مهاجرت به کویت

مهاجرت به کویت

مهاجرت به کویت مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. کشور کویت به دلیل داشتن یکی از با ارزش‌ترین واحد‌های پولی در دنیا، کشوری بسیار مرفه به شمار می‌رود. به همین دلیل است که سالانه افراد بسیاری از سراسر دنیا با هدف کار، تحصیل و سرمایه‌گذاری در تلاش برای مهاجرت به کویت هستند. مهاجرت به کویت مانند کشورهای دیگر روش‌های مختلفی داشته که هر کدام از آن‌ها شرایط و مدارک موردنیاز خود را می‌طلبند و اگر قصد مهاجرت به کویت را دارید باید با این نکته آشنایی داشته باشید. در این مطلب به بررسی شرایط و مدارک موردنیاز مهاجرت به کویت می‌پردازیم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

کشور کویت؛ سرزمینی با قدرت اقتصادی بالا

یکی از مهم‌ترین دلایل بسیاری از متقاضیان برای مهاجرت به کویت ارزش واحد پول این کشور است. در حال حاضر دینار کویت قدرتمندترین واحد پولی در سراسر دنیا به شمار می‌رود. کشور کویت که پایتخت آن شهر کویت است، به دلیل ارزش بالای واحد پولی خود و فروش منابع نفت و گاز، یکی از تاثیرگذارترین کشورها بر اقتصاد جهانی است. شاید جالب باشد بدانید که بیش از ۹۰ درصد درآمد کشور کویت از فروش نفت و گاز تامین می‌شود.طبق آخرین آمارها، این کشور در حدود چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بیشتر از نصف این جمعیت را مهاجرین تشکیل می‌دهند. به همین دلیل، در این کشور تنوع نژادی و ملیتی بسیار زیاد است. این کشور دانشگاه‌های خوبی برای تحصیل دارد که دانشجویان را برای ورود به سریع به بازار کار آماده می‌کند. گفتنی است که برخی مشاغل درآمد بسیار بالایی در کشور کویت دارند. از جمله این مشاغل می‌توان به پزشکی، قضاوت، وکالت، ریاست بانک، مدیر مالی، دندانپزشکی، خلبانی، مدیریت بازرگانی و مدیریت اجرایی کارخانه‌ها یا شرکت‌ها اشاره کرد.

کشور کویت؛ سرزمینی با قدرت اقتصادی بالا

مهاجرت به کویت با چه روش‌ هایی امکان‌ پذیر است؟

به طور کلی راه های مهاجرت به هر کشور مختلف است و هر روش شرایط خود را دارند. کشور کویت هم از این قانون جدا نیست. اگر می‌خواهید به کشور کویت مهاجرت کنید، باید روش‌های آن و شرایط اخذ ویزا و اقامت این کشور را با هر هدفی که مد نظر شما است، به اندازه کافی بشناسید. راه‌های مهاجرت به کشور کویت به شرح زیر هستند:

⦁ مهاجرت تحصیلی

مهاجرت کاری

⦁ مهاجرت به‌واسطه تولد

⦁ مهاجرت به‌واسطه ازدواج

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت تحصیلی به کویت

برای مهاجرت تحصیلی به کویت باید با ساختار آموزشی این کشور کمی آشنا شوید. تحصیلات مدرسه در کویت ۱۲ سال است که شامل سه دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان می‌شود. طول هر کدام از این سه دوره چهار سال است که دو دوره اول آن اجباری بوده و دانش‌آموزان به زبان عربی در مدارس کویت تحصیل خواهند کرد. البته در این کشور مدارس بین‌المللی وابسته به کشورهای انگلیسی‌زبان، فرانسه و ایالات متحده آمریکا هم وجود دارند.بعد از تحصیلات مدرسه، نوبت به تحصیلات دانشگاهی می‌رسد. مقاطع تحصیلی دانشگاهی در کویت از کارشناسی تا دکترا ادامه دارند. تحصیل در دانشگاه‌های این کشور مقرون‌به‌صرفه بوده و رشته‌های متنوعی در آن‌ها ارائه می‌شوند. نکته مهم درباره دانشگاه‌های کویت تاکید آن‌ها در حفظ و افزایش قدرت کویت در صنعت نفت و آموزش نیروی کار برای ورود سریع به بازار کار است. در ادامه به شرایط مهاجرت و تحصیل در دانشگاه‌های کویت می‌پردازیم.

شرایط مهاجرت تحصیلی به کویت در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در کشور کویت باید از یک دانشگاه در این کشور پذیرش و دعوت‌نامه دریافت کنید. پس از آن می‌تواند ویزای تحصیلی کویت را بگیرید. دوره کارشناسی در دانشگاه‌های کویت سه‌ساله است و پس از پاس‌کردن، تعدادی مشخصی از واحدهای درسی مدرک کارشناسی خود را دریافت خواهید کرد. بیشتر دانشگاه‌های معتبر کشور کویت در شهرهای کویت، مشرف و ادله قرار دارند. شرایط ورود به دانشگاه‌های کویت تقریبا با کشورهای دیگر مشابه است.

شما باید مدرک دیپلم ۱۲ساله خود به همراه ریز نمرات آن را ارائه دهید. همچنین باید مدرک تمکن مالی و مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۵.۵ داشته باشید. نکته مهم برای ورود به دانشگاه‌های کویت این است که باید مدارکی ارائه دهید که ثابت کند در طول قامت خود در کویت برای دولت این کشور مشکلی ایجاد نخواهید کرد. لازم به ذکر است که اگر معدل دیپلم شما کمتر از ۱۵ باشد، باید در یک دوره شش‌ماهه شرکت کرده تا بتوانید وارد دانشگاه‌های کویت شوید.

شرایط مهاجرت تحصیلی به کویت در مقطع کارشناسی

تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کویت و شرایط آن

تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های کشور کویت دو سال طول خواهد کشید. بیشتر این دوره دوساله شامل کارهای تحقیق و دفاع از پایان‌نامه می‌شود. به طور کلی دروس تئوری در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های کویت نقش کم‌رنگی دارند و بیشتر دروس حالت پژوهشی خواهند داشت. ترم اول مقطع کارشناسی ارشد تئوری خواهد بود و در ادامه دوره دانشجو باید به استاد راهنما گزارش کارهای پژوهشی خود را ارائه بدهد.

برای ورود به دانشگاه‌های کویت و تحصیل مقطع کارشناسی ارشد باید در آزمون ورودی آن شرکت کنید. این آزمون شامل سوالات تخصصی رشته انتخابی شما می‌شود. برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد، باید ۳۶ واحد درسی را پاس کرده و پایان‌نامه شما باید توسط دو استاد راهنما تایید شود. همچنین روند پیشرفت تحصیلی شما باید مورد ارزیابی قرار بگیرد.

تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کویت و شرایط آن

لازم به ذکر است که برای رشته‌های مهندسی باید تعداد ۴۰ واحد درسی پاس شود. ناگفته نماند که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند در حین تحصیل به میزان مشخصی کار کنند. البته کاری که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به آن مشغول می‌شوند در قالب همان پژوهش‌های دانشگاهی خواهد بود.

دوره دکترا در کویت و شرایط تحصیل در این دوره

دوره دکترا در کشور کویت پنج سال طول خواهد کشید. برای تحصیل مقطع دکترا در کویت باید مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات آن‌ها را ارائه دهید. همچنین رشته‌ای که برای دوره دکترا انتخاب می‌کنید باید همان رشته کارشناسی راشد شما ای رشته‌های در همان حوزه باشد. برای تحصیل دوره دکترا باید به موقع ثبت‌نام کنید تا به عنوان دانشجوی انصرافی در نظر گرفته نشوید.

برای ورود به مقطع دکترا باید آزمون ورودی آن را بدهید. این آزمون، یک امتحان جامع نهایی بر اساس تمام دروسی است که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گذرانده‌اید. لازم است بدانید که این آزمون به دو صورت شفاهی و کتبی برگزار خواهد شد و هر دانشجو فقط دو بار می‌تواند در این آزمون شرکت کند.

کارفرمایی که برای شما دعوت‌نامه کاری می‌فرستد باید از وزارت کر و امور اجتماعی کشور کویت مجوز کار کارمند برای شما بگیرد. البته گرفتن این مجوز شرایطی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به پاسپورت معتبر کارمند و گواهی عدم اعتراض یا NOC (NetWork Operations Center یا همان مرکز عملیات شبکه) از اداره کل بازپرسی جنایی وزارت کشور اشاره کرد.
وزارت امور خارجه کشور کویت نسخه‌ای از مجوز کار صادر شده را به سفارت خود در کشور محل زندگی متقاضی ارسال خواهد کرد تا این مجوز تایید شود. کارفرما هم نسخه‌ای دیگر از مجوز را برای متقاضی کار ارسال می‌کند تا به سفارت کویت در کشور خود ببرد. سپس متقاضی برای اخذ ویزای کاری کویت اقدام خواهد کرد. گفتنی است که میزان درآمد ماهانه کسانی که برای کار به کویت می‌روند در حدود ۳۲۰ دینار تا ۵۷۰۰ دینار کویت خواهد بود.

مهاجرت به کویت یکی از بهترین راهکارها برای افرادی است که به دنبال فرصت‌های شغلی جدید می­گردند. کویت یکی از کشورهایی است که به دلیل منابع نفتی غنی، دارای فرصت‌های شغلی مختلف در صنایعی مانند نفت و گاز، صنایع ساختمانی، حمل و نقل، تجارت و خدمات است؛ به همین دلیل میزان مهاجرت به کویت در سال‌های اخیر با پیشرفت روبه‌رو بوده است.

درصورتی که قصد مهاجرت به کشور کویت را برای کار دارید، یادگیری زبان عربی از شرایط مهم و ضروری محسوب می‌شود. زبان عربی زبان رسمی کشور کویت است و در تعاملات روزمره، مذاکرات کاری و همچنین در فهمیدن قوانین و مقررات کاری اهمیت بالایی دارد.

اگرچه زبان انگلیسی نیز در کویت به طور گسترده به کار می‌رود؛ اما برای داشتن تعاملات صحیح و موفقیت آمیز با همکاران، کارفرمایان و مردم محلی، یادگیری زبان عربی پیشنهاد می‌شود؛ به همین دلیل بسیاری از شرکت‌های کویتی برای استخدام کارمندان خود از زبان عربی به‌عنوان یکی از مهارت‌های اساسی یاد می‌کنند.

مهاجرت به کشور کویت به‌واسطه تولد

تابعیت در کشورهای مختلف به دو صورت تعیین می‌شود؛ یعنی تابعیت هر فرد در هر کشوری ممکن است به خاک یا خون باشد. در کشور کویت سیستم به‌گونه‌ای است که تابعیت فقط به خون خواهد بود. فرزندی که در کشور کویت به دنیا بیاید، صرفا به دلیل متولد شدن در خاک کویت، تابعیت این کشور نخواهد گرفت. در واقع چنین فرزندی تابعیت کشور والدین خود را خواهد گرفت. فقط در صورتی فرزند متولد شده در کویت تابعیت این کشور را خواهد گرفت که یکی از والدین او تابعیت کویت را داشته باشد.

مهاجرت به کویت به‌واسطه ازدواج

هر کشوری برای مهاجرت از طریق ازدواج قوانین خود را دارد و کشور کویت هم از این قاعده جدا نیست. طبق قوانین کشور کویت برای مهاجرت به این کشور به‌واسطه ازدواج، متقاضی باید با یک شهروند کویت که تابعیت این کشور را دارد ازدواج کند. همچنین متقاضی باید مدارک خود را به دولت کویت ارائه داده و ثابت کند که واجد شرایط برای ازدواج و مهاجرت به این کشور است. هر زنی که با مردی کویتی ازدواج کند، با ۱۵ سال اقامت در کویت می‌تواند تابعیت این کشور را دریافت کند. اما اگر مردی با زنی کویتی ازدواج کند نمی‌تواند تابعیت کشور کویت را بگیرد.

مهاجرت به کویت از طریق سرمایه‌گذاری

بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کشورهای مختلف از طریق سرمایه‌گذاری برای این کار اقدام می‌کنند. مهاجرت از این طریق به کشور کویت امکان‌پذیر است. متقاضیانی که با سرمایه‌گذاری به کویت مهاجرت می‌کنند این امکان را خواهند داشت که اقامت دائم و تابعیت این کشور را دریافت کند. همچنین سرمایه‌گذارانی که به کویت مهاجرت می‌کنند، امکان بردن خانواده خود با ویزای همراه را خواهند داشت. لازم به ذکر است که همراه سرمایه‌گذار هم می‌تواند اقامت کشور کویت را دریافت کند.
سرمایه‌گذاری در کویت به دو صورت ثبت شرکت و خرید ملک انجام می‌شود. سرمایه‌گذاری که با روش ثبت شرکت به کویت مهاجرت می‌کند، اجازه مالکیت ۴۹ درصد از سهم شرکت را خواهد داشت و نباید سهام او از این مقدار بالاتر برود. به طور کلی برخی از شرایط سرمایه‌گذاری در کویت شامل موارد زیر می‌شود:

  • حداقل میزان هزینه سرمایه‌گذاری در کشور کویت باید ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار آمریکا (معادل ۱۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار دینار کویت) است
  • سرمایه‌گذار وظیفه دارد که ۱۰ شغل تمام‌وقت را به مدت حداقل دو سال ایجاد و حفظ کند
  • سرمایه‌گذاری در یک مرکز منطقه‌ای باعث ایجاد مشاغل مستقیم، غیرمستقیم و القایی بشود. سرمایه‌گذار فقط باید به صورت انفعالی آن‌ها را مدیریت کند

هزینه اقامت در کویت

یکی از بیشترین هزینه‌های مربوط به مهاجرت به کویت، هزینه‌ اسکان یا هزینه‌ کرایه مسکن محسوب می­شود. قیمت‌ اجاره خانه و مسکن در کویت بسیار متغیر است. برای کرایه یک آپارتمان دوخوابه اغلب نیاز به پرداخت بهای بالایی دارید، بدون اینکه امکاناتی مثل استخر یا باشگاه در اختیار شما قرار بگیرد.

هزینه‌های مربوط به خرید خوراکی در کویت نیز معمولاً بالاست. با این حال وجود غذاهای محلی سنتی و خریداری محصولات مدنظرتان از سوپرمارکت‌ها به شما اجازه می‌دهد هزینه‌های خوراکی را کاهش دهید. هزینه‌های حمل‌ونقل در کویت متغیر است و با توجه به نوع حمل‌ونقلی که انتخاب می‌کنید، مشخص خواهد شد. ایستگاه‌های اتوبوس در اکثر شهرهای کویت قرار دارند و بلیط اتوبوس‌های شهری نیز بسیار ارزان است. به طبع اگر می‌خواهید از تاکسی استفاده کنید، باید هزینه‌ بیشتری را بپردازید.

در کل هزینه‌های اقامت در کویت بر اساس سبک زندگی شما و میزان درآمدتان متفاوت است. با برنامه‌ریزی دقیق و به دست آوردن اطلاعات کافی در مورد هزینه‌های زندگی پیش از مهاجرت به کویت، می‌توانید زندگی راحت و موفقی را در این کشور تجربه کنید.

هزینه اقامت در کویت

مزایا و معایب مهاجرت به کشور کویت

مهاجرت به کشور دیگر یک تصمیم بسیار مهم و قابل تأثیر در زندگی افراد است. انتخاب مقصد مناسب برای زندگی و کار، نقش بسزایی در شکل‌گیری آینده فرد دارد؛ به همین دلیل دانستن مزایا و معایب مهاجرت به کویت قبل از اینکه تصمیمی گرفته شود، اهمیت بالایی دارد.

یکی از مزایای مهاجرت به کشور کویت، فرصت‌های شغلی پردرآمد است. با توجه به منابع نفتی غنی این کشور، اقتصاد آن پویا بوده و فرصت‌های شغلی بسیاری در حوزه‌های مختلف به وجود آمده است. همچنین سطح زندگی در کویت بالا بوده و امکانات و خدمات رفاهی قابل قبولی در این کشور در دسترس است؛ اما مهاجرت به کشور کویت با برخی معایب نیز همراه است. یکی از معایب آن، هزینه‌های بالای زندگی است. در حقیقت کویت یکی از کشورهای پرهزینه جهان محسوب می‌شود و هزینه‌های اساسی مانند خانه، خوراک و حمل‌ونقل در آن بالاست.

هزینه‌های زندگی بالا

همان‌طور که گفته شد، مهاجرت به کویت به معنای پرداخت هزینه‌هایی بالا برای خوراک، مسکن و پوشاک است. اگرچه سطح عمده درآمد بسیاری از افراد در این کشور نسبت به کشورهای اروپایی بالاتر بوده؛ اما باید به یاد داشته باشید که این سطح درآمد بالا همراه با هزینه‌‌های بیشتر زندگی خواهد بود. در بین هزینه‌های مختلف، هزینه اسکان بیشترین میزان از درآمد شما را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل باید یک برنامه منظم مالی را پس از مهاجرت به کشور کویت اجرا کنید.

شرایط آب و هوایی نامساعد

مورد دیگری که می‌‌توان از آن به عنوان یکی از معایب مهاجرت به کشور کویت یاد کرد،‌ شرایط‌ آب و هوایی نامساعد آن است، البته این آب و هوا برای افرادی که در جنوب ایران زندگی کرده‌اند، چندان غیر قابل تحمل نخواهد بود. اگر سابقه زندگی در هوای گرم و شرجی را ندارید، پس از مهاجرت به کشور کویت با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم خواهید کرد؛ بنابراین اگر دوست ندارید در فصل‌های مختلف سال آب و هوایی گرم را تجربه کنید، این کشور گزینه خوبی برای شما محسوب نمی‌شود.

محدودیت‌های فرهنگی

کویت یک کشور مسلمان محسوب می‌شود؛ بنابراین‌ باید کلیه قوانین و مقررات مربوط به قوانین اسلام را در این کشور رعایت کنید. در واقع مهاجرت به کویت نیز مانند مهاجرت به عمان و برخی دیگر از کشورهای اسلامی مستلزم رعایت قوانین کلی اسلام است.

با توجه به این مورد می‌توان گفت که پس از مهاجرت به این کشور با یک سری محدودیت‌های فرهنگی خاص روبه‌رو می‌شوید که نظیر آن‌ها در کشورهای اروپایی یا آمریکایی وجود ندارد. این محدودیت‌ها برای افرادی که قصد دارند به آزادی بیشتری دسترسی داشته باشند، شاید آزاردهنده باشد؛ به همین دلیل توصیه می‌کنیم پیش از اقدام برای مهاجرت نسبت به مطالعه کلیه قوانین اجتماعی این کشور اقدام کنید.

پایداری سیاسی و امنیتی در کویت

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های مهاجرت به کویت را می‌توان زندگی در کشوری با پایداری سیاسی و امنیتی مناسب دانست. این کشور دارای دولت مقتدری است که توانسته برای سال‌های متمادی سطح مناسبی از امنیت را برای آن فراهم بیاورد. پایداری امنیتی کشور کویت را می‌توان مدیون سطح درآمد بالای مردم نیز دانست. در واقع میزان جرم و جنایت در این کشور عربی بسیار پایین است.

خدمات رفاهی قابل قبول

مزیت دیگر مهاجرت به کشور کویت را می‌توان امکان دریافت خدمات رفاهی بسیار مناسب از سوی دولت این کشور دانست. به طور کلی دولت این کشور برای مهاجرانی که دارای تحصیلات و یا رزومه کاری مناسب هستند، اهمیت بسیار بالایی را قائل می‌شود. با مهاجرت به این کشور می‌توانید خیال راحتی از بابت دستیابی به کلیه خدمات رفاهی به شکل رایگان و یا با پرداخت هزینه بسیار کم داشته باشید.

از جمله خدماتی که پس از مهاجرت به کویت در اختیار شما قرار می‌گیرد، مي‌توان به بهره بردن از سیستم درمانی موجود در این کشور اشاره کرد. در واقع مهاجران خارجی هیچ منع خاصی نسبت به استفاده از این خدمات ندارند و نیاز نیست از این بابت نگرانی خاصی داشته باشید.

انواع ویزای کویت و شرایط اخذ آن‌ها

اخذ ویزای کویت با مراجعه به سفارت و به صورت آنلاین امکان‌پذیر است. البته فقط کشورهایی مثل ایالات متحده آمریکا، کانادا، کشورهای اتحادیه اروپا و بعضی از کشورهای قاره آسیا می‌توانند از روش آنلاین استفاده کنند. البته این نکته را هم بدانید که به متقضیان زیر ۲۰ سال ویزا داده نمی‌شود؛ والدین این افراد باید نسبت به اخذا ویزا برای فرزند خود اقدام کنند. به طور کلی برای اخذ ویزای کویت باید شخصی در این کشور برای شما دعوت‌نامه بفرستد. معمولا اخذ ویزای کویت هزینه‌ای نخواهد داشت؛ مگر اینکه فرستنده دعوت‌نامه از شما هزینه‌ای برای انجام امور اداری اخذ ویزا در کویت دریافت کند. اما چیزی که باید بدانید این است که ویزای کویت مانند دیگر کشورها انواع مختلفی دارد. انواع ویزای کویت، موارد زیر هستند:

انواع ویزای کویت و شرایط اخذ آن‌ها

⦁ ویزای کاری کویت:

گرفتن این ویزا دو روش دارد. در روش اول فرستنده دعوت‌نامه امروز اداری اخذ ویزا در کویت را برایش ما انجام داد و خود شما هم‌زمان با یک کارفرما صحبت خواهید کرد. اخذ ویزای کویت به روش دوم این‌گونه است که شما اول کار را پیدا می‌کنید و بعد از توافق خود کارفرما برای شما دعوت‌نامه خواهد فرستاد.

⦁ ویزای تحصیلی کویت:

ویزای تحصیلی کویت معمولا تقاضای پایینی دارد، چرا که دانشگاه‌های این کشور خیلی معروف نبوده و رتبه‌های بالایی در میان برترین دانشگاه‌های جهان ندارمد. بیشتر دانشجوهای کشور کویت، خود شهروندان کویت و مهاجرین مقیم این کشور هستند. این ویزا به‌ندرت صادر می‌شود و فرآیند اخذ آن نیز بسیار دشوار است.

⦁ ویزای سرمایه‌گذاری کویت:

این ویزا برای انجام امور ثبت شرکت یا خرید ملک در کشور کویت است. سرمایه‌گذاران با اخذ این ویزا در کویت سرمایه‌گذاری کرده و اقامت این کشور را دریافت کنند.

برای مهاجرت از کجا شروع کنیم

برای مهاجرت از کجا شروع کنیم؟

مهاجرت یکی از مهم‌ترین تصمیمات افراد در زندگی است. تصمیمی که اگر همراه با توان مالی، تحقیق، دریافت مشاوره و برنامه‌ریزی صحیح باشد، می‌تواند آینده‌ای روشن را برای شما رقم بزند.

سخن آخر

کشور کویت از ثروتمندترین کشورهای دنیا به شمار می‌رود. چرا که یکی از بزرگ‌ترین فروشندگان و صادرکنندگان نفت و گاز در جهان است و کسانی که با هدف کار یا سرمایه‌گذاری قصد مهاجرت به کویت را دارند، سود زیادی از این کار خواهند برد. واحد پول کویت قدرتمندترین پول دنیا به شمار می‌آید و کسب درآمد در این کشور سود زیادی نصیب کارجویان و سرمایه‌گذاران خواهد کرد.
اگر شما هم قصد مهاجرت کاری یا سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی را دارید، کویت یک گزینه بسیار عالی برای شماست و امکان تحصیل در دانشگاه‌هایی با امکانات آموزشی عالی در این کشور نیز وجود دارد.

این کشور جزو یکی از کشورهای مرفه بشمار می آید که واحد پولی باارزشی دارد. به همین دلیل افراد زیادی سالانه با هدف های متفاوت خواستار مهاجرت به کویت هستند. ما در این مقاله روش های مهاجرت به کویت را با جزئیات توضیح دادیم. اگر شما نیز قصد مهاجرت به کویت را دارید میتوانید با پرکردن فرم ارزیابی موسسه مهاجرتی هرمس اپلای از کارشناسان مجرب ما مشاوره رایگان دریافت کنید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
از چه راه هایی میشود به کشور کویت مهاجرت کرد؟
برای مهاجرت به کویت میتوان از روش هایی مانند تحصیلی، کاری، تولد، ازدواج و یا سرمایه گذاری استفاده کرد.
برای مهاجرت به کشور سوئد از طریق تولد چه قانونی وجود دارد؟
برای مهاجرت به کویت از طریق تولد تابعیت از قانون خون مطرح است یعنی صرفا تولد کودک در کشور کویت مبنای تابعیت او نیست و برای تابعیت فرزند میبایست پدر یا مادر کودک تابعیت کویت را داشته باشد.
برای ورود به دانشگاه های کویت در مقطع کارشناسی چه شرایطی نیاز است؟
برای پذیرش در دانشگاه های کشور کویت میبایست پذیرش از یکی از دانشگاه های این کشور را دریافت کنیدو ویزای کویت را بگیرید.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
goli
10 ماه قبل

salam ruz bekheyr
mikhastam bedunam behtarin rah baraye mohajerate sarii tar be kowait chiye?

کارشناس مهاجرت هرمس
پاسخ به  goli
10 ماه قبل

سلام در حال حاضر برنامه مهاجرتی خاصی به کویت وجود ندارد

حقیقت
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
بنده پزشک متخصص خانواده فارغ‌التحصیل کشور رومانی هستم سابقه کار طولانی در بیمارستان های دولتی و خصوصی رومانی رو دارم مدارک تحصیلی ام مورد قبول ۲۷ کشور اروپایی هست مایل به کار در کشور کویت هستم

کارشناس هرمس
پاسخ به  حقیقت
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر.
برای کویت فعلا خدماتی ارائه نمیدیم متاسفانه . اما در صورت واجد شرایط بودن میتوانید برای عمان اقدام کنید .

کادر هرمس اپلای