آفریقای جنوبی دومین اقتصاد بزرگ در این قاره است و مسئولیت تولید ۲۴ درصد از کل تولید ناخالص داخلی آفریقا را دارد. با وجود چالش ها، اقتصاد در حال رشد و تثبیت است و بخش مالی به ویژه به خوبی نمایان می شود. به همین دلیل، علاوه بر شرکت های محلی، بسیاری از شرکت های بین المللی تصمیم می گیرند که عملیات آفریقایی خود را از شهرهای بزرگتر بنا کنند. بدین ترتیب ویزای کار آفریقای جنوبی متقاضیان بیشتری پیدا کرده است. در این مقاله در مورد شرایط اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی در سال 2019 مطالبی را خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی

مهاجرت از طریق ویزای کار آفریقای جنوبی توسط اداره امور داخلی اداره می شود. وب سایت آنها شامل اطلاعات زیادی در مورد پروسه های درخواست برای انواع مختلف ویزا می باشد. آفریقای جنوبی دارای موافقت نامه های متقابل با بسیاری از کشورها است که به این معنی است که شهروندان خود از ورود بدون ویزا برای اقامت کمتر از ۹۰ روز بهره می برند. با این حال، اگر قصد دارید که در آفریقای جنوبی کار کنید حتما به یک ویزای کار آفریقای جنوبی نیاز دارید.

برای درخواست ویزای کار آفریقای جنوبی ، باید از سفارت محلی خود در آفریقای جنوبی یا یکی از موسسات مهاجرتی در شهرهای بزرگ سراسر جهان هستند، مشاوره گرفت. در ادامه برای اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی باید وقت سفارت بگیرید. باید قبل از انجام ویزا هزینه ویزای خود را پرداخت کنید. برخی از سفارتخانه های محلی هنگام پردازش درخواست شما از اطلاعات بیومتریک، از جمله اثر انگشت و تصاویر صورت درخواست می کنند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی

اسناد مورد نیاز شما بسته به شرایط ویزا و کشور مورد درخواست شما متفاوت است. با این حال، در اکثر موراد زیر را باید ارائه داد :

پاسپورت که حداقل ۳۰ روز پس از بازدید مورد نظر شما معتبر است
فرم درخواست و هزینه
دو عکس گذرنامه
اثبات هدف بازدید
گزارش های پزشکی و گواهی های پلیس
شواهدی دال بر اینکه میتوانید خود را ساپورت مالی کرد و یا اینکه از کارفرمای خود تعهدی برای انجام این کار داشته باشید .

شرایط صدور ویزای کار آفریقای جنوبی

برای یک ویزای کار عمومی آفریقای جنوبی، قبل از اینکه بتوانید درخواست کنید، باید یک شغل داشته باشید و باید هنگام ارسال اسناد خود، قرارداد کار و جزئیات کامل کسب و کار، از جمله اطلاعات ثبت نام خود را ارائه دهید. شما همچنین باید یک گواهی نامه از وزارت کار داشته باشید که نشان می دهد کارفرما نمی تواند یک شخص محلی را برای انجام این کار پیدا کند و صلاحیت های صحیح برای پذیرش آن داشته باشد. کارفرمای شما قبل از درخواست شما به شما کمک خواهد کرد.

در صورت توافق با کرفرما، کمتر از سه ماه طول خواهد کشید تا ویزای کار دریافت گردد. در این مورد، کارفرمای شما باید جزئیات کار شما را انجام دهد. حتی اگر کارفرمای شما تمام هزینه های شما را پوشش دهد، احتمالا فرد  نیاز دارد که نشان دهد که پول برای پوشش برخی از جنبه های سفر خود دارد.

کار حین تحصیل در آفریقای جنوبی

اگر فرد در آفریقای جنوبی با یک ویزا تحصیلی ساکن است ، مجاز است تا حداکثر ۲۰ ساعت در هفته کار کند.

ویزای عمومی کار آفریقای جنوبی

ویزای عمومی کار آفریقای جنوبی رایج ترین نوع درخواست در این کشوراست . برای به دست آوردن این نوع ویزا، ابتدا شرکت استخدام باید مدرکی ثابت کند که این موقعیت توسط یک شهروند آفریقای جنوبی پر نشده باشد. این به این معنی است که آنها باید ابتدا در رسانه های محلی تبلیغ کنند تا اطمینان حاصل شود که شغل ها به شهروندان آفریقای جنوبی پیشنهاد داده شده اند.

ثانیا، باید مدارک و مدارک تحصیلی و یا تجربه متقاضی را ارائه داد و مدارک تحصیلی آنها توسط مقامات مربوط آفریقای جنوبی، اداره صلاحیت آفریقای جنوبی SAQA  بررسی شود.

متقاضیان نیز مجبور خواهند شد گواهینامه از وزارت کار را بدست آورند، و در میان سایر چیزها بیان می کنند که حقوق و مزایای آنها با کسانی است که به شهروندان آفریقایی پرداخت می شود در موقعیت های مشابه قرار دارد . متقاضیان باید قرارداد کار دائمی خود را امضا کنند و این را در برنامه درخواست خود به وزارت امور داخلی DHA  یا سفارت، کنسولگری یا نمایندگی دیپلماتیک در کشور خود اضافه کنند. کارفرمایان باید از ویزای کارمند خارجی مطلع شوند. اگر کارمند غیرقانونی کار کند، شرکت نیز مسئول است و می تواند از DHA جریمه شود.

ویزای کار آفریقای جنوبی فوری

برخی از مهارت ها و مدارک تحصیلی وجود دارد که توسط دولت آفریقای جنوبی به عنوان شرایط اسثنایی مطرح می شود. فردی که دارای چنین مهارت ها و یا مدارک تحصیلی است می تواند برای یک ویزا کار , ویزای فوری درخواست کند.

این قانون مشخص می کند که چه مهارت هایی از طریق لیست مهارت های حیاتی DHA واجد شرایط هستند، اما یک مقام یا سازمان مربوط آفریقای جنوبی (به عنوان مثال،SAQA  باید مهارت ها و یا مدارک تحصیلی متقاضی را به صورت کتبی تایید کند تا اطمینان حاصل شود که متقاضی در حوزه استثنایی کار می کند. ویزای کارهای مهارتهای استثنایی برای حداکثر پنج سال اعتباردارد . با این حال، اقامت دائم بلافاصله پس از کسب ویزای کاری استثنایی قابل دستیابی است.

امروزه افرادی که در شرکت های چند ملیتی کار می کنند، معمولا بین کشورها منتقل می شوند. از آنجا که فردی به آفریقای جنوبی منتقل شده است، باید درخواست ویزای انتقال را درخواست کند. هر متقاضی ابتدا باید قبل از تقاضای نقل مکان و مهاجرت به شعبه آفریقای جنوبی حداقل برای شش ماه در دفتر خارجی کار کند. تحت قانون جدید مهاجرت، این ویزا به مدت چهار ساله صادر می شود و قابل تمدید نیست.

در صورتی که یک متقاضی یک ویزای ICT مجاز به مدت دو سال (که تحت قانون قبلی صادر می شود) داشته باشد، متقاضی می تواند درخواست دو سال دیگر را تمدید کند. با این حال، این سال ها به منظور ایجاد یک اجازه اقامت دائمی برای آفریقای جنوبی محاسبه نمی شود.

انواع ویزای کار آفریقای جنوبی

QUOTA WORK PERMIT :

این نوع ویزا برای افراد ماهر میباشد وفرد میتواند ۳ الی ۶ ماه را در این کشور در جستجوی کار بماند و زمانی که فرد بتواند کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود پیدا کند , ویزای او تمدید خواهد شد .

GENERAL WORK PERMIT :

این ویزا برای افرادی است که پیشنهاد کاری دارند و قبلا دعوت نامه شغلی خود را به سفارت داده باشند

EXCEPTIONAL SKILLWORK PERMIT :

این ویزا برای افرادی است که تخصص بالا و بسیار ماهر میباشند , صادر میگردد که اعتبار این ویزا ۳ سال میباشد در صورتی که اعتبار دو مورد بالا ۱ یا ۲ سال میباشد و تمدید خواهند شد.

مدت زمان اقامت دائم از طریق کار آفریقای جنوبی

فرد میتواند بعد از گذشت ۵ سال تبعیت کشور را اخذ کرده و درخواست پاسپورت کشور را ثبت نماید.

مدارک مورد نیاز اقامت دایم از طریق ویزای کار آفریقای جنوبی

  • شناسنامه ی متقاضی
  • پاسپورت متقاضی
  • کلیه مدارک تحصیلی شامل (مدرک دکترا و ریز نمرات ،مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات ،مدرک لیسانس و ریز نمرات )
  • رزومه معتبر
  • مدرک عدم سوء پیشینه متقاضی
  • نامه اشتغال به کار (لازم به ذکر است برای ترجمه اشتغال به کار در بسیاری از مواقع احتیاج به اساسنامه شرکت ،دفترچه بیمه، سابقه ی بیمه و …. می باشد )
  • سند ازدواج یا سند طلاق (در صورت وجود)
  • مدارک شناسایی شامل پاسپورت و شناسنامه همراهان.
  • پرینت موجودی حساب ۱ماهه.
  • مدت زمان صدور ویزا :
    بین ۲ الی ۳ ماه

 

زبان کشور آفریقای جنوبی :

انگلیسی

مشاغل مورد نیاز آفریقای جنوبی

شبکه و داده های امنیتی
توسعه نرم افزار
توسعه وب
مشاغب مدیریتی
فروشنده
مشاغل مهندسی
پرستار , پزشک و مراقب
آموزش

نتیجه گیری :

در حال حاضر کشور افریقای جنوبی , اقتصادی ترین و پیشرفته ترین کشور در قاره آفریقا می باشد و بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا مانند آمریکا و انگلستان نیز در حوزه بیزنس و اقتصاد در آنجا فعالیت می کنند به همین دلیل این کشور با رشد اقتصادی بسیار بالایی همرا بوده است. در حال حاضر مشاغلی زیادی را برای افراد ایجاد نموده است یکی از برتری های این کشور در حوزه کاریابی این است که افرادی که فوق دیپلم دارند میتوانند کار پیدا کنند که این امر در اکثر کشورهای دنیا غیر ممکن می باشد یعنی اگر فرد در فوق دیپلم سابقه کار داشته باشد میتواند ویزای کاری آفریقای جنوبی را دریافت نماید اما باید مراحل خاصی را پشت سر بگذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 9 =