کشور روسیه یکی از زیباترین و پهناورترین کشورهای اروپایی است که هر ساله مهاجران زیادی را در اقصی نقاط دنیا به سوی خود جذب می کند. این کشور با اقتصاد غنی و قدرتمندی که دارد سطح رفاه نسبتاً بالایی را برای شهروندان خود ایجاد می کند. این عامل موجب شده تا متقاضیان زیادی از راه های مختلف نسبت به اخذ اقامت روسیه 2019 چه اقامت دائم و چه اقامت موقت اقدام نمایند.

دانستنی هایی درباره اقامت روسیه 2019

از آنجایی که روسیه یکی از مدرن ترین و پیشرفته ترین کشورهای اوراسیایی به حساب می آید و امکانات و امنیت اجتماعی بالا در کنار جذابیت های متنوع طبیعی آن به عنوان مزیت های منحصر به فرد این کشور به حساب می آید لذا اخذ اقامت روسیه و دست یافتن کامل به شهروندی روسی به یکی از دغدغه ها و برنامه های بسیاری از مهاجران بین المللی به ویژه ایرانیان تبدیل شده است.

به طور معمول اخذ مجوز مربوط به اقامت روسیه به عنوان یک قدم اصلی در جهت به دست آوردن کامل شهروندی این کشور می باشد که از سوی دولت این کشور به داوطلبان اتباع خارجی داده می شود. در جهت دریافت مجوز اقامت روسیه، متقاضیان بایستی در ابتدا نوع اقامت خود را تعیین و با گذشت یک سال زندگی در این کشور، برای پذیرش به عنوان یک شهروند روسی و برخورداری از تمامی امتیازات مربوط به آن اقدام نمایند. شایان ذکر است که به دست آوردن اقامت روسی به معنای کامل شهروند این کشور است. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا با بررسی کامل مزیت های اقامت روسیه، شرایط مربوط به آن و… اطلاعات کامل و جامعی را در این باره در اختیارتان قرار دهیم.

 

مزایای اقامت روسیه

آیا تاکنون این سوال برایتان پیش آمده که مزیت های اقامت روسیه چیست؟ و یا اینکه اقامت روسیه منجر به ایجاد چه مزیت هایی می شود؟

در پاسخ به سؤالات بسیاری از متقاضیانی که قرار است با مهاجرت به روسیه نسبت به اقامت خود در این کشور اقدام نمایند باید گفت که کشور روسیه حقوق و منافع خاص و ویژه ای از جمله برخورداری از شرایط زندگی ایده آل، دریافت حقوق و پاداش مناسب و مطلوب در ازای کار و … را برای تمامی شهروندان خود در نظر گرفته است که تمامی افراد به طور مساوی از آن ها بهره مند می شوند. اخذ اقامت روسیه و معرفی شدن به عنوان یک شهروند روسی به معنای برخورداری از:

دسترسی کامل به خدمات اجتماعی روسیه

بدون نیاز به ویزا به طور آزادانه ورود و خروج از کشور

مشغول به کار شدن و راه اندازی یک کسب و کار به نام خود

برخورداری از آدرس و مشخصات یک شهروند روسی

رای دادن در انتخابات و رفراندم

به طور کلی اقامت روسیه شامل دو نوع: اقامت دائم و اقامت موقت می باشد. دریافت مجوز مربوط به اقامت دائم در روسیه به مدت  سال اعتبار دارد. اما جالب است بدانید که پس از پایان مدت زمان مجوز اقامت، می توان آن را به تعداد نامحدودی مجدداً تمدید نمود. نکته قابل توجه این است که چنانچه فرد متقاضی پس از اخذ اقامت روسیه، به مدت ماه کشور مربوطه را ترک نماید به طور کامل اقامت وی برای همیشه لغو خواهد شد. لذا تمدید مجوز مربوط به اقامت روسیه باید حداقل یک ماه قبل از پایان آن صورت گیرد.

 

مدارک مربوطه جهت اخذ اقامت روسیه

۴ قطعه عکس

ارائه گذرنامه یا شناسنامه معتبر

ارائه مدرک مربوط به اثبات درآمد لازم در جهت حفظ زندگی خود و هرکسی که نیاز است از او حمایت کند

اثبات محل اقامت

ارائه گواهی پزشکی مربوط به عدم تائید بیماری ایدز

اثبات مهارت و تسلط به زبان روسی، دانستن اطلاعات مربوط به تاریخ روسیه و مبانی فدراسیون این کشور

 

شرایط اقامت روسیه

آیا شرایط اقامت روسیه برای عموم متقاضیان یکسان است؟

روسیه با آنکه یکی از کشورهای مرفه و ثروتمند اروپایی است و امکانات و امنیت اجتماعی آن زبانزد کشورهای بین المللی و حتی همسایگان آن شده است اما به جرات می توان گفت شرایط اقامت در آن به نحوی است که مهاجران راحت تر از دیگر کشورهای اروپایی می توانند موفق به دریافت آن شوند. چرا که تمامی ادیان مختلف در این کشور وجود دارند و این کار را برای مهاجران مختلف در اقصی نقاط دنیا آسان تر کرده است. به طور کلی راه هایی در این کشور وجود دارند که با بررسی شرایط اقامت روسیه، هر کدام از آن را توضیح خواهیم داد.

 

شرایط اقامت روسیه از طریق ازدواج

کسانی که قصد دریافت اقامت روسیه از طریق ازدواج را داشته باشند لازم است با شخصی که دارای تابعیت این کشور است ازدواج کند. سپس فرد متقاضی با ارائه مدارک مربوط به ازدواج خود، اقامت موقت خود را در روسیه دریافت خواهد کرد. لازم به گفتن است که پس از دریافت اقامت موقت، فرد متقاضی بایستی به مدت یک سال در این کشور زندگی کند سپس نسبت به اخذ اقامت دائم خود اقدام نماید. با فراهم آمدن شرایط مربوط به اقامت روسیه و سپری شدن یک سال اقامت موقت، فرد متقاضی می تواند مجوز مربوط به اقامت دائم خود را دریافت نماید و در این صورت پاسپورت و تابعیت روسی به وی داده می شود.

 

شرایط اقامت روسیه از طریق ثبت شرکت

به طور کلی اقامت روسیه از طریق ثبت شرکت دارای شرایط زیر می باشد:

لازم است یک شرکت در کشور روسیه به اسم فرد متقاضی ثبت شود که در این صورت به یک سرمایه قابل مشخصی نیاز است

نیازی به داشتن شریک روسی نیست و فرد متقاضی می تواند به عنوان مالک صد در صد شرکت باشد

فرد متقاضی تا زمانی که موفق به دریافت مجوز برای شرکت نشده است نمی تواند به عنوان مدیر عامل آن فعالیت داشته باشد. لذا باید به طور موقت یک مدیر عامل روسی برای خود انتخاب نماید

تا زمان گرفتن مجوز مربوط به شرکت و اخذ اقامت روسیه، بهتر است فعالیتی در شرکت انجام شود

 

شرایط اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری

در جهت دریافت مجوز مربوط به اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری، لازم است موارد زیر رعایت شود

باید یک طرح تولیدی ارائه و مجوز مربوط به آن ارائه شود

حداقل دو میلیون روبل به صورت سالانه مالیات پرداخت شود

لازم است یک شرکت جدید به نام شخص ثبت شود و در آن، مبلغی بین ۱۰ الی ۱۰۰ درصد سهام داشته باشد.

 

شرایط اقامت روسیه از طریق اشتغال

یکی از رایج ترین راه های اقامت روسیه، از طریق اشتغال و کسب و کار می باشد که عموم مردم از این طریق برای دریافت اقامت دائم خود در این کشور اقدام می کنند. طبیعتاً شرایط اقامت روسیه از طریق اشتغال برای افرادی که در حرفه یا شغلی دارای مهارت خاص و تخصص بالایی هستند فراهم می شود. نکته مهم در این باره این است که فرد متقاضی تسلط کامل بر زبان روسی را داشته باشد.

چنانچه شخصی یک دعوتنامه از سوی کارفرمای روسی داشته باشد، مراحل ساده تری را برای دریافت اقامت روسیه پشت سر خواهد گذاشت. از آنجایی که روسیه دارای شرایط اقتصادی ایده آلی است و صرف نظر از هرگونه قومیت و ملیت، حقوق و مزایای مساوی را میان شهروندان خود اعطا می کند. لذا همه به دنبال دریافت اقامت روسیه از طریق کسب و کار و اشتغال در این کشور هستند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 12 =