بدون دسته بندی

وکیل مهاجرت به سوئد

مهاجرت به کشورهای دیگر از دیرباز به دلایل مختلفی از جمله بهبود شرایط زندگی، فرصت‌های شغلی بهتر و دیگر دلایلی این‌چنینی انجام شده است. سوئد یکی از اعضای اتحادیه اروپا است و به دلیل زیرساخت‌های قوی و پایدار اقتصادی و چارچوب قانونی یکی از مقاصد اصلی مهاجران است. شما برای مهاجرت به سوئد نیازمند یک وکیل مهاجرت به سوئد هستید.

وظایف و خدمات وکیل مهاجرت به سوئد

از جمله خدماتی که وکیل مهاجرت به سوئد می­تواند به شما ارائه دهد مشاوره در خصوص اقامت دائم یا موقت کشور سوئد است.

وکیل مهاجرت به سوئد می­تواند در خصوص امور تجاری در فرآیند اخذ مجوز و ثبت شرکت به شما طرحی جامع دهد. و شما را در مورد امور ابتدایی چون گواهی نامه رانندگی، اجاره آپارتمان و دفتر برای شرکت همراهی می­کند.

در پرونده­های پذیرش تحصیلی نیز وکیل مهاجرت به سوئد می­تواند برای شما اقدام به اخذ پذیرش دانشگاه­، پذیرش برای گذراندن دوره­های زبان و تطابق مدارک دوره­های فنی حرفه­ای در سوئد نماید.

 

چرا مهاجرت به سوئد

سوئد دارای پیشینه‌ی طولانی در زمینه‌ی مهاجرت است و سالانه پذیرای مهاجران زیادی است. بیشترین مهاجران به سوئد فنلاندی هستند و ایران در رتبه‌ی پنجم قرار دارد. سوئد یک کشور دوستدار محیط زیست و یک مقصد سودمند در میان سرمایه گذاران خارجی محسوب می‌شود.

در سال‌های اخیر افزایش مهاجرت به این کشور، آن را در معرض چالش قرار داد، از این رو دولت سوئد قوانین مهاجرت و پناهندگی خود را تغییر داده، و قوانین سخت‌گیرانه‌تری را بر درخواست‌های ویزا برای اقامت در این کشور اعمال می‌کند.  این کشور از لحاظ رفاه شهروندان در شرایط نسبتاً خوبی و حتی می‌توان گفت عالی قرار دارد. در ادامه روش‌های مهاجرت به سوئد را بررسی می‌کنیم و هر یک را توضیح می‌دهیم.

در بررسی پرونده­هایی­ که در دادگاه شکست خورده ­اند اغلب با مواردی برخورد می‌کنیم که مدارک ارسال شده برای اداره اتباع خارجی و سفارت ناقص بوده یا با استاندارهای خواسته شده منطبق نبوده است. لذا داشتن وکیلی با تجربه و معتبر از اتلاف وقت و هزینه متقاضیان جلوگیری می­کند.

گاهی افراد با استناد به تجربیات دیگر افرادی که مسیر مهاجرت به سوئد را طی کرده ­اند اقدام به دادن درخواست مهاجرت می‌کنند، این در حالی است که هر پرونده با توجه به سن افراد، سابقه کاری، میزان تحصیلات، وضعیت مالی و شرایط خانوادگی آن­ها متفاوت است و تنها یک وکیل مجرب با همراه داشتن تیم با سابقه و با اشراف کامل به قوانین کشور سوئد می­تواند کمک رسان و پیش برنده ا­ی مطمئن پرونده ­های مهاجرت باشد.

 

مهاجرت به سوئد از طریق ویزای کاری

افراد زیادی خواهان مهاجرت و مشغول به کار شدن در سوئد هستند. متقاضیان ویزای کار سوئد ، برای شروع فرآیند مهاجرت به سوئد نیازمند یک دعوت‌نامه‌ی کاری از یک کارفرمای معتبر در سوئد هستند. در غیر این صورت نمی‌توانند از این طریق مهاجرت نمایند. برای پیدا کردن کار در سوئد باید دارای مهارت و تحصیلات مورد نیاز این کشور باشید و به نیروی کار شما نیاز داشته باشند. البته برای داشتن شغل در این کشور صرفاً تائید کارفرما کافی نیست.

قانون اتحادیه‌ی اروپا بدین صورت است که برای یک فرصت شغلی، شهروندان سوئدی اولویت دارند و پس از آن شهروندان اتحادیه اروپا. به عبارت دیگر در صورتی که یک فرصت شغلی در سوئد به یک خارجی پیشنهاد داده شود، کارفرما باید ثابت کند که متقاضی در سوئد و اتحادیه‌ی اروپا برای آن شغل وجود ندارد.

 

مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بدین معنی است یک فرد مقدار مشخصی پول را در یک پروژه سرمایه گذاری می‌کند تا بتواند برای یک ویزای اقامت دائم واجد شرایط باشد. هر کشور مقدار مبلغ مورد نیاز هر متقاضی را برای ویزای اقامت خود تعیین می‌کند. سرمایه گذاری عموماً باید در یک پروژه‌ی از پیش تصویب شده انجام شود و باید به نفع اقتصاد کشور باشد. شما به‌صورت می‌توانید در سوئد سرمایه گذاری کنید:

۱- سرمایه گذاری در یک پروژه‌ی در حال کار: در این حالت شما باید یک شرکت که در سوئد در حال فعالیت است و تأثیر مثبت بر اقتصاد آن کشور دارد را پیدا کنید و آن شرکت و یا ۵۱ درصد از سهام آن شرکت را بخرید.

۲- راه اندازی یک کسب و کار جدید: در این روش شما در قالب یک کارآفرین در سوئد سرمایه گذاری می‌کنید، و باید طرح و ایده‌ی خود برای راه اندازی یک کسب و کار جدید را برای دریافت ویزا ارائه کنید. داشتن یک طرح اقتصادی برای سرمایه گذاری از طریق این روش ضروری است.

وکیل مهاجرت به سوئد برای شما توضیح خواهد داد که اقامت شما از طریق سرمایه گذاری در سوئد فقط ۲ سال اعتبار دارد و بعد از دو سال باید مجدداً آن را تمدید کنید. حداقل مقدار سرمایه‌ی مورد نیاز برای اخذ اقامت سوئد ۶۰۰ هزار کرون (معادل ۱۵۰ هزار دلار) است.

 

مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج به سوئد

در این روش فرد متقاضی پس طی کردن مراحل اقامت سوئد به مدت دو سال را اخذ می‌کند و اجازه‌ی کار و تحصیل خواهد داشت. در طی این دو سال فرد نباید مرتکب هیچ جرم کیفری شود و پس از سپری شدن این زمان فرد می‌تواند درخواست اقامت دائم کند. لازم به ذکر است در این روش داشتن تمکن مالی تبعه‌ی سوئدی برای تأمین نیازهای مالی هر دو طرف الزامی است. پس از اینکه تمامی بررسی‌ها توسط سفارت سوئد انجام شد و فرد متقاضی می‌تواند اقامت مبتنی بر ازدواج را دریافت کند.

 

مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل

یکی از راحت‌ترین روش‌های مهاجرت به سوئد که بسیاری از وکلای مهاجرتی آن را توصیه می‌کنند مهاجرت از طریق تحصیل است و مهاجران ایرانی زیادی هم از این طریق اقدام به مهاجرت می‌نمایند زیرا این روش مزایای نسبتاً خوبی در مقایسه با روش‌های دیگر دارد.

در این روش فرد می‌تواند در صورت متأهل بودن همسر خود را نیز با خود ببرد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نیاز به دانستن زبان سوئدی نیست. در حین تحصیل به فرد اجازه‌ی کار نیمه وقت داده می‌شود و فرد می‌تواند نیمی از هزینه‌های تحصیل و اقامت خود را از طریق کار کردن تأمین کند.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *