کرد.
  • در مرحله اول باید از سفارت کشور مقصد خود وقت مصاحبه بگیرید و در زمان مشخص شده برای مصاحبه به سفارت کشور در ایران مراجعه کنید. این مرحله باید از طریق وب سایت کشور مقصد انجام شود.
  • در مرحله دوم، بعد از تایید مصاحبه، نیاز است که فرم درخواست ویزا که برای ادامه تحصیل در کشور مقصد است را تکمیل کرد. همچنین در این مرحله باید نامه پذیرش که از دانشگاه خارجی گرفته‌اید را تحویل دهید.
  • در مرحله سوم نیاز است که مدرک مالی یا همان تمکن مالی خود را به سفارت ارائه کنید تا شرایط پرداخت هزینه‌های زندگی در خارج از کشور بررسی شوند و توانایی مالی متقاضی معین شود.
  • در مرحله چهارم نیاز است که پاسپورت، مدارک شناسایی، اصل و ترجمه مدارک تحصیلی را به سفارت تحویل داد. همچنین نیاز است که تعهد نامه‌ای امضا کنید که دلایل کافی برای بازگشت به کشور مبدا را دارید.
  • در مرحله آخر باید هزینه صدور ویزا را پرداخت کرد و منتظر صدور ویزا بود.

مزایا ویزای تحصیلی

به طور حتم تحصیل در کشور‌های خارجی که پیشرفت‌های آموزشی زیادی داشته‌اند، مزیت‌های مختلفی دارد. در حقیقت علاوه بر تحصیل می‌توان از شرایط اجتماعی و اقتصادی مختلفی هم بهره‌مند شد که شاید روند زندگی را تغییر دهد. اگر بخواهیم مزیت‌های مختلف تحصیل در کشور‌های خارجی را عنوان کنیم باید موارد مختلفی را مورد بررسی قرار دهیم، اما در اینجا مهم‌ترین مزایای ویزای تحصیلی را عنوان خواهیم کرد که به شرح زیر هستند:

  • با مهاجرت به کشور‌های خارجی می‌توان با فرهنگ و آداب رسوم کشور مقصد بیشتر آشنا شد و روابط جدیدی را ایجاد کرد. به طور حتم هر کشوری با چالش‌ها و تفاوت‌های فرهنگی همراه است اما در کنار این چالش‌ها می‌توان با آداب و روسم کشور‌های مختلف آشنا شد.
  • یادگیری زبان خارجی یکی از مهم‌ترین مزیت‌های مهارجت تحصیلی است. همچنین بسیاری از کشور‌ها علاوهخ برزبان انگلیسی شرایط را فراهم می‌کنند تاد انشجو بتواند زبان بومی‌کشور مقصد را آموزش ببیند. بنابراین لازم است که برای مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزا برای تحصیل، زبان خارجی کشور مقصد یا زبان انگلیسی را فرا گرفت.
  • افزایش اعتمادبه‎نفس هم یکی دیگر از مزیت‌های مهاجرت تحصیلی به کشور‌های خارجی است. در این سفر ممکن است که تنها باشید و نیاز باشد که با یکسری مشکلات و چالش‌ها روبه‌رو شوید. بنابراین نیاز است که اعتمادبه‌نفس خود را افزایش دهید تا زندگی راحت‌تری را با دوری از خانواده تجربه کنید.
  • تقویت روابط اجتماعی یکی دیگر از مزیت‌های مهاجرت به کشور‌های خارجی است که باعث می‌شود دایره ارتباطات افراد گسترش پیدا کند و راحت‌تر با دانشجو‌ها ارتباط برقرار کرد.

البته که این موارد تنها بخشی از مزیت‌های تحصیل و اخذ ویزا برای تحصیل در دانشگاه‌های خارجی است، بلکه مهم‌ترین مزیتی که در مهاجرت به ارمغان می‌آید، سواد آموزشی و کسب تجربیات تحصیلی است.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی

هزینه ویزای دانشجویی برای کشور‌های مختلف با عدد‌های متفاوتی روبه‌رو است و نمی‌توان عدد مشخصی را اعلام کرد. دلیل آن هم این است که شرایط کشور‌ها با یکدیگر متفاوت است و ممکن است که در برخی از کشور‌ها، اخذ ویزا برای تحصیل هزینه کمتری داشته باشد و در برخی دیگر این موضوع برعکس باشد. از این‌رو بهتر است که برای اطلاع از هزینه‌های تحصیلی و اخذ ویزا با موسسه‌ها و شرکت‌های معتبر که در این راستا فعالیت می‌کنند، مشورت کنید یا از وکیل مهاجرت تحصیلی بهره‌مند شوید.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی
هزینه ویزای هر کشوری را امور خارجه آن کشور معین خواهد کرد

در حقیقت هزینه ویزای هر کشوری را امور خارجه آن کشور معین خواهد کرد. به طور مثال: برای اخذ ویزای تحصیلی حوزه شینگن مبلغی حدود 122 یورو باید پرداخت کرد. اما به طور کلی توصیه می‌شود که هزینه‌ها را از وب سایت‌های کشور مقصد بررسی کنید.

مشاوره برای ویزای دانشجویی

متقاضی که قصد تحصیل در کشور‌های خارجی را دارد، ابتدا باید اطلاعات کاملی از نقشه راه داشته باشد تا بداند که از کجا شروع کرده و در ادامه راه به چه مدارکی نیاز دارد. از این‌رو بهتر است که از ابتدای راه خود، با یک مشاوره مهاجرتی و تحصیلی در ارتباط باشید تا شرایط اخذ ویزای تحصیلی را بدانید. همچینن توصیه می‌کنیم قبل از اینکه برای مشاوره اقدام کنید، از موسسه‌ها و شرکت‌های معتبر استفاده کنید تا بهترین راهنمایی‌ها را داشته باشید.

روند درخواست ویزای دانشجویی

روند درخواست ویزای تحصیلی باید بعد از اخذ نامه پذیرش از دانشگاه خارجی انجام شود. دانشجویی که نامه قبولی و پذیرش در دانشگاه کشور مقصد را دریافت کرده باشد باید برای اخذ ویزا درخواست دهد. از این‌رو دو راه برای دریافت ویزا وجود دارد که به شرح زیر هستند:

فرآیند درخواست ویزای آنلاین

متقاضی‌های مهاجرت تحصیلی می‌توانند از طریق روش‌های آنلاین برای اخذ ویزای دانشجویی خود اقدام کنند. در این روش ابتدا باید فرم‌های درخواست شده را تکمیل کرده و همراه با مدارک مورد نیاز، بارگذاری کرد. البته توجه کنید که بعد از ثبت درخواست آنلاین، نیاز است که برای مصاحبه و ثبت بیومتریک به سفارت کشور مقصد مراجعه کرد.

فرآیند درخواست ویزای حضوری

به طور حتم برای اینکه ویزا را دریافت کرد، نیاز است که بخشی از مراحل اخذ ویزا را به صورت حضوری طی کرد. در روش درخواست حضوری ویزا، نیاز است که فرم‌های مربوطه تکمیل شوند و بعد از آن برای مصاحبه و ثبت بیومتریک اقدام کرد. اما به طور معمول وقت مصاحبه را باید به صورت آنلاین دریافت کرد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

هر کشوری با توجه به شرایط دانشگاه‌های خود، قوانین مختلفی دارد که نیاز است از قبل درباره آن‌ها اطلاعات کاملی داشت. در حقیقت کشور‌های خارجی ممکن است که قوانین خاصی برای اخذ ویزای تحصیلی در نظر گیرند، اما برخی از مدارک، مشترک هستند و نیاز است که متقاضی تحصیل در کشور‌های خارجی آن‌ها را ارائه کند. این مدارک به شرح زیر هستند:

پاسپورت معتبر

پاسپورت اولین مدرکی است که تمام کشور‌های خارجی برای تحصیل به آن رجوع می‌کنند. در حقیقت برای سفر به کشور مقصد نیاز است که پاسپورت معتبر داشت تا شرایط خروج از کشور فراهم شود. اما توجه کنید که برخی از کشور‌ها ممکن است که مدت اعتبار متفاوتی را برای پاسپورت در نظر گیرند که از قبل باید بررسی‌های لازم انجام شود. همچنین توجه کنید که پاسپورت متقاضی باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد تا بتوان برای مهر زدن ویزای تحصیلی اقدام کرد.

اثبات دانشجو بودن

افرادی که برای کشور های خارجی درخواست ویزا دارند باید ثابت کنند که یک دانشجو هستند و برای این موضوع، نیاز است که از موسسه آموزشی در کشور مبدا، تاییده دریافت کنند.

 پذیرش تحصیلی

مدرک پذیرش تحصیلی یک نامه از دانشگاهی است که برای تحصیل در آن درخواست داده‌اید. این مدرک را باید ضمیمه سایر مدارک خودتان کنید تا برای اخذ ویزا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه (به همراه ترجمه رسمی)

گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه یا مدرک دیپلم باید به صورت ترجمه شده رسمی، ‌جزو مدارک باشد تا دانشگاه مقصد بتواند شرایط تحصیلی دانشجو را بررسی کند. توجه کنید که مدارک باید به زبان کشور مقصد ترجمه شوند. البته برخی از کشور‌ها برای ترجمه زبان انگلیسی را در نظر می‌گیرند که بهتر است از قبل درباره این موضوع تحقیق کنید.

گواهی پشتیبانی مالی

گواهی پشتیبانی مالی یا همان تمکن مالی با توجه به مبلغ شهریه دانشگاه و میزان هزینه‌های زندگی در کشور مقصد مشخص می‌شود. در حقیقت این مدرک برای اثبات توانایی دانشجو برای پرداخت هزینه‌های زندگی و تحصیل است که باید از قبل مبلغ آن را استعلام گرفت و متناسب با آن، لیست گردش حساب مالی را به کشور خارجی مقصد اعلام کرد.

انگیزه نامه

انگیزه و هدف دانشجو برای تحصیل باید مشخص باشد و اعلام شود. در حقیقت دانشجو باید اعلام کند که چه هدفی از تحصیل در کشور مقصد دارد.

زندگی نامه

متقاضی ورود به دانشگاه‌های خارجی باید درباره زندگی خود از دوران کودکی تا زمانی که برای دانشگاه درخواست داده است، متن کوتاهی آماده کند. در این زندگی نامه می‌تواند به تخصص‌ها و مهارت‌هایی که در این مدت کسب کرده است هم اشاره کند.

مدرک زبان

مدرک زبان یکی از مهم‌ترین مدارکی است که برای اخذ ویزای تحصیلی به آن نیاز است. در حقیقت افراد باید مدرکی از زبان ارائه کنند تا سفارت کشور مقصد، مطمئن شود که فرد متقاضی می‌تواند با افراد کشور مد نظر ارتباط گیرد. به طور معمول مدارک زبان برای اخذ ویزا باید یکی از مدارک TOFEL ،IELTS و PHD باشند.

سایر مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی عبارتند از:

  • مدارک شغلی و یا سوابق شغلی (در صورت موجود بودن)
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه رسمی)
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه رسمی)
  • فرم درخواست ویزا (توسط گروه مسافرتی ویزالند برای شما تکمیل می‌شود)
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی ‌و دو کپی از آن
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

برای اینکه بتوان ویزای مهاجرت تحصیلی دریافت کرد، نیاز است که یکسری شرایط داشت تا سفارت کشور مقصد برای این منظور اقدامات لازم را انجام دهد. این شرایط به شرح زیر هستند:

شرایط اخذ ویزای تحصیلی
برای مهاجرت تحصیلی لازم است شرایط مدنظر را داشته باشید تا سفارت شما را بپذیرد.
  • ارائه نامه پذیریش دانشگاه مورد نظر الزامی ‌است.
  • ارائه مدرک تمکن مالی و توانایی در پرداخت هزینه‌ها در کشور مقصد الزامی ‌است.
  • نداشتن گپ تحصیلی برای ادامه تحصیل شرایط بهتری را فراهم می‌کند. گپ تحصیلی به این معنا است که متقاضی تحصیلی در کشور‌های خارج بلافاصله بعد از اتمام مقطع قبلی برای دوره جدید تحصیلی اقدام کرده باشد.
  • داشتن مدرک زبان یا گذراندن دوره‌های زبان با ارائه مدرک الزامی‌ است.
  • بهره‌مندی از امتیاز‌های خاص مانند: سابقه کار یا سن متقاضی و شرایط دیگر باعث می‌شود تا روند اخذ ویزا سرعت گیرد.

آیا می توان ویزای تحصیلی را تمدید کرد؟

یکی از عمده سوالاتی که از سوی دانشجویان مطرح می‌شود این سوال است که آیا می‌توان ویزای دانشجویی را تمدید کرد یا خیر؟ در پاسخ باید گفت بله، این امکان برای تمامی دانشجویان وجود دارد تا ویزای خودشان را تا زمان فارغ التحصیلی تمدید نمایند. البته به یاد داشته باشید که شما باید قبل از اینکه تاریخ انقضای ویزای قبلی به پایان برسد برای تمدید ویزای خودتان اقدام کنید. به‌ صورت معمول گفته می‌شود تا حداقل ۳۰ روز قبل از پایان مجوز ویزای فعلی برای تمدید ویزا، اقدامات لازم صورت بگیرد.

ویزای دانشجویی و دریافت اقامت دائم

یکی از مهم‌ ترین نکاتی که بعضا به اشتباه ممکن است به شما گفته شود این است که شما می‌توانید با در دست داشتن ویزای دانشجویی به کشور مورد نظر مهاجرت کرده و اقامت دائم این کشور را کسب کنید. به یاد داشته باشید که ویزاهای تحصیلی دارای مدت زمان بوده و حتی بلند مدت ترین آن‌ها بعد از اتمام دوران تحصیل شما، منقضی خواهند شد. از این رو شما تنها زمانی که در یکی از مراکز آموزشی کشورهای خارجی تحصیل می‌کنید، اجازه اقامت در آن کشور را خواهید داشت.

بعد از پایان یافتن دوره تحصیل شما موظف هستید تا به کشور مبدا خودتان بازگردید. اگر شما می‌خواهید تا اقامت دائم یک کشور را به دست بیاورید، باید ویزای تحصیلی خودتان را به یکی از ویزاهایی که امکان کسب اقامت دائم دارند، تبدیل کنید. از مهمترین این ویزاها می توان به ویزای کار، ویزای سرمایه گذاری و ویزای ازدواج تبدیل کرد. بهترین و ساده‌ ترین تبدیلی که بیشتر دانشجویان این روش را انتخاب می‌کنند، تبدیل این ویزا به ویزای کار است.

شما می‌توانید با دریافت یک موقعیت شغلی در یک کشور و کار در آن، اقات دائم خودتان را بعد از گذشت چند سال به دست بیاورید. اما اجازه دهید! از مهم‌ترین مزایای دریافت ویزای دانشجویی این است که مسیر کسب ویزای کاری را برای شما بسیار هموار خواهد کرد. ممکن است بپرسید که چگونه چنین چیزی امکان دارد؟ اجازه دهید تا به شما توضیح دهیم.

اولین نکته این است که شما با تحصیل در یکی از دانشگاه‌های خارجی می‌توانید از سیستم آموزشی بسیار باکیفیتی استفاده کنید. در این صورت این امکان برای شما وجود دارد تا به خوبی بر مهارت و تخصص خودتان در زمینه تحصیلی بیفزایید. بدین صورت می‌توانید به راحتی موقعیت‌های شغلی موجود در بازار را از آن خودتان کنید. فراموش نکنید که کارفرمایان علاقه مند هستند تا از بین دانشجویان برتر، افرادی را برای کار خودشان استخدام کنند.

از این گذشته شما با تحصیل در یک کشور این شانس را دارید تا با زندگی در آن کشور به خصوص آشنایی‌های زیادی به دست آورید. با مشاغل مختلف و مرتبط با حوزه تخصصی خود آشنا می‌شوید و درمی‌یابید که راه ورود به این مشاغل از کجا خواهد بود. به‌ صورت کلی شما با بازار کار در کشور مورد نظرتان آشنا شده و امکان کسب موقعیت‌ های شغلی را خواهید داشت.

به یاد داشته باشید که یکی از مهم‌ترین شرایط کسب ویزای کاری یک کشور، تسلط بر روی زبان کشور مورد نظر است. شما با اخذ ویزای تحصیلی یک کشور می‌توانید به خوبی بر روی زبان آن کشور تسلط پیدا کرده و این شرط دریافت ویزای کاری را نیز از سر بگذرانید. به خوبی متوجه می‌شوید که کسب ویزای تحصیلی تا چه اندازه می‌تواند به دریافت ویزای کاری کمک کند.

5 کشور برتر برای تحصیل در خارج از کشور

با توجه به اینکه افراد سراسر دنیا تمایل دارند که تحصیلات دانشگاهی خود را در کشور‌های مطرح سپری کنند، به طور قطع نمی توان گفت بهترین کشور برای ویزای تحصیلی کدام کشور است. اما به طور کلی بهتر است که با بهترین کشور‌ها در حوزه آموزش و تحصیل آشنا باشید تا شرایط بهتری را در کشور مقصد تجربه کنید. در اینجا 5 کشور برتر برای تحصیل در خارج از کشور را عنوان می‌کنیم تا با توجه به شرایط خود، بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید.

5 کشور برتر برای تحصیل در خارج از کشور
کشورهای برتر تحصیلی در خارج از ایران

کانادا

همه افرادی که قصد تحصیل در کشور‌های خارجی را دارند، کانادا را یکی از برترین مقصد‌های آموزشی و تحصیلی می‌دانند. هر ساله هزاران دانشجو برای کسب ویزای تحصیلی کانادا با یکدیگر رقابت می‌کنند. به طور حتم، وجود دانشگاه‌های بی نظیر با امکانات تحصیلی مناسب یکی از مهم‌ترین دلایلی است که افراد ترجیح می‌دهند در این کشور تحصیل کنند. اما باید در نظر گرفت که هزینه زندگی در این کشور متناسب با امکاناتی که در ارائه می‌شود، نیاز به پشتوانه مالی دارد تا بتوان بدون دردسر‌های مالی به تحصیل ادامه داد.

آلمان

افرادی که برای تحصیل، دانشگاه‌های آلمان را انتخاب می‌کنند، می‌توانند از شرایط لغو شهریه در دانشگاه‌های دولتی بهره‌مند شوند. در حقیقت آلمان یکی از کشور‌های برتر برای تحصیل است که شرایط ایدئالی را برای دانشجو‌ها فراهم می‌کند و روند درخواست ویزای راحت‌تری دارد. به طور کلی بیشتر دانشگاه‌های آلمان شرایط تحصیل رایگان دارند و دانشجو هزینه‌ای نباید پرداخت کند.

ایرلند

ایرلند یکی از کشور‌ها برتر برای مهاجرت تحصیلی است که شرایط زندگی ایدئالی را برای افراد فراهم کرده است. دانشجو‌هایی که قصد تحصیل در این کشور را دارند، می‌توانند علاوه‌بر استفاده از سیستم آموزشی عالی از جاذبه‌های دیدنی این کشور زیبا هم بهره‌مند شوند. همچنین شرایط اخذ ویزای دانشجویی ایرلند هم ساده است و در زمان کوتاهی، پیگیری‌ها انجام می‌شوند.

نیوزلند

اگر به دنبال راه راحت برای اخذ ویزای تحصیلی هستید، می‌توانید نیوزلند را به عنوان فرصت تحصیلی انتخاب کنید. کشور نیوزلند همانند کشور‌های ایالات متحده شرایط سخت و پیچیده‌ای ندارد و می‌توان به راحتی و با بررسی‌های لازم برای دانشگاه‌های این کشور اقدام کرد. دانشگاه‌های معتبر و برتر جهان در نیوزلند در حال پذیرش دانشجوهای بین‌المللی هستند و می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح، اقدامات لازم را انجام داد.

سنگاپور

سنگاپور یکی از مقصد‌های جهانی برای آموزش است که سالانه رویداد‌ها و برنامه‌های آموزشی مختلفی را میزبانی می‌کند. در حقیقت با تحصیل در دانشگاه‌های سنگاپور می‌توانید تجربه‌های بین‌المللی را کسب کنید. همچنین شرایط ثبت نام در دانشگاه‌های این کشور به صورت آنلاین فراهم شده است. اما توصیه می‌کنیم که از قبل با یک مشاوره تحصیلی در خارج از کشور مشورت کنید تا بهترین دانشگاه را انتخاب کنید.

مهاجرت بدون کارت پایان خدمت

پاسپورت

پاسپورت یک مدرک شناسایی رسمی است که در کشورهای دیگر نیز اعتبار خواهد داشت. این مدرک برای تمام شهروندان کشور صادر می‌شود که نشانگر تابعیت شما در کشور محسوب می‌شود.

برای اخذ ویزای دانشجویی از کجا می توانیم راهنمایی بگیریم؟

برای اینکه دانشجویان متقاضی موفق به اخذ ویزای دانشجویی دانشگاه‌های معتبر سراسر دنیا تحصیل کنند، نیاز است که یکسری مدارک و شرایط داشت. از این‌رو بهتر است با یک متخصص مشورت کرد. موسسه مهاجرتی هرمس برای اینکه اطلاعات تکمیلی درباره شرایط دریافت ویزای تحصیلی ارائه کند، در کنار شما است تا به راحتی با کارشناس‌های متخصص این موسسه ارتباط بگیرید. کافی است که در انتهای همین متن و در قالب کامنت با ما در اتباط باشید یا فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید تا کارشناس‌های ما در اسرع وقت به پرسش‌های شما در مورد ویزای تحصیلی پاسخ دهند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
آیا شرایط سنی برای اخذ ویزا و مهاجرت دانشجویی وجود دارد؟
این موضوع باید با توجه به شرایط و قوانین کشور مقصد مشخص شود اما به طور کلی بهتر است که رابطه منطقی بین سن و میزان تحصیلات درخواستی وجود داشته باشد.
منظور از تمکن مالی چیست؟
تمکن مالی به توانایی پرداخت هزینه‌های تحصیل و زندگی در کشور خارجی مرتبط است. متقاضی تحصیل باید مدرک بانکی برای تمکن مالی ارائه کند.
آیا افراد هنگام تحصیل می‌توانند کار کنند؟
بیشتر کشور‌های خارجی، کار همزمان با تحصیل را برای دانشجو‌ها ممنوع اعلام کرده‌اند اما می‌توان برای مدت 20 ساعت در هفته به کار نیمه وقت پرداخت و درآمد را به عنوان کمک هزینه در نظر گرفت.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

20 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آقای قاسمی
1 سال قبل

سلام وقت بخیر برای تحصیل رشته های فنی، ویزای تحصیلی کدوم کشور رو پیشنهاد میکنین؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  آقای قاسمی
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
ویزای آوسبیلدونگ آلمان، ویزای مناسبی برای افرادی هست که میخواهند در رشته های فنی تحصیل و مهاجرت کنند.

آقای طهماسب
2 سال قبل

سلام روز بخیر . ویزای تحصیلی قابلیت تبدیل به اقامت دائم داره؟ یا فقط تبدیل به ویزای کاری میشه؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  آقای طهماسب
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
باید بعد از اتمام تحصیلتون ، از سایر درگاه ها میتوانید نوع ویزای خود را تغییر دهید و در نهایت در صورت واجد شرایط بودن میتوانید اقامت دائم را کسب کنید .

آقای معتمدی
2 سال قبل

سلام خسته نباشید تمکن مای که برای ویزای تحصیلی نیازه؟ کشور به کشور متفاوته؟

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  آقای معتمدی
2 سال قبل

سلام . دقیق ممکنه کمی متفاوت باشه . ولی به صورت کلی حدود 10 تا 12 هزار دلار تمکن مالی تحصیلی نیاز هست

متین
2 سال قبل

سلام
برای گذراندن دوره زبان انگلیسی در بریتانیا،چه مدارکی برای دریافت ویزا لازم است؟

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  متین
2 سال قبل

سلام . مدارکی مثل
شناسنامه و کارت ملی متقاضی
پاسپورت متقاضی
نامه تمکن مالی
نامه اخذ پذیرش
مدارک تحصیلی + ریز نمرات (در صورت نیاز)
مدرک زبان انگلیسی

سیاوش
2 سال قبل

سلام و عرض ادب
مبلغ تمکن مالی برای ویزای تحصیلی در هر مقطع تحصیلی متفاوته؟

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  سیاوش
2 سال قبل

سلام خیر تمکن مالی برای پذیرش تحصیلی در یک کشور به یک میزان هست برای مقاطع مختلف

مسعودی
2 سال قبل

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم امکانش هست که همزمان برای ویزای تحصیلی استرالیا و ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنیم تا ببینیم کدوم پذیرش میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  مسعودی
2 سال قبل

خیر مشکلی پیش نمیاد ولی برای هرکدوم باید هزینه های جداگانه بپردازید

مهدی
2 سال قبل

سلام لطفا در مورد گپ تحصیلی کمی بیشتر توضیح بدید …

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  مهدی
2 سال قبل

گپ تحصیلی زمان سپری شده بین مثلا مدرک لیسانس تا اقدام برای فوق لیسانس گفته میشه که معمولا نباید بیشتر از 2 سال باشه و اگر بود باید توجیح قانع کننده ای داشته باشید تا بتونید برای مقطع بعدی اقدام کنید

کمیل
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
من دانشجوی رشته مکانیک هستم اما علاقه ای به رشته ام ندارم آیا بعد از اتمام تحصیلم امکان دریافت ویزای تحصیلی برای یه رشته دیگر مثل عکاسی از فرانسه رو دارم؟یا شانسی نیست؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  کمیل
2 سال قبل

سلام روزتون بخیر .
اگر از طریق دوره زبان فرانسه اقدام کنید میتوانید .

حمید
2 سال قبل

برای ویزای تحصیلی کدوم کشور مناسب تر هست از لحاظ هزینه

کارشناس هرمس
پاسخ به  حمید
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
اگر قصد تحصیل رایگان دارید ، تحصیل در آلمان و فرانسه را به شما پیشنهاد میکنیم .
تحصیل در ترکیه هم هزینه پایینی خواهد داشت .

حمید
2 سال قبل

بنده 33 سالمه و لیسانس it هستم کدوم کشور برای ویزای تحصیلی مناسب تر هست؟ از لحاظ امکانات و هزینه

کارشناس هرمس
پاسخ به  حمید
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
از نظر هزینه اگر برای آلمان و فرانسه اقدام کنید امکان تحصیل رایگان را خواهید داشت . اما باید گپ تحصیلی و سایر موارد هم بررسی شود .

کادر هرمس اپلای