اقامت اتریش در سال 2019 از طریق روش های متعدد برای افراد متقاضی مهاجرت به اتریش امکان پذیر است. اتریش یکی از کشورهای اروپای غربی است که جاذبه های گردشگری بی نظیری را در خود جای داده است. اگر قصد دارید در کار، تحصیل، زندگی و تجارت خود موفق شوید، اقامت اتریش می تواند به شما کمک زیادی کند. در این مطلب قصد داریم بهترین و متداول ترین روش هایی که می توانید از طریق آن ها به اتریش مهاجرت کنید را بیان کنیم. از شما دعوت می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

أخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری، فعالیت تجاری و ثبت شرکت

یکی از روش هایی که افراد می توانند برای اقامت اتریش اقدام کنند، ثبت شرکت و تأسیس یک دفتر تجاری با هدف راه اندازی یک کسب و کار اقتصادی است. ثبت شرکت به افرادی توصیه می شود که سهام دار یک کارخانه بزرگ یا شرکت باشند و برای این کار بتوانند سرمایه قابل توجهی را ارائه دهند.

البته گذر از این مراحل، چندان هم کار ساده ای نخواهد بود؛ عواملی نظیر شرایط سنی، بودجه مالی، اعتبار حساب بانکی، تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی و …، شرایط اصلی دریافت مدرک اقامت اتریش هستند.

برای ثبت شرکت در اتریش با هدف أخذ اقامت اتریش و توسعه فعالیت تجاری و اقتصادی، مدیر عامل شرکت باید تقاضای خود را مبنی بر تأسیس یک شرکت با نام مشخص برای مراجعه مربوطه ارسال نماید؛ پس از آن لازم است یک حساب بانکی افتتاح و معرفی کند؛ اتریش برای این روش اقامتی، قوانین ویژه ای هم برای سهام دار و هم برای اعضای خانواده او وضع کرده است.

توصیه می کنیم برای اطلاع یافتن از تمام شرایط و مراحل قانونی ثبت شرکت در اتریش، از مؤسسات مهاجرتی معتبر در این زمینه استفاده کنید. به این ترتیب پول و بودجه مالی شما از میان نخواهد رفت.

بهترین راه برای سرمایه گذاری در اتریش، شرکت در طرح های کارآفرینی و خوداشتغالی است. برای این کار لازم است با مراکز کاریابی مکاتبه کنید و از فرصت های سرمایه گذاری سودآور در این کشور مطلع شوید.

 

اقامت اتریش با استفاده از تمکن مالی و خرید ملک

اقامت اتریش با استفاده از تمکن مالی و خرید ملک در نگاه اول به نظر می رسد به افرادی اختصاص دارد که از وضعیت مالی بسیار عالی برخوردار هستند. خرید ملک در اتریش یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور است. البته این روش به تنهایی، مدرک اقامت را به شما نخواهد داد.

اگر تمکن مالی دارید و می توانید از تمام هزینه های خود در اتریش برآیید، پیشنهاد می کنیم علاوه بر شرکت در فرصت های سرمایه گذاری و خرید ملک، از یکی دیگر از روش های أخذ اقامت اتریش نیز استفاده کنید.

لازم است در این جا ذکر کنیم که زندگی در اتریش بسیار گران است. تمکن مالی از نظر دولت اتریش به این معنا است که فرد بتواند در هر ماه به طور متوسط حدود ۲۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد. اگر بتوانید ثابت کنید که میزان درآمد ماهانه شما ثابت است و حساب بانکی شما از اعتبار کافی برخوردار باشد، اقامت اتریش از طریق تمکن مالی برای شما بلامانع خواهد بود و با رعایت قوانین می توانید نسبت به مهاجرت اقدام کنید.

 

اقامت اتریش از طریق تحصیل

یکی از محبوب ترین روش های أخذ اقامت اتریش، استفاده از شرایط تحصیلی در یکی از دانشگاه های این کشور است. پذیرش از دانشگاه های اتریش و دریافت ویزای تحصیلی برای اقامت در این کشور لازم است. افرادی که قصد دارند در رشته تخصصی خود در این کشور مشغول به تحصیل شوند می توانند مدارک لازم را آماده کنند و پس از طی مراحل قانونی، به این کشور سفر نمایند.

برای موفقیت در أخذ اقامت اتریش به واسطه ویزای تحصیلی، نیاز دارید مدارک معتبر را که شامل مدرک تحصیلی، مدرک معتبر زبان آلمانی یا انگلیسی، حساب بانکی معتبر و مدارک هویتی می باشد، به طور دقیق و ترجمه شده آماده کنید. بهتر است قبل از اقدام برای أخذ ویزا و پرداخت هزینه ها، در مورد دانشگاه های اتریش و شرایط پذیرش آن ها اطلاعات کاملی کسب کنید. اعتبار مدرک تحصیلی کنونی فرد متقاضی و سوابق علمی و پژوهشی در پذیرش او بسیار مؤثر خواهند بود.

 

اقامت اتریش از طریق کار

یکی دیگر از روش هایی که می توانید نسبت به أخذ اقامت اتریش اقدام کنید، یافتن یک شغل مناسب در اتریش است. این کشور، اقتصاد بسیار فعالی دارد، بنابراین به راحتی می تواند متناسب با سلیقه، توانایی ها، مهارت ها و تخصص خود در این کشور، یک شغل مناسب بیابید. بهترین و سریع ترین راه برای گذر از مراحل قانونی دریافت ویزای کار این است که از سوی کارفرما در اتریش، یک دعوت نامه برای شما ارسال شود.

اقامت اتریش از طریق اشتغال به کار، شرایط نسبتاً سختی دارد. موقعیت شغلی که شما به دنبال آن هستید باید به طور کامل توسط اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار گیرد. پس از آنکه به کار مشغول شدید، تا مدت زمان ۶ ماه مجاز هستید در اتریش کار کنید و پس از آن، اقامت شما به مدت یک سال تمدید می شود؛ پس از یک سال، مجوز اقامت موقت شما مجدداً یک سال دیگر تمدید شده و در صورت تمایل و رضایت از کار، پس از گذشت ۳ سال می توانید برای أخذ اقامت اتریش به صورت دائم اقدام کنید.

 

اقامت اتریش از طریق ازدواج

اگر فردی با شخصی با تابعیت اتریشی ازدواج کند می تواند نسبت به دریافت اقامت اتریش اقدام نماید. برای این کار باید مراحل قانونی به طور کامل طی شود. برای اطلاع از جزئیات مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج می توانید از طریق مؤسسات معتبر مهاجرتی و حقوقی برای این کار اقدام نمایید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 14 =