بدون دسته

کارآفرینی در آلمان

همه کشورهای جهان قسمت مهمی از پیشرفت خود را مدیون پایه سازی درست در زمینه های مختلف کاری می باشند. کشور آلمان یکی از صنعتی ترین کشور های جهان است و پذیرای مهاجرین و کارآفرینان می باشد. این کشور پیشرو در زمینه جذب کارآفرین می باشد. از آنجایی که آلمان از قطب های اقتصادی اروپا و جهان می باشد الزاما دنبال جذب سرمایه نیست ولی بسیار به کارآفرینی و ایده های خلاق و کسب و کار در آینده اهمیت می دهد. لذا تمام افرادی که مایل به کارآفرینی در آلمان می باشند می توانند برای ویزای کارافرینی اقدام کنند. افراد می توانند با مراجعه به سفارت آلمان جهت دریافت این نوع ویزا با تحویل مدارک و مصاحبه اقدام کنند.

ویژگی های ویزای کارآفرینی آلمان

بر طبق قوانین آلمان هر شخصی می تواند دارای کسب و کار و شرکت در این کشور باشد. اگر مدیر اجرایی این شرکت فاقد اقامت باشد باید برای اخذ اقامت آلمان اقدام کند. همچنان سهامداران شرکت نیز اگر بخواهند در آلمان حضور داشته باشند و فعالیت های اجرایی انجام دهند که بیش از سه ماه طول بکشد باید اقامت این کشور را اخذ کنند. باید توجه کنید که این نوع اقامت با اقامت کاری یا کاریابی متفاوت است. اقامت در سه صورت به شخص کارافرین داده می شود:

  • منفعت اقتصادی برای کسب و کار مورد نظر در منطقه وجود داشته باشد. یعنی در آن منطقه کسب و کار مدنظر اشباع نشده باشد.
  • پیامد های مثبت اقتصادی برای کسب و کار و سرمایه گذاری مورد نظر وجود داشته باشد.
  • تامین مالی کسب و کار کارآفرین تضمین باشد.

 از دید اداره مهاجرت کارآفرین شخصی است که:

  • صاحب هر نوع تجارت مستقلی باشد
  • از سهامداران یک شرکت مشارکتی باشد
  • مدیر اجرایی یا کارمند مدیریتی باشد
  • شریک تجاری یک کسب و کار قدرتمند باشد

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کارافرینی در آلمان

برای دریافت ویزای کارافرینی باید یکسری مدارکی را ارائه بدهید که به صورت زیر خواهد بود:

  1. بیزینس پلن
  2. فرم درخواست
  3. پاسپورت
  4. مدرک تحصیلی
  5. ارائه سابقه کاری
  6. ارائه فیش بانکی
  7. اشخاص بالای 45 سال نیاز به دریافت گواهی اجازه اشتغال دارند

بخش اول که بیزینس پلن نام دارد باید شامل شرایط زیر باشد تا مورد قبول واقع گردد:

  • داشتن تقاضا در بخش مورد نظر
  • داشتن تاثیر مثبت اقتصادی
  • نشان دادن تمکن مالی
  • داشتن تاییدیه از مراکز و نهادهایی که بیزینس پلن در آن کشور سود آور است.

چهار ارگان مهم مسئولیت بررسی و پردازش مدارک و اطلاعات شما را دارند. اداره امور مهاجران، اداره کسب و کار، اداره اتاق بازرگانی و سفارت چهار ارگانی هستند که اطلاعات شما را بررسی می کنند. ابتدا سفارت به بررسی مدارک شما می پردازد و پس از آن سه بخش دیگر بررسی نهایی را انجام می دهند. این که بیزینس پلن شما به چه صورت نوشته شود بسیار اهمیت دارد لذا باید به خوبی آن را انجام بدهید.

ذکر این نکته اهمیت دارد که اقامت کارافرینی آلمان از نوع سه ساله می باشد. در پایان این مدت اگر پروژه کاری موفق بود صاحب کسب و کار می تواند برای ویزای دائم اقدام کند.

مشاوران ما در موسسه مهاجرتی هرمس اپلای پاسخگوی سوالات شما در زمینه اخذ ویزا و اقامت کارآفرینی در آلمان خواهند بود.

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *