کانادا

اسکیل ورکر کانادا 2020

اسکیل ورکر کانادا چیست؟ چه افرادی می توانند اقامت کانادا را از طریق اسکیل ورکر به دست آورند؟ در این مقاله سعی نموده ایم با گردآوری اطلاعات به روز و جامع پاسخ درخوری برای سوالات شما بزرگواران ارائه نماییم. هر سال افراد بسیاری از طریق اخذ ویزای کار کانادا اقدام به مهاجرت به این کشور می نمایند. کشور کانادا برنامه ای تحت عنوان اسکیل ورکر(Skill worker) تنظیم نموده است که سیستمی مبتنی بر امتیاز می باشد و علاقه مندان مهاجرت به کانادا از طریق کار می توانند با کسب حداقل امتیازهای لازم در این برنامه، برای ورود به خاک کانادا واجد شرایط شوند.

اخذ ویزا پروسه ای پیچیده و حساس می باشد، از این رو توصیه می شود حتما از وکلای امر مهاجرت جهت ارزیابی شرایط خود مشورت دریافت نمایید. موسسه مهاجرتی هرمس اپلای به واسطه سال ها تجربه و استفاده از کارشناسان و وکلای با تجربه می تواند شما را در مسیر اخذ ویزای کار کانادا از طریق روش اسکیل ورکر کانادا یاری و راهنمایی نماید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات رایگان می توانید فرم مشاوره مهاجرت را پر نموده تا کارشناسان هرمس اپلای در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس حاصل نمایند.

اسکیل ورکر کانادا چیست؟

کشور کانادا کشوری با وسعت بالا و مهاجر پذیر می باشد. نیاز به نیروی کار ماهر، دولت این کشور را بر آن داشته است تا برنامه ای تنظیم نماید که افراد متخصص به تناسب نیاز ایالت های کانادا بتوانند در بازار کار این کشور مشغول کار شوند. همان طور که ذکر شد برنامه  اسکیل ورکر یک سیستم مبتنی بر امتیاز و دو مرحله ای می باشد. پارامترهای مختلفی در کسب حداقل امتیازات لازم دخیل هستند که در دو مرحله ارزیابی اولیه و سپس استخر بارم بندی های متفاوتی دارند. فاکتورهایی در ارزیابی صلاحیت افراد در برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا که با عنوان اکسپرس انتری نیز شناخته می شود تاثیرگذار هستند ، 6 فاکتور اساسی می باشد که به شرح زیر می باشند:

  • سن
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • پیشنهاد شغلی معتبر
  • دانش زبان انگلیسی و فرانسه
  • انطباق پذیری

این فاکتورها یک سیستم 100 امتیازی را در مرحله اول روش اسکیل ورکر کانادا تشکیل می دهند، افراد برای اینکه در این مرحله واجد شرایط شوند باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را به دست آورند. افرادی که صلاحیت ایشان احراز شود می توانند وارد مرحله دوم شده و برای اخذ اقامت کاری در کشور کانادا با سایر متقاضیان رقابت نمایند. در این مرحله پروفایل متقاضیان با امتیاز بندی متفاوتی مورد ارزیابی قرار می گیرد و صرفا افرادی که بالاترین امتیازات لازم را اخذ نمایند واجد شرایط می گردند. حداقل امتیاز لازم در مرحله دوم که اصطلاحا استخر (pool) نامیده می شود در زمان نگارش این مقاله 475 امتیاز می باشد.

امتیاز بندی اسکیل ورکر کانادا

افرادی که تمایل به اقدام از طریق اسکیل ورکر کانادا را دارند، باید در ابتدا وضعیت فعلی خود را ارزیابی نمایند. آشنایی با فاکتورهای تاثیرگذار در روش اسکیل ورکر و نیز امتیازبندی های مربوطه می تواند شما را در ارزیابی صلاحیت های اولیه لازم یاری و راهنمایی نماید. در ادامه به ریز امتیازبندی های 6 فاکتور ذکر شده می پردازیم.

مهارت های زبانی(حداکثر 28 امتیاز)

فاکتور بسیار مهم و تاثیرگذار جهت اقدام از طریق اسکیل ورکر کانادا، فاکتور زبان می باشد. افرادی که دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی و یا هر دوی آن ها را دارند می توانند به خوبی در بازار کار کانادا وارد شوند. شما می توانید تا حداکثر 28 امتیاز از مهارت های زبانی خود در این مرحله کسب نمایید. توزیع امتیازات در این مرحله به تناسب هر یک از مهارت های نوشتن(writing)، خواندن(reading)، شنیدن(listening) و صحبت کردن(speaking) ارائه می گردد. برای ارزیابی دانش زبانی شما باید یک مدرک زبان معتبر ارائه نمایید.

معیار سنجش سطح زبان در کانادا با علامت اختصاری CLB شناخته می شود معادل حداقل بنچمارک زبانی کانادا(CLB) را از این طریق اخذ نمایید. آزمون های مورد قبول کشور کانادا در زمینه زبان انگلیسی CELPIP و IELTS و در زمینه زبان فرانسه آزمون های مورد قبول TEF و TCF می باشد. با توجه به اینکه زبان رسمی کشور کانادا انگلیسی می باشد و عموم افرادی که از ایران برای این روش اقدام می نماید نیز زبان انگلیسی را انتخاب می نمایند، ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که باید مدرک آیلتس اخذ شده  به صورت جنرال باشد و آیلتس آکادمیک در این روش مورد قبول کشور کانادا نمی باشد. شما می توانید جدول امتیاز بندی زیر را جهت ارزیابی امتیازات مهارت زبان خود در ستون های مربوطه ملاحظه نمایید:

سطح زبان انگلیسیReadingWritingListeningSpeaking
CLB 9 یا بالاتر6666
CLB 85555
CLB 74444
CLB  پایین تر از 7برای اقدام واجد شرایط نیست

 

همان طور که مشاهده می کنید افرادی برای اینکه به لحاظ دانش زبانی واجد شرایط شوند باید حداقل CLB 7 را به دست آورند که مجموعا 16 امتیاز برای فرد کسب می شود. افرادی که  CLB 9 و یا بالاتر را به دست آورند حداکثر 24 امتیاز را اخذ می نمایند. دانش زبان اضافی(فرانسه) می تواند به امتیازات فوق حداکثر 4 امتیاز اضافه نماید:

سطح زبان فرانسهامتیازات
حداقل CLB 5 در هر چهار مهارت مربوطه4
CLB 4 و یا پایین تر0

 

ارزیابی و معادل سازی نمرات آزمون زبان انگلیسی(آیلتس) با CLB به شرح زیر می باشد:

 

سطح CLBReadingWritingListeningSpeaking
108.07.58.57.5
97.07.08.07.0
86.56.57.56.5
76.06.06.06.0
65.05.55.55.5
54.05.05.05.0
43.54.04.54.0

 

ارزیابی و معادل سازی نمرات آزمون زبان فرانسه(TEF) با CLB به شرح زیر می باشد:

سطح CLBReadingWritingListeningSpeaking
10263-277393-415316-333393-415
9248-262371-392298-315371-392
8233-247349-370280-297349-370
7207-232310-348249-279310-348
6181-206271-309217-248271-309
5151-180226-270181-216226-270
4121-150181-225145-180181-225

 

سن (حداکثر 12 امتیاز)

سن یکی دیگر از فاکتورهای تاثیرگذار می باشد. بیشترین میزان امتیاز در روش اسکیل ورکر کانادا به لحاظ سنی به افرادی تعلق می گیرد که در سنین 18 الی 35 سال می باشد.

سنامتیاز
زیر 180
18 الی 3512
3611
3710
389
398
407
416
425
434
443
452
461
47 یا بیشتر0

 

تجربه کاری (حداکثر 15 امتیاز)

شما می توانید در صورتی که سوابق کاری تمام وقت داشته اید از این فاکتور نیز در پروسه اسکیل ورکر کانادا امتیاز کسب نمایید. به خاطر داشته باشید که کار تمام وقت به معنای کار حداقل 30 ساعت در هفته می باشد. علاوه بر این کد رشته شغلی شما باید در جدول لیست مشاغل مورد نیاز کانادا وجود داشته باشد که با علامت اختصاری NOC شناخته می شود و شامل یک کد چهار رقمی است که معرف شغل مورد نظر شما می باشد. امتیاز میزان سال های تجربه کاری به شرح زیر می باشد:

تجربه کاریحداکثر امتیاز قابل دریافت
1 سال9
2 الی 3 سال11
4 الی 5 سال13
6 سال و یا بیشتر15

 

سطح تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)

میزان تحصیلات یکی از فاکتورهای تاثیر گذار سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر کانادا می باشد. مدرک تحصیلی شما باید جهت اعتبار سنجی در پروسه اسکیل ورکر ارسال شود. اما به طور کلی هر چه مدارک معتبر تحصیلی شما در سطوح بالای دانشگاهی باشد امتیاز بیشتری برای شما به  ارمغان می آورد. جدول زیر مدارک و تحصیلات شما را مورد ارزیابی قرار می دهد:

نوع تحصیلاتامتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری یا بالاتر25
مدرک دانشگاهی در سطح فوق لیسانس یا معادل آن23
2 مدرک تحصیلی که یکی از آنها مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر باشد22
مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر21
مدرک فوق دیپلم 2 ساله19
مدرک فوق دیپلم 1 ساله15
مدرک دیپلم کانادایی یا معادل آن5

 

سازگارپذیری (حداکثر 10 امتیاز)

شما و همسرتان و یا پارتنری که با او به کانادا مهاجرت می کنید در صورت داشتن شرایط زیر می توانید امتیاز سازگارپذیری یا انطباق پذیری با محیط را در سیستم امتیاز بندی فدرال اسکیل ورکر کانادا کسب نمایید.

نوع سازگارپذیریامتیاز
سطح زبان همسر یا پارتنر شما

(در صورتی که  سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی او بالاتر از CLB 4 باشد)

5
تحصیلات قبلی شما در کانادا

(در صورتی که 2 سال در کانادا به صورت تمام وقت تحصیل کرده باشید)

5
تحصیلات قبلی همسر یا پارتنر شما در کانادا

(در صورتی که 2 سال در کانادا به صورت تمام وقت تحصیل کرده باشند)

5
سابقه کاری شما در کانادا

در صورتی که 1 سال به صورت فول تایم در کانادا کار کرده باشید.

در شغلی که نوع 0 یا سطح A یا B در لیست NOC باشد و اجازه کار معتبر (Work permit) داشته باشد.

10
سابقه کاری همسر یا پارتنر شما در کانادا

در صورتی که 1 سال به صورت فول تایم در کانادا کار کرده باشید.

5
استخدام هماهنگ شده در کانادا5
خویشاوندان شما، همسر و یا پارتنر شما در کانادا که:

در کانادا زندگی کند

سن او بالاتر از 18 سال باشد

شهروند یا مقیم کانادایی

 

این خویشاوندان شامل:

پدر و مادر

پدربزرگ و مادربزرگ

فرزند

نوه
برادر یا خواهر

عمه، عمو، خاله و دایی

خواهر زاده یا برادرزاده

 

5

 

پیشنهاد شغلی معتبر(حداکثر 10 امتیاز)

در صورتی که بتوانید پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی دریافت نمایید می توانید در سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر کانادا 10 امتیاز کسب نمایید. البته این پیشنهاد شغلی یا job offer باید اعتبار لازم را داشته باشد و قرارداد کاری حداقل 1 ساله باشد. این کار نباید به صورت فصلی باشد و در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا که تحت عنوان NOC شناخته می شود ، زیر مجموعه نوع مهارت 0 و سطح مهارت A یا B قرار گیرد.

خدمات موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در زمینه اسکیل ورکر کانادا

در این مقاله سعی نمودیم شرایط اخذ اقامت کاری از طریق اسکیل ورکر کانادا را به صورت جامع برای شما عزیزان تشریح نماییم. شما می توانید با محاسبه امتیازات و فاکتورهای لازم شرایط اولیه خود را جهت اقدام از طریق پروسه فدرال اسکیل ورکر کانادا ارزیابی نمایید. از آنجایی که این سیستم امتیازبندی متغیر می باشد و احتمال خروج از استخر در ماه های مختلف سال متفاوت است، توصیه می گردد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با موسسه مهاجرتی هرمس اپلای تماس حاصل نموده و یا فرم مشاوره مهاجرت را پر نمایید تا کارشناسان با تجربه هرمس اپلای در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *