کارآفرینی در ترکیه

کارآفرینی در ترکیه

کارآفرینی در ترکیه مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. امروزه بسیاری از افراد می‌خواهند به کشور ترکیه مهاجرت کنند. یکی از راه‌های مهاجرت به ترکیه، کارآفرینی در این کشور است. برای مهاجرت از طریق کارآفرینی در ترکیه باید سرمایه نسبتاً بالایی داشته باشید. ویزای کشور ترکیه برای کارآفرینان در مدت‌زمان نسبتاً کوتاهی صادر می‌شود. نرخ مالیات در ترکیه پایین‌تر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. این موضوع برای کارآفرینان در این کشور یک مزیت به‌حساب می‌آید. در ادامه به شرایط کارآفرینی در کشور ترکیه بیشتر می‌پردازیم.

دولت ترکیه در سال‌های اخیر برنامه‌های متعددی برای جذب کارآفرینان خارجی در نظر گرفته است. کارآفرینان برای شروع به کار در ترکیه باید یک طرح تجاری داشته باشند. هر کارآفرین باید حداقل سه شهروند ترکیه را در شرکتش استخدام کند. کارآفرینان خارجی چند سال پس از اخذ ویزای ترکیه از طریق تأسیس بیزینس می‌توانند کارت اقامت این کشور را نیز بگیرند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

بررسی شرایط کلی کارآفرینان خارجی در کشور ترکیه

به‌طورکلی فرایند مهاجرت کارآفرینان به کشور ترکیه نسبت به فرایند مهاجرت تحصیلی یا کاری پیچیدگی‌های حقوقی کمتری دارد. در حال حاضر کارآفرینان برای شروع به کار در کشور ترکیه باید حداقل بیست هزار لیر سرمایه اولیه داشته باشند. این سرمایه برای تأسیس یک بیزینس در ترکیه است. کارآفرینان پیش از ثبت شرکت در کشور ترکیه باید نوع شرکت مورد نظر برای تأسیس را انتخاب کنند. اکثر متقاضیان کارآفرینی در ترکیه یک شرکت با مسئولیت محدود تأسیس می‌کنند.

نرخ مالیات در ترکیه برای بیزینس‌ها بیست درصد است. در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیزینس‌ها به طور متوسط سی درصد مالیات پرداخت می‌کنند. این موضوع یکی از دلایل محبوبیت ترکیه در میان کارآفرینان خارجی است. طبق قوانین ترکیه به کارآفرینان خارجی در چند سال ابتدایی تأسیس بیزینس تخفیف‌های مالیاتی نیز اعطا می‌شود.

گام ابتدایی برای مهاجرت از طریق کارآفرینی در ترکیه تنظیم یک طرح تجاری است. در طرح تجاری باید تمامی برنامه‌های شرکت برای فعالیت طی پنج سال ابتدایی پس از تأسیس را به طور کامل شرح دهید. ارائه یک نسخه از طرح تجاری در هنگام ثبت درخواست اخذ ویزای ترکیه الزامی به‌حساب می‌آید. صدور ویزای کارآفرینی حدود سی روز طول می‌کشد. طی این مدت کارشناسان اقتصادی اداره مهاجرت طرح تجاری ارائه شده را مورد بررسی قرار می‌دهند.

بررسی شرایط کلی کارآفرینان خارجی در کشور ترکیه

دریافت ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور

ویزای ترکیه برای کارآفرینان دو سال اعتبار دارد. در صورت تمایل می‌توان نسبت به تمدید این ویزا نیز اقدام کرد. در هنگام ثبت درخواست برای اخذ ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه باید نوع بیزینس مورد نظر برای تأسیس را ذکر کنید. ارائه یک گزارش از گردش حساب بانکی برای دریافت ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور الزامی به‌حساب می‌آید.

بسیاری از کارآفرینان برای شروع به کار در ترکیه از متخصصان حقوقی مهاجرت راهنمایی دریافت می‌کنند. این افراد می‌توانند کارآفرینان را درباره نحوه ثبت درخواست برای اخذ ویزا و چگونگی تأسیس بیزینس در ترکیه راهنمایی کنند. در حال حاضر حدود ده درصد از مهاجران ترکیه از طریق اخذ ویزای کارآفرینی وارد این کشور شده‌اند. کارآفرینان خارجی در ترکیه می‌توانند برای همراهان خود نیز ویزای این کشور را اخذ کنند.

برای اعطای ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. کارآفرینان باید به زبان ترکی تسلط نسبی داشته باشند. سوابق کیفری تمامی کارآفرینان خارجی پیش از اعطای ویزای کشور ترکیه مورد بررسی قرار می‌گیرد. پس از دریافت ویزای ترکیه می‌توان فعالیت در بیزینس تأسیس شده را آغاز کرد.

بررسی لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور

مهم‌ترین مدرک برای اخذ ویزای کارآفرینی کشور ترکیه بیزینس پلن است. از میان سایر مدارک مورد نیز برای اخذ ویزای کارآفرینی کشور ترکیه می‌توان به گواهی تمکن مالی اشاره کرد. داشتن گزارش از گردش حساب بانکی برای اخذ گواهی تمکن مالی الزامی به‌حساب می‌آید. برای دریافت ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه باید گواهی عدم سوءپیشینه اخذ کنید. مدارک ارائه شده به اداره مهاجرت برای اخذ ویزای کارآفرینی باید به زبان ترکی ترجمه شده باشند.

ارائه ترجمه سوابق کاری به زبان ترکی برای اخذ ویزای کارآفرینی کشور ترکیه الزامی است. طبق قوانین مهاجرتی ترکیه تمامی متقاضیان اخذ ویزای کارآفرینی باید گواهی سلامت جسمانی داشته باشند. داشتن سه قطعه عکس برای اخذ ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه الزامی به‌حساب می‌آید. این عکس‌ها بر روی کارت ویزا درج می‌شوند.

مدرک زبان ترکی نیز یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کشور ترکیه است. داشتن پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه برای دریافت ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور الزامی به‌حساب می‌آید. در هنگام ثبت درخواست دریافت ویزای کارآفرینی ترکیه باید فرم تقاضانامه اخذ ویزا را تکمیل کرد. برای صدور ویزای کارآفرینی ترکیه باید حدود هزار و پانصد لیر به اداره مهاجرت این کشور بپردازید.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای کارآفرینی در کشور ترکیه و هزینه لازم برای اخذ ویزا از این طریق

میزان هزینه مورد نیاز برای کارآفرینی در ترکیه به نوع شرکت مورد نظر برای ثبت بستگی دارد. هزینه ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود در کشور ترکیه بیست هزار لیر است. برای ثبت یک شرکت مشارکت عمومی باید حدود سی و پنج هزار لیر سرمایه اولیه داشته باشید. حداقل سرمایه موردنیاز برای تأسیس یک تجارت در ترکیه در هر سال و باتوجه‌به نرخ تورم تغییر می‌کند.

از میان سایر هزینه‌های مورد نیاز برای اخذ ویزای کارآفرینی ترکیه می‌توان به هزینه لازم برای ترجمه مدارک اشاره کرد. افراد برای ترجمه مدارک تحصیلی و سوابق کاری خود به طور متوسط هزار لیر هزینه می‌کنند. برای دریافت گواهی سلامت نیز باید بین پانصد تا هفتصد لیر هزینه پرداخت کرد. کارآفرینان باید علاوه بر سرمایه اولیه جهت تأسیس شرکت، برای استخدام کارمندان ترکیه‌ای نیز سرمایه کافی داشته باشند. هزینه استخدام سه کارمند ترکیه طی هر ماه حدود پانزده هزار لیر است.

همان‌طور که پیش‌تر به این موضوع اشاره کردیم کارآفرینان می‌توانند برای همراهان خود نیز ویزا بگیرند. هزینه صدور ویزا برای همسر و فرزندان افراد در کشور ترکیه نهصد لیر است. این هزینه برای بررسی مدرک ارائه شده و صدور کارت ویزا از متقاضیان اخذ می‌شود. برای دریافت مشاوره در خصوص مهاجرت می‌توانید با مؤسسه هرمس اپلای تماس بگیرید.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای کارآفرینی در کشور ترکیه و هزینه لازم برای اخذ ویزا از این طریق

بررسی مزایای انتخاب ترکیه به‌عنوان مقصد مهاجرتی کارآفرینان

نرخ مالیات پایین مهم‌ترین دلیل محبوبیت کشور ترکیه در میان کارآفرینان خارجی است. به‌طورکلی افراد در کشور ترکیه نسبت به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آمریکا و کانادا طی هر ماه هزینه پایین‌تری را برای زندگی پرداخت می‌کنند. این موضوع نیز یکی دیگر از مزایای ترکیه به‌عنوان مقصد مهاجرتی کارآفرینان است. در کشور ترکیه برای تأسیس کسب‌وکارهای جدید سخت‌گیری‌های قانونی بسیار کمتری وجود دارد. مجوز برای کارآفرینی در ترکیه در زمان نسبتاً کوتاهی صادر می‌شود.

تمامی کارآفرینان خارجی تحت پوشش بیمه سلامت و درمان این کشور قرار می‌گیرند. این موضوع نیز یکی دیگر از مزایای ترکیه برای کارآفرینان خارجی است. اقتصاد روبه‌رشد یکی از مزایای ترکیه برای تأسیس بیزینس محسوب می‌شود. اکثر بیزینس‌ها در ترکیه طی هر سال حدود هفت درصد رشد می‌کنند.

بررسی مزایای انتخاب ترکیه به‌عنوان مقصد مهاجرتی کارآفرینان

در ترکیه برخلاف اکثر کشورهای اروپایی هیچ محدودیت سنی برای اخذ ویزای کارآفرینی وجود ندارد. بهره‌مندی از تخفیف‌های مالیاتی نیز یکی دیگر از مزایای کارآفرینی در ترکیه است. کارآفرینان خارجی نسبت به سایر مهاجران سریع‌تر می‌توانند کارت اقامت دائم ترکیه و به دنبال آن پاسپورت این کشور را اخذ کنند.

بررسی مراحل حقوقی اخذ ویزای ترکیه برای کارآفرینیان خارجی

در ابتدا کارآفرینان باید یک طرح تجاری برای بیزینس مورد نظر نگارش کنند. پس از نگارش طرح و جمع‌آوری مدارک می‌توان فرایند دریافت ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه را آغاز کرد. پس از تحویل مدارک لازم و ارسال تقاضانامه، کارمندان اداره مهاجرت برای افراد یک ویزای موقت صادر کنند. با ویزای موقت می‌توان به کشور ترکیه برای تأسیس بیزینس و استخدام کارمندان سفر کرد. مدت اعتبار ویزای موقت صادرشده برای کارآفرینان خارجی سه ماه است.

متقاضیان اخذ ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه پس از ورود به کشور ترکیه می‌توانند مراحل حقوقی تأسیس یک بیزینس را طی کنند. اجاره یک دفتر برای شروع به کار در ترکیه الزامی به‌حساب می‌آید. هزینه مورد نیاز برای خرید یا اجاره دفتر برای شرکت در ترکیه به شهر مورد نظر کارآفرینان بستگی دارد.

تنظیم قرارداد کاری با کارمندان شرکت پیش از اقدام برای دریافت ویزای کارآفرینی بلندمدت کشور ترکیه ضروری است. پس از انجام تمامی مراحل ذکر شده، برای اخذ ویزای کارآفرینی بلندمدت واجد شرایط خواهید شد. قرارداد کاری کارمندان استخدام شده از طریق کارآفرینان خارجی باید توسط وزارت کار کشور ترکیه تأیید شود. مدت اعتبار ویزای کارآفرینی بلندمدت دوازده ماه است. در ادامه به نحوه تمدید این ویزا بیشتر می‌پردازیم.

بررسی مراحل حقوقی اخذ ویزای ترکیه برای کارآفرینیان خارجی

شرایط تمدید ویزای کارآفرینی کشور ترکیه

تمامی دارندگان ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه در صورت تمایل می‌توانند برای تمدید ویزای خود اقدام کنند. متقاضیان تمدید ویزای کارآفرینی ترکیه باید درخواست تمدید ویزای خود را یک ماه پیش از پایان اعتبار ویزا به ثبت برسانند. در زمان ثبت درخواست تمدید ویزای کارآفرینی باید تجارت تأسیس شده توسط کارآفرین بدهی مالیاتی نداشته باشد؛ ازاین‌جهت پرداخت تمامی مالیات‌های مربوط به بیزینس پیش از اقدام برای تمدید ویزای ترکیه الزامی به‌حساب می‌آید.

هزینه تمدید ویزای کارآفرینی کشور ترکیه 117 لیر است. در صورت تمایل به تمدید ویزای همراهانتان نیز باید این هزینه را به‌صورت جداگانه به اداره مهاجرت کشور ترکیه پرداخت کنید. درصورتی‌که دارندگان ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه طی مدت اقامتشان در این کشور مرتکب جرم شده باشند، با درخواست تمدید ویزایشان موافقت نخواهد شد. پس از یکبار تمدید ویزا تا سی و شش ماه نیازی به تمدید مجدد آن نخواهد بود.

دریافت کارت اقامت دائم ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور

طبق قوانین مهاجرتی ترکیه درصورتی‌که افراد نود و شش ماه در این کشور سکونت داشته باشند، می‌توانند برای اخذ کارت اقامت دائم اقدام کنند. در صورت تمایل به دریافت کارت اقامت دائم کشور ترکیه باید به زبان ترکی به طور کامل مسلط باشید. در واقع ارائه مدرک زبان ترکی برای اخذ کارت اقامت دائم کشور ترکیه الزامی به‌حساب می‌آید. دارندگان ویزا از طریق کارآفرینی در ترکیه باید ویزای خود را هنگام ثبت درخواست کارت اقامت دائم به اداره مهاجرت تحویل دهند.

برای دریافت کارت اقامت دائم کشور ترکیه باید چهار قطعه عکس به همراه داشته باشید. کارت اقامت دائم کشور ترکیه پس از ثبت درخواست طی پنج تا هشت هفته برای متقاضیان صادر می‌شود. افراد پس از دریافت کارت اقامت دائم می‌توانند تابعیت کشور ترکیه را نیز اخذ کنند.

در حال حاضر هزینه صدور کارت اقامت دائم کشور ترکیه ششصد و سی لیر است. در هنگام ثبت درخواست اخذ کارت اقامت دائم باید رسید پرداخت این هزینه را به کارکنان اداره مهاجرت کشور ترکیه تحویل دهید. دارندگان کارت اقامت کشور ترکیه می‌توانند برای همسر و فرزندان زیر سن قانونی خود نیز کارت اقامت اخذ کنند.

دریافت کارت اقامت دائم ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور

بررسی شرایط دریافت تابعیت و پاسپورت ترکیه با کارآفرینی در این کشور

پنج سال پس از دریافت کارت اقامت از طریق کارآفرینی در ترکیه افراد برای اخذ حق شهروندی و به دنبال آن پاسپورت کشور ترکیه واحد شرایط می‌شوند. در صورت تمایل به دریافت تابعیت کشور ترکیه باید در کلاس‌های مربوط به تاریخ و فرهنگ این کشور شرکت کنید. پس از این کلاس‌ها از شرکت‌کنندگان یک آزمون گرفته می‌شود. افرادی که موفق به کسب نمره قبولی در این آزمون شوند می‌توانند برای اخذ تابعیت کشور ترکیه اقدام کنند.

متقاضیان دریافت تابعیت کشور ترکیه باید در هنگام ثبت درخواست اخذ حق شهروندی درآمد ماهیانه بالای پنج هزار لیر داشته باشند. فرایند اعطای تابعیت به کارآفرینان نزدیک به نود روز طول می‌کشد. دارندگان تابعیت ترکیه برای اخذ پاسپورت این کشور نیز واجد شرایط هستند. پاسپورت ترکیه ده سال اعتبار دارد. هزینه صدور پاسپورت کشور ترکیه هزار و هفتصد لیر است.

نکات مهم در ارتباط با اخذ اقامت 5 ساله ترکیه از طریق خرید ملک

اقامت ۵ ساله ترکیه

کشور ترکیه، به دلیل نزدیکی به ایران و اشتراکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی و فضای بازتر اقتصادی، برای بسیاری از ایرانی‌ها یک مقصد مهاجرتی ایده‌آل می‌باشد. در طول چند دهه اخیر، گزینه‌های مهاجرتی متنوعی توسط دولت ترکیه ارائه شده است. این گزینه‌ها مهاجرت به ترکیه را جذاب‌تر می‌کنند. اقامت ترکیه به دو صورت اعطا می‌شود: موقت و دائم. اقامت ۵ ساله ترکیه، یکی از گزینه‌های اقامتی موقت است. در این مقاله، به بررسی شرایط، ویژگی‌ها و مزایای آن پرداخته‌ایم.

سخن آخر

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه مهاجرت به خارج از کشور می‌توانید با مؤسسه هرمس اپلای تماس بگیرید. این مؤسسه در زمینه ارائه مشاوره حقوقی برای اخذ ویزا، کارت اقامت یا رفع ریجکتی فعالیت می‌کند. مشاوران حقوقی مؤسسه هرمس اپلای تجربه بسیار بالایی دارند.

متقاضیان کارآفرینی در ترکیه باید حداقل بیست هزار لیر سرمایه اولیه داشته باشند. ارائه یک طرح تجاری برای اخذ ویزای ترکیه از طریق کارآفرینی در این کشور الزامی به‌حساب می‌آید. در ابتدا برای کارآفرینان خارجی یک ویزای موقت صادر می‌شود. پس از ورود به ترکیه با استفاده از این ویزا و تأسیس بیزینس می‌توان ویزای بلندمدت را اخذ کرد. کارآفرینان خارجی در ترکیه پس از چند سال برای اخذ اقامت دائم واجد شرایط می‌شوند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
مدت زمان اعتبار ویزای کارآفرینی ترکیه چقدر است؟
مدت زمان اعتبار این ویزا 2 سال میباشد.
برای اعطای ویزای کارآفرینی ترکیه شرایط سنی خاصی وجود دارد؟
خیر، برای این نوع ویزا شرایط سنی خاصی وجود ندارد
هزینه ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه حدود چقدر میباشد؟
هزینه ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه 20 هزار لیر است. برای ثبت یک شرکت با مشارکت عمومی باید حدود 35 هزار لیر سرمایه اولیه داشته باشید
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای