هرمس اپلای / کشورها / کار در هند
کار در هند مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. کشور هند دومین کشور بزرگ جهان ازنظر وسعت بوده و ازنظر جمعیت نیز با چین در حال رقابت است. میتوان گفت اقتصاد این کشور درحالتوسعه است و همین مسئله موجب شده تا این کشور به نیروهای کار خارجی نیاز داشته باشد. کار در هند سختیهای خودش را دارد و به دلیل جمعیت زیاد و روبهرشد بودن اقتصاد، مقصد مهمی برای مهاجران محسوب میشود.
ویزایی که توسط سفارت این کشور برای متقاضیان صادر میشود، ویزای الحاقی است که مخصوص افرادی است که میخواهند در این کشور در شرکتهای بینالمللی یا دولتی شروع به کار کنند. کار در این کشور میتواند نشاندهنده علاقه به فعالیت در فرهنگ جدید و بازار بینالمللی باشد. در ادامه شما را با نحوه مهاجرت کاری به هند و روشهای مهاجرت به هند آشنا میکنیم.
در ابتدای مطلب بهتر است شما را با شرایط عمومی کشور هند آشنا کنیم. همانطور که گفتیم هندوستان کشوری وسیع است که ممکن است در مناطق مختلف آن افرادی را با فرهنگهای متفاوت مشاهده کنید. هندوستان در قسمت جنوبی قاره آسیا قرار دارد و پایتخت آن دهلی نو است. این کشور بخش وسیعی از شبهقاره هند را دربرگرفته است. زبان رسمی این کشور، زبان هندی و انگلیسی است. فردی که میخواهد برای کار در این کشور اقدام کند باید یکی از این دو زبان را بهخوبی بلد باشد. همچنین واحد پول این کشور روپیه است.
ازلحاظ آبوهوایی، به علت وجود رشتهکوه هیمالیا هند بسیار پرباران، مرطوب و حاصلخیز است؛ همین مسائل سبب شده کشور هند دومین تولیدکننده محصولات کشاورزی در جهان باشد. این کشور بهعنوان دومین تولیدکننده چای و برنج شناخته شده و همینطور مقام نخست را در تولید موز، ارزن، کنف و بادامزمینی دارد. هند ازنظر اقتصادی در جایگاه چهارم در جهان قرار دارد؛ اما به دلیل وسعت و جمعیت زیاد در این کشور همواره میلیونها نفر در آن در فقر و تنگدستی زندگی میکنند. اینها مسائلی هستند که برای کار در هند باید به آنها توجه داشته باشید.
هند سالها بهعنوان یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت شناخته میشد. این کشور در سال 2020 بهعنوان چهاردهمین کشور برتر بهعنوان مقصد برای مهاجرت انتخاب شد. شرایط کار و حقوق در این کشور با کشورهای آمریکایی و اروپایی فرق دارد. روز شروع هفته کاری در هند روز دوشنبه است و روز پایان آن شنبه است. ساعت کاری نیز بر اساس شرکتی که در آن مشغول به کار میشوید متفاوت است؛ اما اغلب ساعت کاری از ساعت 10 صبح تا 6 بعدازظهر خواهد بود.
میانگین ساعتی که در این کشور باید کار کنید تقریباً 48 ساعت در هفته است. اغلب شرکتهای بینالمللی و مطرحی که در این کشور وجود دارند علاوه بر حقوق و مزایای استاندارد مربوط به کار، کمکهای مخصوص اضافی نیز به شما ارائه میدهند. ازجمله این کمکها میتوان به کمکهزینه مسکن، ارائه یک بلیت هواپیما بهصورت سالانه، ارائه خدمات بهداشتی کامل و … اشاره کرد.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
افرادی که قصد کار در هند را دارند باید ویزای کاری داشته باشند. در ابتدا لازم است متقاضیان از طرف یک شرکت بینالمللی یا دولتی، پیشنهاد کاری داشته باشند. البته باید دقت کنید شرکتی که پیشنهاد شغلی را ارسال میکند یک شرکت رسمی و ثبتشده باشد، در غیر این صورت پیشنهاد شغلی از اعتبار کافی برخوردار نخواهد بود. ویزای کاری این کشور بهوسیله سفارت و کنسولگری آن برای فرد متقاضی صادر میشود و اغلب بین 1 تا 5 سال معتبر خواهد بود.
اغلب ویزای صادر شده، بهصورت یکساله است و درصورتیکه کارفرما از کار متقاضی راضی باشد، درخواست میدهد تا این ویزا تمدید شود. برخی مواقع نیز افراد متخصص برای کار درخواست ویزا دارند، درصورتیکه قرارداد بلندمدت به سفارت یا کنسولگری نشان دهند برای آنها ویزای ۵ساله صادر میشود.
افرادی که ویزای هند را دریافت میکنند، باید تمامی قوانین این کشور مبنی بر مالیات و سایر قوانین را رعایت کنند. مسئله دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که درصورتیکه یک فرد تنها برای شرکت در یک پروژه یا سمینار ویزای این کشور را دریافت کرده باشد، باید بلافاصله پس از اتمام پروژه و سمینار مربوطه این کشور را ترک کند؛ زیرا ویزای او باطل خواهد شد.
برای اخذ ویزای هند باید مدارکی را به سفارت یا کنسولگری این کشور ارائه دهید. دقت داشته باشید تمامی مدارک را باید به طور کامل و بدون هیچگونه نقصی به سفارتخانه این کشور تحویل دهید تا مشکلی در روند اخذ ویزای کار در هند به وجود نیاید. این مدارک را در زیر آوردهایم:
همچنین پیشنهاد و دعوت کاری که توسط کارفرما ارسال میشود باید دارای شرایط زیر باشد:
بهعنوان بزرگترین دموکراسی جهان و پنجمین اقتصاد درحالرشد، کشور هند به نیروهای کار متخصص نیاز مبرم دارد. این کشور در دو بخش خصوصی و عمومی به افراد متخصص و حرفهای نیاز دارد. صنایع عمده در این کشور که نیاز به نیروهای متخصص دارند، عبارتاند از:
اما در سالهای اخیر برخی صنایع همچون صنعت گردشگری، خودروسازی، مخابرات و … رشد بسیار زیادی را در این کشور تجربه کردهاند. همچنین کارفرمایان بینالمللی ازجمله بانک محور، بوئینگ، ماروتی سوزوکی، شرکت ملی توسعه معدنی (NMDC)، صنایع تکیه، بانک دولتی هند (SBI) و گروه تاتا نیز به نیروهای متخصص خارجی برای کار در هند نیاز دارند. بیشتر این مشاغل اغلب در شهرهای بزرگ همچون دهلی نو و بمبئی قرار دارند و شما برای پیداکردن شغل باید به آنها سر بزنید.
حال سؤال اینجاست که چطور در این کشور کار پیدا کنیم؟ یافتن شغل در این کشور کار زیادی سختی نیست. تنها کافی است در اینترنت چرخی بزنید و به دنبال شغل محبوب خود در این کشور باشید. معمولاً در وبسایتهای رسمی شرکتهای این کشور مشاغل خالی وجود دارند که شما میتوانید با ارسال رزومه از آنها درخواست کار کنید. همچنین زمانی که در این کشور هستید نیز میتوانید برای عوضکردن شغل خودسری به روزنامههای ملی این کشور بزنید و بر اساس تخصصی که دارید از شرکت دیگری درخواست کار کنید.
اما اگر تمامی راههای بالا با بنبست مواجه شد، میتوانید سری به آژانسهای استخدام بینالمللی بزنید و از طریق آنها برای یافتن کار اقدام کنید. فرایند درخواست و مصاحبه کاری در این کشور تقریباً شبیه به کشورهای اروپایی است و از این نظر مصاحبه برای کار در هند زیاد سخت نخواهد بود. تعداد زیادی از درخواستها بهصورت آنلاین ارسالشده و پس از بررسی آنها متقاضیان برای مصاحبه حضوری فراخوانده میشوند. همچنین دقت داشته باشید رزومهای که ارسال میکنید باید به زبان هندی یا انگلیسی باشد.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
یکی از ویزاهایی که برای کار در هند به شما تعلق میگیرد، ویزای همراه است. این ویزا برای زمانی است که شما برای کار در این کشور اقدام کردهاید و میخواهید اعضای خانوادهتان نیز به همراه شما به هند بیایند. شما باید به طور همزمان با درخواست ویزای کار برای این کشور برای خانوادهتان نیز درخواست ویزای همراه کنید. این ویزا درست زمانی که ویزای شما صادر میشود، قابلاستفاده است و مدتزمان آن تا وقتی است که زمان ویزای کاری شما به پایان برسد.
همچنین درصورتیکه همراه شما بتواند شغلی در این کشور پیدا کند، قادر خواهد بود ویزای خود را از ویزای همراه به ویزای کاری تغییر دهد. در هنگام ارائه مدارک برای ویزای همراه کاملاً دقت داشته باشید؛ زیرا در صورت وجود نقص در مدارک مشکلات فراوانی از قبیل ریجکتشدن ویزا برای شما پیش میآید. مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه عبارتاند از:
همهساله تعداد بسیار زیادی از افراد میخواهند برای دریافت تابعیت و پاسپورت هند در این کشور مشغول به کار شوند و ویزای هند را بگیرند. باید به شما بگوییم اگر شخصی 7 سال در کشور هند به زندگی و کار مشغول باشد و در طول این مدت همه مالیاتها و بیمه خود را نیز به طور کامل پرداخته باشد، بر اساس شرایطی بهخصوص همچون عدم سوءسابقه میتواند به طور دائم در این کشور زندگی کند.
بعد از دریافت اقامت دائم کشور هند از طریق کار در هند، اگر فرد 5 سال دیگر در این کشور در حال کار و زندگی باشد، میتواند برای دریافت پاسپورت و تابعیت هند اقدام کند؛ بهعبارتدیگر اشخاصی که متقاضی دریافت تابعیت و پاسپورت هند هستند باید 12 سال به طور مداوم در این کشور کارکرده باشند و در آن سکونت داشته باشند.
همچنین این افراد نباید هیچگونه سابقه کیفری داشته باشند. مسئله دیگر این است که این افراد باید به زبان هندی و انگلیسی به طور کامل تسلط داشته و فرهنگ و تاریخ کشور هند را بشناسند تا بتوانند تابعیت این کشور را بگیرند. مسئله بعدی این است که این کشور تابعیت مضاعف را قبول ندارد و درصورتیکه از یک کشور دیگر تابعیت بگیرید، تابعیت هند لغو خواهد شد.
برای کار در این کشور برخی از مشاغل شرایط بهتری دارند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
همانطور که گفته شد کشور هند یکی از بزرگترین کشورهای جهان است و ازلحاظ جمعیتی نیز جزء دومین کشورهای پرجمعیت جهان است. شرکتهای بینالمللی موجود در این کشور همهساله اقدام به جذب نیروی کار میکنند. مهمترین گام برای اخذ ویزای این کشور، داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرما است. سپس شما میتوانید با مراجعه به سفارت برای اخذ ویزا اقدام کنید.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.