کاری آلمان

ویزای کار مهندسی برق در آلمان

در این مقاله توضیح مختصری در مورد ویزای کار مهندسی برق در آلمان و همچنین میزان درآمد مهندس برق در آلمان را بیان خواهیم کرد. قبل از هر توضیحی این موضوع باید گفته شود که مهندسان برق ایرانی هیچ محدودیتی برای دریافت این نوع ویزای کار ندارند.

؟چرا ویزای کار مهندسی برق در آلمان

آلمان به عنوان کشوری پیشرو و طراز اول در صنعت اعم از اتومبیل سازی و تجهیزات الکترونیکی همچنان بالاترین رتبه ها را به خود اختصاص می دهد. به همین دلیل یکی از موثرترین شاخه های تخصصی مهندسی مورد نیاز و مرتبط با صنایع این کشور، مهندسی برق و کلیه زیر شاخه های مرتبط با آن می باشد.

طبق آخرین بررسی های صورت گرفته مهندسی برق در آلمان جزء رشته هایی است که بالاترین آمار جذب نیرو را در این کشور دارد.

درآمد مهندس برق در آلمان

درآمد شاغلین در رشته مذکور بین 36 تا 45 هزار یورو در سال است که به تناسب پیشرفت و نزدیک شدن به سابقه کار ده ساله این مبلغ به 50 تا 64 هزار یورو در سال افزایش پیدا می کند. این مبلغ در آلمان هم مبلغ قابل توجهی خواهد بود.

اگر شما هم سابقه کاری حداقل 3 سال در این زمینه دارید می توانید برای دریافت ویزای کار مهندسی برق در آلمان اقدام کنید.

بازار کار مهندسین برق ایرانی در آلمان

مهندسین برق ایران در دنیا شناخته شده و با اعتبار به لحاظ سطح دانش فنی و تجربی هستند. و با وجود اینکه بیشتر زیر ساخت های اولیه صنعت برق ایران توسط آلمان ها پایه گذاری شده و تجهیزات و سبک و سیاق مدل صنعت برق آلمان برای مهندسین ما نه تنها آشناست بلکه سال های کاری و تجربی خود را با سیستم آلمانی سپری کرده اند.

همین نکته فاکتوری برای صاحبین صنایع کشور آلمان جهت جذب نیرو از مهندسین ایرانی می باشد. آشنایی نسبی به صنعت قدرتمند آلمان ها دارند.

فاکتورهای قابل توجه دیگری هم حتما سهیم هستند که توجه کارفرمایان کشور آلمان را برای استخدام مهندس ایرانی جلب کند.

این فاکتورها بر اثر مواجه شدن با کارفرمایان مختلف جهت انجام پرونده های ویزای کار ایشان توسط تیم اجرایی موسسه مهاجرتی هرمس اپلای به دست آمده و حاصل تلاش چندین ساله ارتباطات مستمر ما و شناخت مدل فکری و فرهنگی سیستم صنعت و بیزنس آلمان می باشد. موسسه مهاجرتی هرمس اپلای جهت به نتیجه رساندن پرونده های ویزای کار آلمان اعلام آمادگی می کند.

نوشته های مرتبط

دیدگاه ها

  1. Bsh گفت:

    سلام من ۲۹ سال سن و مدرک مهندسی برق مخابرات دارم.متاهل هستم و بچه هم دارم.مسلط به زبان انگلیسی هستم اما آلمانی نمی‌دونم.میخوام بدونم منظورتون از سابقه کار لزوم داشتن بیمه هستش؟چون من ۳سال سابقه کار در یک شرکت مهندسی برق دارم اما بیمه ندارم.میشه لطفا راهنمایی کنین.

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام
      اگر بتوانید از شرکت هایی که کار کردید گواهی مبنی بر اشتغال به کارتان دریافت کنید مشکلی نیست و داشتن بیمه لزومی ندارد.

  2. محمد گفت:

    سلام مدرک دانشگاهی نیازه با مدرک فنی حرفه ای و سابقه کار و زبان انگلیسی میشه ویزای کار گرفت؟؟

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام و درود
      بله باید مدرک دانشگاهی داشته باشید. برای مدرک فنی حرفه ای هم ممکن است از سال 2020 کشور آلمان اعلام نیاز کند. برای کار در آلمان و اخذ ویزا هم باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید نه انگلیسی.
      پیروز باشید

      1. امیر گفت:

        با سلام
        در بسیاری از سایت ها گفته میشه شرکتی که شما رو استخدام میکنه باید با معاشی بالای ۵۱ هزار یورو در سال شما رو استخدام کنه پایین تر از آن شما نمیتونید اقامت سه ساله برای کار بدست بیارید .
        میشه کمی بیشتر درین مورد معلومات بدید ممنون میشم

        1. امین بهرامی گفت:

          سلام خدمت شما
          میزان حقوقی که شما در سال نیاز دارید که اقامت بگیرید 35 هزار یورو می باشد.

  3. وحید گفت:

    با سلام .من ۲۷سالمه .دارای مدرک کارشناسی برق قدرت هستم .تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارم وچهار سال سابقه کاری دارم و در شرکت های کار کردم که از محصولات زیمنس استفاده میشده ودارای لایسنس های زیمنس بودن آشنایی با محصولات زیمنس رو دارم.ودانش فنی در مورد تابلو‌ های برق رو دارم مدرک فنی که به زبان انگلیسی هست در حال یادگیری زبان آلمانی هم هستم .ایا امکان مهاجرت از طریق ویزای کار به المان برام ممکنه؟

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام و احترام
      شما شرایط دریافت ویزای کار آلمان برای مهندسین برق را دارید. لطف کنید یا با شماره 021-22654650 تماس بگیرید یا فرم مشاوره مهاجرت را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرن
      با آرزوی موفقیت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *