اخذ اقامت

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری 2019

مهاجرت به کانادا روش های متفاوتی دارد. کشور کانادا از پهناورترین کشورهای جهان محسوب می شود. کشور مذکور دارای بیشتر نرخ ورود مهاجر در جهان می باشد. سطح بالای زندگی در کانادا روزبروز مهاجران بیشتری را به خود جذب می کند. روش های نظیر ویزای تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری از مهم ترین روش های مهاجرت به کانادا می باشد. در این مقاله ما قصد داریم شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در سال 2019 را شرح دهیم. مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از روش های پر هزینه برای مهاجرت می باشد.

در صورتی که توانایی مالی بالایی دارید روش سرمایه گذاری در کانادا را به شما توصیه می کنیم.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با توجه به قوانین مهاجرت هر استان متفاوت است. برای شروع ابتدا باید یک بیزینس پلن نوشته شود که شامل موارد زیر می باشد.

خلاصه ای از کارهای اجرایی اولیه، برآوردهای مالی و هزینه ها، تیم مدیریتی، نوع سهام شرکت، هزینه ثبت شرکت و…

در حال حاظر مهاجرت به کانادا و سرمایه گذاری به دو روش سرمایه گذاری از طریق استان کبک و به طریق فدرال میسر است.

شرایط استان های ساسکاچوان، منیتوبا، نیوبرانزویک

  1. حداقل دارایی۳۵۰,۰۰۰$   می باشد که متقاضی و یا همسر وی باید اثبات کنند که شامل ملک و سپرده بانکی است
  2. متقاضی بایستی مدیریت و یا مالکیت یک شغل یا شرکت را در ۳ سال گذشته را دارا باشد. شرکت ثبت شده یا پروانه کسب یا مدیریت یک شرکت را داشته باشد.
  3. میزان سرمایه گذاری باید ۱۵۰,۰۰۰$  کانادا به مدت ۲ سال باشد.

برنامه مهاجرتی کبک

برنامه مهاجرتی کبک به  طریق زیر امکان پذیر است

  1. سرمایه گذاری در کانادا
  2. کار آفرینی در کانادا

روش سرمایه گذاری در کانادا

حداقل دارایی که متقاضی و یا همسر وی باید اثبات کنند ۱,۶۰۰,۰۰۰ $ کانادا که شامل ملک و سپرده بانکی است

متقاضی بایستی مدیریت و یا مالکیت یک شغل یا شرکت  را در ۵ سال گذشته را دارا باشد.

شرکت ثبت شده یا پروانه کسب و یا حداقل مدیریت یک شرکت را بر عهده داشته باشد.

میزان سرمایه گذاری باید ۸۰۰,۰۰۰$  کانادا به مدت ۵ سال باشد

روش کار آفرینی در کانادا

دراین روش نیاز به ارائه مدرک انگلیسی و یا فرانسه نمی باشد و متقاضی امکان اقامت در تمامی استان های کانادا را دارد.

سرمایه گذاری با مبلغ ۲۲۰۰۰۰ دلار کانادا. این مبلغ باید به حساب شما در بانکی در کشور کانادا واریز بشود. در این روش سرمایه گذاری، کارت اقامت به مدت ۵ سال را دریافت خواهید کرد.

مهاجرت از طریق ویزای تخصص در کانادا

مهاجرت از طریق Express Entry

در سال ۲۰۱۵ دولت کانادا روش جدیدی را برای ورود نیروی متخصص معرفی کرده است که در آن متقاضیان مشخصات خود را شامل سوابق تحصیلی و شغلی و زبان و سایر اطلاعات شخصی را وارد پروفایل می کنند.

متقاضیان در این روش براساس چند معیار ارزیابی می شوند:

  • برای اخذ ویزای دائم متقاضی نیاز به کسب ۶۷ امتیاز را دارد
  • سطح زبان انگلیسی / فرانسه: حداکثر امتیاز ۲۸
  • تحصیلات: حداکثر امتیاز ۲۵
  • درخواست کار از کانادا: حداکثر۱۰ امتیاز
  • سابقه کاری: حداکثر امتیاز ۱۵
  • سن: حداکثر امتیاز ۱۲
  • قابلیت سازگاری: حداکثر امتیاز ۱۰

هدف ما از مطالب ارائه شده در باب مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری اطلاع رسانی و کمک به عزیزان علاقمند به کسب اقامت کانادا ، مهاجرت به کانادا می باشد. امیدواریم تلاش موسسه مهاجرتی هرمس اپلای باعث تحقق مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برای شما مخاطب عزیز گردد.

همچنین شما عزیزان می توانید در صورت تمایل به کسب  اطلاع از روش های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از طریق تکمیل فرم ارزیابی از کارشناسان ما مشاوره رایگان مهاجرتی (تلفنی) بگیرید.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *