بدون دسته

تحصیل فوق لیسانس در کانادا 2019

کشور کانادا به خاطر داشتن دانشگاه های با اعتبار جهانی و همچنین سطح آموزشی بالا و با کیفیت ، یکی از مقاصد دانشجویان برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس شده است. به طور کلی تحصیل فوق لیسانس در کانادا حدود دو سال به طول می انجامد. همچنین گفتنی است که تحصیل در این مقطع به دو روش تحقیقاتی یا پروژه ای و آموزشی ارائه می شود.

تحصیل در روش تحقیقاتی یا پروژه ای  به این صورت است که دانشجویان می بایستی در مورد یک موضوع ،تحقیق و پژوهش انجام دهند و در نهایت پایان نامه آن را ارئه دهند. اما تحصیل در روش آموزشی به این صورت است که دانشجویان می بایست در تمامی کلاس ها حضور یافته و فقط واحدهای درسی خود را پاس کنند.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

باید بدانید که معمولا دوره های تحصیلی فوق لیسانس در کشور کانادا ازماه سپتامبر شروع می شوند. دانشجویان بین المللی برای ورود به کانادا احتیاج به ویزا دارند و برای دریافت ویزای خود نیز نیاز به اجازه تحصیل و پذیرش در یکی از دانشگاه های کانادا دارند. درخواست این ویزا می تواند به صورت آنلاین یا از طریق سفارت کانادا داده شود. معمولا دوره های تحصیلی فوق لیسانس درکشور کانادا به زبان انگلیسی تدریس می شوند، اما دانشگاه های کبک نیز تعداد زیادی از این دوره ها را به زبان فرانسه نیز ارائه می دهند.

شرایط تحصیل کارشناسی ارشد در کانادا

مقطع کارشناسی ارشد یکی از مقاطعی است متقاضی برای ورود به آن بسیار زیاد می باشد. سالانه تعداد زیادی از دانشجویان برای تحصیل در این مقطع وارد این کشور می شوند. دوره تحصیل در ارشد در کانادا به طور تقریبی 1 تا 2 سال زمان می برد و برای پذیرش در این مقطع باید مدارکی مانند دانشنامه و ریزنمرات لیسانس را ارائه دهید.

پذیرش در این مقطع بستگی به شهر دانشگاه دارد به طوری که ممکن است زبان مورد نیاز انگلیسی یا فرانسوی باشد. اگر بخواهید به زبان انگلیسی تحصیل کنید لازم است مدارکی مانند تافل یا آیلتس داشته باشید.

نمرات مورد قبول معمولا تافل بالای 90 یا آیلتس بالای 6.5 می باشد. همچنین شرط حداقل معدل نیز برای ارشد اهمیت دارد و باید GPA آن در اکثر دانشگاه ها بالای 3 از 4 باشد. شرط سنی خاصی نیز الزام نشده ولی بهتر است سنتان زیر 28 باشد تا فرایند این کار اسانتر شود.

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا باید مدارکی را به دانشگاه جهت پذیرش ارائه بدهید.

  • کپی پاسپورت و شناسنامه
  • عکس پاسپورتی
  • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات ترجمه شده آن ها
  • مدرک زبان
  • توصیه نامه اساتید
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • آزمون های GRE یا GMAT (در صورت نیاز)
  • اپلیکیشن فی

هزینه های تحصیل فوق لیسانس در کانادا

شهریه دانشگاه در مقطع ارشد با توجه به رشته ها و دانشگاه ها متفاوت می باشد. شهریه دانشگاه در این مقطع به طور میانگین نزدیک به 13 هزار دلار می باشد، هرچند این هزینه برای رشته هایی مانند پزشکی بالا تر می باشد و برای مهندسی و علوم انسانی کمتر از این مقدار می باشد. شهریه دانشگاه برای رشته MBA از سایر رشته ها گرانتر می باشد و هزینه آن به طور تقریبی بیشتر از 25 هزار دلار می باشد. البته گرایش های متفاوت این رشته نیز شهریه های متفاوتی از هم دارند.

هزینه های دیگری برای شما غیر از هزینه دانشگاه وجود دارد. هزینه اسکان شما بسته به اینکه منزل شخصی اجاره کنید یا اقامتگاه های دانشگاه را در اختیار بگیرید متفاوت خواهد بود.

هزینه اسکان در سال برای دانشگاه ها بین 2500 تا 6000 دلار می باشد در حالی که خانه ها ممکن است در داخل شهر به قیمت ماهی 1500 دلار نیز برسد. بنابراین اهمیت دارد که شما چه مکان هایی را برای اسکان برمی گزینید.

شما به طور معمول می توانید همراه تحصیل به کار نیز بپردازید به طوری که در ایام تحصیل در هفته 20 ساعت اجازه کار خواهید داشت و در ایام تعطیلات نیز به صورت تمام وقت خواهید توانست به کار کاردن برسید.

البته نکته ای که وجود دارد این است که بورسیه و کمک هزینه های مختلفی برای این کار وجود دارد. بورسیه های دولتی مانند IDRC و NSERC و همچنین بورسیه های خصوصی مانند دالهوزی، کونکوردیا، مک گیل، آنه والی و …. به دانشجویان با رزومه و شرایط خوب ارائه می شود تا بتوانند هزینه های تحصیل خود را تا حد ممکن بپوشانند.

مزایای تحصیل فوق لیسانس در کانادا

-اعتبار مدرک و بین المللی بودن

– سطح آموزشی بالا و با کیفیت

– امکان انجام کار در حین تحصیل

– تحصیل به زبان انگلیسی

– امکان اخذ اقامت کانادا

– بدست آوردن فرصت های شغلی با توجه به تخصص

از محبوبترین و برترین دانشگاه های دوره ی فوق لیسانس در کانادا :

  • دانشگاه مک گیل
  • دانشگاه تورنتو
  • دانشگاه مونترآل
  • دانشگاه بریتیش کلمبیا

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی

کشور کانادا دارای سفارت در ایران نمی باشد بنابراین برای دریافت ویزا کافی است به کشور های همجوار سفر کنید تا وارد سفارت شوید و مصاحبه را انجام دهید. مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا به صورت زیر می باشد:

  • نسخه فرم درخواست ویزا که کامل و خوانا باشد
  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • تمکن مالی (10 هزار دلار)
  • مدارک دانشگاهی و پذیرش
  • تاییدیه دریافت پذیرش
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی
  • مدارک تحصیلی
  • ارائه بیمه درمانی

برای دریافت اطلاعات کامل در رابطه با تحصیل در کانادا با مشاوران ما در هرمس اپلای تماس بگیرید.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *