کار در اتریش در سال 2019 یکی از روش های مهاجرت به اتریش است. کشور اتریش از ۹ ایالت فدرال تشکیل شده و پایتخت آن، شهر وین است. شهرهای کوچک و بزرگ اتریش به صورت واحد، یکپارچه و تحت قوانین یکسان اداره می شوند. آب و هوای این کشور در هر چهار فصل سال، متبوع است. زمستان های اتریش، سر و برفی و تابستان های آن، بسیار گرم و دلنشین می باشد. زیباترین جاذبه گردشگری این کشور یعنی رشته کوه های آلپ، منظره بی نظیری را در نیمه مرکزی ایجاد نموده است. اگر قصد دارید در این کشور به کار و زندگی مشغول شوید، دیدن این جاذبه طبیعی می تواند انرژی شما را چند برابر کند.

*توجه: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد.

بررسی وضعیت کار در اتریش طبق آمار اتحادیه اروپا

کشور اتریش، نرخ بیکاری بسیار کمی دارد. طبق آخرین آمارهایی که از سوی اتحادیه اروپا صادر شده است، نرخ بیکاری در این کشور، حدود ۷/۵ % می باشد. نکته بسیار مهم در مورد کار در اتریش این است که دولت این کشور برای بسیاری از افراد جویای کار، دوره های آموزشی ورود به بازار کار را برگزار می کند. افرادی که متقاضی کار هستند با توجه به نیاز بازار، توانایی ها و مهارت ها و همچنین تخصص خود می توانند یک موقعیت شغلی را انتخاب کرده و در دوره های آموزش اجباری آن شرکت کنند.

کار در اتریش و یافتن یک شغل مناسب با درآمد عالی، مستلزم تسلط فرد به زبان آلمانی است. زیرساخت های لازم در اتریش برای ورود افراد خارجی به بازار کار با محدودیت رو به رو است لذا داشتن مدرک زبان تخصصی، یک امتیاز بزرگ برای کارجویان محسوب می شود. پس از مدرک زبان، داشتن گواهینامه مهارت های حرفه ای برای یافتن شغل مناسب، لازم است. در حال حاضر یکی از بهترین فرصت های که افراد خارجی و شهروندان اتریشی می توانند در آن مشغول به کار شوند، حوزه توریسم و گردشگری است.

 

قوانین کار در اتریش

کار در اتریش مطابق با قوانین اداره کار و شوراهای کار در این کشور مدیریت و نظارت می شود. شورای کار در اتریش شامل مجموعه ای از افراد و کارکنان است که دارای حق تعیین نیروی کار، استخدام، اتمام مهلت اشتغال و اخراج کارکنان می باشند. بر این اساس، نظارت بر فرصت های شغلی بسیار ساده تر خواهد بود. طبق این قوانین، افرادی که متقاضی کار در این کشور هستند به شیوه های مختلف می توانند در یک موقعیت مشغول به کار شوند.

روش هایی نظیر عقد قرارداد کار میان کارمند و کارفرما، قراردادهای کوتاه مدت شغلی بین مدیر و کارمند، قراردادهای خوداشتغالی و کارآفرینی، مهم ترین روش هایی هستند که زمینه را برای کار در اتریش فراهم می سازند. لازم به ذکر است پیش از آنکه به اتریش وارد شوید، أخذ ویزای کار اتریش ، ضروری است؛ در حقیقت، بدون ویزای کار ، مجاز به ورود به اتریش و کار کردن نیستید.

ساعات کار مطابق با قانون کار، ۸ ساعت در یک روز و حدود ۴۰ ساعت در طول یک هفته است. پس از ۶ ساعت کار باید یک زمان معین برای استراحت کارمندان در نظر گرفته شود. برای محاسبه حقوق، ساعات کاری، حق تعطیلات، کمک هزینه تعطیلات و … لحاظ می گردد.

 

کار در اتریش پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی

افرادی که برای تحصیل در یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکتری از طریق ویزای تحصیلی اتریش به این کشور وارد می شوند می توانند پس از اینکه مدت تحصیل آن ها به اتمام رسید نسبت به یافتن یک موقعیت شغلی اقدام کنند. کار در اتریش به این روش به ویزای کار موقت نیاز دارد. فرد متقاضی ویزای کار می تواند در مدت زمان ۶ ماه تا یک سال، یک شغل مناسب پیدا کند و پس از دریافت کارت قرمز – سفید – قرمز می تواند در این کشور مشغول به کار شود. افرادی که بتوانند تا مدت زمان ۵ سال در اتریش کار کنند، مشمول دریافت اقامت دائم اتریش خواهند شد.

 

چگونگی یافتن شغل مناسب در اتریش

اگر شما هم یکی از متقاضیان کار در اتریش هستید و علاقه زیادی دارید با توجه به تخصص و مهارت خود، یک شغل مناسب بیابید، روش های مختلفی وجود دارند که می توانید از طریق آن اقدام کنید. یکی از روش های پیدا کردن کار در اتریش، مراجعه به ادارات یا سازمان های خدمات عمومی اشتغال است. این مراکز می توانند به افراد برای یافتن کسب و کار مورد نظرشان کمک زیادی کنند.

مراجعه به آژانس های کاریابی و مطالعه آگهی های تبلیغاتی استخدام در فرصت های شغلی مختلف، یکی دیگر از متداول ترین روش های یافتن شغل و کار در اتریش است. با پیشرفت فناوری رایانه و فضای اینترنت، خوشبختانه تمام شرکت های کاریابی و استخدامی در اتریش دارای یک وبسایت معتبر هستند که فرصت های شغلی متنوع را می توانید در این وبسایت ها پیدا کنید.

 

شرایط و مدارک لازم برای کار در اتریش

برای کار در اتریش باید دارای توانایی ها و مهارت های لازم باشید. کار در این کشور برای افرادی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند، آزاد است. در صورتی که از سایر کشورها برای کار در این کشور اقدام شود، باید مراحل قانونی آن طی گردد. پس از اینکه یک موقعیت شغلی را بررسی کردید می توانید در دوره های کارآموزی شرکت کنید و مهارت ها و تجربیات خود را ارتقا دهید.

برای کار در اتریش باید همواره به دنبال یادگیری مطالب جدید باشید. یکی از مدارک بسیار مهم برای اشتغال در این کشور، أخذ ویزای کار است. مدارک تحصیلی، گواهینامه های فنی، مهارت های زبان، مدارک هویتی و مدارک حساب بانکی، سایر موارد هستند که برای طی مراحل قانونی یافتن کار مورد نیاز می باشند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 4 =