اقامت کاری

اقامت کاری و اخذ ویزای کاری

کشورهای مختلفی برای جذب نیروی متخصص و کارآزموده به جهت افزایش نیروی کار و بهره‌وری و همچنین برای پایدار نگه داشتن اقتصاد اقدام به اعطای ویزای کاری می‌کنند. ویزای اقامت کاری می‌تواند از طریق پیشنهاد کار، ویزای اسکیل ورکر و یا ویزای جاب سیکر دریافت شود. البته همه کشورها از این سیستم‌ها به طور همزمان تبعیت نمی‌کنند؛ به عنوان مثال در کشور کانادا تمرکز بیشتر روی ویزای اسکیل ورکر قرار دارد، در حالی که در کشور آلمان ویزای جاب سیکر از تقاضای بیشتری برخوردار است. هدف از ارائه این مطلب این است که روش‌های مختلف اخذ اقامت کاری و همچنین شرایط، مزایا و کشورهای پرتقاضا به جهت کار بررسی شوند.

 

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

شرایط کسب ویزای اقامت کاری

فرایند مهاجرت امروزه دغدغه بسیاری از افراد و به‌خصوص جوانان است که برای ترسیم آینده بهتر و کار و فعالیت، قصد دارند به خارج از کشور مهاجرت کنند. بنابراین لازم است که در اینجا با شرایط مهاجرت از طریق ویزای اقامت کاری آشنا شویم. شرایط دریافت این ویزا در هر کشوری با توجه به روشی که فرد انتخاب می کند و همچنین با توجه به قوانین مربوط به آن کشور می‌تواند بسیار متفاوت باشد، ولی شروط کلی آن به قرار زیر هستند:

مهمترین شرطی که متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری باید به آن توجه کنند نداشتن سابقه تخلف و یا به عبارتی سوء پیشینه است. برای اثبات این کار متقاضیان ملزم به ارائه یک گواهی قانونی از کشور محل اقامت خود دال بر عدم سوءپیشینه هستند. در برخی کشورها این گواهی عدم سوء پیشینه نه ‌تنها از کشور محل اقامت بلکه از کشورهایی که فرد پس از سن شانزده سالگی در آنها زندگی کرده است باید ارائه شود. در صورتی که متقاضیان اخذ اقامت کاری پس از سن ۱۶ سالگی در کشورهای دیگر حداقل به مدت یک سال زندگی کردند، باید گواهی عدم سوءپیشینه را از آن کشورها نیز دریافت کنند.

از آنجایی که متقاضیان به هدف اشتغال در کشور مقصد مهاجرت می‌کنند؛ بنابراین لازم است که از نظر روحی و جسمی در سلامت کامل به سر ببرند. این افراد باید گواهی مبنی بر سلامت روحی و جسمی را از مراجع مربوطه و قانونی دریافت کرده و به عنوان یک سند ثابت کننده به کشور مقصد ارائه دهند.

شرط دیگر نیز که بسیار حائز اهمیت است، این است که باید بدانند این ویزا تنها جهت کار آن هم به مدت محدود برای آن ها صادر شده است و پس از پایان اعتبار آن ها ملزم به بازگشت به کشور خود هستند؛ مگر این که بتوانند ویزای اقامت کاری خود را برای مدت زمان بیشتری تمدید کنند که این کار با تمدید قرار داد با کارفرما امکان‌پذیر است. ضمن اینکه متقاضیان باید بدانند پس از دریافت دعوت‌نامه کاری و یا قرارداد کار ابتدا ارگان‌های مختلفی در کشور مقصد آن را بررسی می‌کنند و درصورت پذیرفتن، اقامت کاری به فرد داده می‌شود.

متقاضیان اخذ اجازه اقامت کاری باید به زبان کشوری که قرار است در آن کار و فعالیت کنند، تسلط کافی داشته باشند. بنابراین در این راستا افراد ملزم به ارائه مدرک دال بر داشتن مهارت در زبان‌های مختلف هستند. البته از آن جایی که بیشتر کشورها به زبان انگلیسی نیز تکلم می‌کنند افراد تنها ملزم به ارائه مدرک زبان آیلتس یا تافل و یا معادل‌های آنها در آزمون‌های معتبر دیگر هستند. اما در برخی دیگر از کشورها مثل فرانسه و آلمان افراد در کنار زبان انگلیسی، می‌بایست به زبان فرانسوی و آلمانی نیز تا سطح به خصوصی تسلط داشته باشند.

یکی از مهمترین شروطی که متقاضیان باید به آن توجه ویژه داشته باشند این است که در صورت داشتن سابقه کاری و یا تحصیلی مرتبط با شغل انتخابی در کشور مقصد، شانس دریافت ویزا افزایش پیدا می‌کند. درواقع یکی از شروطی که باعث می‌شود افسر مهاجرت ویزای کاری را برای متقاضیان صادر کند این است که ببیند فرد دارای سابقه کاری مرتبط با شغل انتخابی است.

اقامت کاری چگونه است؟

پیدا کردن شغل مناسب یکی از روش‌های اخذ ویزای اقامت کاری است. اجازه کاری به متقاضیان این فرصت را می‌دهد که برای مدت محدود در کشور موردنظر به شغل و حرفه خاصی مشغول شوند. کشورهای صنعتی معمولا سیستم مشابهی را برای اعطای این ویزا به متقاضیان دارند. درواقع کار در خارج از کشور یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین روش‌های مهاجرت محسوب می‌شود؛ چرا که افراد در صورت موفقیت، خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌کنند اقامت دائم کشور مقصد را دریافت خواهند کرد. اقامت در کشور مقصد برای کار به چند روش امکان‌پذیر است که در ادامه بررسی می‌شوند.

اقامت کاری چگونه است؟

اقامت کاری از طریق جاب آفر (Job Offer)

یکی از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای اخذ ویزای اقامت کاری استفاده از مسیر جاب آفر یا پیشنهاد کاری است. شرط اصلی پذیرش ویزا در این روش این است که فرد یک رزومه کامل با سابقه کاری و تحصیلات مرتبط را ارائه دهد. برای پرداختن به این روش متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری ابتدا رزومه خود را در سایت‌های مربوطه در کشور مورد نظر قرار می‌دهند. کارفرمایانی که به دنبال نیروی متخصص و کارآزموده از خارج از کشور باشند، رزومه فرد متقاضی را بررسی می‌کنند و در صورتی که رزومه فرد همان چیزی باشد که کارفرما می‌خواهد دعوتنامه‌ای مبنی بر کار که همان پیشنهاد کاری و یا جاب آفر نامیده می‌شود با مهر و امضای مراجع مربوطه برای فرد ارسال می‌شود که متقاضی می‌تواند آن را از سفارت کشور مقصد در کشور محل زندگی خود دریافت نماید.

متقاضیان اخذ این ویزا از طریق پیشنهاد کاری می‌توانند خود نیز به جستجوی کارفرماهای مناسب بپردازند. افراد می‌توانند رزومه خود را برای چندین شرکت و چندین کارفرما بفرستند. در صورتی که کارفرما رزومه فرد را بپذیرد، دعوتنامه مزبور را برای وی نیز ارسال می‌کند. متقاضی اخذ ویزای اقامت کاری پس از دریافت دعوت‌نامه می‌تواند به کشور مقصد سفر کرده و تا زمانی که قرارداد وی با کارفرما جاری باشد، می‌تواند در کشور مقصد بماند. یکی از مزایای ویزای اقامت کاری این است که افراد می‌توانند پس از اتمام اعتبار ویزا آن را تمدید کنند؛ البته به شرطی که کار آن ها با کارفرما از قبل تمدید شده باشد.

معرفی موقعیت شغلی در روش جاب آفر توسط کارفرما

ممکن است روش جاب آفر از نگاه کلی بسیار آسان به نظر برسد، ولی پیچیدگی‌ها و سختی‌های خود را نیز دارد. به این جهت که دولت کشور مقصد اجازه ورود مهاجران جهت کار را درصورتی‌که نیروی متخصص در کشور وجود داشته باشد را نمی‌دهند، مگر اینکه مدیریت موقعیت شغلی که توسط کارفرما معرفی می‌شود برای افراد بومی آن کشور امکان‌پذیر نباشد. به همین ترتیب کارفرما می‌بایست به دولت ثابت کند که موقعیت شغلی فعلی تنها توسط مهاجران از سایر کشورها پر خواهد شد.

به تبع همین امر کارفرما موقعیت‌های شغلی را در وب‌سایت‌های کاریابی نظیر (Glassdoor) اروپا، (Indeed) کانادا و یا سایر وب‌سایت‌ها و همچنین روزنامه‌ها به صورت عمومی آگهی می‌کند. پس از ثبت آگهی، کارفرما مصاحبه‌هایی با متقاضیان موقعیت شغلی که بومی هستند انجام می‌دهد ولی اگر قصد پذیرش افراد خارجی را داشته باشد باید از پذیرش افراد بومی در این مرحله امتناع کند.

کارفرما پس از گذراندن این مرحله می‌تواند از طریق وزارت کار کشور تاییدیه‌هایی مبنی بر پذیرش نیروی متخصص از خارج از کشور دریافت نماید و از این طریق اقدام به پذیرش متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری کند. حدود هشت یا ده ماه پس از عقد قرارداد با کارفرما متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری می‌بایستی جلسه مصاحبه‌ای از طریق اینترنت با کارفرما داشته باشند تا کارفرما با متقاضی بیشتر آشنا شود. پس از حدود یک سال از زمان عقد قرارداد فرآیند به پایان رسیده و ویزای فرد آماده می‌شود.

مزایای روش جاب آفر 

یکی از مزایای گرفتن ویزای اقامت کاری از طریق جاب آفر این است که فرد براساس تخصص و توانایی که دارد موقعیت شغلی را پیدا می‌کند و به همین جهت درصد رد درخواست ویزا به صفر می‌رسد. مزیت دیگر جاب آفر این است که فرد می‌تواند هر زمان که لازم باشد اقامت کاری خود را تمدید کند و پس از چند سال فعالیت در کشور مورد نظر اقامت دائم دریافت نمایند.

از دیگر مزایای این روش این است که فرد پس از دریافت ویزا می‌تواند خانواده و همراهان خود را نیز با خود ببرد. البته فرد باید برای هر کدام ویزای جداگانه‌ای دریافت کند که به آن ویزای همراه گفته می‌شود. همچنین به‌واسطه حقوق و مزایایی که فرد دریافت می‌کند، می تواند زندگی خوبی برای خود و همراهان خود فراهم سازد.

اقامت کاری از طریق اسکیل ورکر (Skill Worker)

اخذ اقامت کاری از طریق اسکیل ورکر یا کارگر ماهر نیز یکی از روش‌هایی است که افراد می‌توانند به کشورهای دیگر برای کار مهاجرت کنند. البته سیستم اسکیل ورکر برای همه کشورها فعال نیست و تنها برخی از کشورها مثل کانادا و استرالیا از سیستم اسکیل ورکر برای جذب نیروی متخصص استفاده می‌کنند. از آنجایی که تعداد تقاضا برای اخذ ویزای اقامت کاری از طریق اسکیل ورکر بسیار زیاد شده؛ بنابراین اعطای ویزا از این طریق نیز نسبت به قبل بسیار سختگیرانه‌تر شده است. روش اسکیل ورکر در واقع نوعی سیستم امتیازبندی است که بر اساس معیارهای خاصی انجام می‌شود.

این روش که تحت نظر کشور مقصد برگذار می شود، موقعیت های شغلی آزاد و پرمتقاضی در طبقه بندی های خاصی منتشر می شود. سپس از میان متقاضیان اخذ اقامت کاری افرادی که امتیاز بالاتری داشته باشند و همچنین تخصص و سابقه کار ایشان بیشتر باشد، انتخاب می‌شوند.

افراد در این روش بر اساس اولویت ها و معیارهای خاصی مثل سن، مدارک تحصیلی، زبان، سابقه کاری و… امتیاز بندی می شوند و درصورتی که امتیاز لازم را کسب کنند به مرحله بعدی که اکسپرس اینتری (Express Entry) نامیده می‌شود وارد می شوند. ریسک روش اسکیل ورکر برای اخذ ویزا کمی بالاتر است؛ چرا که همیشه افرادی هستند که امتیاز بیشتری از متقاضیان دریافت کرده باشند. البته داشتن یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای معتبر در کشور مقصد می‌تواند امتیاز فرد را افزایش دهد. به طور کلی فرآیند اخذ ویزای اقامت کاری از طریق اسکیل ورکر ممکن است دو سال به طول بیانجامد.

 

شرایط اخذ ویزای اقامت کاری با اسکیل ورکر

متقاضیان علاقمند به اخذ ویزا از طریق اسکیل ورکر، باید معیارها و شرایط لازم برای کسب حداقل ۶۷ امتیاز را داشته باشند. امتیازها از طریق مهارت‌های زبان انگلیسی، تجربه کاری، سن تحصیلات آکادمیک و امثال آن محاسبه می‌شوند. درادامه به صورت دقیق‌تر شرایط درخواست ویزای اسکیل ورکر بررسی شده‌اند:

اولین شرطی که در سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر مورد توجه قرار می‌گیرد داشتن مهارت زبان انگلیسی است. افراد برای کسب امتیاز حداقل ۶۷ باید مدرک آیلتس را داشته باشند. حداقل نمره آیلتس برای اسکیل ورکر ۶ در نظر گرفته شده است. این نمره باید همه مهارت‌های زبان انگلیسی مثل خواندن، شنیداری، گفتاری و نوشتاری را پوشش دهد.

یکی دیگر از فاکتورهایی که برای سیستم امتیازبندی اسکیل ورکر بسیار حائز اهمیت است مدرک تحصیلی فرد متقاضی اخذ ویزای اقامت کاری است. مدرک دکتری با ۲۵ امتیاز بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داده است و پس از آن هر مقطع تحصیلی پایین‌تر از دکتری دو امتیاز کمتر خواهد گرفت. به عنوان مثال امتیاز مدرک کارشناسی ارشد ۲۳ است.

شرط سوم برای سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر نوع تخصص و سابقه کاری است که فرد متقاضی اخذ ویزای اقامت کاری برای ویزای اسکیل ورکر انتخاب کرده است. کمترین میزان سابقه کاری برای سیستم امتیازبندی اسکیل ورکر یک سال در نظر گرفته شده است که فرد باید تمام مدارک و مستندات آن را در اختیار اداره مهاجرت کشور مقصد قرار دهد. همه سوابق کاری باید در ده سال گذشته فرد اتفاق افتاده باشد و بیشترین امتیاز برای افرادی است که شش سال سابقه کاری و بیشتر داشته باشند.

فاکتور سنی یکی دیگر از مهمترین عواملی است که بر سیستم امتیازبندی اسکیل ورکر تأثیر می‌گذارد. هرچقدر سن متقاضی برای اخذ ویزای اقامت کاری کمتر و چیزی بین ۱۸ تا ۳۵ سال باشد قطعاً امتیاز بیشتری کسب خواهد کرد.

معایب روش اسکیل ورکر

پس از کسب 67 امتیاز برای اخذ ویزای اقامت کاری وارد مرحله‌ای به نام استخر (Pool) می‌شود که در این مرحله نیز می‌بایست 1200 امتیاز کسب کند. 600 امتیاز مربوط به عوامل شخصی و 600 امتیاز مربوط به دریافت پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای معتبر است. همین امر فرآیند مهاجرت را قدری پیچیده و سخت می‌کند.

به دلیل رقابت تنگاتنگ، امکان قبول شدن ویزا در این روش بسیار دشوار خواهد بود. ضمن اینکه فرآیند اخذ ویزا از این طریق نیز بسیار طولانی و زمان‌بر بوده و ممکن است دو الی سه سال به طول بیانجامد. از طرف دیگر، مشاغل در سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر بسیار محدود هستند به همین ترتیب همه افراد، واجد شرایط شرکت در برنامه اسکیل ورکر نیستند.

اقامت کاری از طریق جاب سیکر (Job seeker)

یک روش دیگر که متقاضیان اخذ ویزا و اقامت کاری می‌توانند از طریق آن به کشورهای دیگری مهاجرت کنند اقدام از طریق روش جاب سیکر یا ویزای جستجوی کار است. در این روش متقاضی می‌تواند با دریافت یک ویزای شش ماهه به کشور مقصد سفر کرده و به جستجوی کار بپردازد. در روش جاب سیکر همه هزینه‌های اخذ ویزا و سفر به عهده متقاضی خواهد بود. فرد باید در مدت شش ماه یک کار متناسب با مهارت و تخصص خود پیدا کرده و یک قرارداد کاری عقد نماید. پس از عقد قرارداد متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری می‌توانند ویزای جاب سیکر را به ویزای اقامت کاری تغییر دهند.

اگر فرد نتواند در مدت شش ماه شغل مورد نظر را پیدا کند باید به کشور محل اقامت خود بازگردد و فرآیند اخذ ویزای جاب سیکر را مجدداً تکرار کند چرا که این ویزا قابل تمدید نیست. یکی از مهمترین شرایطی که افراد باید داشته باشند این است که بتوانند در طول مدت اقامت شش ماهه خود هزینه‌های زندگی خود را بپردازند؛ چرا که در بیشتر کشورها متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری اجازه کار متفرقه را ندارند.

 

شرایط اخذ ویزای جاب سیکر

افرادی که دارای حداقل مدرک کارشناسی هستند می‌توانند برای درخواست ویزای اقامت کاری از طریق جاب سیکر اقدام کنند. متقاضی دارنده ویزای جستجوی کار می‌توانند به مدت شش ماه در کشور مقصد در حوزه تخصصی خود به دنبال یک موقعیت مناسب باشد. شرایطی که متقاضیان اخذ ویزای اقامت کاری باید داشته باشند به قرار زیر است:

  • ارائه حداقل مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد که با مدارک کشور مقصد معادل سازی شده باشد.
  • داشتن سابقه کاری مرتبط با شغل انتخابی یا رشته تحصیلی به مدت حداقل سه الی پنج سال
  • توانایی پشتیبانی مالی از خود در زمان اقامت
  • داشتن سن زیر ۴۰ سال

شرایط اخذ ویزای جاب سیکر

مزایای ویزای جاب سیکر

یکی از مزایای ویزای جاب سیکر مدت زمان نسبتا کوتاه انجام فرآیندهای اخذ ویزا است. افراد از طریق این ویزا می‌توانند به مدت شش ماه به جستجوی کار مناسب در کشور مقصد بپردازند که فرصت ایده‌آل برای اخذ ویزای اقامت کاری به شمار می‌رود. بسیاری از کشورهای جهان ویزای جاب سیکر را پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین متقاضیان می‌توانند در بهترین کشورهای جهان به جستجوی کار بپردازند.

پس از پیدا کردن کار مناسب در کشور مقصد ویزای جاب سیکر به راحتی به ویزای اقامت کاری تبدیل می‌شود. امکان تبدیل اقامت کاری به اقامت دائم پس از چند سال زندگی در کشورهای مقصد از طریق ویزای جاب سیکر وجود دارد. و در نهایت مهمترین مزیت ویزای جاب سیکر هزینه آن است که نسبت به بقیه ویزاها بسیار کم می‌باشد. ضمن این که افراد برای اخذ آن احتیاجی به مدرک زبان ندارند.

معایب اخذ ویزای جاب سیکر

اخذ اقامت کاری از طریق ویزای جاب سیکر در کنار مزایای خود، محدودیت‌ها و معایبی نیز برای متقاضیان به همراه دارد که می‌توان در این زمینه به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از معایب ویزای جاب سیکر این است که تضمینی برای اعطای آن توسط اداره مهاجرت کشور مقصد وجود ندارد.
  • امکان پیوستن اعضای خانواده به فردی که دارای ویزای جاب سیکر است وجود ندارد و همراهان تنها پس از این که متقاضی اخذ ویزای اقامت کاری با روش جاب سیکر موفق به عقد قرارداد با کارفرما باشد، می‌توانند به وی ملحق شوند.
  • ویزای جاب سیکر شش ماهه امکان تمدید ندارد و پس از پایان اعتبار، افراد باید به کشور محل زندگی باز گردند و فرآیند اخذ ویزای جاب سیکر را مجدداً تکرار کنند.
  • با وجود اینکه فرد می‌تواند در برخی کشورها در بازه زمانی شش ماه به کارهای متفرقه جهت امرار معاش بپردازد اما امکان تحصیل در این دوره وجود ندارد.

مزایای دریافت ویزای اقامت کاری

با وجود این که اخذ ان ویزا با هر روشی که پیشتر توضیح داده شد، ممکن است با دشواری‌ها و سختی‌هایی همراه باشد اما مهاجرت از این طریق مزایای متعددی را برای متقاضیان به همراه خواهد داشت. به طور کلی مزایای اخذ ویزای اقامت کاری را می‌توان در چند سطر این گونه بیان کرد:

  • یکی از مزایای ویزای اقامت کاری این است که متقاضیان می‌توانند برای اعضای خانواده همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال مجوز اقامت دریافت کنند.
  • یکی دیگر از مزایای آن این است که همسر متقاضی می‌تواند از سال دوم مهاجرت به کار و تحصیل بپردازد.
  • فرزندان متقاضی اخذ ویزا می‌توانند پس از مهاجرت به صورت رایگان از امکانات رفاهی و تحصیلی کشور مقصد استفاده کنند.
  • امکان تبدیل شدن اقامت کاری به اقامت دائم پس از سه الی پنج سال برای متقاضی وجود دارد.
  • این ویزا به‌راحتی قابل تمدید است و درصورتی که فرد بتواند همچنان قرارداد خود را با کارفرما حفظ کند و یا اینکه کارفرمایی دیگری را برای خود پیدا کند، می‌تواند تا هر زمان که لازم است در کشور مقصد بماند.
  • از آن جایی که فرد به جهت کار به کشور مقصد می‌رود نیازی به تمکن مالی بالا ندارد.

متقاضی اخذ ویزا تنها به مبلغی پول برای هزینه‌های ماه اول زندگی در کشور مقصد نیاز دارد. فرد باید بتواند که محلی را به عنوان مسکن کرایه کرده و از پس خورد و خوراک و پوشاک و حمل‌ونقل خود در ماه اول زندگی برآید. پس از آن با دریافت حقوق و دستمزد می تواند خرج زندگی را بدون داشتن تمکن مالی بگذراند.

کشورهای پرتقاضا برای مهاجرت کاری

با پیشرفت صنعت و تکنولوژی، کشورها به نیروی متخصص و کارآزموده از خارج از کشور نیاز دارند. برخی کشورها جای مناسبی برای علاقمندان به اخذ ویزای اقامت کاری به شمار می‌روند چرا که فرصت های شغلی در این کشورها کمی بیشتر بوده و همچنین فرایند اخذ ویزا نیز آسان‌تر است. از میان کشورهایی که مهاجرت کاری را در برنامه خود دارند، می‌توان به استرالیا، ژاپن، کانادا، آلمان، ایتالیا و حتی عمان اشاره کرد. البته از میان این کشورها پروسه اخذ ویزای اقامت کاری ایتالیا کمی زمان‌بر است و متقاضی باید وقت سفارت کاری ایتالیا را ابتدا اخذ نماید. در ادامه این مطلب شرایط چند کشور برتر و پرتقاضا به صورت خیلی مختصر بیان شده‌اند. میتوانید لیست کامل و جامع این کشور ها را در مقاله ی بهترین کشورها برای مهاجرت کاری مطالعه کنید.

• ویزای اقامت کاری ژاپن:

ژاپن یکی از کشورهایی است که افراد می‌توانند از طریق اخذ ویزای اقامت کاری در این کشور مشغول به کار شوند و مهاجرت کنند. افراد می‌توانند برای هر رشته و تخصصی در این کشور اقدام نمایند. متقاضیان باید به زبان ژاپنی و انگلیسی تسلط کامل داشته باشند و برای مهارت ژاپنی باید مدرکی در بالاترین سطح یعنی (N1) به دفتر مهاجرت ژاپن ارائه دهند.

• ویزای کاری آلمان:

آلمان یکی از کشورهای پیشرفته است که افراد می‌توانند از طریق ویزای جاب سیکر به راحتی در این کشور اقامت کاری دریافت کنند. البته متقاضیان باید دارای سابقه کاری باشند و مدرک تحصیلی آنها حداقل لیسانس باشد‌. افراد همچنین می‌بایست به زبان آلمانی در سطح (B2) و زبان انگلیسی با نمره آیلتس 6.5 مسلط باشند. خبر خوب اینکه متقاضیان می‌توانند در تخصص‌هایی به غیر از رشته تحصیلی خود در کشور آلمان مشغول به کار شوند به این شرط که سابقه کاری در این حوزه را داشته باشند و همچنین مدارکی دال بر داشتن گواهی تخصصی نسبت به آن حوزه را نیز ارائه دهند. متقاضیان پس از یک سال از ارسال درخواست، ویزای خود را دریافت می‌کنند که اعتبار آن نیز چهار سال است.

• ویزای کاری کانادا:

کشور کانادا امروزه به یکی از پرتقاضاترین کشورها برای اقامت کاری تبدیل شده است. این کشور در حال حاضر مهاجرت کاری را از طریق ویزای اسکیل ورکر به متقاضیان ارائه می‌دهد. افراد برای دریافت ویزای اقامت کاری کانادا باید به زبان فرانسوی و انگلیسی تسلط داشته و مدرک (B2) فرانسوی و آیلتس 6.5 به بالا را ارائه دهند. مدت زمان پاسخ دادن به درخواست متقاضی ده الی نه ماه به طول می‌انجامد و اعتبار اقامت کاری دو الی چهار سال است.

جاب آفر آلمان

جاب آفر آلمان

کارفرمایان آلمانی به دنبال جذب نیروهای خارجی بوده و می‌توانند به کمک جاب آفر آلمان این نیروها را استخدام کنند

سخن پایانی

امروزه مهاجرت به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که یکی از آنها از طریق اخذ ویزا برای اقامت کاری است. فرآیندهای متعددی برای اخذ این ویزا وجود دارد و افراد باید بهترین مسیر را برای آن انتخاب کنند. انتخاب کشور مناسب که موقعیت‌های شغلی متعددی داشته باشد و همچنین شرایط ساده برای اعطای ویزا می‌توانند دو فاکتور مهم برای اخذ ویزای اقامت کاری به شمار برود. البته در این مسیر بهتر است که متقاضیان از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرند چرا که هزینه‌های اخذ این ویزا بسیار بالا و ریسک آنها نیز بیشتر است. بنابراین برای افزایش شانس دریافت ویزای اقامت کاری بهتر است که با متخصصین و وکلای خبره مشورت کنید.

اقامت کاری

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
کشورهای پرتقاضا برای مهاجرت کاری کدام اند؟
ژاپن، آلمان، کانادا
روش های اخذ اقامت کاری چیست؟
جاب سیکر، اسکیل ورکر، جاب آفر
مزایای اخد ویزا از طریق جاب آفر چیست؟
فرد براساس تخصص و توانایی که دارد موقعیت شغلی را پیدا می‌کند و به همین جهت درصد رد درخواست ویزا به صفر می‌رسد.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای