اقامت در دانمارک

اقامت در دانمارک

اقامت در دانمارک مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. دریافت اقامت کشورهای اروپایی رویای بسیاری از متقاضیان مهاجرت است. چرا که این کشورها امکانات رفاهی و آموزشی بالا و قدرت اقتصادی بسیار خوبی دارند. همچنین در این کشورها فرصت‌های شغلی زیادی موجود و شرایط برای سرمایه‌گذاری در آن‌ها بسیار مطلوب است. یکی از شادترین کشورهای دنیا و اروپا کشور دانمارک است که بسیاری از متقاضیان مهاجرت این کشور را برای زندگی انتخاب می‌کنند. با ما همراه باشید تا به بررسی شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت در دانمارک بپردازیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

چرا دریافت اقامت کشور دانمارک گزینه‌ای مناسب است؟

قبل از پرداختن به شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت در کشور دانمارک، باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا باید اقامت کشور دانمارک را بگیریم؟ اولین چیزی که باید درباره دانمارک بدانید این است که زندگی در این کشور تجربه‌ای بسیار دلپذیر خواهد بود. چرا که دانمارک کشوری آرام بوده و مردمان بسیار شادی دارد. کارفرمایان در این کشور نه‌تنها به بازدهی کارمندان خود اهمیت می‌دهند، بلکه زندگی شخصی کارمندان برای آن‌ها بسیار مهم است. اقامت در دانمارک مزایای زیادی دارد که متقاضیان مهاجرت باید در نظر داشته باشند. برخی از این مزایا شامل این موارد می‌شوند:

  • سطح کیفی آموزش در دانمارک بسیار بالا است
  • در دانمارک اختلاف طبقاتی بسیار پایین است
  • کشور دانمارک سیستم درمانی بسیار خوبی دارد
  • دانمارک طبیعتی زیبا، فضای سبز و سواحل بسیار زیادی دارد
  • سطح کیفی زندگی در کشور دانمارک بالا است
  • کار و زندگی در دانمارک تعادل خواهد داشت
  • امکانات حمل‌ونقل عمومی در دانمارک عالی است
  • با اقامت در دانمارک امکان اخذ ویزای شینگن وجود دارد

اولین چیزی که باید درباره دانمارک بدانید این است که زندگی در این کشور تجربه‌ای بسیار دلپذیر خواهد بود

انواع ویزای کشور دانمارک

هر کشوری در دنیا طبق قوانین موجود در آن کشور انواع ویزای مخصوص به خود را دارد. کشور دانمارک هم چهار نوع ویزا دارد که با توجه به هدف متقاضیان برای دریافت آن‌ها، شرایط خاصی خواهند داشت. این چهار نوع ویزا در دانمارک شامل موارد زیر می‌شوند:

ویزای نوع A:

این نوع از ویزا برای توقف‌های کوتاه‌مدت در دانمارک است. به عنوان مثال شخصی قصد توقف کوتاه چندساعته در فرودگاه‌های این کشور را داشته باشد باید ویزای نوع A دانمارک را دریافت کند. با اخذ این ویزا، متقاضی اجازه خروج از فرودگاه را نخواهد داشت

ویزای نوع B:

ویزای نوع B دانمارک تقریبا به ویزای نوع A شبیه است. اما تفاوت آن‌ها در این است که با اخذ ویزای نوع B متقاضی اجازه دارد که به مدت حداکثر پنج روز از فرودگاه‌های این کشور خارج شده و در کشور دانمارک حضور داشته باشد

ویزای نوع C:

این نوع از ویزا یک ویزای توریستی به شمار می‌رود که با اخذ آن متقاضی می‌تواند به مدت مشخصی در دانمارک اقامت داشته و یا به کشورهای حوزه شینگن سفر کنند. اخذ ویزای نوع C دانمارک برای اولین‌بار 90 روز اعتبار خواهد شد، برای دومین بار اعتبار آن شش‌ماهه و سومین بار یک‌ساله خواهد بود.

ویزای نوع D:

ویزای نوع D دانمارک بلندمدت بوده و برای اهداف تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری یا ازدواج در دانمارک به متقاضی داده خواهد شد

روش‌های اخذ اقامت در دانمارک

اخذ اقامت هر کشوری شرایط و روش‌های خود را دارد که باتوجه‌به قوانین آن کشور تعیین می‌شوند. کشور دانمارک هم شرایط و روش‌های مخصوص به خود را برای دادن اجازه اقامت به متقاضیان مهاجرت دارد. متقاضیان مهاجرت باتوجه‌به اهدافی که دارند باید یکی از روش‌ها را برای اخذ اقامت دانمارک انتخاب کنند. روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت در دانمارک شامل موارد زیر می‌شوند:

اخذ اقامت هر کشوری شرایط و روش‌های خود را دارد که باتوجه‌به قوانین آن کشور تعیین می‌شوند

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت به‌واسطه تولد
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت به‌واسطه ازدواج
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی در دانمارک

برای مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی در دانمارک اول باید با سیستم آموزشی این کشور آشنا شویم. مانند بیشتر کشورهای سراسر دنیا تحصیل در مدارس دانمارک از با یک دوره پیش‌دبستانی شروع شده و تا دبیرستان ادامه دارد. سپس تحصیلات عالی در دانشگاه‌های این کشور شروع می‌شود که تا مقطع دکترا ادامه خواهد داشت. تحصیل در مدارس از سن ۶ تا ۱۶ سالگی ادامه داشته و رایگان خواهد بود. دانش‌آموزان پس از اتمام دوره ابتدایی، وارد دبیرستان خواهند شد. جالب است بدانید که مقطع دبیرستان در دانمارک به سه بخش تقسیم می‌شود که به شرح زیر هستند:

مقطع عمومی دبیرستان:

این مقطع برای دانش‌آموزانی است که بعد از پایان تحصیلات مدرسه قصد ورود به دانشگاه را دارند.

مقطع دبیرستان فنی و حرفه‌ای:

این بخش از دبیرستان برای دانش‌آموزانی است که قصد دارند مستقیم وارد بازار کار شوند.

مقطع متوسطه دبیرستان:

این مقطع برای دانش‌آموزانی است که قصد تحصیل در رشته‌های کسب‌وکار و رشته‌های ورزشی را دارند

 

مقطع متوسطه دبیرستان:

این مقطع برای دانش‌آموزانی است که قصد تحصیل در رشته‌های کسب‌وکار و رشته‌های ورزشی را دارند

برای مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی در دانمارک اول باید با سیستم آموزشی این کشور آشنا شویم

تحصیل مقطع کارشناسی در دانمارک

تحصیل مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های دانمارک برای دانشجویان بین‌المللی امکان‌پذیر بوده و رشته‌های متنوعی در این مقطع ارائه می‌شود. بنابراین امکان اخذ اقامت در دانمارک از طریق تحصیل وجود دارد. دوره کارشناسی در دانمارک سه سال طول خواهد کشید. البته دوره‌های تحصیلی دیگری هم وجود دارد که دوساله بوده و با اخذ مدرک آن‌ها می‌توان وارد مقطع کارشناسی ارشد شد.

از شرایط مهم برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های دانمارک برای مقطع کارشناسی ارائه مدرم زبان آیلتس با حداقل نمره ۶ است. همچنین متقاضیان باید مدارک اتمام تحصیلات مدرسه به همراه ریز نمرات را ارائه دهد. لازم به ذکر است که تمام مدارک باید ترجمه شده باشند. هزینه تحصیل این مقطع در کشور دانمارک حدود شش هزار تا ۱۶ هزار یورو در سال خواهد بود که باتوجه‌به رشته انتخابی تعیین می‌شود.

اقامت تحصیلی دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد

برای اخذ اقامت تحصیلی دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد باید در مرحله اول از یک دانشگاه در این کشور پذیرش بگیرید. این دوره تحصیلی بین یک تا دو سال طول خواهد کشید. البته این مدت‌زمان در برخی رشته‌ها ممکن است بیشتر هم باشد. از جمله شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه‌های دانمارک برای مقطع کارشناسی ارشد می‌توان به مدارک تحصیل مقاطع قبلی یعنی دیپلم ۱۲ساله و کارشناسی ترجمه شده به همراه ریز نمرات اشاره کرد. همچنین متقاضیان باید مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۶.۵ خود را ارائه دهند. لازم به ذکر است که میانگین هزینه تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های دانمارک باتوجه‌به رشته انتخابی در بازه ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار یورو خواهد بود.

مهاجرت تحصیلی به دانمارک در مقطع دکترا

تحصیل مقطع دکترا در دانمارک باتوجه‌به برخی شرایط امکان‌پذیر خواهد بود. طول دوره دکترا در این کشور بین سه تا چهار سال است. متقاضیانی که قصد تحصیل مقطع دکترا در دانمارک را دارند باید مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره 7 داشته باشند. به‌علاوه این متقاضیان باید یک سوپروایزر یا استاد راهنما انتخاب کرده و مدارکی از جمله رزومه علمی قوی، مقالات پژوهشی بین‌المللی ISI، انگیزه‌نامه CV و موارد دیگر را باید ارائه دهند. لازم است بدانید که میانگین هزینه تحصیل دکترا در آلمان باتوجه‌به رشته‌ای که دانشجو انتخاب می‌کند چیزی در حدود 10 هزار تا 16 هزار یورو خواهد بود.

نکته بسیار مهم درباره تحصیل در دانمارک این است که دانشجویان در هر مقطع دانشگاهی می‌توانند در هنگام تحصیل به کار پاره‌وقت مشغول شوند. درصورتی‌که در پایان دوره تحصیلی خود کاری تمام‌وقت پیدا کرده و به آن مشغول شوند، این امکان را دارند که ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری دانمارک تغییر دهند. همچنین اقامت دائم در دانمارک را دریافت کنند. برای آگاهی بیشتر به چند مورد از بهترین دانشگاه‌های دانمارک اشاره خواهیم کرد:

  • دانشگاه کپنهاگن با رتبه 82 رنکینگ جهانی QS
  • دانشگاه فنی دانمارک با رتبه 104 رنکینگ جهانی QS
  • دانشگاه آرهوس با رتبه 161 رنکینگ جهانی QS
  • دانشگاه آلبورگ با رتبه 330 رنکینگ جهانی QS
  • دانشگاه دانمارک جنوبی رتبه 347 رنکینگ جهانی QS

تحصیل مقطع دکترا در دانمارک باتوجه‌به برخی شرایط امکان‌پذیر خواهد بود

اخذ اقامت کاری در کشور دانمارک

اخذ اقامت دانمارک با روش مهاجرت کاری یکی از راه‌های محبوب مهاجرت به این کشور به شمار می‌رود. چرا که دانمارک بازار کار بسیار خوبی داشته و نیروی کار انسانی آن رضایت زیادی از کار کردن در این کشور دارند. در بسیاری از کشورها متقاضیان می‌توانند با اخذ ویزای جستجوی کار به آن کشور سفر کرده و شغل مورد نظر را پیدا کنند؛ اما این روش در کشور دانمارک امکان‌پذیر نیست. تنها راه مهاجرت کاری و اخذ اقامت در دانمارک از این طریق، دریافت پیشنهاد کاری از یک شرکت در دانمارک است.

متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به دانمارک را دارند باید با یک کارفرما در دانمارک تماس گرفته یا مکاتبه کنند تا پیشنهاد شغلی دریافت کرده و اقامت کاری دانمارک را بگیرند. گفتنی است که نرخ بیکاری در کشور دانمارک حدود ۳.۷ درصد بوده که باتوجه‌به این میزان، می‌توان گفت که فرصت‌های شغلی در این کشور زیاد است. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان مهاجرت کاری کشور دانمارک را انتخاب می‌کنند.

جالب است بدانید که در کشور دانمارک ساعت کاری ۳۷ ساعت در هفت بوده که به نیروهای کار این آزادی را می‌دهد که به غیر از کار، به دیگر امور زندگی خود نیز بپردازند. گفتنی است که با داشتن مدرک برخی مشاغل و ترجمه یا معادل‌سازی آن‌ها می‌توان به دانمارک مهاجرت کرد. این مشاغل شامل پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی و موارد دیگر می‌شود.

اخذ اقامت دانمارک با روش مهاجرت کاری یکی از راه‌های محبوب مهاجرت به این کشور به شمار می‌رود

اخذ اقامت در دانمارک به‌واسطه تولد فرزند

برای اخذ تابعیت هر کشوری قوانین مختلفی وجود دارد. به‌طورکلی تابعیت فرزندان متولد شده در دنیا بر دو اصل خاک و خون تعیین می‌شود. تابعیت با اصل خاک به متولد شدن در خاک کشور مورد نظر بستگی دارد. اما تابعیت با اصل خون به تابعیت والدین وابسته است. در کشور دانمارک اعطای تابعیت بر اساس اصل خون است. یعنی یکی از والدین فرزند متولد شده در دانمارک باید تابعیت این کشور را داشته باشد.

درصورتی‌که یکی از والدین فرزند متولد شده اقامت موقت دانمارک را برای تحصیل، کار یا موارد دیگر داشته باشد، به آن فرزند مجوز اقامت در دانمارک داده خواهد شد. این فرزند متولد شده با گذشت هشت سال زندگی در دانمارک می‌تواند تابعیت این کشور را دریافت کند. لازم به ذکر است که پدر یا مادر فرزند متولد شده که اقامت دائم یا تابعیت دانمارک را ندارند نمی‌تواند از طریق فرزندش اقامت دائم و تابعیت دانمارک را دریافت کند.

مهاجرت و اخذ اقامت کشور دانمارک به‌واسطه ازدواج

در بسیاری از کشورها مهاجرت به‌واسطه در صورتی امکان‌پذیر خواهد بود که متقاضی با یک شهروند تبعه کشور مورد نظر ازدواج کند. البته کشور دانمارک هم از این قانون جدا نیست. متقاضیانی که به‌واسطه ازدواج می‌خواهند به دانمارک مهاجرت کنند باید با شهروندی با تابعیت دانمارک ازدواج کند. لازم به ذکر است که این ازدواج نباید صوری باشد و برای درخواست اخذ اقامت باید حداقل دو سال از ازدواج رسمی متقاضی با همسر دانمارکی خود گذشته باشد. به‌علاوه متقاضی باید تمکن مالی برای زندگی در دانمارک را داشته و به زبان دانمارکی مسلط باشد.

لازم به ذکر است که حداقل سن قانونی برای ازدواج در دانمارک ۱۸ سال است و طرفین ازدواج باید حداقل دو شاهد در مراسم ازدواج خود داشته باشند. با داشتن شرایط مشخص شده، متقاضی ابتدا یک اقامت دوساله در دانمارک دریافت خواهد کرد و بعد از آن به او اقامت چهارساله داده می‌شود. بعد از سپری کردن این زمان تعیین شده، متقاضی می‌توان اقامت دائم دانمارک را دریافت کند.

اخذ اقامت در دانمارک از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت و اخذ اقامت هر کشوری از طریق سرمایه‌گذاری معمولا به دو صورت ثبت شرکت و خردی ملک انجام می‌شود. اما روش‌های دیگری هم برای این کار مانند کارآفرینی و خرید سهام هم وجود دارند. در کشور دانمارک سرمایه‌گذاری به سه روش ثبت شرکت، خرید ملک و کارآفرینی امکان‌پذیر خواهد بود. البته باتوجه‌به اینکه لازمه خرید ملک در دانمارک اخذ اقامت این کشور است، بنابراین برای سرمایه‌گذاری روی ملک اول باید به دانمارک مهاجرت کنید و بعد ملک بخرید.

کارآفرینی در دانمارک شرایط خاص خود را دارد. برای این کار باید یک طرح کاری یا همان بیزینس پلن داشته باشید. سپس با استفاده از آن کسب‌وکاری در دانمارک راه‌اندازی کنید و با این کار اشتغالی زایی کرده و کسب‌وکار خود را توسعه دهید. روش دیگر سرمایه‌گذاری در دانمارک ثبت شرکت است که مراحل مختلفی دارد. در مرحله اول باید شخصی حقوقی انتخاب کرده که ارتباط مستقیم با نوع کسب‌وکار شما دارد. سپس نام تجاری و برند خود را مشخص کرده و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت را تهیه کنید. در مرحله بعد باید مالیات ثبت شرکت را پرداخت کرده و سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت خود را ارائه دهید.

مهاجرت و اخذ اقامت هر کشوری از طریق سرمایه‌گذاری معمولا به دو صورت ثبت شرکت و خردی ملک انجام می‌شود

برای مهاجرت از کجا شروع کنیم

برای مهاجرت از کجا شروع کنیم؟

مهاجرت یکی از مهم‌ترین تصمیمات افراد در زندگی است. تصمیمی که اگر همراه با توان مالی، تحقیق، دریافت مشاوره و برنامه‌ریزی صحیح باشد، می‌تواند آینده‌ای روشن را برای شما رقم بزند

سخن پایانی

راه‌های مهاجرت و اخذ اقامت دانمارک متفاوت هستند. کشور دانمارک باتوجه‌به داشتن سطح رفاهی بالا و بازار کار فوق‌العاده یک مقصد رویایی برای متقاضیان مهاجرت به شمار می‌رود. به دلیل عضویت دانمارک در اتحادیه اروپا و کشورهای عضو شینگن، با اخذ اقامت این کشور می‌توانید آزادانه به بسیاری از کشورهای اروپایی سفر کنید. مزایایی مانند تعادل کار و زندگی، اختلاف طبقاتی پایین، استانداردهای بالای آموزشی و موارد دیگر محبوبیت کشور دانمارک را در میان متقاضیان مهاجرت افزایش داده‌اند. اگر شما قصد مهاجرت به یک کشور اروپایی را دارید، کشور دانمارک گزینه‌ای بسیار مناسب برای شما خواهد بود. بنابراین فرصت را از دست ندهید و همین حالا برای مهاجرت به این کشور شاد و زیبا اقدام کنید.

فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

کارشناس ارشد مهاجرت
اشتراگ گذاری این محتوا در :

سوالات متداول

از چه طریقی میتوان به کشور دانمارک مهاجرت کرد؟
از طریق تحصیلی، تولد، کاری، ازدواج و سرمایه گذاری میتوان به کشور دانمارک مهاجرت کرد.
ویزای نوع A و نوع B دانمارک چه تفاوتی باهم دارند؟
ویزای نوع A وB تقریبا مانند هم هستند ولی در ویزای نوع B متقاضی اجازه دارد به مدت حداکثر 5 روز از فرودگاه های این کشور خارج شود و در این کشور حضور داشته باشد.
کدام نوع از ویزای دانمارک بلند مدت میباشد؟
ویزاهایی که با اهداف تحصیلی، کاری،سرمایه گذاری و یا ازدواج به متقاضی داده میشوند و یا همان ویزای نوع D.
کارشناس هرمس

نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای