کاری آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان 2019- 2020

جمهوری فدرال آلمان پنجمین اقتصاد بزرگ در جهان و یکی از ثروتمندترین و بزرگترین کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. این کشور با داشتن ویژگی هایی چون نرخ بسیار پایین بیکاری و اقتصاد بسیار پایدار همه ساله مقصد بسیاری از کارگران واجد شرایط و ماهر خارج از کشور قرار می گیرد چراکه به آنها فرصت های زیادی از طریق انواع مختلف ویزا داده می شود تا به این کشور به جهت اشتغال سفر کنند. از جمله این ویزاها، ویزای جستجوی کار آلمان ( Germany Job Seeker Visa ) می باشد. ما در این مقاله قصد داریم مطالب بروزی را درباره ویزای جستجوی کار آلمان در سال 2020 بیان کنیم. با ما همراه باشید.

شرایط ویزای جستجوی کار آلمان در سال 2019

کمبود کارگران ماهر در بسیاری از بخش ها و حرفه ها در آلمان، به ویژه در بخش مهندسی، تولید و بخش های فناوری اطلاعات، و همچنین متخصصان بهداشت، دولت فدرال را مجبور به تلاش برای یافتن راه حل هایی برای پر کردن این شکاف های کاری کرده است. بنابراین کشور را با دروازه های باز رو به کسانی که به دنبال فرصت های شغلی جذاب  هستند از طریق ویزای کاری آلمان و ویزای ملی گشوده است.

پروژه ویزای کار آلمان فعالیتی است که توسط دولت فدرال در اوت ۲۰۱۲ تأسیس شده است. ایده اصلی این پروژه بر آن بوده است که کارشناسان واجد شرایط بیشتری از خارج از کشور از طریق این ویزا به آلمان آورده شوند و پس از مصاحبه های کاری در این کشور مشغول به کار شوند.

پس از پیدا کردن کار، ویزای جستجوی کار می تواند به یک کارت آبی یا اجازه اقامت اشتغال تبدیل شود.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای جستجوی کار آلمان

همانطور که گفته شد برای درخواست ویزا باید شرایط لازمه را داشته باشید. همچنین مدارکی را باید جهت دریافت ویزا در روز مصاحبه سفارت لازم است، ارائه دهید.

  • فرم درخواست ویزا بلند مدت
  • عکس گذرنامه ای
  • ترجمه مدارک و ریز نمرات به همراه تاییدیه دادگستری
  • تاییدیه اعتبار مدرک تحصیلی با آنابین یا ZAB
  • مدرک محل اقامت و رزرو هتل
  • گواهی مدرک زبان
  • مدارک مربوط به سابقه کار
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • پاسپورت
  • گواهی مبنی بر بیمه درمانی

این مدارک را باید در روز سفارت به همراه داشته باشید.

مزایا ویزای جستجوی کار

دارندگان ویزای جستجوی کار آلمان اجازه دارند تا حداکثر شش ماه در آلمان باقی بمانند و به دنبال کار در زمینه خود باشند.  پناهجویان کار تحت این نوع ویزا قرار نمی گیرند. هنگامی که اشخاص شغل را پیدا می کنند، باید ویزا را به یک اجازه اقامت کاری تبدیل کنند.

برای ویزای جستجوی کار آلمان چه کسی واجد شرایط است؟

مهاجران کشورهای عضو اتحادیه اروپا EU، و همچنین اتباع کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا CCU، و منطقه تجارت آزاد اروپا EFTA می توانند به آلمان بیایند و بدون نیاز به گرفتن ویزا در مرحله اول به دنبال کار باشند.

شهروندان استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن، جمهوری کره، نیوزیلند و ایالات متحده نیز نیازی به درخواست ویزا برای ورود به آلمان ندارند و می توانند در بدو ورود به جستجوی کار در آلمان اقدام کنند. با این حال، آنها باید در بدو ورود به برلین برای اقامت موقت به طور مستقیم در اداره مهاجرت درخواست دهند.

مهاجران کشورهای دیگر دنیا ابتدا باید ویزای جستجوی کار آلمان را بدست آورند تا بتوانند وارد آلمان شوند و برای استخدام جستجو کنند.

معیار ها برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟

متقاضی همچنین باید  چندین معیار را برای واجد شرایط بودن برای درخواست ویزای کاری آلمان باشد:

  • داشتن مدرک لیسانس مدرک یا کارشناسی ارشد از دانشگاه آلمانی یا معادل آن در خارج از کشور.
  • داشتن یک تجربه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و حداقل 2 سال سابقه ی.

علاوه بر این، به شدت توصیه می شود که توانایی زبان آلمانی داشته باشید. اگرچه مهارت واجد شرایط انگلیسی برای واجد شرایط بودن ویزا کافی است، اگر حداقل آلمانی را بشناسید بهتر است.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *