همه چیز درباره استرالیا؛ درباره شرایط کشور استرالیا برای مهاجران

استرالیا یک کشور فراقاره‌ای است که به علت فرهنگ بالای مردم، مناطق گردشگری زیاد و پیشرفته بودن در علم و تحصیل، تبدیل به یکی از کشورهای محبوب در زمینه گردشگری و مهاجرت شده است. در این مقاله از موسسه مهاجرتی هرمس اپلای،  درباره استرالیا از جمله: جمعیت کشور استرالیا، فرهنگ، شهرهای مهم، ایالات استرالیا، آب و هوا، مزایا و معایب، جغرافیا، نقشه، حکومت، میزان درآمد کشور استرالیا و … را مورد بررسی قرار می‌دهیم. همراه ما باشید.

استرالیا کشوری توسعه یافته است که در نیم کره جنوبی قرار گرفته است. این کشور با وسعت بیش از ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار کیلومتر مربع ششمین کشور پهناور دنیاست. زبان ملی این کشور انگلیسی است اما در قانون کشور زبان رسمی برای استرالیا در نظر گرفته نشده است.

استرالیا دین رسمی ندارد و قانون اساسی این کشور، دولت را از از تصویب هر گونه قانونی که بر پایه دین و مذهب باشد را منع کرده است. پایتخت استرالیا شهر کنبرا می باشد شهری که مجلس کشور و خانه فرمانده کل در این شهر واقع شده اند. فرمانده کل استرالیا به نمایندگی از ملکه الیزابت دوم ریاست دولت این کشور را به عهده دارد اما در عمل نخست وزیر منتخب در کنار مجلس و دولت اداره کشور را در دست دارند. بزرگ ترین شهر های این کشور سیدنی، ملبورن، پرت، ادلاید و تاونزویل هستند. کشور استرالیا دارای مرز خاکی با هیچ کشور دیگری نیست. همچنین کشور اصلی قاره اقیانوسیه که کوچکترین قاره دنیا می باشد است.

آب و هوای کشور استرالیا

بر طبق آمار منتشر شده توسط سازمان آب و هوای جهانی  کشوراسترالیا نسبت به دیگر کشور های انگلیسی زبان از آب و هوای متعادل تری برخوردار است. به طور کلی کشور استرالیا از خوش آب و هواترین شهر استرالیا تا شهرهای دیگر، دارای آب و هوای بسیار مطبوع و خوشایندی است که میتواند رضایت مهاجران را برآورده کند.

آب و هوای کشور استرالیا

آب و هوای استرالیا بسیار متنوع است و از مناطق گرم و خشک در شمال تا مناطق سرد و مرطوب در جنوب پوشش دارد. همچنین، تغییرات هوا در طول سال در کشور استرالیا به شدت متغیر بوده و این ویژگی زمینه‌ای برای فعالیت‌های گردشگری و کشاورزی فراهم می‌آورد.

درباره کشور استرالیا و آب‌ وهوای آن باید گفت که در این کشور خورشید سالانه حدود ۳ هزار ساعت می‌تابد. در کنار این آب‌ وهوای استرالیا گرم و آفتابی، همیشه شاهد وزیدن نسیم خنک در طول روز هستیم. این گونه آب‌وهوا، بستگی به سلیقه فرد دارد که دوست دارد در چنین منطقه‌ای زندگی کند یا خیر؟ دقت داشته باشید که به طورکلی آب‌ وهوای کشور استرالیا آب ‌وهوای مطلوبی دارد. با این حال بعضی‌ها معتقدند که آب ‌وهوای استرالیا برای زندگی مناسب نیست؛ بعضی دیگر هم خلاف این نظر را دارند.

خوب است به این نکته هم اشاره‌ای داشته باشیم که دمای هوای کشور استرالیا، به طور میانگین بین ۲۹ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد است. لازم به ذکر است که در استرالیا، در فصل زمستان آب‌وهوا، سرد می‌شود. همچنین در شب دمای هوا به ۴ درجه هم می‌رسد. البته در روزهای زمستانی معمولا دما در طول روز ۱۵ درجه است و بعد از آن، هنگام شب کاهش پیدا می‌کند. این گونه آب‌وهوا ممکن است برای کسی دوست داشتنی باشد؛ ولی برای دیگری چندان خوشایند نباشد.

به دلیل اینکه کشور استرالیا در نیم کره جنوبی کره زمین قرار گرفته است، ترتیب فصل ها برعکس نیم کره شمالی است. قسمت های شمالی آب و هوای گرم تری دارد و هر چه به مناطق جنوبی نزدیک می شوید زمستان های سرد تری را تجربه خواهید کرد.

مردم شناسی و جمعیت کشور استرالیا

در سال ۲۰۲۳ جمعیت این کشور در حدود ۲۶ میلیون و ۵۶۰ هزار نفر گزارش شده. یکی از پایین ترین رقم برای میزان تراکم یعنی ۳.۱۴ نفر در هر کیلومتر مربع متعلق به این کشور می باشد. بیشتر تراکم جمعیت در نقاط جنوب شرقی این کشور می باشد. تقریبا در هر ۲ دقیقه یک نوزاد در این کشور متولد می شود.

بومیان این کشور در حدود ۰.۵ میلیون نفر تخمین زده شده است که در حدود ۲.۵ درصد از کل جمعیت کشور می باشد.
استرالیا کشوری است که با نام قلمرو همسود استرالیا شناخته می‌شود. یکی از ویژگی‌های خاصی که درباره کشور استرالیا وجود دارد، این است که از لحاظ جغرافیایی دور از سایر کشورهای دنیا قرار دارد؛ اما این ویژگی باعث نشده است که امکانات و سطح زندگی در آن‌جا کاهش پیدا کنند. در ادامه به طورکامل شرایط زندگی در استرالیا را خواهیم گفت اما در ابتدا اجازه دهید شما را بیشتر را این کشور آشنا کنیم.
لازم به ذکر است که در حال حاضر بیش از ۲۶ میلیون نفر در این کشور زندگی می‌کنند که درصدی از این جمعیت را مهاجرین سایر کشورها تشکیل داده‌اند. نوع حکومت در کشور استرالیا، پادشاهی است و فرماندار کل آن، دیوید هرلی است. ناگفته نماند که مساحت استرالیا بیش از ۷ میلیون کیلومتر مکعب است. در ضمن این کشور از نظر جغرافیایی بین اقیانوس‌های هند و آرام قرار دارد. دقت داشته باشید که استرالیا از نظر میزان بزرگی، رتبه ۶ را در کل دنیا به خودش اختصاص داده است.

اقتصاد کشور استرالیا

استرالیا، کشوری توسعه یافته و پیشرفته است که اقتصاد آن متکی به بازرگانی خارجی و کشاورزی می باشد. در سال ۲۰۰۸ و به گزارش منتشر شده از طرف مجله اکونومیست شهر های ملبورن، پرت، ادلاید و سیدنی به ترتیب در رتبه های دو، چهار، هفت و نهم در میان قابل زندگی ترین شهر های جهان قرار گرفته اند. محصولات اصلی در صنعت کشاورزی این کشور نیشکر، پنبه، غلات و گوشت می باشد. همچنین  کشور استرالیا دارای منابع طبیعی بسیار زیادی است. کشور های چین، ژاپن و کره جنوبی در آسیا و کشور ایالات متحده آمریکا در قاره آمریکا از شرکای اصلی بازرگانی این کشور هستند.

اقتصاد کشور استرالیا

 این کشور جزو کشورهای توسعه یافته و پیشرفته در دنیا به حساب می آید. بر اساس آمار و گزارش های ثبت شده استرالیا رتبه پانزدهم در دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی به خود اختصاص داده است. درباره شرایط اقتصادی کشور استرالیا، باید گفت که این کشور بخش زیادی از درآمد خود را از طریق صنعت گردشگری به دست می‌آورد. سالانه میلیون‌ها گردشگر به این کشور سفر می‌کنند و دولت استرالیا از این طریق به درآمد خوبی می‌رسد. لازم به ذکر است که سرمایه‌گذاران زیادی به خاطر پتانسیلی که کشور استرالیا دارد، در آن سرمایه گذاری می‌کنند؛ بنابراین می‌توان به این نتیجه رسید که امنیت سرمایه در این کشور حفظ می‌شود و افراد خارجی به راحتی می‌توانند در این کشور به فعالیت اقتصادی بپردازند.

سیاست و حکومت

استرالیا دارای حکومت پادشاهی مشروطه است و ملکه الیزابت دوم بالاترین مقام سلطنتی در بریتانیای کبیر بالاترین مقام سلطنتی در این کشور هم به حساب می آید. فرماندار کل کشور استرالیا جانشینی است که توسط ملکه الیزابت انتخاب شده و وظیفه انتخاب فرمانداران ایالت های مختلف این کشور بر عهده اوست. قابل ذکر است که اگر چه فرماندار کل بر اساس قوانین از اختیارات فراوانی برخوردار است اما عملا شخص اجرایی اول در استرالیا مقام نخست وزیر است که طی یک پروسه دموکراتیک انتخاب می شود و دولت را تشکیل می دهد.

دقت داشته باشید که بیش از ۸ هزار جزیره در محدوده‌های آبی مرز استرالیا، به این کشور تعلق دارند. اگر با کشور استرالیا، آشنایی داشته باشید، پس حتما این را هم می‌دانید که شهر کانبرا به عنوان پایتخت این کشور شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که کشور استرالیا، زبان ملی ندارد و همه آن‌ها به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند. البته استرالیایی‌ها، لهجه خاص خودشان را هم دارند که با لهجه‌های بریتیش و آمریکایی فرق دارد.

لازم به ذکر این نکته است که چارلز سوم به عنوان ملکه کشور استرالیا شناخته می‌شود. یکی دیگر از مواردی که باید درباره کشور استرالیا بدانید، این است اغلب جمعیتی که این کشور را تشکیل می‌دهند در قسمت ساحل جنوبی متمرکز شده‌اند؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که استرالیا، کشوری با مساحت زیاد، اما جمعیتی کم است که این جمعیت در سراسر کشور پخش نشده‌اند، بلکه در یک نقطه خاص ساکن هستند.

نکته مهمی که باید درباره تاریخچه کشور استرالیا بدانید یکی از نکاتی که درباره تاریخچه کشور استرالیا باید بدانید، این است که در ابتدا استرالیا کشوری بود که هیچ انسانی در آن زندگی نمی‌کرد. اولین باری که انسان وارد کشور استرالیا شد، به حدود ۸۰ هزار سال پیش برمی‌‎گردد. جالب است این را هم بدانید که برای اولین بار، این هلندی‌ها بودند که باعث کشف شدن استرالیا شدند. ماجرا از این قرار است که ابتدا شبه جزیره‌های اطراف استرالیا کشف شد و بعد از آن با افزایش جمعیت در آن منطقه، سایر بخش‌های استرالیا که بیشتر مناطق غربی و شمالی بودند، کشف شدند.

وضعیت تحصیل

دانشگاه های استرالیا جزو با کیفیت ترین دانشگاه های جهان می باشد و بین دانشجویان بین المللی طرفدار زیادی دارد. هر ساله دانشجویان بسیاری از این دانشگاه ها پذیرش دریافت می کنند و مشغول به تحصیل می شوند و از کیفیت بسیار بالای آموزش آن استفاده می کنن.

وضعیت تحصیل

مهم‌ترین شهرهای کشور استرالیا

یکی از دیگر از مواردی که باید درباره استرالیا بدانید، این است که کدام شهرهای استرالیا از اهمیت بیشتری برخوردار هستند؟ در ادامه اسامی این شهرها را ذکر کرده‌ایم:

  • بریزبن
  • آدلاید
  • پرت
  • داروین
  • ملبورن
  • پکانبرا
  • هوبارت

کسانی که قصد مهاجرت و زندگی در کشور استرالیا دارند، برای زندگی می‌توانند یکی از این شهرها را انتخاب کنند. دقت داشته باشید زندگی در یک شهر مهم مانند پایتخت استرالیا امکانات بیشتری برای شهروندان دارد. از طرفی اشکالی که می‌توان از زندگی در این کشورها گرفت، این است هزینه‌ها نسبت به سایرهای کوچک بیشتر است.

به عنوان مثال اگر در پایتخت می‌خواهید یک خانه اجاره یا خریداری کنید، قطعا هزینه بیشتری بابت آن پرداخت خواهید کرد. البته مزیت‌های زندگی در چنین شهرهایی را نباید نادیده گرفت. در ادامه برای آَشنایی شما عزیزان به مزیت‌ها و معایب زندگی در کشور استرالیا می‌پردازیم.

بریزبن
بریزبن
آدلاید
آدلاید
پرت
پرت
داروین
داروین
ملبورن
ملبورن
کانبرا
کانبرا

جغرافیای کشور استرالیا - مساحت و جمعیت استرالیا

قاره استرالیا یا اقیانوسیه با وسعت حدود ۷.۶ میلیون کیلومتر مربع، کوچک ترین قاره جهان به شمار میرود. این کشور سرزمینی تقریبا صاف و هموار است. در شرق استرالیا رشته کوه های جدا کننده وجود دارد و در غرب این این کشور فلات غربی استرالیا قرار گرفته که بین این دو سرزمینی پست و هموار وجود دارد که تقریبا خشک و خالی از سکنه می باشد.

جغرافیای کشور استرالیا - مساحت و جمعیت استرالیا

استرالیا مانند جزیره ای بزرگ در اقیانوس آرام قرار گرفته و از نظر زمین شناسی قدیمی ترین خشکی بر روی کره زمین است. استرالیا اقیانوس آرام را از اقیانوس هند جدا می کند. استرالیا با داشتن ۷۵۵ گونه مختلف جانداران، از لحاظ زیست بومی متنوع ترین کشور در دنیا است.

کشور استرالیا از ۶ ایالت و ۲ قلمرو تشکیل شده است. ایالت ها و قلمرو ها در بسیاری از تصمیمات استانی و داخلی خود می توانند به صورت مستقل از حکومت اصلی عمل کنند که البته اختیارات قلمروها در این تصمیم گیری ها مقداری کمتر می باشد.

ایالت ها و قلمرو های استرالیا

کشور استرالیا دارای ایالت‌ها و قلمروهای مختلفی است که تعداد آن‌ها ۸ عدد است. از این ۸ تقسیم کشوری و سیاسی به صورت دو قلمرو و ۶ ایالت خواهد بود. در ادامه لیستی از ایالت ها و قلمروهای استرالیا را بیان می‌کنیم:

  • قلمروی مرکزی استرالیا
  • قلمروی شمالی استرالیا
  • ایالت استرالیای غربی
  • ایالت تاسمانی
  • ایالت نیو ساوت ولز
  • ایالت کوئینزلند
  • ایالت ویکتوریا
  • ایالت استرالیای جنوبی

حال می‌خواهیم توضیح مختصری در مورد هر یک از تقسیمات کشوری استرالیا را ارائه دهیم.

قلمروی مرکزی استرالیا

یکی از قلمروهای مهم کشور استرالیا ، قلمرو مرکزی استرالیا است. در این قلمرو، پایتخت کشور استرالیا که کانبرا نام دارد، واقع شده است. این قلمرو در جنوب شرقی استرالیا و در داخل ایالت نیو ساوت ولز به عنوان یک منطقه محصور قرار دارد.

همه نهادهای دولتی مهم کشور استرالیا در این قلمرو تاسیس شده است. تابستان‌های این قلمرو بسیار گرم بوده و زمستان‌های آن بسیار سرد است.

از نظر مساحت، قلمروی مرکزی استرالیا، رتبه ۸ بزرگترین مساحت را به خود اختصاص داده است و از نظر جمعیت در رتبه هفتم استرالیا قرار دارد.

قلمروی شمالی استرالیا

قلمرو شمالی استرالیا در نواحی مرکزی و مرکزی شمالی کشور استرالیا قرار گرفته است. این قلمرو از شرق با ایالت کوئینزلند، از جنوب با ایالت استرالیای جنوبی و از غرب با ایالت استرالیای غربی دارای مرز مشترک است‌. بخش شمالی قلمرو شمالی به دریای آرافورا، تیمور و خلیج کارپنتاریا منتهی می‌شود.

مساحت این قلمرو، سومین مساحت بزرگ استرالیا را به خود اختصاص می‌دهد. جمعیت این قلمرو در مقایسه با مساحت آن بسیار کمتر است و فقط ۲۴۷ هزار نفر در این قلمرو زندگی می‌کنند.

مرکز قلمرو شمالی استرالیا، شهر داروین است. از دیگر شهرهای این قلمرو می‌توان به جابیرو، آلیس اسپرینگ، تننت ریک، کاترین و … اشاره کرد.

ایالت استرالیای غربی

از دیگر ایالت‌های استرالیا، ایالت استرالیای غربی بوده که ۳۳ درصد از مساحت کلی کشور استرالیا را به خود اختصاص داده است. بزرگترین تقسیمات کشوری در رتبه اول، ایالت استرالیای غربی است. این ایالت از جنوب شرقی به ایالت استرالیای جنوبی، از جنوب به اقیانوس جنوبی، از شمال شرقی به قلمرو شمالی از غرب و شرق به اقیانوس هند منتهی می‌شود.

این ایالت از نظر جمعیت رتبه هفتم استرالیا را به خود اختصاص داده است. میانگین دما در این ایالت بین ۱۷ و نیم تا ۳۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. از شهرهای ایالت استرالیای غربی می‌توان به شهر پرث، بانبری، آلبانی، جرالدتون، باسلتون و … اشاره کرد

ایالت تاسمانی

از کوچکترین ایالت‌های استرالیا می‌توان به ایالت تاسمانی اشاره کرد. این ایالت در واقع یک ایالت جزیره‌ای در کشور استرالیا است. این ایالت توسط تنگه باس از جنوب استرالیا جدا شده است. جزیره تاسمانی یکی از جزیره‌های بزرگ جهان بوده که رتبه بیست و ششم را به خود اختصاص داده است.

افراد کمی در این ایالت زندگی می‌کنند و می‌توانیم بگوییم که ایالت تاسمانی جزو کم جمعیت‌ترین ایالت‌های استرالیا است. مرکز ایالت تاسمانی شهر هوبارت است که ۴۰ درصد از جمعیت ۲۳۳ هزار نفری ایالات تاسمانی در همین شهر زندگی می‌کنند.

آب و هوای این ایالت معتدل و نسبتا خنک است. تابستان‌های این ایالت برخلاف بقیه ایالت‌های استرالیا، بسیار گرم نمی‌شود.

ایالت نیو ساوت ولز

ایالت نیو ساوت ولز در بخش ساحل شرقی استرالیا قرار دارد و پایتخت کشور استرالیا در این ایالت واقع شده است. این ایالت از شمال کشور با ایالت کوئینزلند، از غرب با ایالت استرالیای جنوبی و از جنوب با ایالت ویکتوریا همسایگی دارد.

مرکز این ایالت، سیدنی است که جزو پرجمعیت‌ترین شهرهای کشور استرالیا محسوب می‌شود. این شهر برای مهاجرت تحصیلی، کار، اشتغال، سفر و … شهر بسیار محبوبی است.

جمعیت این ایالت ۸ میلیون و ۱۸۰ هزار نفر است که می‌توانیم بگوییم پرجمعیت‌ترین ایالات در استرالیا همین ایالت نیو ساوت ولز است.

مساحت این ایالات ۸۱۰ هزار کیلومتر مربع است که رتبه ۵ در استرالیا را به خود اختصاص داده است. اگر بخواهیم ایالت نیو ساوت ولز را از نظر آب و هوا بررسی کنیم، باید بگوییم که آب و هوای این ایالت خشک تا نیمه خشک بوده و دارای زمستان‌های بسیار سرد و تابستان‌های بسیار گرم است.

از شهرهای مشهور این ایالت می‌توانیم به بندر کافس هاربر ، واگا، مایتلند ، لیسمور، نیوکاسل، سنترال کوست، البری، ولونگونگ و … اشاره کنیم.

ایالت کوئینزلند

ایالت کوئینزلند از نظر مساحت، رتبه دومین ایالت بزرگ استرالیا را به خود اختصاص داده است. این ایالت در شمال شرقی استرالیا قرار دارد. جمعیت بسیار زیادی در این ایالت زندگی می‌کنند. این ایالت از نظر جمعیت رتبه سوم استرالیا را دارد. سومین شهر بزرگ استرالیا شهر بریزبن است که در مرکز این ایالت واقع شده است.

این ایالت از نظر همسایگی از غرب به قلمرو شمالی، از جنوب غربی به ایالت استرالیای جنوبی و از جنوب به ایالت نیو ساوت ولز منتهی می‌شود. کوئینزلند از شرق با دریای مرجان اقیانوس آرام مرز مشترک دارد. در شمال این ایالت نیز تنگه تورس قرار گرفته است.

ایالت ویکتوریا

از دیگر ایالت‌های استرالیا، ایالت ویکتوریا بوده که در جنوب شرقی کشور استرالیا واقع شده است. با وجودِ کوچک بودن ویکتوریا، جمعیت ۶ میلیون نفری در این ایالت زندگی می‌کنند. از نظر جمعیت دومین ایالت پرجمعیت استرالیا است.

همسایگان این ایالت از سمت شمال، ایالت نیو ساوت ولز و از غرب، ایالت استرالیا جنوبی است. این ایالت از جنوب به تنگه باس می‌رسد و در جنوب شرقی آن اقیانوس جنوبی و دریای تاسمان قرار دارد.

از مهم‌ترین شهرهای ایالت ویکتوریا، شهر ملبورن است که که به عنوان مرکز این قلمرو نیز شناخته می‌شود. از جمعیت ۶ میلیون نفری این ایالت، حدود ۵ میلیون نفر در شهر ملبورن ساکن هستند. جیلونگ، بندیگو، پرث، میلدورا، وودونگا و … از شهرهای معروف ایالت ویکتوریا هستند.

ایالت استرالیای جنوبی

ایالت استرالیای جنوبی در جنوب مرکزی کشور استرالیا قرار گرفته است. این ایالت از نظر جمعیت پنجمین ایالت استرالیا و از نظر تراکم جمعیتی ششمین ایالت استرالیا به شمار می‌آید. از نظر مساحت نیز رتبه چهارمین ایالت را به خود اختصاص داده است.

بزرگترین شهر این ایالت، شهر آدلاید است. جمعیت زیادی در این شهر زندگی می‌کند. زمستان‌های این ایالت معتدل است و تابستان‌های گرم و خشکی را تجربه می‌کند.‌ از شهرهای این ایالت می‌توان به ماونت گامبیر، مورای بریج و ویکتور هاربور اشاره کرد.

مهم‌ترین و پرجمعیت ترین شهرهای استرالیا

آیا با شهرهای استرالیا آشنایی دارید؟ آیا می‌دانید کدام یک از شهرهای استرالیا پرجمعیت و مهم هستند؟ در ادامه به معرفی برخی از مهم‌ترین و پرجمعیت ترین شهرهای استرالیا می‌پردازیم.

مهم‌ترین و پرجمعیت ترین شهرهای استرالیا

شهر کانبرا – پایتخت کشور استرالیا

شهر کانبرا پایتخت کشور استرالیا است که بزرگترین شهر غیر بندری استرالیا محسوب می‌شود. همه دادگاه‌های عالی و پارلمان استرالیا و خیلی از اداره‌های دولتی در شهر کانبرا هستند.

دانشگاه‌های کانبرا و دانشگاه ملی استرالیا در این شهر قرار دارد. می‌توانیم بگوییم که این شهر برای کسانی که به دنبال اشتغال و یا تحصیل هستند، بسیار مناسب است. امکانات رفاهی و تفریحی بسیاری در این شهر وجود دارد.

شهر داروین

از دیگر شهرهای مهم کشور استرالیا، شهر داروین است. این شهر مرکز ایالت سرزمین شمالی بوده و جمعیت آن حدود ۱۰۶ هزار نفر است. در این شهر پایگاه‌های نظامی بسیار زیادی وجود دارد و به همین دلیل از جنبه نظامی مهم است.

آب و هوای این شهر، استوایی است. در برخی از فصل‌های سال با بارندگی‌های بسیار شدید همراه است. در زمینه گردشگری نیز شهر داروین شهرت زیادی دارد.

شهر بریزبن

شهر بریزبن در ساحل شرقی کشور استرالیا قرار دارد و جزو شهرهای مهم این کشور محسوب می‌شود. شهر بریزبن جمعیتی حدود ۲.۳ میلیون نفری دارد. این شهر مرکز ایالت کوئینزلند است و دانشگاه‌های بسیار معتبری دارد. موزه‌های شهر بریزبن شهرت زیادی دارد و این شهر گالری‌های هنر متنوعی را برگزار می‌کند که در این زمینه نیز دارای شهرت زیادی است.

شهر گلدکوست

شهر گلدکوست یک شهر ساحلی است. مراکز تفریحی، پارک‌های آبی، مراکز خرید و هتل‌های زیبای زیادی در این شهر قرار دارد که به خاطر همین، به عنوان مقصد گردشگری در استرالیا شناخته می‌شود.

این شهر سواحل ماسه‌ای طلایی رنگ دارد و به همین دلیل زیبایی ساحل آن دوچندان شده است‌. سلسله آسمان خراش‌های مرتفع که دور تا دور ساحل را پوشانده‌اند، زیبای چشمگیری را به این شهر افزوده‌اند.

شهر سیدنی

از شهرهای مهم کشور استرالیا می‌توان به شهر سیدنی اشاره کرد. این شهر، مرکز ایالت نیو ساوت ولز بوده و از بزرگترین شهر کشور استرالیا است.

جذابیت‌های شهر سیدنی بسیار زیاد است و به عنوان نماد کشور استرالیا شناخته می‌شود. گردشگران و جهانگردان زیادی هنگام ورود به کشور استرالیا، در ابتدا از این شهر بازدید می‌کنند.

این شهر از لحاظ کار، زندگی و تحصیلات بسیار عالی بوده و مکان‌های فرهنگی و دیدنی بسیاری را در خود جای داده است. از جمله دانشگاه‌های مهمی که در این شهر قرار دارد، می‌توان به دانشگاه غرب سیدنی، دانشگاه کاتولیک، دانشگاه مککوآری، دانشگاه تکنولوژی سیدنی و دانشگاه نیو ساوت ولز اشاره کرد.

شهر آدلاید

شهر آدلاید پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی است و عنوان پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا را به خود اختصاص داده است. شهر آدلاید یک شهر ساحلی مرکز دولتی و تجاری استرالیایی جنوبی به شمار می‌آید. همچنین به این شهر، پایتخت گردشگری استرالیای جنوبی نیز می‌گویند.

جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی در حوزه‌های مختلفی در شهر آدلاید برگزار می‌شود که بازدیدکنندگان زیادی را به دنبال دارد.

در سال ۲۰۱۰ میلادی شهر آدلاید به عنوان قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا شناخته شده است و در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز عنوان بهترین شهر قابل سکونت از شورای املاک استرالیا را به خود اختصاص داده است.

شهر ملبورن

پایتخت ایالت ویکتوریا، شهر ملبورن است که از جمله شهرهای مهم استرالیا به شمار می‌آید. پایتخت کنونی کشور استرالیا، شهر کانبرا است اما قبل از آن، شهر ملبورن پایتخت این کشور بود. این شهر در زمینه تحصیل زندگی و توریسم بسیار عالی عمل می‌کند. هنر و فرهنگ و مد نیز در این شهر بسیار رایج بوده و ورزش و تفریح‌های بسیار زیادی وجود دارد. همچنین فعالیت‌های تجاری و صنعتی ملبورن بسیار زیاد است.

شهر هوبارت

شهر هوبارت نیز به عنوان یک شهر بندری استرالیا و مهم شناخته می‌شود. مرکز ایالت تاسمانی، شهر هوبارت است که از قدیمی‌ترین شهرهای کشور استرالیا به شمار می‌آید. جمعیت این شهر ۲۲۵ هزار نفر است. اقتصاد شهر هوبارت از کشاورزی و معادن تامین می‌شود. بندر این شهر، عنوانِ دومین بندر عمیق دنیا را به خود اختصاص داده است.

پول کشور استرالیا

پول کشور استرالیا، دلار استرالیا است که به اختصار به آن، ای یو دی (AUD) گفته می‌شود. کد پول این کشور، ۴۲۱۷ است. دلار استرالیا ششمین ارز مبادلات تجاری در بازار بورس جهانی را بعد از دلار آمریکا، یورو، ین، پوند، استرلینگ و فرانک سویس به خود اختصاص داده است.

پول کشور استرالیا

تاریخ استرالیا

تاریخ استرالیا به صورت کلی در مورد تاریخ بومیان استرالیا و مهاجرانی است که بعدا به کشور استرالیا مهاجرت کرده‌اند.

تاریخ  کشور استرالیا با آغاز دورهٔ بومیان و حضور طولانی سترهای بشر، به یک سفر جذاب از تحولات فرهنگی استرالیا و تاریخی تبدیل شده است. از زمان کشف توسط اروپایی‌ها تا به امروز، درباره استرالیا از رشد و تحول پیوسته‌ای برخوردار است.

به عقیده عموم مردم استرالیایی، بومیان این کشور برای اولین بار بین ۴۰ هزار تا ۷۰ هزار سال پیش از طریق دریای جنوب خاور آسیا وارد کشور استرالیا شدند. در میانِ قدیمی‌ترین تمدن بشری، می‌توانیم آثار به جامانده از این بومیان را مشاهده کنیم.

اروپایی‌ها در سده ۱۷ میلادی بخش‌هایی از کشور استرالیا را کشف کردند. رفته رفته کشفیات بیشتر شد و مناطق بیشتری نامگذاری گردید.

اولین فرماندار مستعمره نیو ساوت ولز، آرتور فیلیپ نام داشت. او در سال ۱۷۸۸ توانست نخستین ناوگان را به دماغه سیدنی برساند. همچنین از قابلیت‌های دیگر او این بود که  ۱۱ کشتی را از بریتانیا به سمت نیو ساوت ولز رساند. طبق تقویم رسمی دولت استرالیا، روزی که نخستین ناوگان به دماغه سیدنی رسید، روز ملی استرالیا اسم گذاری شده است.

اصلیت اولین ساکنان اروپایی کشور استرالیا، انگلستانی، ایرلندی و ویلزی بود. در سده ۱۹ نیز مهاجرت گسترش یافت و استرالیا توانست در صنایع گوناگون مانند پارچه، پوشاک، کشاورزی و … پیشرفت‌های چشمگیری را به دست آورد.

تا پیش از ۱۹۰۱ میلادی پس از ورود بریتانیایی‌ها، کشور استرالیا دارای ۶ مستعمره جداگانه و خودمختار زیر نظر دولت بریتانیا بود که به صورت مستقل از هم پیش می‌رفتند. تلاش بر این بود که این مستعمره‌ها به صورت واحد پیش بروند. در سال ۱۸۸۹ میلادی هنری پارکر فراخوانی جهت تشکیل یک دولت قدرتمند و واحد داد.

در سال ۱۸۹۳ در پی یک همه پرسی به قانون اساسی استرالیا رای دادند و دولت بریتانیا مستقل بودن این کشور را تایید کرد.

قانون اساسی این کشور یک سند حقوقی است که به تعیین قوانین پایه استرالیا می‌پردازد. این قانون به عنوان یک لایحه مهم در مجلس بریتانیا در سال ۱۹۰۰ میلادی به تصویب کامل رسید.

حکومت استرالیا - حکومت پادشاهی مشروطه، دموکراسی نیابتی و نظام پارلمانی

استرالیا جزو کشورهای مشترک المنافع است که حکومت پادشاهی مشروطه را دارند. پادشاه بریتانیا که پادشاه استرالیا نیز هست، چارلز سوم نام دارد.

اولین شخص اجرایی در کشور استرالیا، نخست وزیر این کشور است که انتخاب آن توسط یک فرآیند دموکراتیک انجام می‌شود و نخست وزیر، دولت تشکیل می‌دهد.

حکومت استرالیا

سیستم حکومتی  کشور استرالیا جاذبه‌ای از ترکیب دموکراسی پارلمانی و اصول حاکمیت قانون را ارائه می‌دهد. با اجرای یک سیستم پایدار و شفاف درباره استرالیا، جمهوری فدرال استرالیا به عنوان یک نمونه موفق از حکومت مدرن به شمار می‌آید.

در این کشور حزب‌های فراوانی مانند حزب لیبرال، حزب کارگر، حزب سبز و حزب ناسیونال فعالیت دارند. در کشور استرالیا این گونه است که مردم نمایندگان مجلس را برمی‌گزینند‌. نخست وزیر هم از بین رئیسان حزبی که دارای بیشترین رای هستند، انتخاب می‌شود. سپس نخست وزیر انتخابی، کابینه دولت تشکیل می‌دهد.

پارلمان استرالیا از مجلس نمایندگان و مجلس ثنا تشکیل شده است. قدرت والای قضایی نیز مربوط به دادگاه عالی استرالیاست.

مهاجرت به استرالیا - استرالیا مقصد مناسب مهاجرت

وجود امکانات رفاهی و تحصیلی و همچنین وجود دانشگاه‌هایی با سطح علمی بالا، خیلی از افراد را تشویق می‌کند که به استرالیا مهاجرت کنند. اگر شما هم خواهان مهاجرت به استرالیا هستید، با کارشناسان مجرب هرمس اپلای در ارتباط باشید و برای دریافت ویزای استرالیا مشاوره رایگان دریافت کنید.

مهاجرت به استرالیا فرصتی فراهم می‌آورد تا به زندگی با کیفیت، طبیعت خیره‌کننده، و جامعه‌ای متنوع دست یابید. با سیستم آموزشی و بهداشتی برجسته،  کشور استرالیا به یک مقصد محبوب برای مهاجران تبدیل شده است که درباره مهاجرت به استرالیا روش های زیادی وجود دارد.

سالانه افراد زیادی از کشور ایران به کشور استرالیا مهاجرت کاری به استرالیا یا تحصیلی دارند که شما هم می‌توانید یکی از آن‌ها باشید.

زبان ملی استرالیا

استرالیا دارای زبان رسمی نیست و مردم این کشور اغلب به زبان انگلیسی استرالیایی صحبت می‌کنند. در مناطق گوناگون این کشور نیز اختلاف جزئی در لهجه وجود دارد. در بین مهاجران این کشور نیز زبان‌های چینی و ایتالیایی رایج است.

فرهنگ مردم استرالیا

آیا درباره فرهنگ مردم استرالیا آشنایی دارید؟ قبل از شروع سفر به استرالیا باید آشنایی در مورد فرهنگ مردم این کشور داشته باشیم. ماهیت فرهنگ مردم استرالیا، پویا و منحصر به فرد است و دائما پیشرفت‌های چشمگیری را مشاهده می‌کنیم. فرهنگ استرالیا هم از ساکنان بومی نشات می‌گیرد و هم از مهاجران.

میزان استقبال استرالیایی‌ها از مهاجران بسیار گرم است و شما می‌توانید به راحتی با فرهنگ این کشور خو بگیرید.

مردم استرالیایی نگرش راحت و دوستانه‌ای دارند و از بخش‌های مهم فرهنگ این کشور می‌توان به غذا، رویدادها، هنر و تاریخ اشاره کرد.

شما به صورت خیلی آسان می‌توانید با مردم استرالیایی دوست شوید و از مهمان نوازی آن‌ها لذت ببرید.

در فرهنگ مردم استرالیا عشق به طبیعت جای بسیار زیادی دارد. مردم این کشور سعی می‌کنند که از طبیعت محافظت کنند. جشن گرفتن با دوستان، خانواده و جامعه جزوی از فرهنگ این کشور محسوب می‌شود.

نزدیکترین کشور به استرالیا

استرالیا تنها کشوری است که با هیچ کشوری همسایه نیست و مرز خاکی ندارد. از نزدیکترین کشور به استرالیا از طرف شمالی کشورهای اندونزی، تیمور شرقی و پاپوا گینه نو است. نیوزلند جزایر سلیمان وانواتو و کشور کالدونیای جدید از نزدیک‌ترین کشورها به استرالیا هستند. از بین گزینه‌های ذکر شده، کشور پاپوا گینه نو ، نزدیکترین کشور به استرالیا است.

زندگی در استرالیا - کشور استرالیا برای زندگی مناسب است؟

درباره مزایای کشور استرالیا برای زندگی باید گفت که اگر شما در این کشور اقامت داشته باشید، می‌توانید از بهترین و بالاترین امکانات رفاهی و زندگی برخوردار باشید. این نکته هم مدنظرتان باشید که کشور استرالیا یکی از کشورهای پیشرفته دنیا با اقتصادی پویا است. به طوری‌که همیشه با کشورهای اول دنیا مثل آمریکا یاکانادا و آلمان مقایسه می‌شود.

سیستم آموزشی که در استرالیا برای دانش‌آموزان و دانشجویان به کار گرفته می‌شود، شامل تمامی استانداردهای روز دنیا است و دقیقا مفاهیم درسی، مشابه با سیستم آموزشی کشورهای پیشرفته دیگر مثل آمریکا است. واحد پولی ملی کشور استرالیا، دلار است و از نظر میزان ارزش، یکی از باارزش‌ترین پول‌‎های دنیا است. لازم به ذکر است که یکی از مزیت‌های بسیار خوبی که در کشور استرالیا وجود دارد، این است که خدمات درمانی برای شهروندان با بالاترین کیفیت ارائه می‌شود.

دقت داشته باشید که سیستم درمانی استرالیا یکی از بهترین سیستم‌های درمانی جهان است. همچنین شما می‌توانید از بیمه‌های دولتی یا خصوصی بهره‌مند شوید. درباره استرالیا خوب است این را هم بدانید که مهاجرین می‌توانند کارت اقامت دائم این کشور را هم دریافت کنند و این یک مزیت بسیار خوب به شمار می‌رود که شاید در بعضی از کشورهای دیگر نتوانید آن را داشته باشید.

ناگفته نماند که وقتی کسی کارت اقامت دائم استرالیا را داشته باشد، از تمامی حقوق شهروندی بهره‌مند خواهد شد. ممکن است که شما هم با شنیدن این خبر که بعد از ۴ سال زندگی در استرالیا می‌توانید این کارت را بگیرید، حسابی خوشحال شده باشید.  

با همه موارد بیان شده به این نتیجه می‌رسیم که کشور استرلیا برای زندگی مناسب است.

میزان درآمد در کشور استرالیا

یکی از مزیت‌های بسیاری خوبی که می‌توان درباره استرالیا نام برد، این است که مردم در این کشور از حقوق یا درآمد بالایی برخوردار هستند. در نتیجه قدرت خرید بالایی هم دارند. آن‌قدر که می‌توانند همیشه بخشی از درآمد خود را پس انداز کنند و برای خود برنامه‌های تفریحی داشته باشند. لازم به ذکر است که برای هر ساعت کار کردن در کشور استرالیا، میانگین ۳۵ دلار دستمزد پرداخت می‌شود. میزان حقوق بالا، به نوع شغل هم بستگی دارد. به عنوان مهندسان و پزشکان بالاترین حقوق را دریافت می‌کنند. که ما در مقاله ی پردرآمد ترین مشاغل استرالیا لیستی از مشاغل پردرآمد استرالیا را معرفی کرده ایم.

معایب زندگی در استرالیا

درباره استرالیا و معایب زندگی در این کشور باید گفت که نمی‌توان ایراد خیلی زیادی گرفت؛ مگر این‌که شما شخصی باشید که دوست ندارید در کشوری دور از سایر کشورهای دنیا زندگی کنید که مسافت زیادی با بقیه مکان‌ها داشته باشد. دقت داشته باشید که حدود ۸۰ درصد جمعیت استرالیا در فاصله حدود ۱۰۰ کیلومتر از اقیانوس در حال زندگی هستند.

همچنین شهروندان، در فاصله زیادی از هم در حال زندگی کردن هستند؛ بنابراین می‌توان این را هم درنظر گرفت شاید بعضی از افراد دوست نداشته باشند که در چنین موقعیتی زندگی کنند. دقت داشته باشید که از نظر کیفیت بین استرالیا و کشورهای اروپایی فرقی وجود ندارد؛ تنها تفاوتی که وجود دارد این است که شما در استرالیا در زمان کمی می‌توانید از یک کشور به کشور دیگر سفر کنید؛ در حالی که استرالیا این‌گونه نیست.

مشکل دیگری که در کشور استرالیا وجود دارد، این است که هزینه خرید ملک در این کشور بسیار زیاد است و شاید هرکسی تمکن مالی کافی برای پرداخت چنین هزینه‌هایی را نداشته باشد. حتی میزان اجاره‌ها هم در این کشور زیاد است و گاهی به بعضی از افراد فشار می‌آید. یکی دیگر از معایبی که درباره زندگی در کشور استرالیا مطرح می‌شود، این است که هزینه‌های زندگی در این کشور بالا است.

بعضی از مهاجرین برای کاهش این هزینه‌ها، ترجیح می‌دهند در شهرهای ارزان‌تر استرالیا ساکن شوند. دلیل گرانی زندگی در کشور استرالیا، جذاب و پرطرفدار بودن آن است. ناگفته نماند که افراد زیادی برای مهاجرت به این کشور از روش‌های مختلف مثل تحصیل، کار و غیره در حال رقابت و تلاش هستند.

انتخاب بهترین کشور استرالیا برای مهاجرت با موسسه مهاجرتی هرمس اپلای

در این مقاله، کشور استرالیا را مورد بررسی قرار دادیم و همه چیز درباره استرالیا را برایتان مطرح کردیم. موارد قابل بحث در این مقاله شامل معرفی شهرهای استرالیا و ایالات و قلمروهای استرالیا، معرفی نزدیکترین کشور به استرالیا، بررسی مزایا و معایب زندگی در استرالیا، بررسی جمعیت و نقشه استرالیا و … بود. آیا تا به حال فکر مهاجرت به استرالیا از ذهن‌تان گذشته است؟ نظر شما درباره استرالیا چیست؟ خوشحال می‎شویم اگر نظرها و سوال‌های خود را در بخش کامنت با ما در میان بگذارید. هدف ما در هرمس اپلای، کمک به انتخاب بهترین شهرها برای مهاجرت و سفر است.

سوالات متداول

ASK QUESTION

در این بخش برایتان پرتکرار ترین سوالات مهاجرتی که کلاینت ها از شرکت مهاجرتی ما پرسیده اند را آماده کرده ایم.

پایتخت استرالیا کدام شهر است؟

شهر کانبرا پایتخت کنونی استرالیا است.

جمعیت استرالیا چقدر است؟

طبق آمار سال 2021 جمعیت کشور استرالیا، ۲۵٫۶۹ میلیون نفر است.

نزدیکترین کشور به استرالیا کدام است؟

کشور پاپوا گینه نو

ایالت های استرالیا را نام ببرید؟
  • ایالت استرالیای غربی
  • ایالت تاسمانی
  • ایالت نیو ساوت ولز
  • ایالت کوئینزلند
  • ایالت ویکتوریا
  • ایالت استرالیای جنوبی
بهترین شهرهای استرالیا کدام‌ها هستند؟
  • شهر کانبرا
  • داروین
  • سیدنی
  • ملبورن
  • و …
مشاور هرمس
مشاوره تخصصی رایگان

موسسه هرمس اپلای به عنوان موسسه همکار با موسسات اعزام دانشجو دارای مجوز از وزارت علوم همکاری می کند.