بدون دسته

بهترین کشورها برای سرمایه گذاری

یکی از راه های مهاجرت به کشور های مختلف همانگونه که در مقالات مختلف گفته شده سرمایه گذاری می باشد. بسیاری از افرادی که علاقمند به مهاجرت به کشور های خارجی می باشند می خواند بدانند که بهترین کشور ها برای سرمایه گذاری کدام کشور ها می باشند. هر کشور بنا بر شرایط اقتصادی و فرهنگی خود از سرمایه گذاران خارجی استقبال می کند و ما نیز می خواهیم در این مقاله به بررسی این موضوع بپردازیم. در بخش های بعد بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در این زمینه و دلایل قرار گیری در این لیست را معرفی می کنیم.

بهترین کشورها برای سرمایه گذاری کدامند؟

1. کانادا

کشور کانادا یکی از کشور های آمریکای شمالی می باشد که نزدیک به 37 میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور دارای تولید ناخالص سالانه 1711 میلیارد دلار می باشد. یکی از مزایای این کشور برای سرمایه گذاری دریافت اقامت دائم می باشد. پس از سه سال نیز می توانید تابعیت این کشور را دریافت کنید. البته برای این کار نیاز دارید تا مهارت زبانی، تجربه کاری و نیز تحصیلات لازمه را داشته باشید. برای سرمایه گذاری در کانادا چندین راه مختلف وجود دارد.

نکته ای وجود دارد این است که شما باید به صورت دائم در کانادا زندگی کنید و اجازه غیبت بیشتر از سه ماه را ندارید. یکی از این راه ها سرمایه گذاری در برنامه کبک می باشد که نزدیک به 800 هزار تا یک میلیون دلار سرمایه لازم دارد. راه دیگر کارآفرینی کبک می باشد که نزدیک به 300 هزار پوند سرمایه نیاز دارد. برای کارآفرینی استانی نیز نیاز به 350 هزار پوند سرمایه لازم است.

یکی از معایب این سیستم این است که مدت زمان انتظار طولانی می باشد زیرا متقاضی برای این کار بسیار زیاد است و همچنین مالیات نیز برای افرادی که اقامت دائم دارند در نظر گرفته می شود.

2. استرالیا

استرالیا کشوری در قاره اقیانوسیه می باشد که جمعیت آن حدود 24.6 میلیون می باشد. ناخالص ملی این کشور 1400 میلیارد دلار می باشد. سرمایه گذاران خارجی بسیار متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا می باشند زیرا از لحاظ اقتصادی بسیار با ثبات می باشد. برای این که در این کشور سرمایه گذاری کنید نیاز دارید تا 1.5 میلیون دلار سرمایه به صورت حداقلی داشته باشید. همچنین اگر بخواهید ویزای کارآفرینی را دریافت کنید نیاز دارید تا حداقل مبلغ 250 هزار دلار داشته باشید.

بعد از 4 سال زندگی در استرالیا می توانید تابعیت این کشور را دریافت کنید و همچنین اقامت این کشور به خانواده شما اعطا می شود. شما باید حداقل 40 روز در سال را در استرالیا سپری کنید. اگر صاحب کسب و کار در ایران هستید می توانید شرکتی را در استرالیا ثبت کنید و سپس به دنبال آن اقامت این کشور را اخذ کنید.

3. انگلستان

انگلستان کشوری در شمال غربی اروپا می باشد که در حدود 66 میلیون نفر جمعیت آن می باشد. سالانه نزدیک به 2826 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی این کشور است که باعث شده بسیاری از سرمایه گذاران تمایل به مهاجرت به این کشور داشته باشند. این کشور با وجود خروج از اتحادیه اروپا همچنان جزو با ثبات ترین کشور ها در زمینه اقتصادی می باشد.

نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که حداقل سرمایه لازم برای سرمایه گذاری کارآفرینی در انگلستان نزدیک به 200 هزار پوند و برای سرمایه گذاری درجه یک نزدیک به دو میلیون پوند می باشد. شما پس از 5 سال میتوانید تابعیت این کشور را دریافت کنید و با سرمایه گذاری در این کشور شما اقامت انگلستان را دریافت خواهید کرد. نکته ای که اهمیت دارد این است که شما باید حداقل 9 ماه از سال را در این کشور بگذرانید.

4. پرتغال

کشور پرتغال در غرب اروپا قرار دارد و جمعیتی نزدیک به 10.3 میلیون دارد. تولید ناخالص داخلی این کشور سالیانه 237 میلیارد دلار می باشد. یکی از دلایل جذب سرمایه گذاران خارجی بهبود سیستم سرمایه گذاری در قسمت تحقیق و توسعه می باشد. کشور پرتغال نیز تورم پایین و رشد اقتصادی بالایی دارد به همین دلیل از اقتصادی پایدار برخوردار است. برای این که در این کشور سرمایه گذاری کنید باید حداقل در شهر لیسبون 500 هزار یورو و خارج از شهر لیسبون 350 هزار یورو بودجه داشته باشید.

همچنین برای شرکت های در حال احیا 250 هزار یورو بودجه نیاز خواهید داشت. پس از 6 سال میتوانید تابعیت این کشور را دریافت کنید و بعد از 5 سال اقامت دائم را دریافت خواهید کرد به شرط آن که وقفه ای نداشته باشید. فرزندان شما نیز می توانند شامل این برنامه مهاجرت گردند و به همراه شما در این کشور مشغول گردند. با داشتن اقامت این کشور می توانید به سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا نیز سفر کنید.

5. اسپانیا

اسپانیا کشوری در غرب اروپاست که با پرتغال نیز هم مرز می باشد. جمعیت کنونی این کشور 46.7 میلیون نفر است و تولید ناخالص داخلی این کشور 1425 میلیارد دلار است. این کشور نیز دارای نرخ بازگشت سرمایه مناسبی می باشد لذا بسیاری از سرمایه گذاران علاقه به مهاجرت به این کشور دارند. برای این که بتوانید در این کشور سرمایه گذاری کنید باید حداقل 500 هزار یورو سرمایه داشته باشید.

می توانید بعد از ده سال در این کشور تابعیت را دریافت کنید، البته این در صورتی است که 6 ماه از هر سال را در این کشور باشید. مدت زمان انتظار جهت دریافت تابعیت بسیار طولانی می باشد. در صورتی که اقامت این کشور را دریافت کردید نیازی به حضور در این کشور نخواهید داشت صرفا باید چند روز در این کشور باشید. یکی از معایب دیگر این کشور قبول نداشتن دو پاسپورت می باشد که پروسه دریافت آن را مشکل می کند.

6. اتریش

کشور اتریش یکی از کشور های اروپای میانه می باشد که جمعیتی حدود 8.7 میلیون نفر دارد. در این کشور به صورت سالانه 455 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی برآورد شده است. اکثر سرمایه گذاری ها در این کشور برای فعالیت های علمی می باشد که نصف در آمد را مال خود کرده است. اگر می خواهید به این کشور مهاجرت کنید باید حداقل سرمایه 3 میلیون یورو داشته باشید تا بتوانید بعد از سه سال اقامت این کشور را دریافت کنید و همچنین پس از 10 سال تابعیت این کشور را اخذ کنید، البته این نکته را باید به یاد داشته باشید که برای دریافت تابعیت باید به طور دائم در این کشور حضور داشته باشید.

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه بهتری کشور ها برای سرمایه گذاری با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *