تحصیلی

تحصیل در کانادا 2020

با تحصیل در کانادا در سال 2020 این فرصت را برای خود ایجاد کنید تا با فرهنگ های جدید آشنا شوید. در این مقاله شرایط تحصیل، هزینه ها و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا را بیان می کنیم.

مهمترین و محبوب ترین بخش ها برای تحصیل در کانادا شامل اونتاریو، بریتیش کلومبیا و کبک میباشد که بسیاری از آن ها بهترین دانشگاه های جهان را شامل می شوند. برای دانشجویانی که به دنبال تحصیل در بهترین دانشگاه های جهان هستند، تحصیل در کانادا گزینه ی جذابی است. کانادا دارای دانشگاه هایی با رتبه های زیر ۵۰ در کل جهان میباشد.

 

شرایط ویژه تحصیل در کانادا

۱- اگر معدل شما بالای ۱۵ و مدرک آیلتس ۶٫۵ دارید همین حالا برای تحصیل در کانادا با ما تماس بگیرید. 
۲- اگر مدرک زبان انگلیسی ندارید می توانید برای شرکت در کلاس های زبان کانادا اقدام کنید.

تحصیل در کانادا

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در کانادا

دانشگاه های کشور کانادا در سطح بسیار بالای علمی قرار دارند و همین باعث شده دانشجویان ترغیب به تحصیل در این کشور گردند و از امکانات علمی و رفاهی این کشور در جهت پیشرفت استفاده کنند. دانشجویان می توانند در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا در کانادا تحصیل کنند ولی نکته مهم شهریه داشتن دانشگاه های کانادا می باشد که گاهی شرایط را برای دانشجویان سخت می کند. بسته به نوع شهر و دانشگاه نیز زبان مورد نیاز که انگلیسی یا فرانسوی می باشد را باید فرا بگیرید.

نکته مهم شرایط سنی تحصیلی در کانادا می باشد. به طور کل دانشگاه ها شرایط سنی برای پذیرش دانشجو ندارند ولی طبیعتا سن پایینتر بر سن های بالا ارجحیت دارد. برای مقطع کارشناسی بهتر است زیر 21 تا 22 سال داشته باشید و برای مقطع ارشد بهتر است پایینتر از 28 سال باشید. برای مقطع دکترا نیز زیر 33 سال مناسب می باشد هرچند بسیاری از دانشگاه ها همچنان شرایط سنی ندارند.

از شرایط تحصیل در دانشگاه های کانادا می توان به شرط معدل اشاره کرد. برای اطلاع دقیق از هر معدل باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید، همچنین برای تحصیل در این دانشگاه ها باید مدرک زبان داشته باشید. شرایط به صورت جزیی در هر مقطع متفاوت می باشد. مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه ها در کل نیز به صورت زیر می باشد:

  • دانشنامه های مرتبط با مقاطع
  • مدارک زبان مانند آیلتس و تافل
  • پاسپورت
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • آزمون های GRE یا GMAT (در صورت نیاز)
  • اپلیکیشن فی
  • پورتفولیو (در رشته های هنری)

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

  • پاسپورت
  • نامه بورس تحصیلی (در صورت وجود)
  • مدارک زبان
  • مدارک تمکن مالی (10000 دلار)
  • فرم های درخواست ویزا
  • بیمه نامه
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • دو قطعه عکس

تحصیل در بهترین دانشگاه های کانادا

دانشگاه تورنتو با رتبه­ ۲۹، دانشگاه مک­گیل با رتبه ۳۵ و دانشگاه بریتیش­کلمبیا با رتبه ۵۱ در رنکینگ جهانی معتبر QS که به ترتیب در شهرهای تورنتو و مونترال و ونکوور از بزرگترین شهرهای کانادا قرار دارند، از بهترین دانشگاه‌های این کشور در ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان هستند. دانشگاه‌های معتبر دیگری از جمله مک­مستر، آلبرتا، مونترال ، واترلو و وسترن با رتبه های زیر ۲۲۰ نیز در این رنکینگ قرار دارند.

تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی میتواند به مدت ۳ تا ۴ سال با توجه به دانشگاه مقصد به طول انجامد. تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد نیز وابسته به دانشگاه و نوع مدرک بین ۱ تا  ۲ سال به طول می انجامد.  در کانادا انواع مراکز اموزشی متفاوتی وجود دارد. ۱٫ دانشگاه ها مراکزی که امکان تحصیل در تمامی مقاطع و انجام کار های تحقیقاتی وجود دارد. ۲٫ کالج ها، مدرسه های هنر و… که گواهی و دیپلم و در برخی موارد مدرک لیسانس و فوق دیپلم.

از انجایی که دانشگاه های کانادا توسط دولت های استانی اداره می شوند، تفاوت هایی در این مورد می توان مشاهده کرد. به خصوص کبک در این مورد تفاوت قابل توجهی نسب به بقیه ایالت های کانادا دارد. به طور مثال دانش اموزان در کبک یک سال  دوره ی دبیرستان را کمتر می گذرانند و باید یک سال در دوره ی یک ساله پیش دانشگاهی  را در کالج بگذرانند.

برای تحصیل در کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری باید چه کار کرد؟

ملزمات تحصیل در کانادا در مقاطع دکتری در دانشگاه ها  متفاوت هستند اما در کل مدارک کورد نیاز برای اپلای کردن درمقطع دکتری شامل:

  1. مدرک ارشد در رشته ی مرتبط با نمرات بالا ، سوابق و توانایی پژوهشی قابل اثبات
  2. مدرک زبان ، با توجه به این که زبان کورس به فرانسه است یا انگلیسی ( اگر زبان اول شما هیچکدام از این زبان ها نباشد و شما به این زبان ها درس نخوانده باشید نیازبه ارایه ی مدرک زبان میباشد)
  3. نمره ی بالا در امتحان GRE یا GMAT

در موارد خاص دانشجو می تواند بدون داشتن مدرک ارشد (accelerate admission)  برای دکتری اقدام کند. لازمه ی آن این است که نمرات شما در دو سال اخر دوره ی لیسانس بسیار بالا و نزدیک به ۲۰ باشد و سوابق پژوهشی بسیار قوی مثل چاپ مقالات آی اس آی میباشد. ( لازم به ذکر است که مدرک زبان در این مورد نیز لازم و ضروری  می باشد)

دوره های دکتری در کانادا معمولا ۶ سال هستند. برای اپلای در این مقطع در کانادا باید در نظر داشته باشید که پروسه برای هر دانشگاه متفاوت است اما:

تصمیم گیری راجع به کورسی که می خواهید برای ان اقدام کنید و در چه زمینه ای از رشته ی خود تحصیلاتتان را ادامه دهید و طبق ان استاد راهنمای خود را در دانشگاه ها شناسایی کنید . در نظر داشته باشید که نامه ی استاد راهنما یی که شما را پذیرفته برای رایند اپلایتان ضروری می باشد.

هزینه تحصیل در کانادا

یکی از دلایلی این که تحصیل در کانادا رونق گرفته است پایین بودن شهریه آن نسبت به کشور هایی مانند انگلیس و استرالیا می باشد. شما علاوه بر این که می توانید از بورس های مختلف تحصیلی استفاده کنید اجازه کار نیز دارید.

شهریه دانشگاه ها بسته به شهر و دانشگاه متفاوت می باشد ولی در مقطع کارشناسی به طور کلی بالای 14 هزار دلار کانادا می باشد و برای مقاطع بالاتر تقریبا 16 هزار دلار کانادا می باشد. رشته های هنری و پزشکی به طور کل گرانتر از سایر رشته ها می باشد. هزینه های دانشجویان شامل هزینه های زندگی نیز می باشد که شما می توانید  در مقاله هزینه زندگی در کانادا مطالعه بفرمایید.

ویزای کار بعد تحصیل

هنگامی که تحصیلات شما به پایان رسید می توانید برای اخذ اقامت از طریق کار اقدام کنید. پس از پایان تحصیلات تا سه سال می توانید کار کنید که تنها یک بار داده می شود. با داشتن مجوز کار این امکان را خواهید داشت که به صورت تمام وقت یا پاره وقت کار کنید. دانشجویان پس از فراغت از تحصیل 180 روز مهلت یافتن کار دارند و می توانند درخواست خود را ارائه کنند. افراد باید سن بالای 18 سال داشته باشند و در یک برنامه تحصیلی شرکت کرده باشند. برای اخذ اقامت باید 5 سال قبل از درخواست 3 سال آن را در کانادا باشند همچنین باید مالیات آن را پرداخت کنند.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *