تحصیل در آلمان؛ شرایط، هزینه ها و چگونگی مهاجرت تحصیلی به آلمان

تحصیل در آلمان، فرصتی برای کسب دانش و مهارت‌های مورد نیاز برای ورود به بازار کار جهانی است که بیشتر جوانان از اقصی نقاط دنیا، به آن علاقه نشان می‌دهند. آلمان به‌عنوان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا (European Union) در سال‌های متوالی، زیرساخت‌های قوی آموزشی و شرایط تحصیل رایگان یا کم هزینه را فراهم کرده است؛ طوری که به راحتی می‌توان برای ادامه تحصیل در رشته‌های مختلف، این مقصد را انتخاب و برای درخواست اپلای آلمان اقدام کرد. البته بهتر است قبل از آن، مشاوره مهاجرت تحصیلی آلمان را انجام داد تا متناسب با شرایط، بهترین دانشگاه‌های آلمانی با رتبه مناسب را انتخاب کرد. برای اینکه با شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان بیشتر آشنا شوید تا انتها، همراه ما باشید.

وکتور

چرا باید دانشگاه‌های آلمان را برای تحصیل انتخاب کرد؟

آلمان دانشگاه‌های زیادی دارد که رتبه‌های آموزشی عالی را کسب کرده‌اند و 59 دانشگاه این کشور، در رتبه‌بندی‌های جهانی قرار گرفته‌اند. دانشگاه‌های آلمانی در کشورهای اروپایی، مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است و سیستم آموزشی عالی در این کشور، اهمیت زیادی دارد. همچنین کشور آلمان به‌طور متوسط در هر سال 14.200 دلار برای تحصیل هر دانشجوی خود، هزینه می‌کند. از طرفی این کشور یکی از مناسب‌ترین کشور‌های اتحادیه اروپا است در نتیجه می‌توان اپلای آلمان را در زمان کوتاهی به دست آورد.

می‌توان گفت سفر به آلمان برای ادامه تحصیل مزایای بسیاری دارد؛ از جمله وجود فضایی ایده‌آل برای تبدیل شدن به یک نیروی متخصص، سطوح مختلف تحصیلی، تنوع در رشته‌ها و دو زبانه بودن بعضی دانشگاه‌های آلمان، مسیر را برای خواندن و رسیدن به بالاترین سطوح دانشگاهی هموار می‌کند.

چرا آلمان را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب می‌کنیم؟
مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان

اقتصاد و بازار کار دو موضوع مهم برای افرادی است که قصد تحصیل در آلمان را دارند. با بررسی‌های مختلفی که انواع کارشناس‌ها انجام داده‌اند، در سال‌های پیش‌رو، میلیون‌های موقعیت کاری در آلمان ایجاد می‌شود که به نیروی متخصص نیاز خواهند داشت. خب مشخص است که برای تکمیل کادر متخصص در آلمان، نیاز است که از افراد خارجی و مهاجر به این کشور هم استفاده کرد. به‌طورکلی برای پاسخ به این سوال که چرا افراد، دانشگاه‌های آلمان را برای تحصیل انتخاب می‌کنند، می‌توان مزایای تحصیل در آلمان که در زیر آمده‌اند را برشمرد:

  • امکان تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به صورت رایگان، برای دانشجویان بین‌المللی در آلمان وجود دارد.
  • می‌توان برای اپلای تحصیلی در آلمان در انواع دوره‌ها و رشته‌های تحصیلی، اقدام کرد.
  • دانشگاه‌های آلمان مکانی عالی برای تحصیل در رشته‌های فنی، مهندسی، هنر یا علوم انسانی هستند.
  • در آلمان، ویزای همراه به دانشجویان بین‌المللی حاضر در این کشور ارائه می‌شود.
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان وجود دارد.
  • هزینه‌های تحصیل و زندگی در آلمان، پایین هستند.
  • با توجه به بازار کار پررونقی که کشور آلمان دارد، پیدا کردن کار بعد از تحصیل، راحت‌تر است.
  • امکان اخذ اقامت دائم آلمان پس از تحصیل در دانشگاه‌های این کشور، وجود دارد.

حتی بهتر است بدانید که در برخی از موقعیت‌های شغلی، پذیرش دانشجوهای تحصیل‌کرده بین‌المللی، راحت‌تر انجام می‌شود.

فرم مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما در کمتر از 48 ساعت با شما تماس بگیرند

ارائه انواع برنامه‌ها و رشته‌های تحصیلی

برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای تحصیل در آلمان در رشته‌های گوناگون وجود دارد و متناسب با علاقه و شرایطی که دانشجو دارد، می‌تواند در فعالیت‌های مختلف حضور داشته باشد. در حقیقت دانشگاه‌های آلمان رشته‌های تحصیلی گوناگونی را ارائه می‌کنند که متناسب با آن‌ها برنامه‌های درسی و تکمیلی ارائه می‌شوند تا دانشجو علاوه بر اخذ مدرک دانشگاهی، متخصص شود. همچنین، آموزش‌های دانشگاهی به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند که دانشجو بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی بتواند وارد بازار کار شود و به‌راحتی فعالیت‌های کاری انجام دهد.  

با مهاجرت تحصیلی به آلمان می‌توان در دانشگاه‌های این کشور و در رشته‌های تحصیلی مختلف مانند: مهندسی، فناوری، پزشکی، هنر یا علوم انسانی مشغول به تحصیل شد. آلمان با علاقه‌ای که به فناوری دارد، در حوزه‌های متفاوتی فعالیت می‌کند، در نتیجه می‌توان بهترین رشته‌های تحصیلی را با بالاترین سطح آموزشی در دانشگاه‌های این کشور تجربه کرد.
برای ادامه تحصیل در آلمان، انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه، بر اساس ترجیحات و علاقه شخصی خود فرد تنظیم می‌شود؛ طی این مسیر سفارت آلمان در ایران، دانشجویان را با مشاوره‌هایی کارآمد و دقیق همراهی می‌کند.

ارائه ویزای همراه به دانشجویان بین‌المللی

ارائه ویزای همراه برای دانشجوهای بین‌المللی یکی دیگر از مزیت‌های تحصیل در دانشگاه‌های آلمان است. مهاجرانی که برای ادامه تحصیل در آلمان اقامت دارند می‌توانند یکی از اعضای خانواده خود را به‌عنوان همراه به کشور آلمان دعوت کنند. در حقیقت با تحصیل در دانشگاه‌های آلمان، می‌توانید برای حضور یکی از اعضای خانواده مانند: پدر، مادر، همسر و فرزند خود اقدامات لازم را انجام دهید.
ویزای همراه برای دانشجوهای بین‌المللی به‌عنوان یک انگیزه است تا دانشجو احساس راحتی داشته باشد و شرایط زندگی بهتری را تجربه کند.

لیست بهترین دانشگاه‌های آلمان؛ بررسی رتبه و رنکینگ آن‌ها

هنگامی ‌که مشاوره مهاجرت تحصیلی به آلمان را دریافت می‌کنید، بهتر است قبل از اقدام برای اپلای آلمان، چک لیستی از بهترین دانشگاه‌های این کشور را داشته باشید تا متناسب با هزینه‌ها، رشته تحصیلی و موقعیت‌های تخصصی در رشته تحصیلی، یکی از دانشگاه‌های آلمان را انتخاب کنید.

بهترین دانشگاه‌ها برای ادامه تحصیل و اپلای آلمان
بهترین دانشگاه‌های آلمان

متقاضی‌های تحصیل در دانشگاه‌های آلمانی، همیشه به دنبال بهترین دانشگاه‌های این کشور هستند تا مدرک تحصیلی معتبری دریافت کنند. خب مشخص است که برخی از دانشگاه‌ها شرایط آموزشی مناسبی دارند و در سطح بین‌المللی رتبه‌های خوبی دریافت کرده‌اند. تحصیل در یک دانشگاه خوب در آلمان، شانس این را به دانشجو بین‌المللی می‌دهد که موقعیت‌های کاری بهتری را هم تجربه کند.
دانشگاه‌های آلمان در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار دارند و اکثرشان در رده‌بندی‌های QS، Times Higher Education و ARWU به عنوان بهترین گزینه‌های موجود در اروپا طبقه‌بندی شده‌اند. به طبع، تحصیل در این دانشگاه‌های آلمانی به معنای تحصیل در برترین دانشگاه‌ها جهانی است. اگر شما هم قصد تحصیل در دانشگاه‌های آلمان را دارید، بهتر است که با لیست بهترین دانشگاه‌های آلمان آشنا باشید که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • دانشگاه مونیخ Munich (LMU): رتبه جهانی 62
  • دانشگاه صنعتی مونیخ Munich: رتبه جهانی 61
  • دانشگاه ‌هایدلبرگ Heidelberg: رتبه جهانی 64
  • هامبولت برلین Humboldt Of Berlin: رتبه جهانی 121
  • دانشگاه فرایبورگ Freiburg: رتبه جهانی 186
  • دانشگاه آخن Aachen RWTH: رتبه جهانی 144
  • دانشگاه توبینگن Tubingen: رتبه جهانی 168

همچنین دانشگاه‌های دیگری هم در آلمان وجود دارند که شرایط تحصیل مناسبی را برای ادامه تحصیل در آلمان فراهم کرده‌اند. سایر دانشگاه‌های مطرح آلمان در برنامه‌ریزی‌های عالی تحصیلی عبارتند از:

  • دانشگاه فناوری مونیخ
  • روپرکت کارل ‌هایدلبرگ
  • هومبولت برلین
  • دانشگاه آزاد برلین
  • موسسه فناوری برلین
  • لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ
  • هایدلبرگ
  • دانشگاه فنی مونیخ
  • شاریته برلین
  • آلبرت لودویگ فرایبورگ
  • موسسه فناوری کارلسروهه
  • دانشگاه آخن
  • ابرهارد کارلز توبینگن
 توجه داشته باشید که برای ورود به هر یک از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه‌ها، باید ابتدا شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان را بدانید که در ادامه درباره آن توضیح خواهیم داد.
وکتور

برترین شهرهای دانشجویی در آلمان کدامند؟

هنگامی‌ که به زندگی در آلمان یا ادامه تحصیل در دانشگاه‌های این کشور فکر می‌کنید، به‌طور حتم برلین یکی از شهرهایی است که به ذهنتان می‌رسد. تحصیل در آلمان برای رشته‌های مختلف مانند: دندانپزشکی، پزشکی و مهندسی برای شهر پرجنب‌وجوش برلین گزینه مناسبی هستند. اما بهتر است بدانید که آلمان دانشگاه‌های زیادی در شهرهای مختلف دارد که برای اپلای تحصیلی دانشجویان بین‌الملل در آلمان مناسب بوده و حتی امکان تحصیل رایگان را نیز فراهم کرده‌اند. همه این شهرها برای ادامه تحصیل مناسب هستند، تنها باید دقت کنید در چه رشته‌ای علاقه به تحصیل دارید و شرایط زندگی برایتان در کدام شهر آلمان مناسب‌تر است؛ زیرا برخی از شهرهای آلمان، هزینه‌های رفت‌وآمد و اجاره خانه متفاوتی دارند.

اما بهترین شرایط برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در شهرهای زیر است:

شهر برلین Berlin

برلین، پایتخت آلمان است و هر سال، دانشجوهای بین‌المللی زیادی را میزبانی می‌کند. هزینه زندگی در این شهر نسبت به سایر شهرهای آلمان کمی ‌بالاتر است، اما نسبت به پایتخت سایر کشورهای حوزه اروپا، هزینه زندگی کمتری دارد. مهم‌ترین دانشگاه‌هایی که در شهر برلین دانشجو می‌پذیرند عبارتند از:

  • دانشگاه هومبولت
  • دانشگاه فنی برلین
  • دانشگاه آزاد برلین

این 3 دانشگاه‌ها از بهترین دانشگاه‌های برلین هستند.

شهر مونیخ München

مونیخ یکی از بهترین شهرهای آلمان است که به شهر فناوری، هنر و فرهنگ آلمان معروف است. مونیخ فرصت‌های زیادی برای انجام فعالیت‌های درسی و غیردرسی دارد که شرایط زندگی را در آلمان راحت‌تر می‌کند. دانشگاه‌های مطرح شهر مونیخ برای مهاجرت تحصیلی به آلمان عبارتند از:

  • دانشگاه فنی مونیخ
  • دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان

این 2 دانشگاه‌ها از بهترین دانشگاه‌های مونیخ هستند.

شهر هایدلبرگ Heidelberg

هایدلبرگ به عنوان یکی از شهر‌های آلمان، قدیمی‌ترین دانشگاه‌های این کشور را دارد و اولین دانشگاه آن در قرن 14 ام تاسیس شده است. در این شهر می‌توان در دانشگاه ‌هایدلبرگ تحصیل کرد و از منطقه تاریخی این شهر لذت برد.

شهر راین Rhine

راین در منطقه روهر قرار دارد که شهرهای بزرگی مانند: دوسلدورف، کلن و دورتموند را شامل می‌شود. این منطقه بیشترین تعداد دانشگاه و موسسه‌های آموزش عالی را دارد. تعداد 22 دانشگاه در منطقه روهر وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای ادامه تحصیل ‌بهره‌مند شد.

وکتور

مقاطع مختلف تحصیلی در آلمان

مقاطع تحصیلی در آلمان برای دانشگاه‌ها به کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تقسیم می‌شوند که هر یک از این مقاطع، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان را دست‌خوش تغییراتی می‌کنند.

سه مقطع اصلی برای تحصیل در آلمان هستند.
مقاطع مختلف تحصیل در آلمان کدامند؟

در حقیقت برای اینکه بتوان دانشجوی یکی از دانشگاه‌های آلمان شد، نیاز است که از شرایط تحصیلی و مدارک مورد نیاز برای هر مقطع تحصیلی اطلاعات تکمیلی دریافت کرد. از این‌رو هر یک از مقاطع تحصیلی دانشگاه‌های آلمان را بررسی خواهیم کرد تا با هزینه‌ها و شرایط پذیرش دانشجو آشنا شوید. همچنین شما میتوانید برای  دانشگاه های فنی حرفه ای و هوخ شوله اقدام کنید. پیشنهاد میکنم مقاله  هوخ شوله چیست را مطالعه بفرمایید.

مقطع تحصیلی کارشناسی؛ امکان تحصیل رایگان

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه‌های آلمان برای دانشجوهای بین‌المللی و افراد بومی ‌رایگان است. همچنین تنوع در رشته‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی وجود دارد تا دانشجو با توجه به علایق و اولویت‌های خود برای تحصیل اقدام کند. همچنین حدود 4 سال زمان نیاز است تا مقطع کارشناسی را بین 6 تا 8 ترم تمام کرد. نکته مهمی‌ که باید قبل از مهاجرت به آلمان و تحصیل بدانید این است که رشته‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی، به زبان آلمانی تدریس می‌شوند.

اشتغال به کار و شروع فعالیت تخصصی در بازار کار آلمان را می‌توان یکی از مهم‌ترین دلایل برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان دانست. شما در مقطع کارشناسی می‌توانید در رشته‌های مختلفی مانند: علوم کامپیوتر، اقتصاد، زیست‌شناسی، مهندسی مکانیک و پزشکی تحصیل کنید و در زمان کوتاهی تخصص کافی را کسب کنید.

اما سوالی که پرسیده می‌شود این است که شرایط تحصیل در آلمان برای مقطع کارشناسی چگونه است؟
ایرانی‌های عزیزی که برای تحصیل به آلمان مهاجرت می‌کنند، دو راه برای ورود به دانشگاه‌های آلمان دارند که به شرح زیر است:

  • افرادی که دارای مدرک دیپلم هستند و تقاضای ورود به دانشگاه‌های آلمان را دارند، ابتدا باید با ارائه مدرک تحصیلی دیپلم خود، دوره یک یا دو ساله کالج را پشت سر بگذارند و بعد از آن برای ورود به دانشگاه اقدام کنند.
  • اما راه دومی ‌هم وجود دارد، آن هم اینکه فرد ایرانی حداقل یک سال در دانشگاه‌های ایران در رشته مدنظر خود تحصیل کند و با پاس کردن 38 واحد و معدل بالای 16 برای ورود به دانشگاه‌های آلمانی تقاضا دهد.
 نکته مهم برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های آلمان، این است که نیاز به مدرک زبان آلمانی با سطح B1 است.

مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد

مقطع کارشناسی ارشد در آلمان بین یک و سال و نیم تا دو سال زمان می‌برد. این زمان با توجه به تعداد واحد‌های پاس شده از سوی دانشجو ممکن است که تغییراتی داشته باشد. در این مقطع تحصیلی، می‌توان رشته‌های متفاوتی را انتخاب کرد که متناسب با رشته قبلی دانشگاهی باشد یا از سایر رشته‌های متنوع دانشگاه‌های آلمان استفاده کرد. توجه کنید که دانشگاه‌های دولتی در مقطع کارشناسی ارشد هزینه‌ای برای دانشجو‌ها ندارند و به‌راحتی می‌توان تنها به تحصیل فکر کرد. همچنین شرایط تحصیل به دو زبان انگلیسی و آلمانی وجود دارد که دانشجو باید متناسب با انتخاب خود، مدرک زبان معتبری را ارائه کند.

افرادی که تحصیل در آلمان را انتخاب کرده‌اند برای زبان آلمانی باید مدرک B1 و برای زبان انگلیسی باید مدرک آیلتس با نمره 6.5 ارائه کنند. همچنین در کشور آلمان، چهار نوع مدرک تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد و می‌توان در هریک از این رشته‌ها تحصیل کرد. این چهار نوع رشته عبارتند از:

  • رشته‌های حقوقی
  • رشته‌های هنر
  • رشته‌های طبیعی مثل زیست‌شناسی
  • رشته‌های مهندسی

شما می‌توانید برای ادامه تحصیل در آلمان، رشته‌های مختلف هر یک از این 4 مجموعه را انتخاب کنید.

مقطع تحصیلی دکترا

دکترا بالاترین سطح تحصیلی است که دانشگاه‌های آلمان، دانشجویان بین‌المللی را در آن پذیرش می‌کنند. برای اینکه بتوان در این مقطع تحصیلی در آلمان تقاضا داد، نیاز است که زبان آلمانی سطح B3 داشت. البته که اگر هم این مدرک را ارائه نکنید، مشکلی نیست! زیرا بسیاری از دروس در مقطع دکتری به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند. اما تمکن مالی یکی از مهم‌ترین مواردی است که دولت آلمان برای پذیریش دانشجو در مقطع دکترا به آن توجه می‌کند. همچنین تحصیل در مقطع دکترای آلمان، بین سه تا چهار سال زمان می‌برد.

وکتور

مدارک لازم برای تحصیل در آلمان

همان‌طور که توضیح داده شد، افرادی که متقاضی تحصیل در آلمان هستند می‌توانند در رشته‌های مختلف و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنند. اما قبل از هرگونه اقدام برای تقاضا به دانشگاه‌های آلمان نیاز است که با وکیل مهاجرت تحصیلی یا مشاوره در ارتباط باشید تا شرایط گوناگون جذب دانشجو را بررسی کرد. اما به‌طورکلی برای اینکه بتوانید به یکی از دانشگاه‌های معتبر در آلمان تقاضا دهید، نیاز است مدارکی را ارائه کنید که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • خلاصه سوابق کاری
  • توصیه‌نامه‌ها
  • عکس 3.5*4.5
  • کپی گذرنامه با اعتبار
  • گواهینامه‌های آزمون GMAT / GRE
  • گواهی پزشکی سلامت دانشجو
  • نامه برای تحت پوشش بودن در بیمه
  • پرسشنامه خاص دوره
  • امتحان TestAS
  • ترجمه مدارک به زبان آلمانی
  • اثبات تمکن مالی

ممکن است که مدارک دیگری هم به موارد گفته شده اضافه شوند که در صورت صلاحدید دانشگاه یا دولت آلمان از قبل اعلام خواهند شد.

وکتور

شرایط لازم برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان

برای اینکه بتوان در دانشگاه‌های آلمان تحصیل کرد، بدون توجه به شهریه یا رایگان بودن آن‌ها، نیاز است که پذیرش دانشگاه‌های آلمان را داشت. شرکت در برخی از آزمون‌های ورودی و ارائه مدارک مختلف یا اطلاع از شرایط ویژه، جزو مواردی هستند که باید قبل از تقاضای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان بررسی شوند که در اینجا مهم‌ترین موارد را بررسی خواهیم کرد.  

آزمون TestAS آلمان

آزمون TestAS به‌عنوان یک مقایسه استعدادی برای متقاضی‌های تحصیلی در دانشگاه‌های آلمان برگزار می‌شود که به دو زبان آلمانی و انگلیسی است. اگر متقاضی در این آزمون موفق شود، می‌تواند دوره تحصیلی مدنظر خود را برای ادامه تحصیل یا مهاجرت تحصیلی به آلمان، انتخاب کند.

آزمون TMS آلمان

آزمون TMS برای رشته‌های پزشکی و دندان‌پزشکی آلمان در نظر گرفته می‌شود. این آزمون دو بار در سال و در تمام شهرهای آلمان برگزار خواهد شد تا درک امور پزشکی متقاضی بررسی شود.

تمکن مالی

دانشگاه‌های آلمان برای اینکه دانشجو بین‌المللی در رشته‌های مختلف پذیرش کنند به تمکن مالی اهمیت می‌دهند؛ به این معنا که متقاضی باید بتواند هزینه‌های تحصیلی و زندگی خود را در حین تحصیل تامین کند. دولت آلمان میزان تمکن مالی برای دانشجوهای بین‌المللی را در یک سال حدود 12.324 یورو در نظر گرفته است.

بیمه درمانی

برای اینکه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های آلمان انجام شود، نیاز است که ابتدا مشمول بیمه درمانی آلمان بود. در حقیقت هنگام ثبت‌نام در دانشگاه‌ها باید مجوز اقامت و مدارک بیمه را ارائه کرد.

اخذ ویزا

برای اینکه به‌عنوان دانشجوی بین‌المللی در آلمان شناخته شوید، نیاز است که ویزای آلمان را دریافت کنید. از این‌رو می‌توانید قبل از ورود به آلمان با مشورت از وکیل مهاجرت، برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید.

مدرک زبان برای تحصیل در آلمان

بیشتر رشته‌های دانشگاهی آلمان به‌خصوص در مقطع کارشناسی به زبان آلمانی تدریس می‌شوند و متقاضی دانشگاه‌های آلمان باید تسلط نسبی در مهارت زبان آلمانی داشته باشد.

اهمیت مدرک زبان در اخذ اپلای آلمان

همچنین می‌توان از طریق آزمون‌های TestDaF و DSH سطح مهارت خود در زبان آلمانی را اثبات کرد. همان‌طور که توضیح داده شد، برای مهاجرت تحصیلی به آلمان نیاز است که مدرک زبان ارائه کرد. تسلط کافی و در سطح B1 برای زبان آلمانی و ارائه مدرک آیلتس برای زبان انگلیسی جزو شرایط پذیریش دانشجو در آلمان هستند.

شرط معدل برای تحصیل در آلمان

دانشگاه‌های مطرح آلمان در مقطع کارشناسی نمره قبولی و معدل 2.5 را در نظر می‌گیرند. اما برخی از دانشگاه‌های رتبه‌دار آلمان، معدل قبولی 2.0 تا 2.4 را به‌عنوان معدل پایین در نظر می‌گیرند و دانشجو را پذیرش نمی‌کنند. البته برخی از دانشگاه‌های آلمان شرط معدل ندارند و دانشجو‌های متقاضی می‌توانند برای این دانشگاه‌های با معدل کم هم درخواست ارسال کنند.
اما منظور از معدل در آلمان چیست؟ برای توضیح این موضوع به جدول زیر توجه کنید.

دانشجو تمام الزامات را برآورده کرده است.

سطح عالی

معدل 1

دانشجو بخش زیادی از الزامات را برآورده کرده است.

سطح خوب

معدل 2

دانشجو برخی از الزامات را برآورده کرده است.

سطح رضایت‌بخش

معدل 3

دانشجو الزامات کمی را برآورده کرده است.

سطح کافی

معدل 4

دانشجو سطح انتظارات را برآورده نکرده است.

سطح غیر رضایت

معدل 5

با توجه به اطلاعات این جدول، شرط معدل برای تحصیل در کشور آلمان را برایتان شفاف کردیم، در ادامه به بررسی شرط سنی برای تحصیل در آلمان می‌پردازیم.

شرایط سنی تحصیل در آلمان

آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که برای پذیرش دانشجو، محدودیت سنی ندارد. افرادی که متقاضی مهاجرت به کشور آلمان هستند، فارغ از شرایط سنی، می‌توانند برای ویزای تحصیلی آلمان اقدامات لازم را انجام دهند. شرایط تحصیل ارزان و یا حتی رایگان، در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای تمام افراد بدون شرایط سنی فراهم است. اما به‌طور حتم، بالا بودن سن ممکن است که شرایط ویزا را با چالش‌هایی همراهی کند. شاید برایتان جالب باشد، با توجه به اینکه آلمان محدودیتی برای شرط سنی در پذیرش دانشگاه ندارد، اما میانگین سن دانشجوهای آلمان 28 سال است.

اقامت پس از تحصیل در آلمان

فرصت‌های شغلی در آلمان به دلیل اینکه شرایط اقتصادی پایداری در این کشور وجود دارد، متنوع و فراوان هستند و این کشور را به یکی از گزینه‌های عالی برای اقامت موقت و دائم تبدیل کرده است. دانشجوهایی که برای ادامه تحصیل، دانشگاه‌های آلمان را انتخاب می‌کنند، می‌دانند که بعد از دوره تحصیل خود، شرایط اخذ ویزا و اقامت دائم آلمان را دارند. به‌طور حتم اقامت تحصیلی در آلمان به‌خودی‌خود، شرایط اقامت را فراهم نمی‌کند. اما می‌توان از طریق آن برای اخذ ویزا و اقامت پس از تحصیل در دانشگاه‌های آلمانی، درخواست داد.

مهاجرانی که اپلای آلمان را به دست آورده‌اند، می‌توانند بعد از اتمام تحصیل خود و دریافت مدرک از جاب آفر آلمان استفاده کرده تا اقامت دریافت کنند. در جاب آفر، متقاضی باید دعوت‌نامه کاری از سوی یکی از کارفرماهای آلمانی داشته باشد. از طرفی هم کارفرمای آلمانی باید ابتدا سه ماه آگهی استخدام خود را در آلمان و سه ماه در اتحادیه اروپا منتشر کند و بعد از این مدت با نیروی بین‌المللی قرارداد امضا کند.

مجوز اقامت دانشجویی در آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان برای دانشجوهایی که عضو اتحادیه اروپا و  EEA نیستند با پیچیدگی‌هایی همراه است. اگر دانشجوی بین‌المللی دوره آموزشی با بیش از 90 روز در آلمان را سپری می‌کند، نیاز است که مجوز اقامت دانشجویی را دریافت کند. اما چگونه این مجوز را اخذ کرد؟
برای اخذ مجوز اقامت دانشجویی برای دانشجوهای بین‌المللی در حال تحصیل در دانشگاه‌های آلمان که اهل کشوری خارج از اتحادیه اروپا باشند، نیاز است که اقداماتی را انجام داد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • اعلام آدرس و محل اقامت در آلمان
  • ثبت‌نام در اداره ثبت‌نام ساکنان محلی local residents’ registration office
  • درخواست مجوز اقامت در اداره ثبت اتباع foreigners’ registration office در آلمان
  • تکمیل و ارسال فرم درخواست اخذ مجوز اقامت

با اجرای این اقدامات می‌توانید مجوز اقامت دانشجویی در آلمان را دریافت کنید.

بورسیه تحصیلی در آلمان

کشور‌های مختلف برای اینکه نیروهای متخصصی را تربیت کنند، شرایط بورسیه تحصیلی را فراهم می‌کنند که آلمان هم جزو این کشور‌ها است. دانشجوهایی که معدل بالا دارند یا از طریق سمینارها و یا ارائه مقالات برای بورسیه اقدام می‌کنند، شانس این را دارند که بورسیه تحصیلی برای تحصیل در آلمان را دریافت کرده و به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنند. برای اینکه بتوان انواع بورسیه تحصیلی آلمان را دریافت کرد، نیاز است که با انواع آن آشنا شد که به شرح زیر هستند.

بورسیه DAAD آلمان

بورسیه DAAD  برای دانشجو‌های بین‌المللی در تمام مقاطع تحصیلی اعطا می‌شود. شرایطی که برای این بورسیه در نظر گرفته می‌شود ممکن است که با توجه به رشته و دانشگاه آلمان تفاوت‌هایی داشته باشد، اما هزینه تحصیل، زندگی و سفر پرداخت خواهد شد.

 بورسیه اراسموس آلمان

بورسیه اراسموس برای دانشجو‌های اتحادیه اروپا است که کمیسیون اروپا، هزینه‌های آن را متقبل می‌شود. این بورسیه برای پرداخت هزینه‌های زندگی و تحصیلی دانشجو‌ها در اروپا ارائه می‌شود.

بورسیه تحصیل پزشکی در آلمان

بورسیه پزشکی آلمان برای برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی و رشته‌هایی که در آنجا تدریس می‌شوند، ارائه می‌شود که نیاز است از قبل تحقیقات کلی را انجام داد.

کار دانشجویی حین تحصیل در آلمان

برخی از دولت‌ها و کشور‌های مختلف برای دانشجوهایی که تحصیل می‌کنند، اجازه کار صادر نمی‌کنند و معتقد هستند که دانشجو باید تنها بر روی تحصیل و شرایط پیشرفت تحصیلی خود تمرکز کند. اما آلمان جزو کشورهایی است که در زمان تحصیل، اجازه کار را می‌دهد. دانشجوهای بین‌المللی می‌توانند در حین تحصیل، به کار در آلمان نیز مشغولیت داشته باشند؛ اما تعداد روزها و ساعت کاری محدود است. دانشجوهایی که جزو شهروندان کشور‌های اروپایی نیستند، می‌توانند 120 روز یا 240 نصف روز را در سال کار کنند و درآمد داشته باشند. البته توجه کنید که بین ترم‌های تحصیلی، شرایط کار به‌صورت کامل وجود دارد. اما اگر هزینه‌های دانشجو به‌گونه‌ای است که ترجیح می‌دهد در حین تحصیل به‌صورت تمام‌وقت کار کند، باید از اداره اتباع خارجی و فدرال آلمان اجازه کار را دریافت کند. 

به‌طورکلی توصیه می‌کنیم قبل از هرگونه فعالیت کاری با دانشگاه هماهنگی‌های لازم را داشته باشید تا از برنامه‌های تحصیلی دانشگاه اطلاع داشت و در زمان‌های برگزاری کلاس‌ها غیبت نکرد.
از این‌رو توصیه می‌کنیم برای اینکه اطلاعات کافی درباره تحصیل در آلمان با کار دانشجویی داشته باشید، با مشاوره یا وکیل مهاجرت به آلمان مشورت کرد.

بیمه درمانی دانشجویی در آلمان

بیمه سلامت و درمان آلمان یکی از شروط پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های این کشور است که به‌عنوان یکی از هزینه‌های تحصیل در آلمان شناخته می‌شود و برای افراد تا سن 30 سالگی حدود 110 یورو هزینه دارد. همچنین برای سن‌های بالای 30 سال به‌صورت ماهانه، هزینه 190 یورو دارد که باید تحت پوشش این بیمه‌نامه بود. در حقیقت قبل از ورود به آلمان باید برای وضعیت درمانی خود تحقیق کنید. توصیه می‌کنیم که از متخصص‌های مهاجرتی و وکیل مهاجرت تحصیلی در آلمان کمک بگیرید تا مدرک معتبری برای تحت پوشش بودن در بیمه درمانی ارائه کنید.

در حقیقت قبل از اینکه ویزای تحصیلی را دریافت کنید، نیاز است که در ایران تحت پوشش یک بیمه درمانی با حداقل اعتبار 90 روز باشید و با ورود به آلمان برای تحت پوشش بودن بیمه‌های درمانی این کشور اقدامات لازم را انجام داد.

خدمات بانکی و مالی دانشجویان در آلمان

دانشجوهایی که در آلمان تحصیل می‌کنند، باید یک حساب بانکی در کشور افتتاح کنند. خدمات مالی و بانکی آلمان برای دانشجو‌ها شرایط ایدئالی دارند که مهم‌ترین آن را می‌توان به ارائه خدمات به‌صورت آنلاین عنوان کرد. در حقیقت بانک‌هایی که به دانشجو‌های آلمان، خدمات ارائه می‌کنند، فاقد شعبه فیزیکی هستند و قبل از هرگونه افتتاح حساب، نیاز است که مدارکی مانند: پاسپورت یا کارت شناسایی، تائیدیه ثبت‌نام از دفتر ثبت‌نام بیگانگان و نامه پذیرش دانشگاه یا شناسه دانشجویی را ارائه کرد.

اخذ ویزا برای تحصیل در آلمان

ویزای دانشجویی آلمان برای دوره‌های آموزشی و تحصیلی بیش از 90 روز صادر می‌شود. به این معنا که ممکن است شما دانشجوی دانشگاه‌های آلمان نباشید، اما در یکی از دوره‌های آموزشی آلمان شرکت کرده باشید، از این‌رو نیاز است که برای ویزای تحصیل در آلمان اقدامات لازم را انجام دهید. برای این کار ابتدا باید به اداره ثبت‌نام بیگانگان مراجعه کنید و مجوز اقامت تحصیلی در آلمان را دریافت کنید. اما برای اخذ ویزای تحصیلی در آلمان نیاز است که مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید که این مراحل به شرح زیر هستند:

  • چک لیست مدارک ویزای تحصیلی به آلمان را بررسی کنید تا موردی از قلم نیفتد.
  • از طریق وکیل مهاجرت یا کارگزاری‌های معتبر برای ارائه مدارک نوبت بگیرید.
  • در زمان مشخص شده، مدارک خود را تحویل دهید.
  • هنگام مصاحبه رأس ساعت به آدرس سفارت آلمان مراجعه کنید.
  • در مصاحبه سفارت آلمان شرکت کنید.
  • منتظر نتیجه درخواست ویزای خود باشید.

با طی کردن این مراحل، می‌توانید ویزای  تحصیلی آلمان را به دست آورید.

جمعیت آلمان چقدر است؟

آشنایی مختصر با کشور آلمان :

پایتخت: برلین

زبان رسمی: آلمانی

واحد پول: یورو (EUR)

جمعیت: حدود 84,521,610

تعداد ایالت: 26

موقعیت جغرافیایی: واقع در قلب اروپا و از مرزهای خود با دانمارک، پرتغال، لوکزامبورگ، هلند، فرانسه، چک، لهستان، اتریش و سوئیس همسایه است.

تحصیل در آلمان برای دانشجویان ایرانی یک جذابیت ویژه دارد و ترکیب منحصر به فردی از سطح بالای آموزشی و غنای فرهنگی ارائه می‌دهد. دانشگاه‌های آلمان به خاطر تمرکز شدیدشان بر تحقیق و نوآوری مشهور هستند و این تمرکز آکادمیک به خوبی با خواسته‌ها و توانایی‌های فراوان دانشجویان ایرانی همخوانی دارد.

وکتور

هزینه‌های تحصیل و زندگی در آلمان

با توجه به اهمیتی که کشور آلمان به تحصیلات آکادمیک می‌دهد، امکانات کافی برای تحصیل رایگان در آلمان برای دانشجویان داخلی و خارجی فراهم است. در این بین، یک مبلغ اندک به عنوان حق سالانه دانشجویی (Semesterbeitrag) از افراد گرفته می‌شود که برای پوشش هزینه‌هایی مانند بیمه پزشکی، کارت دانشجویی و دسترسی به امکانات دانشگاه و پرداخت کلاس‌های خصوصی نیاز است. در بخش‌های بعدی متن بیشتر به هزینه‌های مربوط به این امر می‌پردازیم.

هزینه تحصیل در دانشگاه‌های آلمان

در این بخش به بررسی هزینه شهریه دانشگاه‌های خصوصی و دولتی آلمان می‌پردازیم:

دانشگاه‌های دولتی آلمان

میانگین شهریه دانشگاه‌های دولتی آلمان در جدول زیر به نمایش گذاشته شده است.

دانشگاه

میانگین شهریه
دانشگاه لودویک ماکسیمیلیان244 یورو در سال

دانشگاه فنی مونیخ

144 یورو در سال

دانشگاه هایدلبرگ

364 یورو در سال

دانشگاه هومبولت برلین

620 یورو در سال

موسسه فناوری کارلسروهه

1500 یورو در سال

دانشگاه فنی برلین

308 یورو در سال

دانشگاه آزاد برلین

354 یورو در سال
دانشگاه RWTH آخنبدون شهریه برای دانشجویان بین المللی

شهریه دانشگاه‌های دولتی به مراتب کمتر از شهریه دانشگاه‌های خصوصی این کشور است.

دانشگاه‌های خصوصی آلمان

درباره شهریه دانشگاه‌های خصوصی می‌توانید از جدول زیر استفاده کنید:

دانشگاه

میانگین شهریه

کالج بارد برلین

28700 یورو در سال

دانشگاه علمی کاربردی CODE

9800 یورو در سال

مدرسه بازرگانی مونیخ

24000 یورو در سال

EBC Hochschule 

10000 یورو در سال

مدرسه بازرگانی GISMA

20000 یورو در سال

دانشگاه Adventist Friedensau

3500 یورو در سال

مدرسه حکومتی هرتی

32500 یورو در سال

SRH Hochschule برلین

10000 یورو در سال

دانشگاه علوم کاربردی اروپا

1400 یورو در سال

WHU – مدرسه مدیریت اتو بیشیم

15000 یورو در سال

در جدول بالا شهریه دانشگاه‌های خصوصی برای تحصیل در آلمان به با جزئیات آورده شده است.

وکتور

هزینه زندگی در آلمان

درست است که بیشتر دانشجو‌های بین‌المللی در آلمان به‌صورت رایگان تحصیل می‌کنند، اما مهاجرت تحصیلی به آلمان، همین‌طور زندگی در این کشور هزینه‌های مربوط به خود را دارد. دانشجو‌های آلمانی مشکلات مختلفی برای مسکن دارند، زیرا هزینه اجاره خانه در بیشتر مناطق آلمان بالا است و نیاز است که بودجه ماهانه‌ای را برای این موضوع کنار گذاشت. خوابگاه‌های دانشجویی را می‌توان ارزان‌ترین محل اقامت در آلمان معرفی کرد. به‌طور تقریبی هزینه اتاق‌های دانشجویی در آلمان حدود 246 یورو در سال است که همین مبلغ هم هزینه محسوب می‌شود.

هزینه زندگی پس از مهاجرت تحصیلی به آلمان چگونه است؟
هزینه و مخارج زندگی در آلمان

شرایط اجاره خانه برای دانشجو‌ها فراهم است و حتی می‌توان با چند دانشجو یک آپارتمان را اجاره کرد تا از شرایط اقامتی بهتری برخوردار بود. دقت کنید که برای اجاره آپارتمان حداقل نیاز است که مبلغ 363 یورو پرداخت کرد. این مبلغ برای یک اتاق در آپارتمان است و درصورتی‌که یک آپارتمان را به‌صورت تنهایی اجاره کنید، باید بیش از 400 یورو در ماه را هزینه کنید.

به‌طورکلی ابتدایی‌ترین نیاز‌ها برای دانشجو‌های بین‌المللی آلمان به غیر از اجاره خانه، موارد دیگری هم هستند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • غذا: درست است که هزینه نوع تغذیه و غذای مصرفی هر فرد با توجه به شرایط زندگی وی محاسبه می‌شود، اما حداقل مبلغی که برای هزینه غذا باید در نظر گرفت حدود ۱۵۴ یورو است.
  • لباس: دانشجو می‌تواند تمام ترم تحصیلی خود را با یک لباس سپری کند یا می‌تواند هر روز یک لباس بر تن داشته باشد. این تفاوت‌ها، هزینه‌های مختلفی را هم ایجاد می‌کند، اما برای یک پوشش مناسب نیاز است که حداقل ۴۸ یورو هزینه کرد.
  • حمل‌ونقل: رفت‌وآمد بین شهرهای آلمان یا رفت‌وآمد‌های بین‌شهری حداقل به ۱۱۶ یورو نیاز دارد.
  • سایر هزینه‌ها: هزینه‌های دیگری هم وجود دارند که تلفن، اینترنت و تلویزیون ۳۲ یورو، لوازم مطالعه ۲۴ یورو و فعالیت‌های اوقات فراغت 65 یورو تخمین زده شده‌اند.

در نتیجه دلیل الزام ارائه تمکن مالی برای اخذ اقامت تحصیلی در آلمان مشخص است.

فرصت‌های شغلی در آلمان پس از فارغ‌التحصیلی

با گذراندن دوره تحصیل در آلمان و اخذ مدرک فارغ‌التحصیلی، دانشجویان می‌توانند به راحتی در بازار کار آلمان یا سایر نقاط جهان شاغل شوند. همچنین با توجه به سطح بسیار بالای آموزش در آلمان، فارغ‌التحصیلان مورد توجه شرکت‌های بین‌المللی قرار می‌گیرند و می‌توانند از لحاظ شغلی به موقعیت بسیار مناسبی دست ‌يابید. غیر از این موارد، دانشجویان سرمایه‌دار می‌توانند کاسبی خود را با ثبت شرکت در آلمان شروع کرده و از مزیت‌های بی‌شمار ثبت شرکت در این کشور استفاده کنند.

فرصت های شغلی بعد از فارغ التحصیلی در آلمان

برخوردهای فرهنگی در آلمان

آلمان به عنوان یک کشور پذیرنده دانشجویان بین‌المللی، محیطی صمیمی و دوستانه برای زندگی و تحصیل فراهم می‌کند. همچنین قوانین و مقررات خاصی برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی وجود دارند که در کنار ارائه خدمات پشتیبانی برای آن‌ها، تجربه تحصیلی این افراد را بهبود می‌بخشند. تنها کافی است به چند دانشکده از دانشگاه‌های برتر آلمان مراجعه کنید تا ببینید که تحصیل در این کشور تا چه حد مورد تقاضای دانشجویان سراسر جهان قرار گرفته است.

زندگی در شهرهای جذاب آلمان

شهرهای آلمان با فرهنگ، تاریخ و شیوه زندگی متفاوت خود بسیار جذاب هستند. با تحصیل در آلمان می‌توانید از بابت زندگی در شهرهایی مدرن و پیشرفته که از امنیت بالایی نیز برخوردار هستند، مطمئن باشید. از جمله بهترین شهرها برای مهاجرت تحصیلی به آلمان می‌توان به شهرهایی همچون کلن، بایرن، مونیخ و برلین اشاره کرد.

این چهار شهر مرکز قرارگیری برخی از برترین دانشگاه‌های آلمان هستند. وجود دانشگاه‌های برتر در این شهرها موجب شده است تا فضای کلی شهر از لحاظ علمی و فرهنگی بسیار غنی باشد. در این شهر‌ها حتی تفریحات دانشجویان نیز به نوعی با امور فرهنگی گره خورده است.

دانشگاه ها در آلمان به چند دسته تقسیم می شوند؟
اپلای آلمان به زبان آلمانی و انگلیسی

تحصیل به زبان آلمانی و انگلیسی

شما می‌توانید برای تحصیل در رشته‌های مختلف در کشور آلمان، به زبان‌های انگلیسی و آلمانی آموزش ببینید.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط تحصیل در آلمان، پذیرش تحصیلی آلمان و زندگی دانشجویی در آلمان با مشاورین با تجربه موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در ارتباط باشید.

فرم مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما در کمتر از 48 ساعت با شما تماس بگیرند

وکتور

اپلای و مهاجرت تحصیلی به آلمان با موسسه مهاجرتی هرمس اپلای

همان‌طور که گفته شد، دانشگاه‌های آلمانی علاوه بر فراهم آوردن شرایط تحصیل کم هزینه و رایگان، رتبه‌های بسیار خوبی در بین دانشگاه‌های جهان دارند. تحصیل در آلمان، فرصتی برای آینده‌ای درخشان را فراهم می‌کنند؛ با این حال، به نتیجه رسیدن با اپلای آلمان برای ثبت‌نام در دانشگاه‌های این کشور، نیاز به تحقیق بسیار دارد؛ اگر برای تحصیل رشته‌های مختلف در آلمان به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، موسسه مهاجرتی هرمس اپلای کنار شما خواهد بود. ما در این موسسه برای مهاجرت تحصیلی آلمان و اخذ ویزای تحصیلی این کشور، شرایطی را برای ارائه مشاوره رایگان مهیا کرده‌ایم؛ کافیست روی کادر زیر کلیک کنید. همچنین اگر سوالی دارید که در این متن به آن اشاره نشده است، می‌توانید در انتهای همین مطلب و در قالب کامنت با ما در ارتباط باشید. 

سوالات متداول

هزینه تحصیل در مقطع لیسانس در آلمان چه مقدار است؟

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی برای دانشگاه های خصوصی بین 10 تا ۲۵ هزار یورو در سال می باشد و برای دانشگاه های دولتی به جز ایالت بادن ووتمبرگ تقریبا رایگان است و ترمی حدود ۳۰۰ یورو می باشد.

چگونه می‌توان برای رشته تحصیلی در آلمان بورسیه تحصیلی گرفت؟

بورسیه‌های موضوعی خاص از طریق پایگاه داده DAAD قابل پیگیری هستند.

آیا برای تحصیل رشته‌های علوم پزشکی و دندانپزشکی در آلمان، شرایط خاصی وجود دارد؟

بله، باید در آزمون TMS شرکت کرد و به زبان آلمانی تسلط داشت.

در حین تحصیل در آلمان چقدر اجازه کار کردن است؟

دانشجو‌ها می‌توانند ۲۰ ساعت در هفته و در تعطیلات بین دو ترم هر روز کار کنند.

برای تحصیل در آلمان، چه معدلی باید اخذ کرد؟

تمام دانشگاه‌های آلمان برای پذیرش به معدل ۳.۰ از ۴.۰ نیاز دارند. اما برخی از دانشگاه‌های تنها معدل‌های 1 تا 2.4 را پذیرش می‌کنند.

آیا بعد از تحصیل در آلمان اقامت دائم داده می‌شود؟

بله. دانشجو‌های خارجی پس از تحصیل و ۲ سال سابقه کار در آلمان می‌توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند.

کارشناس هرمس

نظرات و سوالات شما

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

139 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ستاره یوسفی
9 ماه قبل

چطور میتونم برای بورسیه تحصیلی تو کشور آلمان اقدام کنم؟

خانم میرخانی
پاسخ به  ستاره یوسفی
9 ماه قبل

سلام ستاره عزیز وقتتون بخیر
کشور آلمان از جمله کشورهایی هستش که تحصیلات در این کشور رایگان و کم هزینه هستش اما اگر بدنبال گرفتن کمک هزینه تحصیلی در کشور آلمان هستید میبایست به سایت های معرفی اسکالرشیپ های آلمان مراجعه کنید و میبایست معدل خوبی داشته باشبد و مدرک آیلتس شما با نمره قبولی خوبی باشه.

پانیذ اصفهانی
9 ماه قبل

سلام خسته نباشید، چجوری میشه بورسیه تحصیلی برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان رو دریافت کنیم؟

خانم میرخانی
پاسخ به  پانیذ اصفهانی
9 ماه قبل

سلام پانیذ عزیز وقتتون بخیر
باید این نکته رو بهتون بگم که سازمان DAAD آلمان در حال حاضر فقط در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بورسیه تحصیلی اعطا میکند که شما میتونید بصورت مستقیم برای دریافت بورسیه تحصیلی آلمان از اساتید دانشگاه ها هم اقدام کنید.

نوید
1 سال قبل

برای تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی محدودیت سنی وجود داره؟

کارشناس مهاجرت
پاسخ به  نوید
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
برای اخذ پذیرش خیر اما برای ویزا بله . البته به فاکتور های دیگه مثل معدل، گپ تحصیلی و … هم بستگی دارد.

amin
1 سال قبل

برای درخواست ویزای تحصیلی آلمان به نمره آیلتس چند نیاز داریم؟

کارشناس مهاجرت
پاسخ به  amin
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
حداقل آیلتس 6.5

مریم
پاسخ به  amin
1 سال قبل

سلام
برای گرفتن ویزای کاری برنامه نویسی چه شرایطی و چند سال سابقه و چه مدرک زبانی باید داشته باشیم؟

خانم میرخانی
پاسخ به  مریم
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
بستگی به زبان برنامه نویسی، سنتون، مدرک تحصیلیتون و پروژه هایی که کار کردین داره متفاوت هست و در بعضی از موارد میتونید با زبان انگلیسی و در بعضی موارد باید با زبان آلمانی اقدام کنید.

کاظم معماری
2 سال قبل

سلام. خسته نباشید. بهترین رشته برای تحصیل رایگان در آلمان به زبان انگلیسی چه رشته ای هست؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  کاظم معماری
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
در خصوص سوال مطرح شده ما رشته های کامپیوتر و زیر شاخه های آن را پیشنهاد میکنیم .

Zohal Shiva
2 سال قبل

سلام. آیا ادامه تحصیل در رشته غیر مرتبط در آلمان وجود داره؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  Zohal Shiva
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
فقط برای بعضی رشته ها امکان پذیره .

ندا
2 سال قبل

ممنون بابت ویدئو هاتون . خیلی مقاله مفید و کمک کننده ای بود . خسته نباشید

کارشناس هرمس
پاسخ به  ندا
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
خوشحالیم که محتوا براتون مفید بوده . هرسوالی داشتید در خصوص این مقاله با ما درمیان بگذارید .

مریم
2 سال قبل

سلام
دخترم 16 ساله و کلاس دهم رشته ریاضی هست. برای کارشناسی آلمان می خواد اقدام کنه. آیا برای رشته های مهندسی مثل کامپیوتر هم قبولی کنکور سراسری لازم هست؟

کارشناس هرمس
پاسخ به  مریم
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیر .
بله باید در دانشگاه های مورد تایید آلمان قبول شده باشید و بعد اقدام کنید .

آقای علوی
2 سال قبل

سلام اگر اقامت آلمان رو داشته باشم با توجه به سن بالام میتونم تحصیل درآلمان رو داشته باشم یا بازم محدودیت سنی مانع میشه؟

کارشناس هرمس اپلای
پاسخ به  آقای علوی
2 سال قبل

اگر بتونید گپ تحصیلیتون رو به وسیله دلایل محکم پوشش بدین بله

1 4 5 6
کادر هرمس اپلای

مشاوره مهاجرتی رایگان

هدف ما در موسسه مهاجرتی هرمس اپلای از مطالب ارائه شده، اطلاع رسانی و کمک به عزیزان علاقمند به مهاجرت به بهترین کشورهای دنیا می‌باشد.

برای ارتباط با مشاوران هرمس اپلای فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

 
مشاور هرمس
Call Now Button