آلمان شناسی

ویزای توریستی آلمان

در این مقاله نحوه دریافت ویزای توریستی آلمان را بیان می کنیم. ویژگی ها و مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی آلمان را نیز اورده ایم. در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس بگیرید.

جمهوری فدرال آلمان یکی از بزرگترین کشور های اروپای مرکزی و یکی از پرجمعیت ترین کشور های آن بخش می باشد. کشور آلمان از 16 ایالت تشکیل شده و شهر های بزرگ و مطرح جهان در این ایالت ها قرار گرفته اند. برلین، برمن، مونیخ، هامبورگ، فرانکفورت، کلن و… از شهر های بزرگ این کشور می باشند. کشور آلمان در کوهپایه های آلپ قرار گرفته است لذا جاذبه های طبیعی زیبایی را دارا است. از طرفی این کشور از لحاظ ماهیت تاریخی و آثار باستانی نیز غنی می باشد لذا همه ساله مقصد بسیاری از گردشگران می باشد. اما از آنجایی که ایران جزو کشور های اتحادیه اروپا نمی باشد لذا نیاز به دریافت ویزایی به نام ویزای توریستی آلمان خواهید داشت.

ویژگی های ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی مختص سفر های کوتاه مدت و تفریحی می باشد. این نوع ویزا معمولا دارای زمان محدود است و بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. اگر شما مایل به کار یا تحصیل در آلمان هستید نباید برای این نوع ویزا اقدام کنید. ویزای توریستی آلمان تا مدت 90 روز اعتبار دارد و در این مدت شما مجاز به کار کردن نمی باشید. بعد از پایان اعتبار ویزا باید به کشور خود بازگردید. برای صدور این نوع از ویزا در حدود 5 تا 10 روز زمان می برد. چون کشور آلمان جزو اتحادیه اروپا می باشد لذا شما می توانید با اخذ ویزای شینگن برای سفر های توریستی از کشور های حوزه شینگن بازدید کنید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی آلمان

اگر مایل به اخذ ویزای توریستی آلمان می باشید لازم است مراحلی را طی کنید تا ویزای این کشور را اخذ کنید. مرحله اول تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی است. برای تشکیل و تکمیل پرونده در سفارت باید یکسری مدارک را ارائه بدهید. شناسنامه و کپی آن، گذرنامه و کپی آن که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

اسناد شغلی و تحصیلی ( که اسناد تحصیلی در بخش دولتی ترجمه آخرین حکم کارگزینی و در بخش خصوصی گواهی اشتغال به کار و برای دانشجویان کارت بین المللی دانشجویی می باشد)، مدارک تمکن مالی و گواهی بانکی و سه عکس رنگی ، رزرو بلیط هتل، بلیط و بیمه مسافرتی و در نهایت ارائه گزارش مالی حسابتان مورد نیاز می باشد. در صورتی که شخص موارد بالا را نداشته باشد نیاز به دعوتنامه خواهد داشت. اطلاعات کامل در رابطه با مدارک مورد نیاز را می توانید از کارشناسان ما در موسسه هرمس اپلای بخواهید. مشاوران پاسخگوی شما خواهند بود.

از طرفی برای دریافت وقت مصاحبه سفارت مدت زیادی در صف انتظار خواهید بود چون تعداد زیادی از ایرانیان متقاضی برای اخذ ویزای آلمان می باشند. شما به صورت آنلاین می توانید وقت مصاحبه را رزرو نمایید و در روز معین شده با مدارک در سفارت حضور داشته باشید. هزینه ویزای توریستی باید به یورو پرداخت شود که این هزینه برای زیر 6 سال رایگان می باشد. برای افراد 6 تا 24 سال حدود 53 یورو و برای باقی افراد حدود 67 یورو است.

نکته ای که وجود دارد این است که مواردی مانند سوپیشینه یا نقص مدارک و یا اعتبار کمتر از 6 ماه گذرنامه شما ممکن است باعث ریجکت شدن پرونده شما بشود.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *