اخذ اقامت گرجستان

اخذ اقامت گرجستان و انواع آن:

ابتدا لازم به ذکر است که دو واژه اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تعریف شود چرا که این دو با هم متفاوتند.

اخذ اقامت گرجستان به شما اجازه می دهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و بعنوان یک شهروند گرجستانی از کلیه ی حقوق برخوردار باشید به جز حق رای و پاسپورت گرجی.

اما شهروندی؛ اقامت همیشگی و دائم گرجستان است که پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا می شود.

اخذ اقامت گرجستان

اخذ اقامت گرجستان

راههای اخذ اقامت گرجستان

  •  ثبت شرکت در گرجستان
  • ازدواج با شهروندان گرجستانی
  • اقامت کاری
  • اقامت تحصیلی
  • خرید خانه در گرجستان
  • سرمایه گذاری در گرجستان 

تشریح روشهای گوناگون اخذ اقامت گرجستان:

۱- ثبت شرکت در گرجستان:

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت می شود.

در این روش، برای فرد متقاضی یک شرکت از نوع General Trading بصورت کاملاً قانونی ثبت می شود، که مواردی را نظیر کد مالیاتی، مهر شرکت، تنظیمات اساسنامه به دو زبان انگلیسی و گرجی و آدرس دائمی و البته معتبر دارد.

این شرکت پس از ثبت بصورت رسمی و قانونی، می بایست فعال باشد، مالیات ماهانه کارمندان آن پرداخت شود و در چندین ماه بصورت فعال قراردادهائی را برای فعالیت تجاری داشته باشند.

لازم است بدانید، می بایست پس از ثبت شرکت یا پیش از آن دفتر تجاری کرایه نموده، زیرا پلیس مالیاتی و بازرس از محل شما بازدید می نمایند و در گزارش خود، وضعیت شرکت شما را شرح می دهند. در صورتی که مکانی برای شرکت اخذ نشده باشد، امتیاز منفی محسوب می گردد.

نکته:

توجه داشته باشید که لازم است بدانید پس از ثبت شرکت و اخذ کد مالیاتی، می بایست مالیات کارمندان خود را بصورت ماهانه و به میزان ۲۰% از حقوق هر شخص به اداره مالیات گرجستان بپردازید.

همچنین کلیه خریدهائی که برای شرکت انجام می دهید می بایست دارای رسید باشند تا بتوانید توسط حسابدار ریز حسابهای خود را بدرستی محاسبه نموده و مالیات آنها را نیز پرداخت نمائید.

مدارک مورد نیاز:

  • ترجمه پاسپورت
  • فرم درخواست
  • عکس
  • مدارک شرکت
  • قرارداد‌های محل کار
  • قرارداد‌های پرسنل

۲-ازدواج با شهروندان گرجستانی

هر شخصی که با شهروندان گرجی (اعم از زن یا مرد) ازدواج نماید و به پلیس و دستگاه های نظارتی و دولتی گرجستان اثبات شود که شخص متقاضی اقامت، بصورت صوری ازدواج ننموده و تنها به قصد اخذ اقامت این کشور، ازدواج ننموده پس از گذشت ۳ سال (بصورت عرفی) به درخواست وی برای اعطای اجازه اقامت گرجستان، پاسخ مثبت می دهند.

در این روش داشتن فرزند نیز امتیاز محسوب می شود.فرد متقاضی باید حداقل ۶ ماه قبل از درخواست در گرجستان سکونت کرده باشد و پس از گذراندن یک آزمون به زبان گرجی میتواند پاسپورت گرجستان را دریافت نماید.در نوع دیگر اخذ اقامت از طریق ازدواج شخص متقاضی میتواند درخواست شهروندی دوم نماید در این صورت نیاز به گذراندن آزمون ندارد و پس از بررسی‌ پرونده وی، جواب داده می شود.

توجه داشته باشید که موضوعات و گزینه های صوری به دلیل کوچکی کشور گرجستان، بزودی برملا شده و احتمال صدور حکم اخراجی شخص متقاضی از طرف دولت گرجستان نیز وجود دارد، پس در خصوص ریسک های این روش آگاه باشید.

مدارک مورد نیاز:

  • ترجمه پاسپورت
  • فرم درخواست
  • عکس
  • سند ازدواج

۳-اقامت کاری (قامت کارمندی )

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار می کنید می توانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اقامت کارمندی و یا اقامت کاری، به نوعی از اقامت اطلاق می شود که از طرف عقد قرارداد با یک شرکت قانونی ثبت شده در گرجستان، اخذ می شود.

اگر شما موفق شوید، با یک شرکت مستقر در گرجستان، بصورت کارمندی، قرارداد عقد نمائید، در نهایت می توانید از طریق قرارداد و گرفتن یک نامه رسمی از شرکت مورد نظر، درخواست مجوز اقامت نمائید. توجه نمائید که در حال حاضر، یکی از بهترین روشها برای اخذ اقامت گرجستان، اقامت از طریق روش کاری یا کارمندی می باشد.

۴-اقامت تحصیلی

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.پذیرش تحصیلی، از روشهائی است که در آن، شما با تکیه بر موضوع آموزش و دانشگاه می توانید در گرجستان، اجازه اقامت داشته باشید.

بطوریکه ، ابتدا مدارک تحصیلی خود و درخواست خود برای تحصیل را به یکی از دانشگاه های موجود در گرجستان، تسلیم می نمائید. دانشگاه مورد نظر، پس از بررسی مدارک شما اگر به شما پذیرش دانشگاهی داد، می توانید با بردن نامه رسمی از دانشگاه و مدارک مربوطه، دال بر موفقیت شما برای اخذ پذیرش تحصیلی، درخواست اقامت نمائید .

توجه نمائید که در صورتی که شما، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شوید و در خاک گرجستان بطور مثال برای ۲ سال حضور داشته باشید، زمان این ۲ سال بعنوان فاکتور مورد نظر برای اخذ شهروندی منظور نخواهد شد .

همچنین بدانید، در صورتی که به هر دلیلی از ادامه تحصیل پشیمان شوید، از دانشگاه انصراف داده و از دانشگاه اخراج شوید، اقامت تحصیلی شما نیز باطل می شود و می بایست خاک گرجستان را ترک نمائید.

مدارک مورد نیاز:

  • ترجمه پاسپورت
  • فرم درخواست
  • عکس
  • معرفی‌ نامه از دانشگاه یا مدرسه که دانشجو یا دانش آموز در آن تحصیل مینماید.

۵-خرید خانه در گرجستان

در گرجستان، بر طبق قانون جدید اگر خانه یا ملکی را با قیمت حداقل ۳۵ هزار دلار آمریکا خریداری نمائید، به شما اقامت ۱ ساله اعطا خواهد شد و بصورت متوالی هر ساله می توانید این اقامت را تمدید بنمائید.

نکته:

پس از تایید کارشناس دولت گرجستان به شخص متقاضی و خانواده وی اقامت اعطا می گردد و به طور سالانه تا زمانی‌ که ملک مذکور به نام شخص باشد به طور سالانه تمدید می شود.

مدارک مورد نیاز:

  • ترجمه پاسپورت
  • فرم درخواست
  • عکس
  • سند ملک
  • نامه کارشناسی ملک

۶- سرمایه گذاری در گرجستان

در گرجستان، به شخصی که حداقل مبلع ۳۰۰ هزار لاری را سرمایه گذاری نماید، سرمایه گذار می گویند و بنا به درخواست وی، اقامت دائم به وی اعطا خواهد شد که در واقع اقامت دائم، شهروندی گرجستان بصورت شفاهی می باشد.

توجه داشته باشید که، در موضوعات مربوط به سرمایه گذاری می بایست از تمامی مواردی که هزینه می نمائید، رسید دریافت نمائید و پرونده شما می بایست کامل باشد، حتی در سرمایه گذاری بصورت نقدی نیز لازم است اطلاعات مربوط به سرمایه خود را با ارائه اسناد معتبر، موجه جلوه داده تا مورد بررسی گزینه هائی نظیر پولشویی از سمت بازرسان قرار نگیرید زیرا در این مورد بسیار حساس می باشند، منبع سرمایه شما می بایست کاملاً شفاف باشد.

نکته:

(در کلیه ی موارد فوق به جز مورد ۶ ؛ باید ۲ الی ۴ سال اقامت را تمدید کنین تا شهروندی و پاسپورت گرجی به شما اعطا شود)

اخذ اقامت گرجستان

اقامت گرجستان و کسب تابعیت

اگر قصد کسب اقامت و تابعیت دیگر کشورها  را دارید گروه هِرمس اپلای با  ارائه خدمات اخذ اقامت در خدمت شماست . جهت اطلاع بیشتر فرم ارزیابی را بصورت کامل تکمیل نمایید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.

کانال تویتر

تمایل دارید در تویتر همراه ما باشید. تویت های ما را دنبال کنید.

کانال اینستاگرام

در صورت تمایل به دنبال کردن ما در اینستاگرام روی دکمه، کلیک کنید. 

کانال تلگرام

با عضویت در کانال تلگرامی ما خیلی سریع از آخرین اخبار و فرصت ها اطلاع حاصل کنید.

مقالات منتشر شده

 گروه هرمس اپلای :

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به گروه مهاجرتی هرمس اپلایمی‌باشد. قوانین حاکم بر سایت، مبتنی بر قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران است و هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع می باشد.

راههای ارتباط با ما :

ایمیل: 

info@hermesapply.com

تلفن تماس:

95118296(021)