ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. فنلاند از کشورهای شمال اروپا، واقع در منطقه اسکاندیناوی و مشهور به کشور هزار دریاچه است. جمعیت فنلاند حدود ۴/۵ میلیون نفر است. با توجه به این که این کشور، هشتمین کشور بزرگ و پهناور قاره اروپا است، با این جمعیت، به‌عنوان کم تراکم‌ترین کشور اروپا نیز می‌باشد. فنلاند همواره در رتبه‌بندی جهانی در زمینه آسایش و رفاه اجتماعی، جزو کشورهای برتر شناخته می‌شود. به همین جهت این کشور مقصدی بسیار عالی برای ادامه تحصیل دانشجویان محسوب می‌شود. دانشجویانی که قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در فنلاند را دارند، باید از شرایط عمومی مهاجرت تحصیلی به فنلاند، قوانین، راه‌های ادامه تحصیل و نحوه اعزام دانشجو به فنلاند نیز آگاه باشند. در ادامه شرایط تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی فنلاند را شرح می‌دهیم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

آزمون ورودی دانشگاه؛ قدم اول برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند از ایران و دیگر کشور خارجی، متقاضیان باید ابتدا در آزمون ورودی دانشگاه‌های این کشور شرکت کنند. البته این آزمون‌ برای همه رشته‌های دانشگاهی برگزار نمی‌شود و بستگی به دوره‌ها و رشته‌های تحصیلی مورد علاقه فرد متقاضی دارد. این آزمون‌ها به‌عنوان معیاری برای سنجش و ارزیابی اولیه متقاضی ادامه تحصیل تلقی می‌شوند و گرفتن نمره خوب در آن‌ها، حائز اهمیت است. پس از اخذ نمره قبولی در این آزمون‌های سنجش استعداد، فرد متقاضی می‌تواند برای اخذ ویزا اقدام کند.

تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی

فنلاند از جمله معدود کشورهایی است که اجازه مهاجرت همزمان به متقاضی ادامه تحصیل و خانواده‌اش را می‌دهد. این مساله یکی دیگر از دلایلی است که تحصیل در این کشور را عالی جلوه می‌دهد. دغدغه بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی فنلاند، زبان تحصیل در دانشگاه‌های این کشور است. اما این نکته قابل توجه است که در اکثر دانشگاه‌های این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی وجود دارد. حتی اگر فرد دارای شرایطی باشد که در زیر نام‌ برده می‌شوند، نیازی به گرفتن و ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد. این شرایط عبارتند از:

  • انگلیسی بودن زبان رسمی فرد
  • تحصیل در مقطع‌های گذشته در دانشگاه‌های انگلیسی زبان
  • شرکت در دوره‌های زبان، قبل از تحصیل در فنلاند

در صورتی که فرد توانایی اثبات تسلط لازم روی زبان انگلیسی، همانند شرایطی که در بالا گفته شد را نداشته باشد باید قبل از درخواست اخذ روادید تحصیلی در یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی مانند آیلتس یا تافل شرکت کند و در صورت شرکت در آیلتس، حداقل نمره ۶ الی ۵/۶ و در صورت شرکت در تافل حداقل نمره ۷۹ الی ۹۲ را کسب کند.

شمار رشته‌های تحصیلی که به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های فنلاند ارائه می‌شوند، به بیش از ۶۰۰ رشته مختلف در مقاطع گوناگون از کارشناسی تا دکتری می‌رسد.

شمار رشته‌های تحصیلی که به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های فنلاند ارائه می‌شوند، به بیش از ۶۰۰ رشته مختلف در مقاطع گوناگون از کارشناسی تا دکتری می‌رسد. این رشته‌ها اغلب شاخه‌های تحصیلی را در بر می‌گیرند و چندی از آن‌ها عبارتند از:

  • تجارت و کسب وکار
  • فنی و مهندسی
  • علوم کامپیوتر
  • پزشکی
  • علوم تجربی
  • حقوق
  • علوم اجتماعی

شرایط اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

فرد متقاضی باید قبل از اقدام برای گرفتن روادید دانشجویی و تحصیلی، از دانشگاه یا مدرسه مورد نظر خود در فنلاند، نامه پذیرش قطعی دریافت کند. در کنار نامه پذیرش، فرد باید مدارک معتبری که مورد قبول سفارت فنلاند هستند را نیز ارائه کند. مدارک لازم برای اخذ روادید تحصیلی نیز باید به انگلیسی ترجمه و ارسال شوند. اگر شرایط فرد و مدارک او از نظر سفارت فنلاند مورد تایید قرار گیرند، فرد بدون هیچ منعی می‌تواند وارد این کشور شود و تحصیل خود را آغاز کند. مدارکی که برای گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند ضروری هستند عبارتند از:

  • گواهی تمکن مالی
  • رزومه و سوابق تحصیلی
  • رزومه و سوابق کاری
  • بیمه‌ نامه دانشجویی
  • گواهی یا فیش پرداخت شهریه دانشگاه
  • اثبات داشتن محل اقامت در کشور فنلاند
  • ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر در فنلاند
  • ترجمه کل صفحات شناسنامه
  • ارائه گذرنامه معتبر با اعتبار بیش از ۶ ماه
  • ارائه مدرک زبان با حداقل نمره قبولی
  • دو قطعه عکس پرسنلی با زمینه سفید

داشتن تمکن مالی برای گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند

داشتن تمکن مالی برای ویزای تحصیلی فنلاند، به این معنی است که فرد متقاضی این روادید باید از قوانین مالی این کشور برای تحصیل تبعیت کند و زمان می‌تواند اقدام به اخذ ویزا کند که تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه‌های جاری تحصیل توسط او اثبات شود. دانشجویان باید علاوه بر شرایط لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی، زمانی مجاز به تحصیل خواهد بود که توانایی پرداخت شهریه و هزینه‌های تحصیلی و جاری زندگی معمولی را داشته باشد. این هزینه‌ها شامل شهریه ترمی، حمل و نقل عمومی، خوراک و پوشاک و موارد دیگر است. حداقل میزان تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند، بدون در نظر گرفتن شهریه ترمی، مبلغ ۵۶۰ یورو در ماه است و اگر فرد توانایی پرداخت این میزان هزینه را داشته باشد، تمکن مالی او اثبات می‌شود و می‌تواند جهت گرفتن روادید تحصیلی اقدام کند.

اخذ ویزای تحصیلی فنلاند بدون گرفتن مدرک زبان

تسلط به یکی از زبان‌های فنلاندی یا انگلیسی برای تحصیل در فنلاند، اصلی اساسی و ضروری است. افرادی که برای اخذ ویزای تحصیلی این کشور بدون تسلط به زبان فنلاندی اقدام می‌کنند، می‌توانند تنها با مدرک انگلیسی خود، اقدام به اخذ روادید کنند و پس از مهاجرت، در دانشگاه‌های این کشور به‌طور همزمان در کلاس‌های زبان فنلاندی به‌صورت رایگان شرکت کنند و به این زبان هم مسلط شوند. چرا که در سراسر مدت اقامت در این کشور و حین تحصیل، به تسلط بر این زبان برای گذران امور روزمره خود نیاز خواهند داشت.

تسلط به یکی از زبان‌های فنلاندی یا انگلیسی برای تحصیل در فنلاند، اصلی اساسی و ضروری است

هزینه دریافت ویزای تحصیلی فنلاند

اقدام برای دریافت روادید دانشجویی و تحصیلی فنلاند، هزینه‌‌های متعدد و نسبتا گزافی را به‌دنبال دارد و این هزینه‌ها، جزو شرایط ضروری مهاجرت تحصیلی به این کشور به‌شمار می‌آیند. یکی از این هزینه‌های ضروری، هزینه ویزای تحصیلی فنلاند است. متقاضیان دریافت این روادید باید مبلغی را که کشور و دولت فنلاند معین کرده است، پرداخت کنند. مجوز و ویزای تحصیلی این کشور به دو صورت آنلاین و کتبی صادر می‌شود و بسته به نوع آن، هزینه‌های دریافت متفاوت است. هزینه دریافت روادید آنلاین مبلغ ۳۵۰ یورو و روادید کتبی، ۴۵۰ یورو است. متاقضیان باید این مبلغ را به سفارت فنلاند پرداخت کنند تا درخواست اخذ ویزای آن‌ها مورد بررسی قرار بگیرد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تحصیلی فنلاند

پس از این که دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در فنلاند، هزینه‌های لازم پرداخت کنند و تمامی مراحل مربوط به ارسال مدارک، پروسه بررسی و تایید و اخذ روادید را پشت سر بگذارند، در صورتی که با درخواست آن‌ها موافقت و مدارک آن‌ها به‌طور کامل تایید شود، حدود ۶۰ الی ۹۰ روز طول می‌کشد تا ویزای تحصیلی فنلاند برای آن‌ها صادر شود. مدت زمان مذکور، در صورت تکمیل بودن پرونده و تمام مدارک فرد و عدم وجود هیچ گونه مشکل و نقصی برای صدور روادید متقاضی است. در غیر این صورت، با درخواست فرد متقاضی موافقت نشده و یا در صدور ویزا وقفه‌ ایجاد می‌شود

ویزای تحصیلی فنلاند همراه با بورسیه

در صورت کسب نمرات بالا در دروس رشته و تعالی علمی، دریافت بورسیه و کمک هزینه تحصیل از بیشتر دانشگاه‌های فنلاند برای تمامی دانشجویان ایرانی و بین المللی امکان‌پذیر است. دانشجویان دکتری برای دریافت بورسیه تحصیلی باید مقالات چاپ شده در مجلات ISI، رزومه تحصیلی و کاری بسیار عالی داشته باشند. همچنین معدل بالای دانشجویان در دریافت بورسیه تحصیلی تاثیر به‌سزایی دارد. دریافت کمک هزینه تحصیلی و بورسیه فنلاند در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز برای دانشجویانی که تمکن مالی خود را اثبات کنند، امکان پذیر است. سه نوع از بورسیه‌ها در فنلاند مرسوم است که عبارتند از:

سه نوع از بورسیه‌ها در فنلاند

 

  • بورسیه EDUFI که مخصوص دانشجویان مقطع دکتری بوده و مبلغ آن تقریبا ۱۵۰۰ یورو در ماه است
  • بورسیه تحصیل IBS KAMEL که مختص دانشجویان زن است و می‌تواند ۵۰ درصد از هزینه‌های تحصیل و زندگی آنان را پوشش دهد
  • بورسیه دانشگاه AATLO هم به دانشجویان دکتری اعطا می‌شود. مبلغ این بورسیه هر سال توسط مسئولین دانشگاه تغییر می‌کند

هزینه‌های تحصیل و زندگی در فنلاند

یکی از مواردی که باید قبل از مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی فنلاند، به آن توجه کرد، شهریه تحصیل و هزینه‌‌های زندگی در آنجا است. فنلاند یکی از گران‌ترین کشورهای ناحیه اسکاندیناوی از نظر هزینه‌های گذران زندگی است. هزینه‌های زندگی در این کشور به نوع زندگی و شهری محل سکونت، بستگی دارد. برای مثال، هزینه‌های گذران زندگی در پایتخت این کشور یعنی شهر هلسینکی، بسیار گران است. در این کشور، دانشجویان اهل کشور سوئیس و اعضای اتحادیه اروپا معاف از پرداخت شهریه دانشگاه هستند و تحصیل برای آن‌ها رایگان است. ولی دانشجویانی که شهروند کشورهایی غیر از اتحادیه اروپا هستند باید برای تحصیل شهریه پرداخت کنند.

کار ضمن تحصیل با ویزای دانشجویی فنلاند

دانشجویان پس از دریافت ویزای تحصیلی فنلاند، می‌توانند کار و شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود بدون محدودیت انجام دهند. همچنین آن‌ها این مجوز را دارند تا با موافقت دانشگاه خود مشغول به کار شوند. به افراد مشغول به تحصیل در مقطع لیسانس، اجازه ۲۵ ساعت کار در هفته داده می‌شود. همچنین آن‌ها می‌توانند در روزهای تعطیلی به صورت تمام وقت کار کنند و از این بابت هیچ محدودیتی برایشان وجود ندارد.

دانشجویان پس از دریافت ویزای تحصیلی فنلاند، می‌توانند کار و شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود بدون محدودیت انجام دهند

اخذ ویزای همراه دانشجویی فنلاند

اگر فرد دانشجو متاهل بوده و تمایل داشته باشد تا پس از دریافت روادید دانشجویی فنلاند، خانواده خود را نیز در حین تحصیل همراه خود ببرد، می‌تواند برای ویزای همراه فنلاند درخواست دهد. البته دانشجو قبل از درخواست ویزای همراه نیز باید تمکن مالی خود را اثبات کند. این کشور به‌واسطه داشتن ویزای همراه، اجازه می‌دهد تا همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال فرد دانشجو در زمان تحصیل به وی بپیوندند. این موضوع برای فرزندان زیر ۱۸ سال نیز برقرار است و آن‌ها می‌توانند پدر و مادر خود را به عنوان همراه در ضمن تحصیل با خود ببرند. اما والدین دانش آموزان زیر ۱۸ سال نمی توانند در حین تحصیل فرزند خود، به کاری مشغول شوند. اما همسر فرد دانشجو می‌تواند به‌صورت تمام وقت در کشور فنلاند مشغول به کار شود. مدارک و شرایطی که برای دریافت ویزای همراه دانشجویی فنلاند مورد نیاز هستند در ادامه فهرست شده‌اند:

  • تکمیل فرم‌های مربوطه
  • ارائه گذرنامه فرد همراه و گذرنامه شخص دانشجو
  • عکس گذرنامه‌ای با شرایط مخصوص به‌خود
  • اثبات داشتن محل سکونت در فنلاند
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • ارائه سند و گواهی ازدواج

گرفتن اقامت و تابعیت با ویزای تحصیلی فنلاند

تمامی دانشجویانی که از یکی از دانشگاه‌های فنلاند فارغ‌التحصیل شوند، اجازه دارند تا یک سال بعد از فارغ‌التحصیلی در این کشور بمانند و مجوز اقامت بگیرند. به‌علاوه دانشجویان اجازه دارند بعد از اشتغال به یک شغل، نوع اقامتشان را به اقامت کاری تغییر دهند. آن‌ها می‌توانند پس از ۵ سال اشتغال و زندگی در کشور فنلاند، اقامت دائم آن را دریافت کنند. همچنین در صورت تسلط به زبان سوئدی یا فنلاندی، دانشجویان می‌توانند پس از گذشت ۱ سال برای اخذ پاسپورت این کشور درخواست دهند. نکته حائز اهمیت این است که برای دریافت کارت اقامت دائم و پاسپورت فنلاند، فرد باید به این کشور مالیات پرداخت کند.

زمان اعزام دانشجویان به کشور فنلاند

دانشگاه‌های فنلاند را به دو دسته دانشگاه‌های علوم پایه یا عمومی و دانشگاه‌های بر پایه دانش عملی یا حرفه‌ای تقسیم بندی می‌کنند. این موضوع بر زمان ارائه پذیرش‌های تحصیلی، ثبت نام و اعزام دانشجویان نیز تاثیرگذار است. به‌منظور ثبت نام، دریافت اجازه تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند در دانشگاه‌های عمومی، شخص متقاضی باید در ماه ژانویه هر سال اقدام کند. زمان ثبت نام در دانشگاه‌های حرفه‌ای نیز معمولا از اوایل ماه مارس آغاز می‌شود. این که دانشجو به زبان فنلاندی یا زبان انگلیسی و این که در کدام مقطع و کدام دانشگاه تحصیل کند، در این زمان بندی‌ها تاثیرگذار خواهد بود.

این که دانشجو به زبان فنلاندی یا زبان انگلیسی و این که در کدام مقطع و کدام دانشگاه تحصیل کند، در این زمان بندی‌ها تاثیرگذار خواهد بود.

نحوه اخذ اقامت فنلاند پس از تحصیل

به یقین می‌توان گفت هدف بسیاری از دانشجویان از تحصیل و مهاجرت تحصیلی به فنلاند اخذ اقامت و تابعیت این کشور است. دانشجویان بین‌المللی پس از پایان دوره تحصیل خود می‌توانند شغلی در خاک این کشور پیدا کنند تا از این راه بتوانند مدت اقامت خود را در این کشور تمدید کنند. هر دانشجوی بین‌المللی تا نهایتا یک سال فرصت دارد تا در این کشور برای خود شغلی پیدا کرده و بتوانند اقامت کاری برای خود اخذ کند. طبیعی است که بعد از اتمام مهلت یک ساله و نداشتن کار، فرد باید خاک این کشور را ترک کند.

بعد از اتمام تحصیل، دریافت “مجوز اقامت به‌منظور جستجوی شغل یا کارآفرینی” مورد نیاز خواهد بود. دانشجویانی که در رشته‌های خاصی همچون مهندسی مکانیک یا مهندسی ساخت و تولید تحصیل می‌کنند، از ضمانت یافتن کار برخوردار می‌شوند و پس از تحصیل موقعیت شغلی تضمین شده‌ای دارند.

دانشجویان می‌توانند پس از توافق کردن با کارفرمای مورد نظر خود و پیدا کردن شغلی مناسب، اقامت موقت کاری دریافت کنند. اگر پس از گذشت پنج سال از آن تاریخ، شخص همچنان به آن کار مشغول باشد و بیمه و مالیات خود را پرداخت کند، می‌تواند اقامت دائم فنلاند را اخذ کند. فردی که اقامت دائم فنلاند را اخذ کند، می‌تواند پس از گذشت ۲ الی ۳ سال برای گرفتن تابعیت فنلاند اقدام کند.

زندگی در فنلاند برای ایرانیان

زندگی در فنلاند برای ایرانیان

بر طبق آمار و نظرسنجی‌ها، کشور فنلاند، شادترین کشور جهان است. حدود ۷۵ درصد از سطح این کشور، پوشیده از مناطق جنگلی می‌باشد و جالب است بدانید که بزرگترین مجمع‌الجزایر جهان و بزرگترین منطقه آبی در اروپا و آخرین بیابان ناشناخته لاپلند نیز در این کشور هستند

جمع‌بندی

در این مطلب ویزای تحصیلی فنلاند، شرایط تحصیل و مدارک لازم برای اخذ آن را بررسی کردیم. تحصیل در این کشور جدای از هزینه‌های بالای آن، مزایایی را به‌دنبال دارد که آن را به گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه تبدیل می‌کند. کشور فنلاند یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی و محیطی عالی برای زندگی دانشجویی را ارائه می‎دهد. امکان کار حین تحصیل و پس از آن و همچنین امکان دریافت اقامت دائم از طریق اخذ ویزای تحصیلی فنلاند نیز وجود دارد. همواره توصیه می‌شود تا برای اخذ ویزا علی‌الخصوص ویزای تحصیلی با بهترین و معتبرترین آژانس‌های مشاوره، صحبت کنید و از آن‌ها مشورت بخواهید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
برای تحصیل در کشور فنلاند نیازی به مدرک زبان هست؟
اگر متقاضی قصد تحصیل به زبان انگلیسی در کشور فنلاند را دارد میبایست مدرک زبان را داشته باشد.
برای گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند نیاز به اثبات تمکن مالی هم هست؟
بله، یکی از مدارکی که هنگام دریافت ویزای تحصیلی فنلاند باید ارائه شود گواهی تمکن مالی فرد میباشد.
هزینه دریافت روادید چقدر میباشد؟
این هزینه اگر بصورت آنلاین باشد۳۵۰ یورو و اگر کتبی باشد ۴۵۰یورو میباشد.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای