- انواع ویزای استرالیا را می شناسید؟
- ویزای توریستی
- ویزای خانوادگی استرالیا
- ویزای فرزند
- سایر ویزاهای خانوادگی
- ویزای تحصیلی استرالیا
- ویزای کاری استرالیا
- انواع ویزای موقت استرالیا برای کار
- ویزای مهارت
- سایر ویزاهای کاری مهارتی – مربوط به مناطق کاری
- ویزای استعدادهای درخشان
- ویزای تعطیلات
- ویزای کارفرما
- ویزای سرمایه گذاری
- ویزای بازنشستگی
- سخن آخر
گرفتن ویزای استرالیا، گام مهمی در مهاجرت به استرالیا
کشور استرالیا یکی از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت است. نه تنها از نظر زیبایی خارق العاده است، بلکه نرخ بیکاری پایین و اقتصاد رو به رشدی دارد و شما میتوانید در آنجا زندگی بسیار مرفهی داشته باشید. در گام اول برای آغاز مهاجرت به این کشور، شما به ویزای مناسب نیاز دارید. شهروندان تمام کشورهای جهان به جز نیوزلند برای ورود به خاک این کشور باید ویزا داشته باشند. خوشبختانه، طیف وسیعی از انواع ویزای استرالیا وجود دارد که شما میتوانید بسته به شرایطتان از آنها استفاده کنید. در این مقاله در مورد انواع ویزای استرالیا بیشتر توضیح میدهیم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
انواع ویزای استرالیا را می شناسید؟
انواع ویزای استرالیا را میتوان در دو گروه مختلف دسته بندی کرد: ویزای اقامت موقت و اقامت دائم. ویزای اقامت دائم زمانی استفاده میشود که شما قصد مهاجرت به این کشور را داشته باشید و هدفتان از مهاجرت میتواند متفاوت باشد. ویزای اقامت موقت هم زمانی است که شما برای مدت کوتاه و مشخصی قصد سفر به این کشور را دارید. این گروه از انواع ویزای استرالیا میتواند برای دید و بازدید، اهداف کاری، درمانی و … باشد. در تقسیم بندی دیگری، انواع ویزای استرالیا را به دو دسته ی اصلی و زیرمجموعه یا به اصطلاح ساب کلاس تقسیم میکنند.
انواع گروه های اصلی عبارتند از:
- ویزای توریستی
- ویزای خانوادگی
- ویزای تحصیلی
- ویزاهای کاری و مهارتی
- ویزای سرمایه گذاری
که در ادامه هر کدام را به تفکیک و با ساب کلاس هایشان توضیح میدهیم.
ویزای توریستی
یکی از پر استفادهترین انواع ویزای استرالیا، ویزای توریستی است که به چندین ساب کلاس تقسیم میشود. این ویزا زمانی صادر میشود که شما بخواهید برای اهداف کوتاه مدت به استرالیا سفر کنید. با وجود آنکه این ویزا ساب کلاسهای مختلفی دارد اما به طور کلی برای استفاده از آن فرد باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
- نوع سفر انتخاب شده با منابع مالی او همخوانی داشته باشد. ( به ازای هر روز اقامت در استرالیا باید ۶۰ تا ۸۰ دلار استرالیا در حساب فرد باشد.)
- اگرچه وجود دعوتنامه برای دریافت این نوع ویزا ضروری نیست، اما درصورت وجود، پروسهی دریافت ویزا سریعتر پیش میرود.
برای دریافت این گروه از انواع ویزای استرالیا شما در درجهی اول باید یک حساب کاربردی در سایت سفارت این کشور برای خود بسازید. سپس اطلاعات شخصی خود را وارد کرده و به سوالات شرایط سنجی سایت پاسخ دهید. بعد از آن نوبت به آپلود مدارک میرسد که بسته به هدف شما از مهاجرت میتواند متفاوت باشد. درنهایت نوبت به پرداخت هزینه های آن میرسد و با انجام پرداخت، فرایند شما مورد بررسی قرار میگیرد. از ۱۷ روز تا ۳۱ روز کاری نیز جواب درخواست شما صادر خواهد شد.
ساب کلاس ویزای توریستی
انواع ویزای توریستی استرالیا به ساب کلاس های مختلفی تقسیم میشود که بعضی از مهمترین آنها به شرح زیر است:
- ویزای دیداری ساب کلاس ۶۰۰ که در انواع ۳، ۶ و ۱۲ ماهه است و به منظور بهرهمندی از کلاسهای آموزشی یا دیدار اقوام و مسافرت به افراد داده میشود.
- ویزای مسافرت الکترونیکی ساب کلاس ۶۰۱ یک ویزای سه ماهه برای مسافرت به استرالیا است.
- ویزای درمانی ساب کلاس ۶۰۲ برای افرادی است که برای درمان خودشان به استرالیا میروند یا کسانی را در این کشور دارند که باید برای مراقبتهای درمانی پیش آنها بروند. این ویزا یک ویزای ۳ ماهه است.
- ویزای دیداری الکترونیکی ساب کلاس ۶۵۱ که به موجب آن شما میتوانید به مدت یک سال و هر بار سه ماه به این کشور برای اهداف توریستی سفر کنید.
ویزای خانوادگی استرالیا
یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا که محبوبیت و ساب کلاسهای زیادی دارد، ویزای خانوادگی استرالیا است. به موجب این گروه از ویزاها، دولت استرالیا این امکان را ایجاد کرده که شما و اعضای خانوادهتان بتوانید در این کشور برای مدت مشخصی زندگی کنید. از این رو ساب کلاسهای زیادی برای آن تعریف شده که مدارک و زمان مورد نظر برای هر کدام از آنها متفاوت است.
ویزای همسری
ویزای همسر، یکی از انواع ویزای استرالیا که به موجب آن، فردی که اقامت استرالیا را دارد یا سیتیزن آن است، میتواند همسر یا شریک زندگی خود را به این کشور بیاورد. این ویزا خود به چندین ساب کلاس دیگر تقسیم میشود که به شرح زیر است:
ویزای ازدواج احتمالی ساب کلاس ۳۰۰ معروف به ویزای Fiancé یا Fiancée یک ویزای نه ماهه است که به شما این امکان را میدهد تا به عنوان نامزد یک مقیم یا تبعهی استرالیا به این کشور بیایید و اجازهی کار نیز داشته باشید. شرایط دریافت این ویزا:
- بالای ۱۸ سال سن داشته باشید.
- حامی مالی داشته باشید.
- تا قبل از پایان نه ماه با فرد مورد نظر ازدواج کنید.
ویزای همسر قانونی در دو ساب کلاس ۳۰۹ و ۱۰۰ که برای دریافت آنها باید سند رسمی ازدواج داشته باشید. ساب کلاس ۳۰۹ برای زندگی موقت و ساب کلاس ۱۰۰ برای زندگی دائم همسرِ یک مقیم یا تبعهی استرالیایی است. برای درخواست این دو ویزا فرد باید زمان درخواست خارج از استرالیا باشد.
ویزای همسر ساب کلاس ۸۲۰ و ۸۰۱ نیز ویزای همسر رسمی و مشابه ساب کلاس قبلی با این تفاوت که در زمان درخواست فرد باید در استرالیا زندگی کند. ۸۲۰ برای اقامت موقت و ۸۰۱ برای اقامت دائم است.
ویزای والدین
به موجب این ویزا فردی که مقیم یا تعبهی استرالیا است میتواند برای والدین خود ویزا بگیرد تا آنها برای زمان مشخصی برای زندگی به این کشور بیایند. ساب کلاسهای این گروه از انواع ویزای استرالیا عبارتند از:
- ویزای معمولی اقامت دائم والدین ساب کلاس ۱۰۳ برای اقامت دائم والدینِ شخصی است که مقیم یا تبعهی استرالیا است.
- ویزای والدین سالخورده ساب کلاس ۸۰۴ برای اقامت دائم والدینی است که به مراقبت نیاز دارند و میتوانند تحت حمایت مالی فرزندشان قرار بگیرند.
- ویزای والدین نسبی ساب کلاس ۱۷۳ برای زندگی موقت و دو سالهی والدین یک مقیم یا تبعهی استرالیا در این کشور است. در این ساب کلاس از ویزای والدین به حمایت مالی فرزندان نیازی نیست.
- ویزای والدین نسبی ساب کلاس ۱۴۳ برای زندگی دائمِ والدین یک فرد مقیم یا تبعهی استرالیا است که نیازی به حمایت مالی او ندارند.
- ویزای والدین نسبی سالخورده ساب کلاس ۸۸۴ برای والدین سالخوردهای است که بیشتر فرزندانشان در استرالیا زندگی میکنند و درنتیجه میتوانند به موجب این ویزا به مدت ۲ سال با آنها در این کشور زندگی کنند.
- ویزای والدین نسبی سالخورده ساب کلاس ۸۶۴ برای والدین سالخوردهای که بیشتر فرزندانشان در استرالیا زندگی میکنند و میخواهند برای اقامت دائم در این کشور درخواست بفرستند.
- ویزای خویشاوندان سالمند ساب کلاس ۱۱۴ یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا برای والدینی است که همسرشان فوت کرده و در سن بازنشستگی قرار دارند و فرزندشان مقیم یا تبعهی استرالیا هستند. این ویزا یک ویزای اقامت دائم است و در زمان درخواست آن، متقاضی باید خارج از استرالیا باشد.
- ویزای خویشاوندان سالمند ساب کلاس ۸۳۸ دقیقاً مانند ساب کلاس ۱۱۴ است با این تفاوت که در زمان درخواست فرد باید در داخل استرالیا باشد.
ویزای فرزند
ویزای فرزند یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا و برای کسی است که والدینش در این کشور اقامت داشته یا شهروند این کشوراند. برای صدور این ویزا، فرزند و والدین هر کدام باید ویژگیهای خاص خود را داشته باشند که به شرح زیر است:
فرزندی میتواند از طریق این ویزا به استرالیا بیاید که:
- زیر سن قانونی ۱۸ سال باشد. ( با این حال فرزندانی که بین ۱۸ تا ۲۵ سال هستند میتوانند تحت شرایط خاصی از این ویزا استفاده کنند. مثلاً اگر دانشجو باشند یا ناتوانی داشته باشند که والدینشان باید از آنها مراقبت کنند.)
- مجرد باشد و تا زمان ورود به کشور ازدواج نکند.
والدینی میتوانند از این گروه از انواع ویزای استرالیا برای فرزندانشان استفاده کنند که:
- بالای سن قانونی باشند.
- والدین بیولوژیکی فرزند باشند یا همسر یا شریک زندگی یکی از والدین آنها باشند.
به موجب این ویزا فرزندی که به استرالیا بیاید میتواند در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شود و از خدمات پزشکی رایگان بهرهمند شود. این ویزا ساب کلاسهای بسیار زیادی دارد که در ادامه بیشتر در موردشان توضیح میدهیم.
ساب کلاس های ویزای فرزندی
ویزای فرزندان بیولوژیکی ساب کلاس ۱۰۱ که به فرزندان اجازهی اقامت دائم در این کشور را میدهد. فرزند در زمان درخواست این ویزا باید خارج از استرالیا زندگی کند.
ویزای فرزندان بیولوژیکی ساب کلاس ۸۰۲ این ویزا از انواع ویزای استرالیا، دقیقاً مانند ساب کلاس ۱۰۱ است با این تفاوت که فرزند در زمان درخواست آن باید داخل استرالیا باشد.
ویزای فرزند خوانده ساب کلاس ۱۰۲ این ویزا برای فرزندانی است که رابطهی بیولوژیکی با والدین استرالیایی خود ندارند و فرزند خواندهی آنها محسوب میشوند که میتوانند با این ویزا برای اقامت دائم در این کشور درخواست دهند. در این روش درخواست ویزا، قانونی شدنِ رابطهی فرزند خواندگی و شرایط زندگی قبلی فرزند مورد بررسی قرار میگیرد.
ویزای کودک یتیم خویشاوند ساب کلاس ۱۱۷ این ویزا برای زمانی است که والدین کودک فوت کرده و کسی نباشد که از او مراقبت کند. در این حالت آنها میتوانند توسط اعضای دیگر خانوادهشان که تبعه یا مقیم استرالیا هستند و میتوانند از کودک حمایت مالی کنند، اقامت دائم این کشور را بگیرند.
ویزای فرزند وابسته ساب کلاس ۴۴۵ زمانی استفاده میشود که والدین در حال دریافت اقامت دائم با انواع ویزای استرالیا و در حال انجام کارهای اداریشان هستند و کودکشان به موجب این ویزا میتواند تا پایان فرایند در کنارشان باشد.
سایر ویزاهای خانوادگی
ویزاهای خانوادگی دیگری نیز هستند که به شرح زیر است:
- ویزای آخرین فرد بازمانده ساب کلاس ۱۱۵ برای افرادی است که همهی اعضای خانوادهشان به جز آنها در استرالیا زندگی میکنند و آنها نیز میخواهند اقامت دائم این کشور را بدست آورند. در زمان درخواست برای این گزینه از انواع ویزای استرالیا، متقاضی باید در خارج از استرالیا زندگی کند. یکی از اعضای خانوادهی شما که در استرالیا هستند باید حمایت مالی شما را برعهده بگیرد.
- ویزای مراقبت از بیمار ساب کلاس ۱۱۶ این ویزا برای افرادی است که یک خویشاوند بیمار در استرالیا دارند که مقیم یا تبعهی این کشور است و باید از او مراقبتهای پزشکی انجام شود. با دریافت این ویزا همزمان میتوانند در این کشور کار و تحصیل کنند. در زمان درخواست این ویزا شما باید خارج از استرالیا باشید.
- ویزای سرپرست ساب کلاس ۸۳۶ درست مانند ساب کلاس ۱۱۶ برای مراقبت از بیمار است با این تفاوت که در زمان درخواست آن فرد باید در داخل استرالیا باشد.
ویزای تحصیلی استرالیا
استرالیا یکی از بهترین کشورهای جهان برای تحصیل است و موسسات، مدارس و دانشگاه های معتبری دارد که سالانه افراد زیادی را به خود جذب میکنند. به دلیل محبوبیت امکانات آموزشی، انواع ویزای استرالیا برای این کار وجود دارد که به ساب کلاس های زیر تقسیم میشود:
- ویزای دانش آموزی ساب کلاس ۵۰۰ این ویزا برای افرادی است که تمایل به تحصیل در مدارس و دانشگاههای این کشور را دارند و یک ویزای ۵ ساله است که به کمک آن، اعضای خانوادهی دانش آموز نیز میتوانند به استرالیا بیایند.
- ویزای آموزش ساب کلاس ۴۰۷ این ویزا برای تکمیل دورههای آموزش و فنی و حرفهای مربوط به کار و از نوع ویزای موقت است که برای دریافت آن باید دعوت نامه داشته باشید.
- ویزای همراه دانش آموز ساب کلاس ۵۹۰ برای والدینی است که فرزند زیر ۱۸ سالشان برای تحصیل به استرالیا آمده و میخواهند از او مراقبت کنند. با پایان دورهی تحصیل، اعتبار این ویزا نیز به پایان میرسد.
ویزای کاری استرالیا
یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا، ویزای کاری این کشور است که انواع بسیار زیادی دارد و شما میتوانید از آن برای کار و کسب درآمد در استرالیا استفاده کنید. استرالیا اقتصاد رو به رشدی دارد و از این رو افراد زیادی سالانه برای انواع این ویزا درخواست میدهند. ما در مقاله ویزا استرالیا و شرایط عمومی آن به طور تخصصی به شرایط اخذ این نوع ویزاها پرداخته ایم. برای دریافت ویزای کاری استرالیا یک جدول امتیازدهی وجود دارد که باید حداقل امتیاز ۶۵ از ۱۰۰ را از آن کسب کنید. سایر شرایط کسب این ویزا به شرح زیر میباشند:
متقاضی باید….
- در محدودهی سنی بین ۱۸ تا ۴۵ سال باشد.
- مدارک تحصیلی لازم برای کار مدنظر را داشته باشد.
- مدرک زبان معتبر ( حداقل آیلتس ۶) داشته باشد.
- سلامت جسمانی کافی برای انجام کار را داشته باشد.
- سوء سابقهی کیفری نداشته باشد.
جدول امتیاز بندی ویزای کار
برای دریافت ویزای کاری استرالیا، وضعیت شما توسط یک جدول امتیازدهی بررسی میشود. همانطور که در بالا گفتیم برای قبولی درخواست، شما حداقل باید ۶۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید. اما نکتهی مهم این است که این یک امتیاز حداقلی است و کمکی به دریافت ویزا نمیکند و شما باید سعی کنید نمرهی بالاتری برای دریافت این گروه از انواع ویزای استرالیا بدست آورید. این جدول به شرح زیر است:
مورد بررسی | محدود | امتیاز |
سن | ۱۸ تا ۲۴ | ۲۵ |
۲۵ تا ۳۲ | ۳۰ | |
۳۳ تا ۳۹ | ۲۵ | |
۴۰ تا ۴۴ | ۱۵ | |
مدرک تحصیلی | مدرک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا | ۲۰ |
مدرک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا | ۱۵ | |
مدرک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا | ۱۰ | |
مدرک پایان دوره ارزیابی شده معادل تخصص | ۱۰ | |
سابقه کاری در ده سال گذشته | کمتر از ۳ سال | ۰ |
۳ تا ۴ | ۱۰ | |
۵ تا ۷ | ۱۵ | |
۸ تا ۱۰ | ۲۰ | |
مدرک زبان انگلیسی | آیلتس ۶ یا معادل آن | ۰ |
آیلتس ۷ یا معادل آن | ۱۰ | |
آیلتس ۸ یا معادل آن | ۲۰ | |
تحصیل در استرالیا | تحصیل در مناطق کم جمعیت این کشور | ۵ |
تحصیل در یک مقطع در استرالیا | ۵ | |
تسلط به زبان دوم | تسلط به زبان فارسی یا هر زبان دیگر به جز انگلیسی | ۵ |
صلاحیت تحصیلات تخصصی | مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک | ۵ |
امتیاز اسپانسری | امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد) | ۵ تا ۱۵ |
سابقهی کار مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته | کمتر از ۱ سال | ۰ |
۱ تا ۲ سال | ۵ | |
۳ تا ۴ سال | ۱۰ | |
۵ تا ۷ سال | ۱۵ | |
۸ تا ۱۰ سال | ۲۰ | |
وضعیت تاهل | مجرد | ۱۰ |
متاهل | ۵ تا ۱۰ |
انواع ویزای موقت استرالیا برای کار
همانطور که در بالا گفته شد ویزای کاری استرالیا ساب کلاسهای مختلفی دارد که به شرح زیراند:
ویزای کاری موقت
ساب کلاس های انواع ویزای استرالیا در دستهی ویزای کاری موقت عبارتند از:
- ویزای کاری موقت (اقامت کوتاه) ساب کلاس ۴۰۰ که به شما این امکان را میدهد تا شغلهای کوتاه مدت و کاملاً تخصصی را در استرالیا انجام دهید. اگر مهارت، دانش یا تجربه تخصصی داشته باشید که در استرالیا وجود ندارد، در پروسهی دریافت این ویزا بسیار به نفع شما خواهد بود. این ویزا ۶ ماهه بوده و قابل تمدید نیست.
- ویزای کاری موقت (اقامت بلند مدت) ساب کلاس ۴۰۱ این ویزا جایگزین ساب کلاس ۴۰۸ شده و یک ویزای ۲ ساله است که به کمک آن نه تنها میتوانید در این مدت زمان مشخص در استرالیا کار کنید، بلکه میتوانید اعضای خانوادهی خود را نیز به این کشور بیاورید.
- ویزای آموزش و تحقیق ساب کلاس ۴۰۲ (معروف به ویزا کارآموز حرفهای) این ویزا یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا از نوع موقت و برای دریافت آموزشهای شغلی و حرفهای است.
- ویزای کاری موقت (آموزش) ساب کلاس ۴۲۰ یک ویزای دو ساله برای تفریح و آموزش است که به کمک آن میتوانید به همراه خانواده برای تحصیل به استرالیا بروید.
- ویزای کاری موقت (مهارت) ساب کلاس ۴۸۲ به کارفرما اجازه میدهد که نیروی کمیاب را از بین شهروندان خارجی استخدام کند. برای دریافت این ویزای موقت، متقاضی باید مهارتهای کاری مخصوص و مدرک زبان معتبری داشته باشد. این ویزای استرالیا در حال حاضر ارائه نمیشود.
ویزای مهارت
این ویزا برای افرادی است که مهارتهای کاری خاصی دارند و به ساب کلاسهای زیر تقسیم میشود:
ویزای ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص ساب کلاس ۴۷۶ (معروف به ویزای تحصیلات تکمیلی و یا فارغ التحصیل خارج از کشور) این ویزا، یک ویزای ۱۸ ماهه و موقت است که به فارغ التحصیلان رشته مهندسی اجازهی ورود به این کشور را میدهد. مدرک مهندسی این افراد باید از دانشگاهها و موسسات مورد تایید استرالیا گرفته شده باشد. رشتههای پذیرفته شده برای این نوع از انواع ویزای استرالیا عبارتند از:
- مهندسی عمران
- مهندسی سازه
- مهندسی شیمی
- مهندسی محیط زیست
- مهندسی برق و الکترونیک
- مهندسی مکانیک، تولید و ماشینآلات
- مهندسی معدن و مواد
ویزای ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا ساب کلاس ۴۸۵ (معروف به ویزای فارغ التحصیل یا TR) این ویزا برای افرادی است که تحصیلات خود را در استرالیا به پایان رساندهاند و در حال حاضر میخواهند موقت در این کشور بمانند تا شغل مناسبی پیدا کنند. که خود به دو گروه Graduate Work Stream و Post-Study Work Stream تقسیم میشود.
ویزای مهارت مستقل ساب کلاس ۱۸۹ (معروف به ویزای مهارت، ویزای GSM یا ویزای PR) این گروه از انواع ویزای استرالیا برای افراد متخصصی است که میخواهند بدون حمایت مالی در این کشور زندگی کنند. این ویزا یک ویزای دائم برای افرادی است که زیر 45 سال سن داشته و علاوه بر تخصص کافی در رشتهی کاری خود، مهارت زبان نیز دارند.
ویزای مهارت نامشخص (اسپانسر) ساب کلاس ۱۹۰ (معروف به ویزای اسپانسر دولتی و یا ویزای اسپانسر ایالتی) یک ویزای دائم برای افراد متخصصی است که یکی از ایالت های استرالیا، اسپانسر آنها شده و سن زیر ۴۵ سال و مهارت زبان از ویژگی های افرادی است که میخواهند این ویزا را بگیرند.
سایر ویزاهای کاری مهارتی – مربوط به مناطق کاری
گروهی از ویزاهای مهارتی از انواع ویزای استرالیا، بر اساس مناطقی هستند که برای کار انتخاب میشوند. که به شرح زیراند:
- ویزای مهارت ایالتی ساب کلاس ۴۹۱ (معروف به ویزای ایالتی و یا ویزای اسپانسر مناطق کم جمعیت) یک ویزای ۵ ساله برای افراد متخصصی است که نتوانستهاند از طریق ویزاهای بالا اقدام کنند و به کمک این ویزا میتوانند در مناطق کم جمعیتتر و محرومتر کار کنند و حداقل حقوق تعیین شده در این کشور را بگیرند.
- ویزای مهارت منطقه ای ساب کلاس ۸۸۷ (معروف به ویزای منطقهای و یا ویزای اسپانسر منطقهای) یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا از نوع اقامت دائم و برای افرادی است که حداقل دو سال در مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی و کار کردهاند و اکنون میخواهند در همان منطقه اقامت دائم داشته باشند.
- ویزای مهارت منطقه ای ساب کلاس ۱۹۱ (که از نوامبر ۲۰۲۲ فعال و جایگزین ویزای ۸۸۷ خواهد شد.) برای دریافت این ویزا شما باید در خاک استرالیا زندگی کنید، حداقل سه سال در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی کرده باشید و اکنون توسط این ویزا درخواست اقامت دائم دارید.
ویزای استعدادهای درخشان
انواع ویزای استرالیا برای افراد بااستعدادهای درخشان وجود دارد که میتوانند فعالیت های حرفهای خود را در این کشور دنبال کنند. ارائهی مدارک معتبر از فعالیت های برجسته، برای دریافت این ویزا ضروری است. دو ساب کلاس اصلی این ویزا عبارتند از:
- ویزای استعداد برجسته ساب کلاس ۱۲۴ برای افرادی که در زمینهی فعالیت خود در سطح بین المللی برجسته هستند. و میتوانند به دولت استرالیا ثابت کنند که حضورشان در این کشور میتواند به ارتقای وضعیت آن در شاخهی خاصی از فعالیت ( هنری، ورزشی، تحصیلی و …) کمک کند. در زمان درخواست این ویزا، متقاضی باید خارج از استرالیا زندگی کند.
- ویزای استعداد برجسته ساب کلاس ۸۵۸ یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا از نوع اقامت دائم برای استعدادهای درخشان در کشور استرالیا است. این ویزا از نظر شرایط درخواست مانند ویزای ۱۲۴، با این تفاوت که فرد در زمان درخواست باید داخل کشور زندگی کند.
ویزای تعطیلات
گروهی دیگر از انواع ویزای استرالیا که در گروه ویزاهای کاری قرار میگیرند، ویزای تعطیلات است که شرایطی ایدهال برای مسافرت افراد به این کشور در دوران تعطیلات کاری را ایجاد میکند. این گروهِ ویزا دو ساب کلاس اصلی دارد که عبارتند از:
- ویزای تعطیلات و کار ساب کلاس ۴۱۷ این ویزا برای افراد بین ۱۸ تا ۳۰ سال است که به موجب آن میتوانند تعطیلات کاری بزرگ خود را در این کشور انجام دهند و برای پرداخت هزینههای سفر خود در استرالیا کار کنند.
- ویزای کار و تعطیلات ساب کلاس ۴۶۲ یک ویزای یک ساله برای افرادی است که میخواهند در این کشور کار کنند و همزمان تعطیلات خود را نیز را در آن بگذرانند.
ویزای کارفرما
شاخهای دیگری از انواع ویزای استرالیا در گروه ویزاهای کاری، ویزای کارفرما است که دو نوع موقت و دائم دارد و هر کدام از این گروهها خود به چند ساب کلاس تقسیم میشوند. این گروه از ویزاها برای افرادی است که از یک کارفرمای استرالیایی، جاب آفر دارند. اسپانسری مشخص که در کار خود به آنها نیاز دارد. برعکسِ سایر ویزاهای کاری موقت، در این نوع ویزا شما نیازی به جستجو برای کار ندارید. انواع موقت این ویزا ساب کلاسهای ۴۰۲ و ۴۸۲ هستند که در بالا در موردشان صحبت کردیم. و انواع دائم آن نیز به شرح زیراند:
- طرح کاندید کارفرما ساب کلاس ۱۸۶ (با نام مستعار ENS) این ویزا یکی از انواع ویزای استرالیا برای افرادی است که در کشور خود توانستهاند یک شغل مناسب با تخصصشان در استرالیا پیدا کنند و شش ماه بعد از آن میتوانند درخواست این ویزا را بدهند. عنوان شغلی در این نوع باید در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور وجود داشته باشد.
- طرح مهاجرت اسپانسر منطقه ای ساب کلاس ۱۸۷ (که با عنوان RSMS یا ویزای منطقه ای حمایت کننده نیز شناخته میشود) این ویزا از انواع ویزای استرالیا درست مانند ویزای 186 با این تفاوت که موقعیت شغلی باید در مناطق کم جمعیت استرالیا باشد.
ویزای سرمایه گذاری
یکی از متداول انواع ویزای استرالیا برای افرادی که وضعیت مالی خوبی دارند، انواع ویزای سرمایهگذاری است. این ویزا برای افرادی است که قصد سرمایه گذاری، راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی، خرید ملک و … را در این کشور دارند که خود به چند ساب کلاس تقسیم شده و به شرح زیراند:
انواع ویزای تجاری
صاحب کسب و کار ساب کلاس ۸۹۰ نوعی ویزای سرمایه گذاری برای افرادی است که در چند سال گذشته حداقل یک سال در این کشور زندگی کرده و یکی از ساب کلاسهای ۱۶۰،۱۶۱،۱۶۲،۱۶۳،۱۶۴ یا ۱۶۵ را دارند. قبل از درخواست این ویزا فرد باید کسب و کاری را به مدت دو سال اداره کرده باشد.
ویزای کسب و کار ساب کلاس ۱۳۲ این ویزا یکی از محبوبترین انواع ویزای استرالیا است که سرمایه گذار میتواند از همان ابتدا همراه با خانواده ی خود به این کشور بیاید. هزینهی دریافت این ویزای بسیار بالا و تا یک و نیم میلیون استرالیا نیز میرسد.
انواع ویزای سرمایه گذاری
ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس ۸۹۱ یک ویزای سرمایه گذاری کوتاه مدت است. این ویزا را افرادی میتوانند درخواست دهند که حداقل ۴ سال در این کشور زندگی کرده باشند، زیر ۵۵ سال سن داشته و حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای آن یعنی ۱.۵ میلیون دلار استرالیا را داشته باشند. برای دریافت این ویزا سوابق سرمایهگذاری موفق نیز نیاز است.
ویزای سرمایه گذاری اسپانسر دولت یا ایالتی ساب کلاس ۸۹۳ یک ویزای اقامت دائم برای افرادی است که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند و توسط دولت تحت حمایت های مالی و دریافت مستمری قرار میگیرند. اگر به دنبال مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هستید در ابتدا مقاله ی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را مطالعه کنید.
ویزای بازنشستگی
یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا، ویزای بازنشستگی است که افرادی میتوانند از آن استفاده کنند که در سن بازنشستگی قرار داشته باشند. مهمترین ساب کلاس این گروه به شرح زیر است:
سرمایهگذار بازنشستگی ساب کلاس ۴۰۵ یک ویزای موقت مختص بازنشستگانی که خودشان از پس مخارجشان برمیآیند و خانوادهای برای حمایتهای این چنینی ندارند. به موجب این ویزا فرد میتواند هر دو هفته حداکثر ۴۰ ساعت در استرالیا کار کند.
شرایط زندگی در استرالیا
سخن آخر
آنچه که در بالا گفته شد، تنها بخشی از انواع ویزای استرالیا است و طیف وسیعی از ویزاهای مختلف برای سفر و مهاجرت به این کشور وجود دارد که هر کدام شرایط، مدارک و هزینه های خاص خود را دارند. ما در موسسه ی مهاجرتی هرمس اپلای میتوانیم در مورد انواع این ویزاها اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار داده و کمک کنیم که بتوانید بهترین گزینه برای شرایط خود را انتخاب کنید. برای شروع فرایند، تنها کافی است با کارشناسان مجموعهی ما تماس بگیرید تا آنها شما را راهنمایی کنند.
ســوالات متـداول
۵ نوع گروه اصلی برای ویزاهای استرالیا داریم به شرح زیر است:
1.ویزای توریستی
2.ویزای خانوادگی
3.ویزای تحصیلی
4.ویزاهای کاری و مهارتی
5.ویزای سرمایه گذاری
ویزای ساب کلاس ۵۰۰، ویزای ساب کلاس ۵۹۰و ویزای ساب کلاس ۴۰۷
شخص متقاضی بین ۱۸ تا ۴۵ سال سن داشته باشد. مدرک تحصیلی بین دیپلم تا دکتری، مدرک زبان انگلیسی، عدم سوءپیشینه و مدارک سلامت جسمانی نیز نیاز است.
سلام خسته نباشید
برای گرفتن ویزای استرالیا از طریق کار چقدر هزینه باید کرد؟
سلام وقتتون بخیر .
برای اطلاع از تعرفه ها لطفا فرم ارزیابی ما رو پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و راهنماییتون کنند .
سلام خسته نباشید
پروسه گرفتن ویزای استرالیا چقدر طول میکشه؟
سلام بسته به شرایط و امادگی شما ممکنه بین 6 ماه تا 2 سال ممکه زمان ببره
سلام و روز بخیر
اگر ویزای همراه دانش آموز رو بگیریم موقع تحصیل فرزندم در استرالیا میتونم مشغول به کار بشم؟ اجازه کار میدن؟
سلام وقتتون بخیر .
خیر اجازه کار و تحصیل را نخواهید داشت .
سلام
اینکه تو مقاله گفتین “برای ویزای والدین فردی که مقیم یا تعبهی استرالیا است میتواند برای والدین خود ویزا بگیرد تا آنها برای زمان مشخصی برای زندگی به این کشور بیایند” لطفا در مورد زمانش بیشتر توضیح بدین..
تشکر.
مثلا میتونن برای مدت 6 ماه ساکن باشن توی استرالیا برگردن ایران و دوباره برن. امکان اقامت مدارم نیست
سلام خسته نباشید
دعوت نامه از بستگان آیا در روند دریافت ویزای تحصیلی استرالیا هم تاثیر داره؟
سلام بله تاثیر بالایی داره توی اپلای شدن
چجوری میتونم ویزای استرالیا دریافت کنم . از چه روشی اقدام کنم حتما ویزای استرالیا دریافت میکنم ؟
سن 35 سال – فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر و سطح زبانم هم آیلتس 6.5 است
سلام وقتتون بخیر .
اگر حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشید و سطح زبان خودتان را ارتقا دهید میتوانید شرایط و امتیاز خود را برای ویزا های gsm بررسی کنید .
سلام خسته نباشید بنده 30 سالمه و مدرک کارشناسی تربیت بدنی دارم اما مدرک زبان ندارم و همچنین متاهل هستم امکانش هست برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنم؟
سلام وقتتون بخیر .
بستگی به میزان گپ تحصیلی شما دارد . اگر گپ تحصیلی زیادی داشته باشید متاسفانه شانس پایینی خواهید داشت .
سلام آیا امکانش هست با ویزای تحصیلی استرالیا همسر و فرزندانم رو هم با خودم ببرم؟
سلام وقتتون بخیر .
بله این امکان براتون وجود داره . به همسرتون work permit تعلق میگیرد .
سلام و وقت بخیر. من دارای فوق لیسانس مهندسی صنایع هستم . 34 سال سنمه و 7 سال سابقه کار مرتبط دارم. متاهل هستم.امکان داره از طریق ویزای استرالیا اقدام کنم و بتونم مهاجرت کنم؟ منابع مالی زیادی هم ندارم
سلام وقتتون بخیر .
شما باید شرایطت و امتیاز خودتون رو برای ویزا های gsm استرالیا ارزیابی کنید .
برای این کار با شماره 02128111107 تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه ما راهنماییتون کنند .
سلام و خسته نباشید
کارت پایان خدمت برای دریافت ویزای کار استرالیا نیازه؟
سلام وقتتون بخیر .
کارت پایان خدمت برای دریافت پاسپورت شما اهمیت دارد .