ویزای کار

ویزای کار پرستاری آلمان

در حال حاضر یکی از مشاغلی که در کشور آلمان بازار خوبی دارد شغل پرستاری است. در چند سال اخیر کشور آلمان دچار کمبود نیروی پرستار شده است. از همین رو ویزای کار پرستاری آلمان متقاضیان زیادی پیدا کرده است. اگر شما هم پرستار هستید و به دنبال استخدام در آلمان هستید تا پایان با ما همراه باشید.

چگونه ویزای کار پرستاری آلمان را اخذ کنیم

برای موفق شدن به گرفتن یک شغل در آلمان مثل پرستاری در آلمان، باید حداقل مدرک کارشناسی پرستاری را داشته باشین و حداقل 3 سال تجربه کاری هم داشته باشید. مدارک تحصیلی شما در سایت های مربوط به ارزشیابی مدارک مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. اگر مدرک دانشگاهی شما مورد تایید نباشد برای اخذ ویزا دچار مشکل خواهید شد. و از همه مهتر  مدرک زبان آلمانی شما می باشد و سطحی که مورد  قبول  کارفرماهای آلمانی باشند.

در بعضی موسسات کاریابی، شما باید مدرک RN و یا دوره های تطبیقی(و حتی کارآموزی) را در آلمان بگذرانید. اما اگر شما مدرک پرستاری خود را از آمریکا و یا یکی از کشورهای حوزه ی شنگن گرفته باشید، دیگه لزومی به پاس کردن این دور ها نخواهید داشت.

بنابرین با اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان شما می توانید بدون هیچ محدودیتی به بیشتر کشورهای عضو شنگن تردد کنید و بعد از تمام شدن دوره ی کار پرستاری خود از حقوق بازنشستگی و سایر مزایای آن بهره مند خواهید شد.

شروطی که موجب استخدام و اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان خواهد:

  1. حداقل سن 29 و حداکثر 45
  2. مدرک تحصیلی کارشناسی پرستاری و ریز نمرات
  3. دانش زبان آلمانی حداقل سطح B1
  4. داشتن جاب آفر از آن دپارتمان
  5. CV_رزومه به زبان آلمانی ترجیحا(به انگلیسی هم امکان پذیر است)
  6. داشتن گواهی نامه سلامت
  7. داشتن گواهی عدم سوء پیشینه
  8. اصل شناسنامه به همراه ترجمه
  9. اصل گذرنامه(پاسپورت)
  10. 6 قطعه عکس با تاریخ جدید

اقامت آلمان با ویزای کار پرستاری

مینیمم حقوق دریافتی پرستاران در آلمان حدود 2000 یورو تا 7000 یورو ماهیانه خواهد بود که مالیات و بیمه را هم شامل خواهد شد. پرستاران در سال اول چون زبان ضعیف تری دارند حقوق کمتری دریافت می کنند.

پرستاران در آلمان 5 روز فول تایم کار دارند و 2 روز آف هستن منتها می توانند کار کنند و اضافه حقوق نیز دریافت کنند. پرستاران جدید نیز تایم کاری کمتری دارند.

عواملی دیگر مانند تجربه کاری نیز در افزایش حقوق موثر می باشد. سپس بعد از 4 الی 5 سال در صورتیکه شرایط کار در آلمان را فراهم کنند، یعنی مالیات داده باشند و بیمه رد شده باشد و همچنین قوانین کار را رعایت کرده باشند، موفق خواهند شد تا اقامت دائم آلمان را اخذ کنند.

بعد از اخذ اقامت کاری آلمان که همان اجازه ی کار در آلمان residence permit هست، به شما بلو کارت  EU Blue Card خواهند داد که مدت انقضای آن 4 سال هست منتها 3 سال را باید کامل پر کنید.

وضعیت همراهان

بعد از منعقد شدن قراردادی کار پرستاری در آلمان، می توانید همراهان خود را (همسر و فرزندان) را به نزد خود دعوت کنید منتها در زمانی که در جست و جوی کار در آلمان هستید یعنی در آن بازه ی زمانی 6 ماهه،به همراهان شما اجازه ی پیوست به شما را نخواهند داد.

بعد از اخذ اقامت کاری و دریافت بلوکارت آلمان و ملحق شدن خانواده به شما، اجازه تحصیل در آلمان به صورت رایگان برای آنها فراهم هست و این بهترین فرصت برای پرستاران عزیز هست که با بازار کار فعال و گسترده ی پرستاری در آلمان،قطعا می توانند پیشنهاد های شغلی زیادی داشته باشند و خانواده خود را هم همراه کنند.

جهت اخذ اطلاعات بیشتر و جزیی تر با مشاورین ارشد ما در موسسه ی مهاجرتی هرمس اپلای تماس بگیرید و مشاوره مهاجرتی رایگان و به روز دریافت کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاه ها

  1. زهرا منصفی گفت:

    سلام من کارشناس پرستاری هستم با معدل ۱۷.۸۶ لیسانس گرفتم ۷ سال سابقه کار و بیمه دارم ۲۹.۵ سالمه مجرد هستم برای پرستاری در بیمارستان المان چگونه اقدام کنم

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام و درود
      شرایط خیلی خوبی دارید. لطف کنید برای مشاوره کامل تماس بگیرید یا فرم مشاوره داخل وب سایت را تکمیل کنید و برای ما بفرستید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
      با آرزوی موفقیت

      1. Sepide گفت:

        سلام من دانشجوی پرستاری هستم ۲۲ سالمه کلاس های زبان المانی رو شرکت کردم جهت مدرک B2 میخواستم ببینم بعد اتمام درس و ۲ سال طرح میتونم اقدام کنم ؟؟ واینکه باید در المان دوره معادل سازی مدرک یا امتحان rn رو بدم؟؟

        1. امین بهرامی گفت:

          با سلام
          بله می توانید بعد از اتمام طرح اقدام کنید. برای آزمون و دوره های مورد نیاز هم در حال حاضر نمی توان پاسخی داد چون قوانین در حال تغییر هستند و در زمان اقدام باید این مورد را جویا شوید. در هر صورت به شما توصیه می کنیم فرم مشاوره مهاجرت را تکمیل کنید و از کارشناسان ما مشاوره دقیق تر و کامل تری دریافت کنید.
          پیروز باشید.

  2. نازنين گفت:

    مورد 4 كه داشتن جاب آفر هست يعني چي؟
    يعني بايد يك جاب آفر از كشور آلمان داشته باشيم؟

    1. امین بهرامی گفت:

      جاب آفر همان پیشنهاد کاری است که موسسه مهاجرتی هرمس اپلای این امکان را دارد برای شما دریافت کند. برای آگاهی بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید.

  3. محمد گفت:

    با سلام.
    بنده ارشد پرستاری از دانشگاه تیپ یک دارم ولی معدل دوره ی کارشناسی ۱۴،۵ شده.
    آیا ممکنه برای ویزای کار پرستاری مشکلی پیش بیاد؟
    دوره کارآموزی یک ساله که فرمودید،ایا میشه توی این یک سال کسب درآمد هم داشت یا خیر!؟

    1. امین بهرامی گفت:

      سلام خدمت شما
      در استخدام پرستار معدل تاثیر زیادی ندارد و بیشتر به سابقه کار شما توجه می شود. برای دوره کار آموزی هم حقوق دریافت خواهید کرد بطوری که بتوانید مخارج زندگی تان را تامین کنید.

  4. شجاعی گفت:

    سلام
    لطف میفرمایید بگید از کجا جاب افر میگیرید؟ منظورم اینه از بیمارستان ؟ و اگر بله از هر بیمارستانی امکان گرفتن افر دارین؟

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام
      اینکه جاب آفر شما از کجا دریافت می شود مشخص نیست و بر اساس رزومه و توانایی های شما تعیین می شود. برای اطلاع دقیق تر با مشاوران ما تماس بگیرید.
      پیروز باشید

  5. ساسان گفت:

    سلام
    ایا با لیسانس مدریت حرفه ای سلامت خانواده(نگهداری سالمندان) از دانشگاه علمی کاربردی
    زبان المانی b1
    ایا شانس قبولی ویزا کار هست

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام
      بله امکان اقدام دارید. لطفا با ما تماس بگیرید یا اینکه فرم مشاوره مهاجرت را تکمیل نمایید.
      پیروز باشید

  6. پری ناز گفت:

    سلام ببخشید من ۲۸سالمه و مدرک کارشناسی اتاق عمل دارم با ۵سال سابقه کار آیا مدرک من در آلمان قابل قبوله؟

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام
      لطف کنید دانشگاهی رو که در آن تحصیل کردید را بفرمایید تا بررسی کنیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *