در این مقاله قصد داریم قوانین مهاجرت به انگلستان در سال 2021 و همچنین شرایط اخذ اقامت این کشور را مورد بحث و بررسی قرار دهیم و اطلاعاتی را در این زمینه به خوانندگان ارائه کنیم. اگر به دنبال مهاجرت به یک کشور توسعه یافته با سطح رفاه اجتماعی بالا و همچنین فرصتهای شغلی و تحصیلی فوق العاده هستید، تا پایان این مقاله با ما باشید. مهاجرت به انگلستان از روشهای مختلفی امکان پذیر است که در این مقاله تا حد امکان بیان میشوند و مورد بررسی اجمالی قرار میگیرند.
آنچه در این مقاله میخوانید
انواع روشهای مهاجرت به انگلستان
در صورتی که کشور انگلیس را برای ادامهی زندگی انتخاب کردهاید، روشهای مختلفی برای مهاجرت به این کشور پیش رو خواهید داشت. یکی از معمولترین روشهای مهاجرت به انگلستان، اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری است. ثبت شرکت نیز که از زیرمجموعههای سرمایه گذاری در انگلیس است، یکی از روشهای مهاجرت به انگلستان است. البته این روش سختیهای بسیاری دارد و غالباً در مواردی به موفقیت میرسد که ثبت شرکت با کارآفرینی همراه باشد. اخذ ویزای تحصیلی نیز یکی از گزینههای پیش رو است که برای این کار باید بتوانید از یکی از دانشگاههای انگلیس که مورد تأیید سفارت این کشور باید، پذیرش تحصیلی بگیرید.
بسیاری از افراد با خرید ملک که حداقل ارزش آن در قوانین مهاجرت به این کشور مشخص شده است، اقدام به مهاجرت به انگلستان میکنند. روش دیگر ازدواج است. در کشور انگلیس مانند کشورهای دیگر در صورتی که شخصی با تبعهی انگلیس با شخصی خارجی ازدواج کند میتواند برای اقامت همسرش در انگلستان، درخواست دهد.

شرایط زندگی و مهاجرت به انگلستان
کشور انگلستان کشوری دارای منابع بسیار و ثروتمند است. این کشور از نظر اقتصادی در وضعیت مناسبی به سر میبرد و شاخص کیفیت زندگی در این کشور مناسب است. کشور انگلستان دارای جزیرههای بسیاری است به گونهای که بیش از 100 جزیره در کل جهان متعلق به کشور انگلستان است. در گذشته کشورهای بسیاری تحت استعمار انگلیس قرار داشتند و همین موجب سرازیر شدن منابع این کشورها به کشور انگلستان شده بود. شاید کشور انگلستان پیشرفت امروز خود را مدیون منابع کشورهای تحت استعمار خود باشد.
انواع ویزا در کشور انگلیس
ویزای کاری انگلستان و یا به انگلیسی UK work visa به سه دسته تقسیم میشود: Tier 1 visa، Tier 2 visa و Tier 5 visa. هر کدام از این سه دسته ویزا خود شامل زیر مجموعههایی میشوند که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.
Tier 1 visa
این ویزا شامل ویزای عمومی general، ویزای سرمایه گذاری Investor، ویزای کارآفرینی Entrepreneur، ویزای کارآفرین تحصیل کرده Graduate Entrepreneur و ویزای کار پس از تحصیل Post Study Work میشود.
Tier 2 visa
این نوع ویزا شامل ویزای عمومی general و ویزای جابه جایی کارمند Intra-company Transfer میشود.
Tier 5 visa
این ویزا شامل مجوز معتبر دولتی برای اقامت Government Authorised Exchange، ویزای انگیزشی جوانان Youth Mobility Scheme و ویزای ورزشی و خلاقانه Creative and Sporting Visas میشود.

بررسی شرایط ویزاهای مختلف و شرایط مهاجرت به انگلستان
به طور کلی اگر بخواهیم در میان گزینههای مختلفی که یک شخص برای مهاجرت به انگلستان دارد یکی را انتخاب کنیم باید بگوییم که برای دریافت اقامت انگلیس، ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری در اولویت قرار دارد. همان طور که در مورد بقیهی کشورها نیز صدق میکند میزان موفقیت برای مهاجرت به یک کشور، به میزان سودی که شخص متقاضی برای آن کشور دارد، بستگی دارد. برای همین موضوع است که شما در صورت سرمایه گذاری در یک کشور و کارآفرینی برای آنها امکان اقامت و زندگی در آن کشور را راحتتر به دست خواهید آورد. اما باید این نکته را مد نظر داشت که این گزینه مستلزم داشتن سرمایهی لازم برای سرمایه گذاری است.
حداقل میزان سرمایهی مورد نیاز برای مهاجرت به انگلستان 2 میلیون پوند است که شما با این میزان سرمایه گذاری در کشور انگلیس پس از 5 سال میتوانید اقامت دائم این کشور را به دست آورید. برای دریافت سریعتر اقامت دائم کشور انگلیس و مهیا شدن شرایط مهاجرت به انگلستان باید میزان سرمایه گذاری را افزایش دهید. با افزایش مبلغ سرمایه از 2 میلیون پوند به 5 میلیون پوند، زمان اخذ اقامت دائم از 5 سال به 3 سال کاهش مییابد. همچنین اگر میزان سرمایه را تا 10 میلیون پوند افزایش دهید پس از 2 سال میتوانید اقامت دائم این کشور را به دست آورید.

بعد از سرمایه گذاری و مهاجرت به انگلستان بعد چند سال شهروندی میتونیم بگیریم؟
به صورت میانگین بعد از 5 سال زندگی مدارم در کشور مقصد میشه برای اقامت دائم درخواست داد
کسی که 2تا5 میلیون پوند پول داره میخواد بره انگلستان چکار کنه ؟ بهترین کشور واسه پول درآوردن ایرانه
حقیقت اینه که با توجه به شرایط منطقه، سرمایه گذاران خارجی احساس امنیت از نظر اقتصادی و روابط سیاسی ندارند.
و ترجیح میدن در کشورهای صنعتی هزینه کنند.