کشور فرانسه یکی از کشورهای پیشرفته در اروپای غربی با فرهنگ و تمدن غنی می باشد. همانطور که می دانید واحد پولی این کشور یورو و زبان مردمان آن فرانسوی است. کشور فرانسه آب و هوای چهار فصل و البته جاذبه های توریستی بسیاری اعم از برج ایفل ،موزه لوور ، نوفل لوشاتو و…را هم دارد. زیبایی وتمدن کشور فرانسه باعث شده که افراد بسیار زیادی تمایل به اخذ ویزای توریستی فرانسه داشته باشند و ما هم میخواهیم در این مقاله شما را برای دریافت آن راهنمایی کنیم. مدارک مورد نیاز و هزینه های دریافت ویزای توریستی فرانسه را هم بیان می کنیم.

انواع ویزای فرانسه

به طور کلی ویزاهای مختلفی برای سفر کوتاه و یا بلند مدت به کشور فرانسه وجود دارد که شامل ویزای تجاری و بیزینسfrance visa for business purposes ، ویزای پزشکی france visa for medical puposes، ویزای تحصیلی فرانسه visa for study  ،ویزای ترانزیت ،  French airport transit visa، ویزای فناوری france tech visa و البته ویزای توریستی فرانسه French tourist visa می باشند. همچنین  ویزای بلند مدت گردشگری و توریستی فرانسه (مالتی پل) دارای مدت اعتبار بین 3 ماه تا 2 سال میباشد. برای دریافت ویزای توریستی کشور فرانسه، ابتدا فرد متقاضی می بایستی فرم سفارت فرانسه را دریافت کرده و پس از تکمیل آن و فرا رسیدن وقت سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری، در سفارت فرانسه حضور یابد و مراحل اخذ ویزا را تکمیل کند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی  کشور فرانسه

این مدارک هویت شما را نشان داده و پس از مشخص شدن وقت سفارت ، باید آنها را ارائه دهید که شامل:

-پرینت تاییدیه وقت سفارت

– تمامی مدارک از جمله فرم درخواست ویزای فرانسه باید به یکی از زبان های فرانسوی و یا انگلیسی ترجمه شده باشند.

– گذرنامه به همراه اعتبار 6 ماهه

– شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی و ترجمه آن

– نامه ی انگیزه از سفر

– بیمه نامه و گواهی سلامت

– رزرو بلیط رفت و برگشت

– داشتن تمکن مالی کافی

– فیش حقوقی برای کارمندان و یا ارائه ی جواز کسب برای افراد غیر کارمند

– گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان تمامی مقاطع تحصیلی و یا دانشجویان

– 4 قطعه عکس با زمینه ی سفید

– پرینت گردش مالی برای شش ماه اخیر

– مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار

– حضور فرد متقاضی(به غیر ازکودکان زیر 12 سال) در طول زمان تشکیل پرونده الزامی میباشد .

هزینه های اخذ ویزای توریستی فرانسه

هزینه های ویزای توریستی فرانسه معمولا برای سنین زیر 6 سال به صورت رایگان می باشد و همچنین برای کودکان بین 6 تا 12 ساله حدودا 35 یورو و برای اسخاص بالای 12 سال حدود 60 یورو می باشد. البته مبلغ 25 یورو برای هر فرد به منظور بررسی مدارک ویزا نیز دریافت می شود. لازم به ذکر است که پروسه ی اخذ ویزا به طور معمول حدود 2 تا 6 هفته طول می کشد. به همین منظور برای سهولت در این امر متقاضیان باید چند روز زودتر اقدام کنند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =