ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی فرانسه 2019

اخذ ویزای تحصیلی فرانسه یکی از راه‌های مهاجرت به این کشور است. فرانسه از دیرباز مقصد مهم ایرانیان برای ادامه‌ی تحصیل بوده است. هرچند کشور فرانسه به طور کلی کشوری مهاجر پذیر است و افراد بسیاری از سراسر جهان برای ادامه‌ی تحصیل، کار و زندگی به این کشور مهاجرت می‌کنند. در این مقاله قصد داریم شرایط و قوانین اخذ ویزای تحصیلی فرانسه در سال 2019 را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. اگر تصمیم به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و ادامه‌ی تحصیل در این کشور دارید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

فرانسه مهد دموکراسی جهان

فرانسه کشوری زیبا در اروپای غربی و دومین کشور بزرگ اروپا می‌باشد. این کشور سرزمین فشن شوهای بزرگ، غذاهای متنوع و دارای فرهنگی اصیل است. افراد زیادی به دلایل متنوعی تصمیم به مهاجرت به فرانسه می‌گیرند، اما ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های معتبر قطعاً یکی از انگیزه‌های مهم افراد برای زندگی در فرانسه است.

کشور فرانسه 67 میلیون نفر جمعیت دارد و عضو اتحادیه‌ی اروپا می‌باشد. کشور فرانسه از لحاظ جغرافیایی در موقعیت مناسبی قرار گرفته است و با کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، آندورا و اسپانیا مرز زمینی مشترک دارد. فرانسه با داشتن مساحت ۸۴۳۶۷۴ کیلومتر مربع پس از اکراین دومین کشور بزرگ اروپا، و بزرگ‌ترین کشور در اروپای غربی است.

فرانسه هر ساله‌ی بخش زیادی از بودجه‌ی دولتی را صرف آموزش و پرورش این کشور می‌کند. کیفیت آموزش در مدارس، دانشگاه‌ها و کالج‌ها به دقت بررسی می‌شود و همین موجب شده است تا بسیاری از دانشگاه‌های فرانسه از نظر سطح آموزشی در موقعیت مناسبی قرار داشته باشند. هر ساله افراد بسیاری از سراسر جهان برای ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه اقدام می‌کنند که با توجه به درخواست بسیار زیاد برای ادامه‌ی تحصیل در این دانشگاه‌ها و زیاد بودن متقاضیان، تنها نیمی از آن‌ها موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌ها و سپس ویزای تحصیلی فرانسه می‌شوند.

مزایا و شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

همان طور که گفته شد یکی از راه‌های مهاجرت به فرانسه اخذ ویزای تحصیلی این کشور است. متقاضیان اقامت دائم فرانسه در صورتی که بتوانند به مدت 7 سال چه با ویزای تحصیلی و چه با ویزای کار و .. در فرانسه اقامت داشته باشند، پس از طی این مدت می‌توانند برای اخذ ویزای دائم این کشور اقدام کنند.

برای کسانی که به دنبال تحصیل در اروپا هستند، پذیرش تحصیلی فرانسه یک فرصت عالی است. متقاضیان تحصیل در فرانسه می‌توانند به صورت رایگان و بدون پرداخت شهریه در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنند. در صورت اخذ پذیرش تحصیلی کشور فرانسه متقاضی می‌تواند در دانشگاه‌ها، مدارس عالی مهندسی و مؤسسه‌های هنرهای زيبا تحصیل کند.

یکی از مهم‌ترین معضلات زندگی در فرانسه هزینه‌ی زندگی بالا در این کشور است. اما یک مزیت مهم ویزای تحصیلی فرانسه برای دانشجویان اجازه‌ی کار است که به دانشجویان داده می‌شود. دانشجویان می‌توانند در طول مدت تحصیل خود به مدت 20 ساعت در هفته کار کنند و بخشی از هزینه‌های تحصیل خود را از این طریق تأمین کنند. هرچند با وجود این ویزای کار باز هم تحصیل در فرانسه در هر صورت نیاز به یک منبع مالی در کشور مبدأ است.

تحصیل در کشور فرانسه به دو زبان انگلیسی و فرانسه امکان پذیر است. البته کورس‌هایی که به زبان انگلیسی برگزار می‌شوند مشمول شهریه‌ی تحصیلی هستند. بنابراین اگر متقاضی تحصیل رایگان در فرانسه هستید، بهتر است از همین حالا برای یادگیری زبان فرانسه اقدام کنید.

شرایط و قوانین اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

همان طور که گفتیم هر ساله بخش بزرگی از بودجه‌ی دولتی فرانسه که گاه تا 23 درصد بودجه‌ی کل این کشور نیز می‌رسد صرف آموزش و پرورش در این کشور می‌شود. پس جای تعجبی ندارد که اگر بگوییم در فرانسه بیش از 3000 موسسه‌ی آموزشی وجود دارد که شامل دانشگاه‌ها، مدرسه‌های عالی فنی و مهندسی، مدارس عالی بازرگانی و دانشگاه‌های هنر و معماری و همچنین دانشگاه‌های پزشکی می‌شود.

در کشور فرانسه برای دانشجویان خارجی آزمون زبان برگزار می‌شود و متقاضیان تنها در صورتی موفق به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه می‌شوند که در این آزمون ورودی نمره‌ی قبولی را کسب کنند. این آزمون در دو زبان انگلیسی و فرانسه برگزار می‌شود. البته برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه متقاضی باید نامه‌ی قبولی در این آزمون و یا مدرک زبان معتبر و ترجمه شده‌ی خود را همراه دیگر مدارک به سفارت فرانسه ارائه کند. مدرک زبان بسته به نوع دانشگاه متفاوت می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی:

  • انگیزه نامه
  • رزومه
  • مدارک تحصیلی مانند دیپلم، لیسانس و ریزنمرات آن
  • مدرک TCF, DELF و یا DALF
  • نامه و تاییدیه های سوابق کاری
  • پذیرش تحصیلی دانشگاه
  • توصیه نامه
  • مدارک شناسایی
  • مدرک زبان

نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که مدارک حتما باید به زبان فرانسه ترجمه شده باشد و باید تایید رسمی سفارت شده باشد. همچنین هزینه صدور روادید 100 یورو می باشد که باید به کنسولگری پرداخت کنید.

شما می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و یا انواع دیگر ویزا از راه های مختلف نظیر فرم مشاوره مهاجرت، چت آنلاین و یا تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *