مهاجرت

راه های مهاجرت به فرانسه 2020

جمهوری فرانسه یکی از کشورهای غرب اروپا می باشد و یکی از سه کشوری است که هم به دریای مدیترانه و هم به اقیانوس اطلس راه دارد. مساحت این کشور در حدود 640 هزار کیلومتر مربع می باشد و نزدیک به 67 میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از پر جمعیت ترین کشور های اروپا به حساب می آید. این کشور در زمینه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و … یکی از کشور های مهم در جهان می باشد و پاریس نیز پایتخت این کشور از لحاظ فرهنگ، تاریخ و اقتصاد شهری غنی می باشد لذا همه ساله تعداد زیادی از مردم برای مهاجرت به فرانسه اقدام می کنند. در این مقاله می خواهیم به بررسی راه های مهاجرت به فرانسه بپردازیم، با ما همراه باشید.

راه های مهاجرت به فرانسه

همانطور که گفتیم راه های گوناگونی جهت مهاجرت به کشور فرانسه وجود دارد:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت از راه تولد
  • مهاجرت از راه ازدواج

حال می خواهیم تمامی راه ها را بررسی کنیم.

مهاجرت تحصیلی به فرانسه

تحصیل در فرانسه به سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا تقسیم می شود. مقطع لیسانس به طور کلی 3 تا 4 سال زمان می برد، ارشد 2 سال و همچنین دکترا 3 تا 5 سال زمان نیاز دارد. دانشگاه ها در کشور فرانسه به دو زبان فرانسه و انگلیسی تدریس می کند. نوع زبان بستگی به نوع دانشگاه ها دارد. اگر می خواهید به همان زبان فرانسوی ادامه تحصیل بدهید لازم است در امتحان های بین المللی زبان فرانسه نمره لازم را بیاورید.

آزمون هایی مانند TEF یا TCF که توسط سفارت فرانسه برگزار می گردد. 85 دانشگاه در این کشور مشغول به فعالیت می باشند که تحصیل در آن ها رایگان است. این دانشگاه ها معمولا در آخر سپتامبر دانشجو می پذیرند. تحصیل در دانشگاه های دولتی فرانسه با زبان فرانسوی می باشد. برای این که بتوانید در مقطع ارشد و دکترا از دانشگاه های فرانسه پذیرش بگیرید باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • مدارک تحصیلی
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان (B2)
  • رزومه
  • توصیه نامه
  • پروپوزال برای دکترا
  • سوابق کاری

تمامی این مدارک جهت فرستادن به دانشگاه ها باید به زبان فرانسوی ترجمه گردد. بسته به نوع دانشگاه و مقطع شهریه بین 150 تا 300 یورو در سال خواهد بود. اگر دانشگاه ها خصوصی باشد باید شهریه زیادی را متقبل شوید.

پس از دریافت پذیرش باید جهت دریافت ویزا مدارک زیر را به سفارت ارائه بدهید:

  • فرم درخواست ویزا
  • رزومه
  • 5 قطعه عکس جدید
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی
  • کپی شناسنامه و ثبت نام دانشگاه
  • تمکن مالی

مهاجرت کاری به فرانسه

شرایط کار در کشور فرانسه برای افرادی که فرانسوی نیستند متفاوت می باشد. یعنی اگر شخص عضو اتحادیه اروپا باشد نیاز به مجوز ندارد و با امضای قرارداد و داشتن یک دعوتنامه از طرف کارفرما می تواند شروع به کار کند اما اگر خارج از اتحادیه باشد نیاز به مجوز دارد.

یک نوع ویزای جدید اعلام شده که به آن ویزای استعداد می گویند به این معنا که افرادی که دارای مهارت تخصصی، فردی، هنر و یا حرفه ی خاصی می باشند می توانند برای کار وارد فرانسه شوند. افراد مطرح در زمینه های مختلف علمی، هنری، ورزشی و نخبگان و مخترعان می توانند از این طریق ویزای کار فرانسه را دریافت کنند و مراحل مهاجرت به فرانسه را انجام دهند.

یکی از روش های دیگر دریافت ویزای کار از طریق کارت آبی یا همان بلو کارت می باشد که به افرادی داده می شود که یک مدرک دانشگاهی معتبر دارند یا متخصص در یک زمینه فنی باشند. داشتن بلوکارت به معنی توانایی حضور و کار در فرانسه به مدت یک تا سه سال می باشد. برای دریافت این کارت باید نزدیک 3 سال حداقل تجربه کاری داشته باشید. پس از 5 سال فعالیت در فرانسه می توانید برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

در فرانسه ثبت شرکت تحت نظر موسسه ای به نام CFE انجام می گیرد. مدارک لازم و درخواست ها جهت ثبت شرکت در فرانسه به این موسسه ارائه می شود و CFE پس از بررسی های خود مجوز لازمه را صادر می کند.

اگر بخواهید از طریق سرمایه گذاری در فرانسه ویزا دریافت کنید برای پاسپورت سرمایه گذار تجاری اقدام کنید. برای این کار باید یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • سرمایه گذاری شخصی
  • شرکتی که آن را کنترل کند
  • شرکتی که 30 درصد سهام آن را دارد

همچنین سرمایه گذار وظیفه محافظت از کار تا 4 سال بعد از سرمایه گذاری را باید داشته باشد و همچنین تعهد سرمایه گذاری 300 هزار یورو در بخش های ملموس و غیرملموس را باید ارائه بدهد. مدت زمان این ویزا نهایتا 4 سال است که البته با توجه به شرایط متفاوت خواهد بود.

اگر بخواهید از طریق ثبت شرکت اقدام کنید برای این که بتوانید شرکت ثبت کنید باید ابتدا یک بیزینس پلن ارائه بدهید و بیان کنید که چه کسب و کاری می خواهید راه بیاندازید و چه مقدار سرمایه درنظر دارید که البته باید حداقل برای سال اول صد هزار یورو باشد. همچنین فرم های مورد نیاز برای ثبت شرکت را داشته باشید. شرکت ها در فرانسه انواع مختلفی نیز دارند.

مهاجرت به فرانسه از راه تولد

دو شیوه معمول برای اعطای تابعیت اصالت خون و دیگری اصالت خاک می باشد که این دو در مقابل همدیگر می باشند. اصل خاک به این معناست که اگر شخصی تحت هر شرایطی در خاک یک کشور به دنیا بیاید از تمامی حقوق و مزایای یک شهروند آن کشور برخوردار می باشد اما اصل خون بدین معناست که شخص متولد باید از پدر یا مادر یک شهروند تابعه متولد شده باشد.

کشور فرانسه بر اساس اصل خون بنا شده بنابراین اگر فرزندی در خاک فرانسه متولد شود نمی تواند درخواست تابعیت فرانسه را ارائه کند ولی اگر حداقل پدر یا مادر دارای تابعیت فرانسه باشد می تواند درخواست خود را جهت دریافت تابعیت فرانسه ارائه کند. اگر پدر یا مادر متولد فرانسوی باشد فرزند خود به خود فرانسوی محسوب می گردد.

 

مهاجرت به فرانسه از راه ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به فرانسه ازدواج با یک شهروند فرانسوی است که شخص می تواند اقامت این کشور را اخذ کند بدین صورت که شخص می تواند بعد از 4 سال درخواست خود را جهت این کار به اداره امور مهاجرت ارسال کند. برای اخذ این ویزا مدارک لازم به صورت زیر می باشد:

  • شناسنامه و پاسپورت
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی

همچنین باید یک مدرکی از زبان فرانسوی را ارائه بدهد. درخواست شخص توسط پلیس ارزیابی می شود و یک مصاحبه ای با پلیس برگزار می شود که کل این فرایند می تواند دو سال طول بکشد.

برای اطلاع کامل از شرایط مهاجرت به فرانسه می توانید با مشاوران ما در موسسه مهاجرتی هرمس اپلای تماس حاصل کنید.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *