بدون دسته

تحصیل لیسانس در کانادا 2019

کشور کانادا به خاطر داشتن رفاه اجتماعی بالا و سطح آموزشی و تحصیلی منحصر به فرد همیشه به عنوان یکی از اهداف دانشجویان برای ادامه تحصیل بوده است. از این رو میخواهیم در این مقاله در مورد تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس شما را راهنمایی کنیم.

به طور کلی تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه های کانادا مستلزم داشتن دیپلم می باشد. در بیشتر دانشگاه های کانادا نیز به معدل دیپلم اهمیت خاصی میدهند و برای همین هر چه معدل دیپلم شما بالاتر باشد، پذیرش در این دانشگاه ها برای شما راحت تر می شود. از دیگر پیش نیازها برای تحصیل لیسانس در کانادا می توان به مدرک آیلتس یا تافل و نمره ی آنها اشاره کرد.

در شهرهای کانادا، زبان انگلیسی و فرانسوی برای مکالمات روزمره استفاده می شود و برای تحصیل در این کشور هم می بایست به یکی از این زبانها تسلط کافی داشت. همچنین تحصیل در مقطع لیسانس در کانادا به طور معمول حدود چهار سال طول می کشد و البته در برخی از رشته ها مانند شاخه های پزشکی و حقوق تحصیل کمی طولانی ترمی شود. درکشور کانادا عموما سال تحصیلی از ماه (سپتامبر) تا (می) سال بعد جریان دارد.

بعضی از دانشگاه ها دارای سیستم ترمیک هستند و ترم پاییز (سپتامبر تا دسامبر) و ترم  زمستان (ژانویه تا می) می باشد. سیستم سه ماهه هم که در آن تمامی دروس حتی برای  تابستان در دسترس هستند، در ماه (می) آغاز می شود. همچنین رشته های اقتصاد، مدیریت، شاخه های مهندسی، علوم ارتباطات، ادبیات، علوم طبیعی، هنر و علوم مدیا و رسانه، در بین دانشجویان دارای محبوبیت خاصی بوده است.

شرایط تحصیل لیسانس در کانادا

اکثریت جمعیت یک دانشگاه، دانشجویان کارشناسی می باشند و دانشگاه های کانادا نیز به همین منوال می باشد. تعداد زیادی از دانشجویان برای پذیرش در این مقطع اقدام می کنند. مدت زمان تحصیل کارشناسی در کانادا 4 سال می باشد. برای پذیرش در این مقطع باید دانشنامه و ریزنمرات دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی را داشته باشید. مدرک قبولی کنکور نیز نیاز می باشد تا بتوانید در دانشگاه پذیرفته شود.

اگر مایل به تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا باشید بستگی به دانشگاه و شهر آن می توانید هم انگلیسی و هم فرانسوی ادامه بدهید زیرا بخش اعظمی از کانادا به زبان فرانسه صحبت می کنند. برای این که پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی بگیرید باید مدارک زبانی مانند تافل یا آیلتس را ارائه بدهید. همچنین شرط سنی لازم برای ورود در این مقطع در دانشگاه ها ذکر نشده اما بهتر است سنی زیر 22 سال داشته باشید.

مهمترین دانشگاه ها برای تحصیل لیسانس در کانادا:

  • دانشگاه تورنتو
  • دانشگاه واترلو
  • دانشگاه بریتیش کلمبیا
  • دانشگاه رویال رودز
  • دانشگاه آلبرتا
  • دانشگاه مک گیل

هزینه های تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس

شهریه دانشجویان همانطور که گفته شد با توجه به دانشگاه های مختلف و رشته ها متفاوت می باشد ولی به طور میانگین در حدود 20 هزار دلار آمریکا می باشد که رشته های گروه علوم انسانی ارزانتر و رشته های گروه علوم پزشکی گرانتر می باشد.

میانگین شهریه رشته های پزشکی در حدود 24 هزار دلار می باشد. جدا از شهریه های دانشگاه ها، هزینه های دیگری مانند اسکان در خوابگاه وجود دارد. از آنجایی که سه نوع محل اسکان برای دانشجویان وجود دارد لذا هزینه های آن نیز سالانه با هم متفاوت است.

اسکان هایی که دانشگاه ارائه ی دهد بین 2500 تا 6000 دلار در سال می باشد در حالی که منزل های شخصی می تواند تا 9 هزار دلار نیز افزایش یابد.

از طرفی دولت کانادا بورسیه های دولتی ارائه می دهد و همچنین بورسیه های خصوصی نیز به دانشجویان اعطا می گردد. به طور مثال بورسیه هایی مانند NSERC، وانیر و بورسیه IDRC می باشد. مقدار بورسیه ای که دریافت می کنید با توجه به رزومه و شرایط شما متفاوت خواهد بود.

از طرفی شما مجوز کار در این کشور را نیز حین تحصیل دارید. در تعطیلاتی مانند تابستان یا زمستان می توانید به صورت تمام وقت کار کنید و در مدت تحصیل می توانید به صورت نیمه وقت با مدت 20 ساعت در هفته کار انجام دهید و بدین صورت مقداری از هزینه های خود را بکاهید.

مزایای تحصیل کارشناسی در کانادا

  • اعتبار بین المللی دانشگاه های کانادا
  • امکان اخذ اقامت کانادا
  • امکان کار درحین تحصیل
  • سطح آموزشی بالا
  • آموزش به زبان انگلیسی
  • امکان صدور ویزای کار پس از یک سال تحصیل در کانادا
  • امکان تحصیل یا اشتغال همسر
  • بدست آوردن فرصت های شغلی فراوان با توجه به تخصص

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا باید مدارکی را به دانشگاه جهت پذیرش ارائه بدهید.

  • کپی پاسپورت و شناسنامه
  • 12 قطعه عکس
  • مدرک دیپلم و ریزنمرات ترجمه شده (معدل بستگی به دانشگاه دارد)
  • مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات ترجمه شده
  • مدرک زبان
  • کارنامه قبولی کنکور سراسری
  • کارنامه نهایی کنکور سراسری
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • آزمون های GRE یا GMAT (در صورت نیاز)
  • اپلیکیشن فی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی

از آنجایی که کشور کانادا در ایران سفارت ندارد لذا لازم است شما در کشور های همسایه وارد سفارت شوید. در روز مصاحبه باید مدارک زیر را ارئه دهید. شما می توانید هم کتبی و هم اینترنتی درخواست ویزا را انجام بدهید. فرم های مورد نیاز را باید از طریق درخواست سایت اداره شهروندی درخواست کنید. برای درخواست اینترنتی باید دبیت کارت داشته باشید و همچنین نسخه الکترونیکی مدارک لازم را اسکن کنید و مدارک را آپلود کنید.

  • نسخه فرم درخواست ویزا که کامل و خوانا باشد
  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • تمکن مالی (10 هزار دلار)
  • مدارک دانشگاهی و پذیرش
  • تاییدیه دریافت پذیرش
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی
  • مدارک تحصیلی
  • ارائه بیمه درمانی

برای دریافت اطلاعات کامل در رابطه با تحصیل در کانادا با مشاوران ما در هرمس اپلای تماس بگیرید.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *