توریستی

ویزای توریستی کانادا

اگر قصد مسافرت به کانادا را دارید ویزای توریستی گزینه ای خواهد بود که باید انتخاب کنید. در اینجا به بررسی شرایط دریافت ویزای توریستی کانادا می پردازیم. ویزای توریستی کانادا را بصورت چندبار ورود هم می توان گرفت که به ویزای مولتیپل یا 5 ساله معروف است. پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه این مقاله، ویزای مولتیپل کانادا را هم مطالعه کنید.

توریست چه کسی است؟

توریست ها افرادی هستند که شهروند کانادا یا ساکنان دائمی کانادا نیستند و از نظر قانونی مجوز ورود به کانادا را دارند:

  • مسافرت به کانادا برای تعطیلات،
  • مسافرت به کانادا برای دیدن و ملاقات خانواده
  • انجام تجارت و غیره

بازدیدکنندگان از لحاظ طول اقامت محدودیت دارند و این محدودیت منوط به شرایط مختلف است.

آیا به ویزای توریستی نیاز است؟

افرادی که شهروندان کانادا یا ساکنان دائمی کانادا نیستند ممکن است برای ورود به کانادا نیاز به ویزا داشته باشند. این نیازمندی به ویزا نیز برای ساکنین موقت که به کانادا مسافرت می کنند، اعمال می شود.

ویزای توریستی کانادا چگونه است؟

ویزای توریستی (TRV)، همچنین ویزای توریستی نامیده می شود، یک سند رسمی است که از سوی دفتر ویزای کانادایی است در گذرنامه شما قرار داده شده است تا نشان دهد که شما شرایط پذیرش و سفر به کانادا در قالب ویزای توریستی را دارید (به عنوان بازدید کننده، دانشجو، یا کارگر).

نکته مهم: قبل از عزیمت، باید ویزای توریستی (TRV) را دریافت کنید. پس از ورود به کانادا نمی توانید ویزای توریستی را دریافت کنید.

شرایط لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا چیست؟

شما باید به مامور مهاجرت نشان دهید که شما از شرایط مندرج در قانون حفاظت از مهاجرت و پناهندگی (IRPA) و مقررات حفاظت از مهاجرت و پناهندگان برخوردار هستید و ورود و اقامت شما به کانادا موقتی خواهد بود.

شما همچنین باید:

  • مامور مهاجرت را توجیه کنید که پس از پایان زمان اقامت خود، کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که برای برای حفظ خود و اعضای خانواده تان در کانادا و برای بازگشت به میهن خود، پول کافی دارید.
  • نشان دهید که قصد ندارید در کانادا کار کنید یا تحصیل کنید مگر اینکه مجوز داشته باشید.
  • مطیع قانون بوده اید و هستید و سابقه کیفری و جنایی ندارید.
  • برای امنیت کانادا خطرناک نیستید.
  • هر گونه مدرک اضافی که از طرف مامور مهاجرت مبنی بر تأیید پذیرش از شما درخواست می شود را ارائه می دهید، و.
  • در سلامت کامل به سر می برید (در صورت لزوم برگه معاینه پزشکی را پر کنید).

اگر قبلا مجوز اقامت دائم را دريافت کرده اید چه؟

کسانی که مجوز اقامت دائم یا مهاجرت به کانادا را دریافت کرده اند، نیازی به ویزای توریستی کانادا ندارند

آیا شرایط پزشکی لحاظ می شود ؟

اگر قصد بازدید یا تحصیل برای شش ماه یا کمتر دارید به معاینه پزشکی نیاز ندارید.

توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *