استارتاپ

استارتاپ

استارتاپ در سال‌های اخیر کاربرد فراوانی در فضای کسب‌ وکار و مهاجرت پیدا کرده است. استارتاپ‌ها شرکت‌ هایی تازه‌ تاسیس هستند که یک یا چند کارآفرین، آن‌ها را مدیریت می‌کنند. هدف اصلی از شکل‌ گیری استارتاپ‌ها این است که محصول و خدماتی منحصربه‌ فرد را توسعه داده و آن‌ها را به بازار هدف خود ارائه دهند. اولین گامی که هر استارتاپ دنبال می‌کند، تامین منابع مالی به منظور توسعه محصولات و ایده‌ هایی با ویژگی‌های خاص است. راه‌ اندازی استارتاپ همچنین یکی از روش‌های محبوب مهاجرتی در میان متقاضیان ایرانی مهاجرت و کارآفرینان برتر است. در این مقاله با ویژگی‌ های شرکت‌ های استارتاپی و روش مهاجرت از طریق استارتاپ در کشورهایی مانند کانادا و انگلستان آشنا می‌شویم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

کار بی‌ وقفه؛ رمز موفقیت هر استارتاپ

اصطلاح استارتاپ این روزها یکی از کلیدواژه‌هایی است که در موتور جستجوی گوگل با افزایش بازدید روبرو شده و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. کارآفرینان و شرکت‌ هایی که به دنبال اجرا کردن ایده‌هایی جدید هستند سعی دارند فعالیت خود را در قالب ‌کسب‌ وکار استارتاپی گسترش دهند.

اگرچه بیشتر استارتاپ‌ها در مراحل اولیه ممکن است شکست بخورند، اما این به خود کارآفرینان بستگی دارد که تا چه حد بر هدف خود ممارست کنند. شرکت‌های مایکروسافت، فورد موتور و مک‌ دونالد از جمله استارتاپ‌ های موفق در سطح دنیا هستند. به‌طورکلی یک شرکت استارتاپی شرکتی است که راه‌ حلی پیش‌ پاافتاده برای مشکلات ندارد و تضمینی برای موفقیت آن نیز وجو ندارد. در واقع آنچه باعث موفقیت هر شرکت است، ممارست و کار بی‌ وقفه می‌باشد.

استارتاپ‌ ها چه ویژگی‌ هایی دارند؟

برداشت افراد از استارتاپ‌ها، متفاوت است، ولی می‌توان یک سری از ویژگی‌های مشترک را در میان استارتاپ‌ ها شناسایی کرد. برای مثال تمامی استارتاپ‌ها برای اینکه بتوانند در بازار دوام پیدا کنند و با سختی‌ها روبرو شوند باید یک ایده یا محصول خلاقانه را ارائه دهند. رشد پرسرعت، ریسک‌ پذیری و کار تیمی از دیگر ویژگی‌ های استارتاپ‌ های موفق هستند. در ادامه هریک از این ویژگی‌ها را به طور کامل بررسی می‌کنیم.

 

ایده و محصول خلاقانه

از عوامل مهمی که باعث موفقیت استارتاپ‌ها است، ارائه ایده و محصولی خلاقانه می‌باشد. این شرکت‌ها در واقع باید با ایجاد نوآوری به مزیتی رقابتی نسبت به رقبا دست یابند. برای مثال اگر قصد دارند روی محصول مشخصی کار کنند باید در تولید آن محصول نوآوری به خرج داده و محصولی جدید را روانه بازار کنند یا اینکه چندین محصول را با هم ترکیب کرده و محصولی جدید خلق کنند. همچنین باید توجه داشته باشید که به‌ هیچ‌ وجه مجذوب ایده خودتان نشوی؛ همواره باید پذیرای تغییرات باشید و در هر زمان ایده خود را با شرایط بازار هماهنگ کنید.

آنچه سبب تمایز استارتاپ‌های موفق از سایر کسب‌وکارها می‌شود این است که آن‌ها می‌توانند مشکلات احتمالی را به‌خوبی پیش‌بینی کنند و برای آن‌ها راه‌حل‌هایی جدید و خلاقانه کشف کنند. برای مثال در سال ۱۹۷۵ و با پیشرفت تکنولوژی، استیو جابز و وازنیاک موسسان شرکت اپل در حوزه کامپیوتر، به تکنولوژی به‌روزی دست یافتند. آن‌ها با این کار در واقع محصولات جدیدی را تولید کرده که میلیون‌ ها کاربر در سراسر دنیا از آن استفاده کردند.

شرکت گوگل نیز همین مسیر را طی کرد. لری پیج و سرگی برین در پی این بودند که یک موتور جستجوی باکیفیت را خلق کنند. این افراد که خود از دانش فنی بالایی در این حوزه برخوردار بودند، متوجه شدند که موتورهای جستجوی آن زمان چندان مناسب نیستند. از این رو هدف اصلی آن‌ها خلق موتور جستجویی بود که بتواند جستجوی در وب‌ سایت‌ها را بهبود ببخشد. در همان سال‌ها و با گسترش صفحات وب‌ سایت‌ها، نبود یک موتور جستجوی باکیفیت به یک مشکل عمومی تبدیل شد و دیگر الگوریتم‌های سابق پاسخگوی نیازهای میلیون‌ها جستجوکننده وب سایت‌ نبود. شرکت گوگل نیز با شناسایی این مشکل و پیدا کردن راه‌ حلی مناسب برای آن توانست به جایگاه مهمی دست پیدا کند و استارتاپی با ایده‌ای به‌روز را به پیش برد.

رشد سریع و زودبازده بودن استارتاپ

استارتاپ‌ ها با ارائه ایده و محصولی جدید سعی در جذب مشتریان هدف خود دارند. از این رو با نوآوری می‌توانند به رشدی سریع و زودبازده در بازارهای هدف برسند. هر استارتاپ در قالب ‌کسب‌ وکاری کوچک ‌راه‌ اندازی می‌شود؛ اما نکته قابل‌توجه در این مورد این است که بر هر شرکت کوچکی نمی‌توان اسم استارتاپ گذاشت و آنچه وجه تمایز شرکت‌ های استارتاپ است، رویکرد آن‌ها به تولید محصول و سرعت رشد است.

استارتاپ‌ها در واقع با هدف رسیدن به رشدی سریع و زودبازده ‌راه‌اندازی می‌شوند. از این رو این موضوع یکی از دلایلی است که در سال‌های اخیر باعث شده است کارآفرینان و استارتاپ‌ها گرایش فراوانی به حوزه فناوری پیدا کنند. برای مثال، اینترنت به‌عنوان یکی از ابزارهای اساسی حوزه فناوری توانسته است فرصت‌های بسیاری را در دسترس کارآفرینان و کسب‌وکارها قرار دهد. برای اینکه هر استارتاپ به رشدی سریع برسد باید محصول یا خدماتی را ارائه دهد که از مزیت رقابتی خوبی برخوردار باشد.

ریسک‌ پذیری استارتاپ

هر استارتاپ به دلیل اینکه روی محصول و ایده‌ای جدید کار می‌کند؛ از آنجا که پیشینه و دانش فنی قابل‌ ملاحظه‌ای در رابطه محصول و ایده معرفی‌شده وجود ندارد، ‌راه‌ اندازی استارتاپ قطعا ریسک‌هایی به دنبال دارد. شما باید انتظار این را داشته باشید که با هر اتفاق پیش‌ بینی‌ نشده‌ای روبرو شوید. کارآفرینانی که با مفهوم استارتاپ آشنایی دارند، برای رسیدن به پیشرفتی پرشتاب مجبورند این ریسک‌ها را بپذیرند.

انعطاف‌ پذیری استارتاپ

استارتاپ‌ها از آنجا که ‌کسب‌وکارهایی خلاقانه به شمار می‌آیند، برای هر چالشی آماده هستند. این شرکت‌ها با انعطاف‌پذیری بالایی که دارند، موانع بر سر راه خود را پشت سر می‌گذارند. در واقع آنچه این شرکت‌ها را از سایر شرکت‌ها متمایز می‌کند، آمادگی برای تغییر متناسب با تقاضای مشتریان و شرایط بازار است.

کار تیمی

استارتاپ‌ها معمولا از تعداد افراد کمی استفاده می‌کنند. با این حال از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند این ‌کسب‌وکارها را به موفقیت برساند وجود روحیه کار تیمی در میان اعضا و همچنین تعهد کاری افراد نسبت به پیشرفت استارتاپ است.

نرخ رشد استارتاپ چقدر باید باشد؟

نرخ رشد هر شرکت استارتاپی در طول زمان تغییر پیدا می‌کند. موسسان استارتاپ‌ها همواره باید از این موضوع آگاهی داشته باشند که شرکت در چه وضعیتی قرار دارد و شیب رشد آن به چه صورت است. آنچه در این مورد از اهمیت بالایی برخوردار است تعداد مطلق مشتریان استارتاپ نیست، بلکه نسبت مشتریان جدیدی است که برای پروژه‌های جدید جذب می‌کنید.

نرخ رشد استارتاپ چقدر باید باشد؟

اگر استارتاپ هرماه تنها تعداد ثابتی از مشتریان را داشته باشد، در آینده نزدیک به مشکل برمی‌خورد. چراکه این روند به معنای آن است که نرخ رشد استارتاپ سرعت مناسبی ندارد. به‌طورکلی نرخ رشد مناسب برای استارتاپ‌ها در هر هفته بین ۵ تا ۷ درصد است. مراحل رشد در مورد استارتاپ‌ها در سه مرحله اتفاق می‌افتد که عبارت‌اند از:

-در مرحله ابتدایی نرخ رشد استارتاپ پایین است و یا حتی ممکن است رشدی اتفاق نیفتد. در این مرحله استارتاپ باید سعی کند مشکلات موجود را شناسایی کرده و راه‌حل‌های مناسبی را برای رفع آن‌ها پیدا کند

-مرحله دوم به این ترتیب است که راه‌ حل‌های جدید و روند آن‌ها در آینده به مردم معرفی می‌شوند

-در نهایت شروع به رشد سریع و درآمدزایی می‌کند

استارتاپ‌ ها بیشتر در چه زمینه‌ هایی فعالیت دارند؟

بسیاری از محصولات خلاقانه‌ای که استارتاپ‌ها تولید می‌کنند در حوزه فناوری هستند، اما لزوما این به آن معنا نیست که استارتاپ‌ها فقط در این حوزه فعالیت دارند. البته باید توجه داشت که آنچه سبب موفقیت استارتاپ‌ها است، استفاده از بهترین روش‌های فروش و بازاریابی و ارتباط با مشتریان می‌باشد.

استارتاپ‌ ها بیشتر در چه زمینه‌ هایی فعالیت دارند؟

استارتاپ‌ ها چه عملکردهایی می‌ توانند داشته باشند؟

شرکت‌های استارتاپ از لحاظ مقیاس کاری در قالب شرکت‌های کوچک و بزرگ در حال فعالیت هستند. این شرکت‌ها با استفاده از جدیدترین ابزارهای ارتباطی درصدد گسترش حوزه نفوذ خود در میان مشتریان هدف هستند و عملکردهای متنوعی را شامل می‌شوند. در ادامه با زمینه‌ های عملکرد استارتاپ‌ها آشنا می‌شویم.

استارتاپ‌ ها چه عملکردهایی می‌ توانند داشته باشند؟

‌راه‌ اندازی ‌کسب‌ وکارهای کوچک

این نوع از ‌کسب‌وکارها اهداف بلندپروازانه‌ای را دنبال نمی‌کنند و بیش‌تر متمرکز بر ‌کسب‌وکارهای خانگی هستند. در واقع هدف اصلی این قبیل ‌کسب‌وکارها صرفا تامین مخارج زندگی است. برای مثال ‌کسب‌وکارهایی مانند آرایشگاه‌ در این دسته قرار می‌گیرند که می‌توانند با ایجاد نوآوری‌ نظر مشتریان را به خود جلب کنند.

‌کسب‌ وکارهای قابل گسترش

در این دسته از ‌کسب‌وکارهای استارتاپی کارآفرینان به دنبال اجرای ایده‌هایی جدید در حوزه فعالیت خود هستند. این قبیل ‌کسب‌وکارها می‌توانند برای بازار هدف دارای جذابیت‌های فراوانی باشند. از این رو کارآفرینان با تدوین برنامه‌های بلندمدت درصدد گسترش حیطه فعالیت‌های خود خواهند بود. در نتیجه شرکت‌هایی از این دست این پتانسیل را دارند که در زمان کوتاهی به بازدهی مناسبی برسند و در بازارهای رقابتی باقی بمانند. گاهی هم چندین استارتاپ با همکاری با هم ایده‌ های منحصربه‌ فرد را به مرحله اجرا می‌رسانند.

‌راه‌ اندازی ‌کسب‌ وکارهای بزرگ

این دسته از ‌کسب‌ وکارها با تامین منابع مالی کافی و جلب نظر سرمایه‌ گذاران به دنبال آن هستند که ایده جدید خود را در مقیاسی بزرگ اجرایی کنند. مسلما این قبیل استارتاپ‌ها تنها با یک برنامه‌ ریزی و استراتژی قوی در حوزه فروش و بازاریابی می‌توانند پربازده باشند و حتی باعث تحولی بزرگ در حوزه‌ های فعالیت خود باشند.

‌کسب‌وکارهای قابل خریداری

برخی از استارتاپ‌ها صرفا برای این ایجاد می‌شوند که شرکت‌های بزرگ و حامیان مالی مطرح آن‌ها را خریداری کنند. البته تحقق این هدف کار دشواری است و صاحبان این نوع از ‌کسب‌وکارها باید این موضوع را به اثبات برسانند که دارای ایده‌ای خلاقانه هستند تا سرمایه‌گذاران بزرگ نسبت به خریداری این استارتاپ‌ها ترغیب شده و آن را گسترش دهند.

‌راه‌ اندازی موسسات اجتماعی

هدف عده‌ای از سرمایه‌گذاران صرفا کسب منافع شخصی و درآمدزایی از استارتاپ‌ها نیست. بلکه این افراد به دنبال این هستند که گامی در جهت توسعه جامعه خود بردارند و زندگی مناسب‌تری را برای افراد جامعه درست کنند. برای مثال موسسات خیریه در این دسته از استارتاپ‌ها قرار می‌گیرند.

استارتاپ‌ ها تا چه مدت می‌ توانند به فعالیت ادامه دهند؟

عمر مفید استارتاپ به عوامل مختلفی بستگی دارد که جذب سرمایه اولین عاملی است که می‌تواند در موفقیت یا شکست هر استارتاپ موثر باشد. برای مثال در کشور ایران اکثر استارتاپ‌ها در همان مراحل اولیه رشد با شکست مواجه می‌شوند که نبود منابع مالی کافی از اصلی‌ترین علل شکست آن‌ها است.

در کشور ایران بیشتر استارتاپ‌ها در همان مراحل اولیه رشد برای جذب سرمایه‌گذار مجبور می‌شوند ۱۰ تا ۲۰ درصد از سهام شرکت را واگذار کنند. در مراحل بعد برای اینکه استارتاپ بتواند به بازدهی موردنظر برسد مقدار بیشتری از سهام خود را واگذار می‌کنند و در نهایت موسس استارتاپ دیگر به‌ عنوان سهامدار عمده شرکت نخواهد بود یا اگر هم باشد با مشکل جذب سرمایه روبرو خواهد بود.

شکست استارتاپ‌ های ایرانی دارای عوامل دیگری هم است که از جمله آن‌ها می‌توان فقدان ریسک‌پذیری، وجود قوانین دست و پاگیر و نوسانات نرخ ارز هستند. همچنین یکی از مهم‌ ترین موانعی که بر سر راه استارتاپ‌های ایرانی وجود دارد مراحل کسب مجوز است؛ طوری که دقیقا مشخص نیست که کارآفرینان برای اخذ مجوز استارتاپ خود باید چه مراحلی را پشت سر بگذارند و از چه سازمان‌هایی مجوز دریافت کنند و همین موضوع باعث زمان‌بر شدن فرآیند اخذ مجوز می‌شود.

نوسانات نرخ ارز؛ عاملی مهم در شکست استارتاپ‌ های ایرانی

از مهم‌ ترین عواملی که استارتاپ‌های ایرانی را با شکست مواجه می‌کند، نوسانات نرخ ارز و بی‌ثباتی اقتصادی است. با بالا و پایین شدن نرخ ارز برنامه‌های کارآفرینان ممکن است طبق زمان‌ بندی پیش نرود و در نتیجه استارتاپ نتواند در زمان مقرر به فروش مناسبی برسد. به‌ این‌ ترتیب استارتاپ درصورتی‌که نتواند خود را با شرایط سختی که برایش به وجود آمده است، تطبیق دهد، به‌مرور از چرخه رقابت حذف خواهد شد.

اخذ ویزای استارتاپی؛ یک روش مهاجرتی برای کارآفرینان

بسیاری از کشورهای توسعه‌ یافته که ویزاهای سرمایه‌ گذاری را به اتباع خارجی ارائه می‌دهند، در واقع فرصتی را به وجود آورده‌اند که مهاجران از آن برای اخذ تابعیت استفاده کنند. این برنامه‌ها که با نام «ویزاهای طلایی» نیز شناخته می‌شوند، این امکان را فراهم می‌کنند که مهاجران درازای سرمایه‌گذاری مبالغ بزرگ از یک تا دو میلیون یورو، پس از چندین سال اجازه اقامت دائم و شهروندی را داشته باشند.

البته در این مورد، برنامه‌ های استارتاپی نیز برای ‌کسب‌وکارهای کوچک و متوسط از سوی کشورهایی مانند کانادا، انگلستان، استرالیا و ایتالیا به مهاجران ارائه می‌شود. این قبیل ویزاها موقتی و کوتاه‌ مدت هستند و امکان اقامت برای مدت محدودی را برای شما فراهم می‌کنند. اما در صورت تداوم فعالیت و پرداخت منظم مالیات می‌توانید پس از مدتی نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

در این مورد، داشتن یک برنامه تجاری خوب و اثبات تمکن مالی برای تامین هزینه‌های زندگی به مدت یک سال از الزامات اخذ ویزای استارتاپی است. ویزای استارتاپی یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش درآمد ‌کسب‌وکار  و برخورداری از سطح بالایی از رفاه در زندگی است.

اخذ ویزای استارتاپی؛ یک روش مهاجرتی برای کارآفرینان

چه کشورهایی از ‌کسب‌ وکارهای استارتاپی حمایت می‌ کنند؟

در حال حاضر کارآفرینان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند ایتالیا و سایر کشورهای توسعه‌یافته مانند کانادا، انگلستان و استرالیا با استفاده از ویزاهای استارتاپی می‌توانند به‌راحتی از حق اقامت و کار در آن‌ها برخوردار شوند. در ادامه این مقاله با امکان دریافت ویزای استارتاپ در برخی از مقصدهای محبوب مهاجرتی در جهان آشنا می‌شویم.

چه کشورهایی از ‌کسب‌ وکارهای استارتاپی حمایت می‌ کنند؟

ویزای استارتاپ انگلستان

یکی از مقاصد مناسب برای اخذ ویزای استارتاپی انگلستان است. این کشور از جمله امکاناتی که در اختیار کارآفرینان قرار داده است، تسهیل در فرآیند اخذ ویزا و نرخ پایین مالیات برای ‌کسب‌وکارهای استارتاپی است. ویزاهای استارتاپی این کشور دارای انعطاف‌ پذیری بالاتری نسبت به ویزاهای سایر کشورها هستند. اما از لحاظ مدت اقامت و تابعیت انگلستان و اخذ اقامت دائم دارای سختگیری‌ های نسبتا بیشتری است.

ویزای استارتاپ انگلستان از بهترین ویزاهای استارتاپی برای علاقه‌ مندان کارآفرینی است که مایل هستند برنامه‌های استارتاپی خود را در کشوری پیشرفته از لحاظ اقتصادی اجرا کنند. همچنین یکی از مزایای ‌راه‌ اندازی ‌کسب‌وکار  در این کشور این است که متقاضیان نیاز نیست مقدار قابل‌ توجهی سرمایه داشته باشند. برای اینکه شما صلاحیت اخذ این ویزا را به دست بیاورید، باید از سوی یکی از موسسات آموزش عالی انگلیس، مراکز شتاب‌دهنده یا سازمانی تجاری، حمایت مالی شوید.

هزینه درخواست ویزای استارتاپ انگلستان برای هر فرد متقاضی بین ۳۰۸ تا ۴۹۳ پوند است. روند اخذ ویزا هم به این صورت است که ایده استارتاپی شما باید از سوی نهادی معتبر و تاییدشده از سوی دولت انگلیس ارزیابی شود. همچنین یکی دیگر از شرایط که هر فرد باید داشته باشد این است که یک ماه قبل از ارائه درخواست ویزا، حداقل ۹۴۵ پوند در حساب بانکی خود داشته باشد. این میزان پول بسیار کمتر از شرایط مربوط به اخذ ویزا از سایر کشورها است. یکی از مزایای ای روش مهاجرتی این است که می‌توانید به همراه اعضای خانواده خود در این کشور اقامت کنید.

ویزای استارتاپ کانادا

در روند اخذ ویزای استارتاپ کانادا یکی از نکات کلیدی این است که نیازی نیست که شما از قبل دارای تجربه‌ای مدیریتی باشید. اما در تمام برنامه‌های استارتاپی کانادا از جمله برنامه‌ های فدرال یا استانی، ‌کسب‌وکار شما باید حداقل دارای یک یا دو سال سابقه باشد.

در مورد این ویزا، مسئولیت حمایت از ‌کسب‌وکار استارتاپی برعهده حامی مالی است. این حمایت می‌تواند از لحاظ مالی باشد یا اینکه صرفا به این صورت باشد که متقاضی در برنامه مرکز رشد ‌کسب‌وکار  پذیرفته شود. درصورتی‌که متقاضی واجد شرایط باشد می‌تواند نسبت به اخذ اقامت دائم در این کشور اقدام کند. هدف از این برنامه استارتاپی جذب کارآفرینان و استفاده از آن‌ها در بخش خصوصی کانادا است. حامیان مالی در واقع نقش تسهیل‌ کننده را در روند ‌راه‌ اندازی ‌کسب‌وکارهای کوچک در کانادا را ایفا می‌کنند.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

دولت کانادا برای متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق ‌راه‌اندازی استارتاپ در این کشور را دارند، هیچ بودجه‌ای را اختصاص نداده است. یکی از مهم‌ترین شرایط اخذ این ویزا، جلب نظر یکی از سازمان‌های تایید‌شده از سوی اداره مهاجرت کانادا به شمار می‌آید.

اقامت از طریق استارتاپ در کانادا در مرحله اول محدود بوده و تنها ۶ ماه است. همچنین اداره مهاجرت کانادا در صورتی که طرح استارتاپی شما به شکست بینجامد، اقامت شما و اعضای خانواده‌تان را باطل نخواهد کرد. دریافت ویزای استارتاپ کانادا همچنین دارای شرایطی است که این شرایط عبارت‌ اند از:

-داشتن یک بیزینس پلن که مالک اصلی باید دست‌کم دارای ۱۰ درصد از سهام آن بیزینس پلن باشد و بقیه موسسان درمجموع باید مالکیت ۵۰ درصد از سهام آن را در اختیار داشته باشند. همچنین حداکثر پنج نفر می‌توانند در مورد یک بیزینس پلن خاص درخواست ویزای استارتاپی کنند

-داشتن گواهی تعهد از سوی یکی از سازمان‌های حامی که مورد تایید اداره مهاجرت کانادا هستند

-داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی و کسب نمره حداقل ۵ است

-اثبات تمکن مالی و برخورداری از سرمایه اولیه برای ‌راه‌ اندازی استارتاپ

ویزای استارتاپ کانادا؛ از بهترین روش‌ های مهاجرتی برای اخذ اقامت دائم

دریافت اقامت دائم با استفاده از ویزای استارتاپ کانادا دارای محدودیت ظرفیت است. حداکثر افرادی که می‌توانند از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شوند تنها پنج نفر می‌باشد. همچنین در صورتی که صلاحیت هریک از اعضای گروه استارتاپ مورد قبول قرار نگیرد، احتمالا صلاحیت سایر اعضا نیز رد خواهد شد.

برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا شما باید یک پروپوزال در مورد طرح تجاری خود بنویسید و آن را به سازمان‌های مورد تایید از سوی دولت کانادا ارائه دهید. فهرست این سازمان‌ها نیز در سایت اداره مهاجرت کانادا در دسترس است. این سازمان‌های تجاری با بررسی پروپوزال‌ها، تصمیم می‌گیرند که از کدام طرح تجاری حمایت مالی کنند.

به چه دلایلی ممکن است درخواست ویزای استارتاپ کانادا رد شود یا به تاخیر بیفتد؟

برخی مواقع متصدی ارزیابی اداره مهاجرت کانادا ممکن است در صحت اطلاعات ارائه‌شده از سوی شما شک کند. از این رو پرونده شما بار دیگر از سوی یک هیات بازبینی مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت. از جمله مواردی که باعث می‌شوند درخواست شما رد شود یا به تاخیر بیفتد، عبارت‌اند از:

  • اگر سرمایه‌ گذار دارای درصد معقولی از ‌کسب‌وکار نباشد یا اینکه بر آن کنترل نداشته باشد
  • در صورتی که متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ، با یکدیگر رابطه خویشاوندی داشته باشند و دارای تحصیلات مربوطه نباشند یا اینکه دارای دانش فنی کافی نباشند
  • اگر بیزینس پلن شما از حق مالکیت معنوی برخوردار نباشد و فاقد ایده‌ای نو باشد
  • در صورتی که سازمان سرمایه‌ گذار هزینه‌هایی غیرمتعارف دریافت کرده باشد
  • اگر متقاضی نتواند اثبات کند که به‌عنوان عضو اصلی شرکت فعالیت دارد
  • در صورتی که متقاضی در طول دوره اقامت موقت، پیشرفت قابل‌توجهی در فرآیند اجرایی بیزینس پلن خود نداشته باشد

ویزای استارتاپ استرالیا

برنامه ویزای استارتاپ استرالیا به منظور جذب افراد مستعد از سراسر جهان و کارآفرینان و سرمایه‌ گذاران بین‌المللی طراحی ‌شده است. این برنامه بیشتر بر روی رشته‌های فنی مهندسی متمرکز است که می‌تواند نقش قابل‌توجهی در روند رشد اقتصادی این کشور ایفا کند. متقاضیان ویزای استارتاپ استرالیا می‌توانند تنها با به‌کارگیری شهروندان یا افراد مقیم در این کشور نسبت به ‌راه‌اندازی استارتاپ خود اقدام کنند. در ادامه به شرایط دریافت ویزای استارتاپ استرالیا اشاره می‌کنیم:

-از مهم‌ ترین شرایط ‌راه‌ اندازی استارتاپ در استرالیا این است که حداقل یکی از مدیران اجرایی بیزینس پلن شما از افرادی باشد که دارای مجوز اقامت دائم استرالیا است یا اینکه شهروند این کشور است

-کارآفرینان باید برای بیزینس پلن خود از سازمانی حمایتی که مورد تایید دولت استرالیا نیز هست، نامه حمایتی دریافت کنند

-داشتن حداکثر ۵۵ سال سن

-کسب نمره ۶ آزمون آیلتس در هریک از مهارت‌های زبان انگلیسی (همراهان متقاضی که بالای ۱۸ سال سن دارند، باید حداقل موفق به کسب نمره ۴.۵ آزمون آیلتس شده باشند)

-متقاضیان باید اطلاعاتی از جمله مشخصات فردی و آدرس محل سکونت خود و همه مدیران انتخابی را به کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا (ASIC) اراائه دهند

‌-راه‌ اندازی دفتر مرکزی استارتاپ در استرالیا

-ثبت نشان تجاری استارتاپ (پس از انقضای ثبت‌نام که هر یک تا سه سال است، باید آن را تمدید کنید)

هزینه‌ های اخذ ویزای استارتاپ استرالیا

هزینه‌ هایی که باید متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ استرالیا بپردازند شامل مواردی مانند هزینه ثبت شرکت و ارزیابی سالانه می‌شود. توصیه می‌شود برای اطلاع از تعهدات قانونی لازم برای اخذ ویزای استارتاپ از مشاوره تخصصی آژانس‌های مهاجرتی استفاده کنید.

دولت استرالیا در سال‌های اخیر پذیرای ایده‌های نوآورانه و بیزینس پلن‌های تجاری خلاقانه بوده است، به همین دلیل کارآفرینان بین‌المللی برای ‌راه‌اندازی ‌کسب‌وکار مورد نظر خود در این کشور نیاز نیست سرمایه زیادی داشته باشند و تنها باید بر کیفیت طرح تجاری خود متمرکز باشند تا بتوانند نظر سرمایه‌گذاران بزرگ را جلب کنند.

به‌طورکلی هزینه اخذ ویزای استارتاپ استرالیا برای متقاضیان ۴۲۰۰ دلار است. همچنین در صورتی که اعضای خانواده‌تان با شما همراهی کنند، باید هزینه‌های اضافی در این مورد را هم در نظر بگیرید که دو هزار دلار برای همسر و هزار دلار برای هریک فرزندان را شامل می‌شود که زیر سن قانونی ۱۸ سال هستند.

مزایای ‌راه‌ اندازی استارتاپ در کشور استرالیا

استرالیا از جمله کشورهایی است که از لحاظ اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار دارد. از این رو این کشور می‌تواند یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی برای افرادی باشد که به دنبال اجرا کردن ایده‌های استارتاپی خود هستند. دولت استرالیا با ایجاد بستری مناسب ظرفیت‌های فراوانی را برای جذب سرمایه‌ گذاران خارجی فراهم کرده است. از جمله اقدامات دولت استرالیا در این راستا استفاده از طرح‌های تشویقی و نرخ معقول مالیات تعیین‌شده برای ‌کسب‌وکارها است. نرخ پایین تورم و ارتباطات گسترده تجاری با کشورهای آسیایی، از دیگر ظرفیت‌های در دسترس کارآفرینان برای ‌راه‌اندازی یک استارتاپ زودبازده است.

یکی دیگر از وجوه تمایز استرالیا نسبت به دیگر کشورها نبود قوانین سخت‌ گیرانه در رابطه با ‌راه‌ اندازی استارتاپ‌ها است. برای مثال امکان دریافت موقت چهارساله از مهم‌ترین مزایای اخذ ویزای استارتاپ کشور استرالیا به شمار می‌آید. شما می‌توانید بعد از گذشت سه سال از اقامت موقت، برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. از این رو ویزای استارتاپ یکی از بهترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا به شمار می‌رود.

ویزای استارتاپ ایتالیا

ویزای استارتاپ ایتالیا از مهم‌ ترین طرح‌های استارتاپ در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به شمار می‌آید. کارآفرینان علاقه‌ مند به فعالیت در حوزه استارتاپ می‌توانند از بودجه R&D تخصیص‌ یافته به این طرح‌ها استفاده کنند. برای دریافت این بودجه باید دست کم 15% از هزینه‌هایی که در برنامه استارتاپی خود در نظر گرفته‌اید، شامل تحقیق و توسعه شود. از دیگر ویژگی‌ هایی که برنامه استارتاپی شما باید دارا باشد این است که حداقل یک‌ سوم اعضای استارتاپ شما باید دارای مدرک دکترا و دوسوم دیگر دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند. همچنین شرکت شما باید دارای مالکیت معنوی بوده، قدمتی چهارساله داشته و گردش نقدینگی آن حداقل 5 میلیون یورو باشد.

ویزای استارتاپ ایتالیا

برنامه‌های مربوط به ویزای استارتاپ ایتالیا را می‌توان با استفاده از یک شتاب‌دهنده استارتاپ ایتالیا به پیش برد. متقاضیانی که بتوانند ویزای استارتاپ ایتالیا را دریافت کنند، اجازه خواهند داشت به مدت یک سال در ایتالیا اقامت موقت داشته باشند و برنامه استارتاپ خود را جلو ببرند؛ همچنین این امکان برای آن‌ها فراهم است که اقامت موقت را به مدت دو سال دیگر تمدید کنند.

نکته قابل‌ توجه در این مورد این است که نیازی ندارد که ‌کسب‌وکار شما در کشور ایتالیا مستقر باشد، ولی لازم است دفتر مرکزی آن در این کشور قرار داشته باشد و به‌صورت منظم مالیات مشخصی پرداخت شود.

چطور یک استارتاپ را در ایتالیا راه‌ اندازی کنیم؟

برای ثبت شرکت در کشور ایتالیا کارآفرینان می‌توانند از دو طریق اقدام کنند. اولین روش ثبت شرکت مسئولیت محدود (SRL) و روش دیگر شرکت سهامی عام (SpA) است. تفاوت این دو نوع شرکت نیز در حداقل سرمایه‌ای است که کارآفرین برای ثبت شرکت به کار می‌گیرد. شرکت مسئولیت محدود به یک‌میلیون یورو و شرکت سهامی عام حداقل به 50,000 سرمایه نیاز دارد.

اخذ ویزای استارتاپ ایتالیا چه شرایطی دارد؟

برنامه ویزای استارتاپ ایتالیا زیرمجموعه ویزاهای کارآفرینی ایتالیا است و در سال‌های اخیر برای جذب کارآفرینان بین‌ المللی طراحی‌ شده است. براساس این برنامه، کارآفرینانی که واجد شرایط لازم باشند، می‌توانند استارتاپ خود را در این کشور عضو اتحادیه اروپا راه‌اندازی کنند و به اقامت دائم ایتالیا دست پیدا کنند. از مهم‌ ترین شرایط اخذ این ویزا این است که متقاضی حداقل دارای سرمایه ۵۰,۰۰۰ یورو باشد تا بتواند استارتاپ خود را راه‌ اندازی کنند. از دیگر شرایط دریافت ویزای استارتاپ ایتالیا عبارت‌اند از:

  • پاسپورت یا مدارک هویتی معتبر
  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
  • فرم درخواست ویزای استارتاپ
  • گواهی اثبات تمکن مالی

اخذ ویزای استارتاپ ایتالیا چه شرایطی دارد؟

مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ؛ سودآوری و مهاجرت آسان

امروزه کشورهای مهاجرپذیر روش‌های مختلفی را برای جذب کارآفرینان مستعد پیش روی آن‌ها قرار داده‌اند. همچنین برخی از این کشورها با تسهیل قوانین مربوط به مهاجرت، فرآیند اخذ ویزا از جمله ویزای استارتاپ را برای متقاضیان تا حد امکان راحت‌تر کرده‌اند. در حال حاضر اخذ ویزای استارتاپ یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی به شمار می‌آید. کشورهای توسعه‌یافته‌ای مانند کانادا و ایتالیا با فراهم آوردن امکانات و زیرساخت‌های لازم توانسته‌اند بستر لازم برای فعالیت این افراد را فراهم کنند. کارآفرینان و سرمایه‌گذارانی که دارای طرح‌های تجاری خلاقانه هستند، می‌توانند از این روش برای مهاجرت به کشورهای خارجی و توسعه ‌کسب‌وکار خود در این کشورها و رسیدن به بازدهی مناسب استفاده کنند.

ویزای استارت‌آپ

ویزای استارت‌آپ

بیشتر کارآفرینان فقط به راه‌ اندازی یک کسب‌وکار در خانه فکر می‌کنند. بااین‌ حال برای درک واقعی نحوه فروش در سطح بین‌ المللی، باید از منطقه خود خارج شوید.

سخن آخر

همانگونه که در این مقاله خواندید استارتاپ یک روش مهاجرتی خوب برای متقاضیان ایرانی محسوب میشود که میخواهند از طریق شرکت های تازه تاسیس یک یا چند کارآفرینی کنند.ما در این مقاله به ویژگی های استارتاپ ها، نرخ رشد، عملکرد ها و کشورهایی که میتوان از طریق استارتاپ به آنها مهاجرت کرد را مورد بررسی قرار دادیم .شما میتوانید جهت دریافت مشاوره برای مهاجرت های استارتاپی با پر کردن فرم مشاوره موسسه هرمس اپلای از کاشناسان مجرب ما مشاوره دریافت کنید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
منظور از استارتاپ چیست؟
منظور از استارتاپ ها شرکت های تازه تاسیسی هستند که یک یا چند کارآفرین آنهارا مدیریت میکنند و مقصود از این استارتاپ ها این است که محصول و خدمات منحصر به فردی را ارائه دهند و به بازار عرضه کنندو همچنین میشود گفت یکی از روش های محبوب مهاجرت برای ایرانیان محسوب میشود.
ریسک پذیری در استارتاپ ها چگونه است؟
قطعا این روش دارای ریسک هایی هست، بدلیل اینکه هر استارتاپ روی ایده و محصول جدید کار میکند و این ایده معرفی شده نیست و شما باید این انتظار را داشته باشد که ممکن است هر چیز غیر قابل پیش بینی اتفاق بیفتد.
چه کشورهایی از ویزای استارتاپ حمایت میکنند؟
امکان دریافت ویزای استارتاپی در برخی کشورها دارای محبوبیت خاصی هستند مانند کشورهای انگلستان، کانادا، استرالیاو ایتالیا
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
زهرا رحمانی
1 سال قبل

سلام خسته نباشید براش مهاجرت از طریق استارتاپ کدوم کشورها مناسبند؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  زهرا رحمانی
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
کانادا و استرالیا رو برای این روش بهتون پیشنهاد میکنیم .

کادر هرمس اپلای