برای آگاهی از شرایط اخذ اقامت و تابعیت انگلستان در سال 2019 با بررسی ۵ گزینه طبقه بندی شده که شامل اخذ اقامت و تابعیت در کشور انگلستان از طریق ۱. تولد ۲. ازدواج ۳. کار ۴. تحصیل ۵. سرمایه گذاری در کشور انگلستان  می باشند،به صورت جزئی و تخصصی به توضیح هر یک بپردازیم. احتراما با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

انواع روش های اخذ اقامت و تابعیت انگلستان

 ۱)اخذ اقامت و تابعیت انگلستان با روش تولد:

طبق قوانین خاص کشور انگلستان،جهت اخذ اقامت دائم و تابعیت کشور انگلستان از روش تولد ،بایستی شخص در خاک و قلمرو انگلستان متولد شود اما بایستی شرایط را دارا باشد:

-طبق اصل خاک (jus soil ) و اصل خون (jus sanguinis) شرایط بررسی خواهد شد،

با اصل خاک اگر والدین فرزند یا یکی از والدین دارای تابعیت کشور انگلستان باشد،فرزند انها که متولد خواهد شد تابعیت انگلیسی خواهد گرفت اما بدین منظور فرمی به نام form MN1  را پر نمایند و به اداره مهاجرت ارسال کنند)فرزند زیر ۱۸ سال).

-اگر والدین به مدت ۳ سال اقامت دائم کشور انگلستان را دارا بوده و یا عضو نیروی نظامی کشور انگلستان باشند،فرزند آنها به صورت سیستماتیک تابعیت انگلیسی را اخذ خواهد کرد و نیازی به ارسال فرم MN1 نمیباشد.

-اگر والدین تابعیت انگلیسی ندارند اما فرزندشان تا ده سالگی در خاک انگلستان زندگی کرده و زیر ۹۰ روز از کشور انگلستان خارج شده باشد،میتواند مشمول تابعیت انگلیسی باشد و فرم FORM T  را پر نمایند و به اداره مهاجرت انگلستان ارسال نمایند.(محدودیتی برای خروج والدین تعیین نگردیده است)

-فرزندخواندگی:اگر والدین دارای تابعیت کشور انگلستان باشند ،به صورت سیستماتیک فرزند تابعیت انگلیسی خواهد گرفت.

جمع بندی:کشور انگلستان تابع اصل خون میباشد اما به صورتی فرعی برای اصل خاک نیز ارزش قائل است .

 

۲)اخذ اقامت و تابعیت انگلستان با روش ازدواج:

برای اخذ اقامت و تابعیت انگلستان به روش ویزای نامزدی و یا ویزای ازدواج بایستی ثابت نمایید که پارتنر شما(همسر،نامزد و…) اقامت دائم انگلستان را دارا میباشد و با شما حداقل ۱۸ ماه در Rellationship بوده است و همچنین بایستی ۴ شرط دیگر را رعایت نمایید:

-حداقل تا ۶ ماه بعد از الحاق ،قصد ازدواج دارید.

-قبل از الحاق ،ازدواج کرده اید با یکدیگر.

-حداقل دو سال در یک خانه با یکدیگر زندگی کرده باشید.

-به صورت همزمان با شخص دیگری در ارتباط نیستید و قابل اثبات باشد.

با جمع آوری این شرایط شما میتوانید به شخص اصلی بپیوندید و اقامت دائم انگلستان را اخذ نمایید.

حال اگر پارتنر شما اقامت دایم انگلستان را دارا نباشد،در این صورت شما با ویزای همراه(نامزدی) به پارتنر ملحق شده و پس از ازدواج ویزای خود را تغییر میدهید و سپس برای اقامت دائم اقدام میکنید،شایان ذکر است که تا قبل از ازدواج ،حق کارنخواهید داشت اما شخص الی حق کار و تحصیل را دارا میباشد . میتوانید تا ۳۳ ماه اقامت داشته باشید و امکان تمدید ویزای نامزدی به ۲ سال و ۶ ماه دیگر نیز وجود خواهد داشت و سپس بعد از ۵ سال امکان درخواست و اخذ اقامت دائم کشور انگلستان وجود دارد.

 

۳)اخذ اقامت و تابعیت انگلستان با روش تحصیل:

ویزای تحصیلی انگلستان تحت عنوان ویزای Tier4 میباشد که خود شامل دو زیرمجموعه است:

 

۱)child tier4

در ابتدا با ارسال مدارک به مراکز آموزشی معتبرخصوصی(نه دولتی) و اخذ نامهCAS  یا همان نامه پذیرش بایستی شرایط دیگیری نیز داشته باشید تا بتوانید ویزای تحصیلی را اخذ نمایید:

-بازه سنی بایستی ۴ سال تا ۱۷ سال باشد.

-مدارک شناسایی مانند شناسنامه و پاسپورت با حداقل ۶ ماه انقضا و یک برگ پشت و رو خالی

-رضایت نامه خانواده و یا قیم

-نامه پذیرش CASبه اضافه کد ارجاع مربوط به گواهی تاییدیه پذیرش (REFRENCE NUMBER)

-منابع مالی مساعد و ساپورت مالی از طرف والدین و یا قیم(قابل اثبات و اراییه)

-گواهی دال بر سلامت و بیمه سلامت دانش آموز

-حداقل ۳ ماه قبل از شروع کورس تحصیلی بایستی اقدامات لازم (آماده سازی مدارک ،ترجمه و ارسال)را انجام شود.

-بعد از صدور ویزا حداکثر طی ۳ هفته بایستی خارج شود.

 

جمع بندی:

با توجه به point base بودن این تیپ ویزا،با فراهم نمودن گزینه های ذکر شده در بالا،میتوانید به راحتی ۳۰ امتیاز را اخذ نمایید و سپس برای اقدامات بعدی به سفارت رجوع نمایید و ویزا شوید.

نکته حائز اهمیت در بحث تمکن مالی ،این میباشد که نصف مبلغ به حساب کالج واریز میگردد و مابقی در حساب کوتاه مدت و بدون بهره در ایران به مدت حداقل ۲۸ روز ذخیره بماند که درست انجام شدن این پروسه خود ۱۰ امتیاز دارد،پس با اخذ ۲۰ امتیاز نامه پذیرش و ۱۰ امتیاز مباحث مالی شما به راحتی ۳۰ امتیاز ویزای tier4 را اخذ خواهید کرد.

 

۲)adult tier4

-سن دانشجو بالای ۱۷ سال

-۲ارائه دادن ۲ توصیه نامه از دانشگاه

-ارائه دادن مدرک زبان معتبر (مدرک آیلتس آکادمیک ۵.۵ به بالا)

-شرایط بالارو کپی کن…

 

نتیجه گیری:

در ویزای تیپ tier4 در صورتی اجازه کار وجود دارد که ۱۶ سال به بالا باشید و کار پاره وقت)ماکزیمم ۱۰ ساعت در هفته) باشد و در تعطیلات اجازه کار تمام وقت وجود دارد.

نمیتوانید در کالج های دولتی ثبت نام کنید و یک کار فول تایم دست وپا کنید،جهت تمدید ویزا فقط باید کالج خصوصی باشد،

نمیتوانید به عنوان یک پزشک ودندان پزشک و یا مربی و یا ورزشکار فعالیت نمایید،

نمیتوانید از public funds بهره ببرید،

امکان اقدام برای اخذ ویزای همراه و الحاق به شخص اصلی وجود دارد که تحت عنوان parent of a tier4 child visa برای والدین زیر ۱۲ سال امکان پذیر میباشد،بایستی ۳ ماه قبل از اقدام برای فرزند ،پروسه خود را شروع کرده و وضعیت مالی مطلوبی را به سفارت ارائه دهید،مدت زمان این تیپ ویزا از ۶ ماه تا ۱۲ ماه میباشد و تغییر این تیپ ویزا به ویزای دیگری وجود ندارد و فقط امکان تمدید آن محیا میباشد.

ویزای مالتی پل نیز جهت الحاق والدین فراهم میباشد که یک تیپ ویزای توریستی همراه است و قابل تمدید از ۶ ماهه به یکساله و سپس ۲ و ۵ و ده ساله و درآخر منجر به اخذ اقامت دائم کشور انگلستان خواهد شد و این نوع ویزا بیشتر مطرح میباشد و امکانپذیر تر است.

 

۴)اخذ اقامت و تابعیت کشور انگلستان به روش کاریابی:

ویزای کار انگلستان با عنوان Tier2 مطرح میباشد و مناسب افرادی است که میخواهند در حیطه کاری و تخصصی خود به مدت طولانی فعالیت داشته باشند مانند مشاغل: مهندسی it، حسابداری،تدریس،مراقبت های بهداشتی و پرستاری و غیره.این نکات حائز اهمیت میباشد:

-شغل مدنظر باید در لیست مشاغل tier2 باشد و کشور انگلییس خواهان آن مشاغل است به دلیل کمبود نیروی متخصص و ماهر مربوطه.

-آن شغل ابتدا در EEA منطقه اقتصادی شنگن (اتحادیه اروپا) منتشر و آگهی میشود به مدت ۳ ماه اگر ظرفیت آن شغل به حد نصاب نرسید و امکان جذب از خارج EEA بود،میتوانید جهت اخذ آن شغل اقدام نمایید.

-از طرف کار فرمای انگلیسی یک JOB OFFER   نیاز هست و همچنین یک گواهی اسپانسری مخصوص  TIER2 که آن کارفرما و یا اسپانسرشیپ بایستی مجوز رسمی و معتبر را داشته باشد.

-ارائه مدارک مالی ۹۰ روز قبل از اقدام که شامل حداقل ۱۰۰۰ پوند میباشد

-گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت ارائه شود،

-مدرک زبان انگلیسی ارائه شود،

-حداقل ۳۰ هزار پوند درآمد و حقوق شما در سال باشد تا بتوانید برای تمدید اقامت و یا اخذ تابعیت کشور انگلستان اقدام نمایید

-بعد از اخذ ویزای کار ،مدت اقامت شما مشروط به دو موضوع است:۱)مدت اقامت طبق مدت تاریخ مندرج در ویزا میباشد که حداکثر ۵ سال و ۱۴ روز است ۲)مدت اقامت طبق مدت تاریخ گواهی اسپانسری به اضافه یکماه خواهد بود، که شما ظرف حداکثر ۱۴ روز بایستی کار خود را آغاز نمایید.

 

۵)اخذ اقامت و تابعیت کشور انگلستان با کارآفرینی و سرمایه گذاری:

این تیپ ویزا تحت عنوان TIER1 مطرح میباشد که دو بخش است

بخش اول ویزای کارآفرینی است:

مناسب افرادی است که سرمایه زیادی دارند و میتوانند بسترهای لازم برای ایجاد کارآفرینی را فراهم نماییند و تجارت خود را اجرایی کنند که مستلزم شرایط ذیل است:

-سن بالای ۱۸ سال باشد

-حداقال سرمایه ۲۰۰ هزار .پوند باشد،و منبع پول بایستی مشخص و مورد تائید باشد

-ساپورت مالی مناسب داشته باشد و نشان دهد که میتواند خود و خانواده اش را تا حداقل ۳ ماه ساپورت نماید

-طرح تجاری (BUSSINES PLANE) مناسبی را طراحی نماید و ارایه دهد

-مدرک زبان ارایه دهد

-حداقل ۳ سال کسب و کار را راه اندازی کرده باشد و سالی ۶ ماه حضور داشته باشد در انگلستان(۳۰ ماه در ۵ سال اقامت را پرنمایید)

-۲ شخص که تبعه انگلیسی هستند را به استخدام خود درآورده باشد

سپس با فراهم بودن همه شرایط بعد از ۳ سال و ۴ ماه میتوان اقامت خود را تمدید نماییدبه ۵سال و سپس اقامت دائم PR را اخذ نماید.

 

بخش دوم ویزای سرمای گذاری میباشد

-سن بالای ۱۸ سال باشد،

-شهروندی اتحادیه اروپا را نداشته باشد

-۲ هزار پوند سرمایه در بانک داشته باشد،

-اثبات تامین هزینه های خود و خانواده به مدت ۳ ماه

-ارائه مدرک زبان میتواند در پروسه ویزا شدن نقط مهمی داشته باشد(ضروری نیست)

-۳ ماه قبل از اقدام کردن پول در بانک ذخیره شود

-حساب بانکی در انگلستان افتتاح نماید

-کلیه مدارک مالی اثبات و تایید شوند -بعد از ویزا میتواند مدت ۳ سال و ۴ ماه اقامت موقت انگلستان را اخذ کند

-اجازه کار و تحصیل برای فرداصلی و خانواده اش فراهم خواهد بود(فرزند زیر ۱۸ سال)

-اگر مبلغ ۲ هزار پوند به ۵ هزارپوند افزایش یابد ظرف ۳ سال  یا اقمت دائمPR را اخذ خواهند کرد و اگر به ۱۰ هزار پوند افزایش دهد ،ظرف مدت ۲ سال اقامت دائم و تابعیت کشور انگلستان را اخذ خواهند کرد.

معایب:در زمینه املاک و خرید و فروش ملک اجازه سرمایه گذاری وجود ندارد.

-به عنوان پزشک ،دندان پزش و یا ورزشکار حرفه ای و مربی حق اجازه کار وجود ندارد،

-اجازه خرید سهام عام وجود ندارد.

نوشته های مرتبط

2 thoughts on “اقامت و تابعیت انگلستان 2019

  1. سید محمد سادات گفت:

    سلام پدر بزرگ بنده گروهبان ارتش انگلستان بوده ومحل کار پدر بزرگم کونسولگری یریتانیا در مشهد بوده وپدر منم داخل سفارت به دنیا امده ایا با این شرایط بنده می توانم برای انگلستان اقدام کنم

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام و احترام
      در صورتی که پدر شما دارای پاسپورت انگلستان باشد می توانید اقدام کنید در غیر این صورت خیر.
      پیروز باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − شش =