در سالهای اخیر، اخذ ویزای کار آلمان یکی از مواردی است که بیشتر متخصصها و مهندسهای سراسر جهان به آن توجه میکنند. مهاجرت کاری به آلمان همان دلیلی است که باعث میشود تا افراد مختلف سراسر جهان به فکر اقامت کاری آلمان باشند. ثبات اقتصادی و مالی در آلمان باعث شده تا افراد ترجیح دهند که آلمان را به عنوان مقصد کاری انتخاب کنند. همچنین تنوع رشتههای کاری مانند: حوزههای مهندسی، پرستاری و پیراپزشکی باعث شده است تا افراد مختلف به فکر مهاجرت به این کشور باشند. شرایط اخذ ویزای کار آلمان چیست؟ شرایط کار در آلمان چگونه است؟ برای پاسخ به این سوالات و مراحل اخذ ویزای کار در آلمان، تا انتهای متن همراه ما باشید.
مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت
سوالی که بسیاری از افراد میپرسند این است که چرا به آلمان مهاجرت کرد؟ دلیل محبوبیت مهاجرت به آلمان برای این است که عملکرد اقتصادی، سیستم آموزشی و فرصتهای شغلی در این کشور کارآمد بوده و متقاضیها از سراسر دنیا تمایل دارند که به این مقصد مهاجرت کنند. اما برای اینکه بتوانید به آلمان مهاجرت کنید، روشهای مختلفی در نظر گرفته شده است.
در حقیقت دولت آلمان، به دلیل نیاز به نیروی کار متخصص، شرایط مختلفی برای مهاجرت متقاضیها فراهم کرده است که یکی از آنها اخذ ویزای کار آلمان خواهد بود. اما میتوان از طریق ویزایهای مختلف دیگر هم برای مهاجرت به آلمان اقدام کرد.
ویزای کار آلمان به دو دسته اعتبار کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم میشود. به این معنا که متقاضی با اخذ ویزای کوتاه مدت، میتواند از یک روز تا چند ماه و با ویزای بلند مدت، میتواند از چند ماه تا چند سال در کشور آلمان حضور داشته باشد. به طور کلی انواع ویزای کار در آلمان عبارتند از:
برای اینکه با شرایط انواع ویزای کار آلمان بیشتر آشنا شوید توضیحاتی ارائه خواهیم کرد.
اگر متقاضی اقامت در آلمان، قصد کار کردن داشته باشد، میتواند از روشهای مختلفی برای ویزای کار اقدام کند. در حقیقت ویزای کار برای آلمان به دستهبندیهای مختلفی تقسیم میشود که متقاضی با توجه به تقاضا و شرایط خود، میتواند برای اخذ ویزای کاری آلمان اقدام کند.
بهتر است پیش از اخذ ویزای کار آلمان، با شرایط و قوانین کار در آلمان آشنا باشید و به خوبی در مورد تسهیلات بازنشستگی، میزان حقوق و درآمد و قوانین بیمه کار در آلمان تحقیق کنید. برای اخذ اقامت کاری آلمان، باید شرایطی مانند دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در آلمان، مهارت و تخصص کافی درحوزه تخصص خود و توانایی مالی برای زندگی در آلمان را داشته باشید. اگر تمام شرایط لازم را داشته باشید، میتوانید مسیر خود را برای مهاجرت کاری به آلمان را شروع کنید.
نوعی از ویزای کار، ویزای جاب سیکر آلمان است که افراد با داشتن مدارک مختلف مانند: مدرک تحصیلی یا مدارک مبتنی بر تخصص میتوانند برای شش ماه در آلمان اقامت داشته باشند. متقاضی در این ویزا، شش ماه فرصت دارد تا شغل مد نظر خود را پیدا کند، در غیر این صورت بعد از شش ماه باید به کشور مبدا بازگردد.
دورههای کارآموزی یا همان آوسبیلدونگ، در آلمان برگزار میشوند تا افرادی که علاقه به کار در آلمان دارند، بتوانند پس از گذراندن این دوره آموزشی مشغول به کار شوند. در حقیقت شرکتهای آلمانی دورههایی را برای متقاضیهای خارجی در نظر میگیرند تا با گذراندن دورههای عملی و تئوری بتوانند شانس خود را برای پیدا کردن شغل افزایش دهند.
هدف بسیاری از افراد متقاضی برای ویزای کاری آلمان، اخذ بلو کارت آلمان است، زیرا در این ویزا میتوان علاوه بر درآمد بالا، قرارداد بهتری با کارفرما عقد کرد. از طرفی با دریافت ویزای بلوکارت آلمان میتوان برای پاسپورت آلمان اقدام کرد و از حقوق بالا در این کشور بهرهمند شد.
ویزای خود اشتغالی نوعی ویزای کاری در آلمان است که افراد با سرمایه گذاری و بیزینس پلن ایدئال وارد کشور آلمان میشوند و در صورت موفقیت پلن و سود دهی میتوانند ویزای خود اشتغالی را دریافت کنند.
برای کار در کشور آلمان باید اجازه کار یا همان Work Permit را اخذ کرد. از اینرو برای نیروی کار متخصص و دارای سوابق شغلی، شرایط پیدا کردن کارفرما از ایران وجود دارد. باید به وب سایتهای مختلف مراجعه کرد و متناسب با شرایط خود برای اخذ ویزای کار اقدام کرد.
اخذ ویزای کار آلمان برای تخصص هایی امکان پذیر می باشد که کشور آلمان در آن ها کمبود نیروی کار متخصص دارد. بیشترین میزان کمبود نیرو در رشته های فنی مهندسی بخصوص رشته های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک و پرستاری است که اجازه اخذ ویزای کار را دارند. در بیشتر کشورهای دنیا بازار کار برای نیروی متخصص آن کشور، به صورت انحصاری وجود دارد. در گذشته برای متقاضیان بین المللی موانع بسیاری برای اخذ ویزای آلمان وجود داشت، حتی برای افرادی که در آلمان تحصیلات خود را ادامه داده بودند. اما اکنون اخذ ویزای کار آلمان برای متقاضیان غیر اروپایی امکان پذیر می باشد.
مهمترین شرایط لازم برای کار در آلمان به شرح زیر هستند:
تحصیلات متقاضی باید با شغل مورد نیاز آلمان مرتبط باشد و برای شغل درخواستی، حداقل سه تا پنج سال سابقه کار داشته باشد. مدرک زبان آلمانی با حداقل سطح B1 باعث میشود تا رزومه قویتری داشت. اخذ ویزای کار بدون مدرک زبان امکانپذیر نیست، حتی اگر مدرک زبان آلمانی ندارید باید برای مشاغلی که شرایط مدرک زبان انگلیسی دارند، تقاضا دهید.
همچنین اگر شرایط عقد قرارداد کار در ایران انجام شود، برای اینکه بتوان از ویزای کاری آلمان استفاد کرد، نیاز است که مدرک را به سفارت تحویل داد و برای مدرک زبان مورد نظر کارفرما اقدام کرد. در حقیقت داشتن دانش کافی در زبان آلمانی یکی از مهمترین شرایط اخذ ویزای کار آلمان است. همچنین میتوان اینگونه گفت که سابقه تحصیلی، سابقه کاری، مهارت و دانش زبانی در کنار یکدیگر باعث میشوند که شرایط ورود به کشور آلمان برای کار فراهم شود.
از طرفی هم قرارداد کاری با یک کارفرمای آلمانی یکی دیگر از مهمترین شرایط اخذ ویزای کاری آلمان است. در حقیقت برای اینکه بتوان اقامت کاری آلمان را دریافت کرد، نیاز است که یک قرارداد با کارفرمای آلمانی داشت که میزان حقوق، مزایا و شرایط کاری در آن قید شده باشد.
از اینرو توجه داشته باشید که اگر برای مشاغل فنی درخواست اخذ ویزای کار میدهید، باید میزان دستمزد شما در سال حداقل ۳۸۶۸۸ یورو باشد، اما اگر برای دریافت یک موقعیت شغلی غیر فنی در یک استارتآپ یا شرکت آلمانی اقدام کردهاید، حداقل حقوق شما قبل از کسر مالیات باید ۴۶۰۰۰ یورو در سال باشد.
همچنین نیاز است که قرارداد امضا شده از سوی شما و کارفرما با مدت زمان یک سال امضا شود. از طرفی هم اگر بتوانید یک قرارداد بدون تاریخ و نامحدود امضا کنید دیگر نیازی به مراجعه به سفارت و تمدید ویزا ندارید.
هزینه اخذ ویزای کار آلمان با توجه به پرونده متقاضی محاسبه می شود. هزینه ویزای کار آلمان در مجموع چیزی در حدود ۷۵ یورو است. با این حال، پیش از اقدام با سفارت آلمان در مورد هزینه های ویزای کار تماس بگیرید، زیرا ممکن است بسته به شرایط هزینه کمتر و یا بیشتری را باید پرداخت کنید.
لازم به ذکر است که در صورت رد شدن ویزا، پول پرداختی به شما پس داده نمی شود. در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این مورد را دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید. همچنین می توانید فرم مشاوره مهاجرت را تکمیل کنید تا مشاوران مجرب موسسه با شما تماس بگیرند.
در زیر جدول هزینه های ویزای کار آلمان را برای شما آورده ایم:
هزینه ویزای کار آلمان | |
---|---|
صدور ویزا | 75 یورو |
صدور Blue Card | 140 یورو |
صدور مجوز اقامت | 113 یورو |
صدور مجوز اقامت (خوداشتغالی) | 124 یورو |
صدور مجوز اقامت (نیروهای متخصص) | 147 یورو |
هزینه ویزای کوتاه مدت آلمان | هزینه به یورو |
ویزای ترانزیت فرودگاه. | ۸۰ یورو |
ویزای اقامت کوتاه مدت (بزرگسالان). | ۸۰ یورو |
کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال. | ۴۰ یورو |
کودکان کمتر از ۶ سال. | رایگان |
ملیت های ارمنستان، آذربایجان و روسیه. | ۳۵ یورو |
درصورتیکه میخواهید یک موقعیت شغلی مناسب در کشور آلمان را دریافت کنید، در ابتدا باید بدانید که چه مشاغلی در این کشور بیشتر موردنیاز هستند. به این معنا که برخی از شغلها در آلمان تقاضای زیادی دارند و دلیل آن هم این است که نیروی کافی برای این شغل وجود ندارد، از اینرو دولت آلمان شرایطی را فراهم کرده است تا با اخذ ویزا بتوان در سمتهای مختلف شغل مورد نظر را درخواست داد. اگر حوزه کاری شما مرتبط با این مشاغل کاری باشد، مسیر دریافت ویزای کاری شما به کشور آلمان بسیار هموارتر خواهد بود.
اما آلمان برای چه شغلهایی نیاز به نیروی کار متخصص دارد؟ مهمترین حوزههای کاری آلمان که به جذب نیرو نیاز دارند عبارتند از:
توجه داشته باشید که اگر تخصص کافی در حوزههای شغلی که اشاره شد، ندارید نگران نباشید! زیرا این موارد مهمترین شغلهای آلمان هستند که تقاضا برای مهاجرت کاری به آلمان را افزایش میدهند. اما به طور کلی رشتههای دیگری هم وجود دارند که میتوانید برای آنها درخواست کار داشته باشید.
برای مهاجرت کاری به آلمان، روشهای بسیار متعددی وجود دارد که شما را به عنوان یک کارمند یا کارفرما مشغول به کار میکند. انواع ویزای کاری آلمان، تنها برای افراد محدودی مناسب هستند و شما باید با توجه به شرایط مالی، تخصصی و شغلی خود به دنبال بهترین راه اقامت کاری در آلمان باشید. به عنوان مثال: ویزای فریلنسری آلمان، برای کسانی که با ایدههای سرمایهگذاری به دنبال اقامت در این کشور هستند مناسب است؛ یا ویزای بلوکارت آلمان به شما امکان اخذ پاسپور آلمان و دریافت جاب آفر آلمانی، با درآمد بیشتری میدهد.
برای اینکه بتوان در آلمان کار پیدا کرد راههای مختلفی در نظر گرفته شده است. شرکت در دورههای کارآموزی، از طریق ویزای جاب سیکر یا جاب آفر آلمان، همگی به پیدا کردن کار به شما کمک خواهند کرد.
همانطور که توضیح داده شد میتوان در دورههای کارآموزی شرکتهای آلمانی حضور داشت و با کسب نمرههای عالی برای موقعیتهای شغلی درخواست کار داد. حتی میتوان از طریق ویزای جاب سیکر برای پیدا کردن شغل به آلمان سفر کرد و از طریق روزنامههای محلی یا وب سایتهای کاریابی برای پیدا کردن شغل اقدام کرد.
همچنین از طریق جاب افر هم میتوان تقاضای کار کارفرمای آلمانی را قبول کرد و برای شغل مورد نظر قرارداد امضا کرد. به طور کلی برای پیدا کردن کار در آلمان و دریافت اقامت کاری آلمان میتوان از موسسههای کاریابی، روزنامههای محلی، وب سایتهای ایرانی و بانک مشاغل آلمان اقدام کرد. دقت کنید برای داشتن شرایط کاری، زندگی و درآمدی بهتر قبل از هر چیز بهترین شهرهای آلمان برای زندگی و کار را بشناسید.
بهتر است بدانید که برخلاف تصور عموم، پیدا کردن کار مناسب با تخصص متقاضیها در آلمان کار سادهای است و توصیه میکنیم که قبل از هرگونه اقدام برای پیدا کردن کار با یک وکیل مهاجرت کار یا کارشناس در ارتباط باشید تا راهنماییهای لازم را داشته باشید.
با توجه به اینکه روشهای مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد، اما این کشور شرایط کار در آلمان را ساده کرده است. در حقیقت شرایط اخذ ویزای کار در آلمان برای افراد متقاضی یکسان است و نیاز است که مراحل آن را بدانید تا با توجه به قوانین آلمان برای اخذ ویزای کاری اقدام کرد. این مراحل به شرح زیر هستند:
موسسه هرمس اپلای با داشتن پرونده های موفق بی شمار در زمینه مهاجرت کاری آلمان می تواند به شما در زمینه پیدا کردن کار در آلمان راهنمایی کند. اگر چه قصد مهاجرت به آلمان را دارید با کارشناسان ما تماس حاصل بفرمایید.
همانطور که اشاره شد، روشهای مختلفی برای اخذ ویزای کار در آلمان و شرایط مهاجرت به این کشور وجود دارد. اما برای اینکه بتوان برای کار به کشور آلمان مهاجرت کرد، نیاز است که مدارک مورد نیاز را به سفارت یا مقامات آلمان تحویل داد تا بررسیهای لازم انجام شود. از اینرو مهمترین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در آلمان عبارتند از:
توجه داشته باشید که سفارت یا مقامات ممکن است که مدارک دیگری را هم از شما بخواهند برای اینکه با شرایط کلی مهاجرت به آلمان بیشتر آشنا باشید، بهتر است که از وکیل مهاجرت کاری مشورت بگیرید.
مدرک زبان آلمانی جزو مدارکی است که باید هنگام درخواست ویزای آلمان به آن توجه کرد. زیرا انواع ویزای کاری در آلمان نیاز به مدرک زبان دارند. دقت کنید که اهمیت مدرک زبان آلمانی از زبان انگیلیسی بیشتر است و حتی الویت دارد. در نتیجه قبل از اینکه برای پیدا کردن شغل و مهاجرت به آلمان اقدامات لازم را انجام دهید، نیاز است که ابتدا مدرک زبان خود را در سطح b1 دریافت کرده باشید. دلیل اهمیت مدرک زبان آلمانی مشخص است، در حقیقت برای اینکه بتوان با افراد راحت ارتباط برقرار کرد و شرایط کاری و اقامتی راحتتری را تجربه کرد.
با توجه به اینکه برنامهریزیهای مختلفی را باید برای مهاجرت انجام داد، نیاز است که مدت زمان اخذ ویزای کار در آلمان را دانست. در حقیقت متقاضی تمایل دارد بداند که برای اخذ ویزا چقدر زمان باید سپری کرد؟
برای اینکه به سوال گفته شده پاسخ داد باید بدانید که عوامل مختلفی در دریافت ویزای کاری دخیل هستند که شرایط اخذ ویزا را تحت تاثیر قرار خواهند داد. اما میتوان با توجه به تجربههای متقاضیهای مهاجرت به آلمان که موفق به اخذ ویزا شدهاند، محدوده زمانی را اعلام کرد. به طور معمول هنگامی که برای اخذ ویزای کار در آلمان درخواست میدهید، پردازش کارهای اقامتی و مهاجرتی آغاز میشود و حدود یک تا سه ماه زمان میبرد.
همچنین ممکن است، مدت زمان پردازش درخواست ویزا با توجه به نوع ویزای درخواستی، تفاوتهایی داشته باشد. از طرفی هم مدارک ارائه شده از سوی متقاضی ممکن است که با کاستیهایی همراه باشد که این موضوع در روند مدت زمان اخذ ویزا تاثیر خواهد گذاشت.
ویزا یا اجازه اقامت کاری در آلمان برای مدت زمان اعتبار چهار ساله صادر خواهد شد. اما اگر قرارداد کاری شما کمتر از اقامتتان باشد، مورد پیش نمیآیند و میتوانید از مدت زمان اقامت خود استفاده کنید. همچنین در صورتی که وضعیت شغلی شما بعد از چهار سال باز هم پابرجا باشد میتوانید برای تمدید ویزا اقدام کنید. اما به طور کلی توجه داشته باشید که مدت اقامت شما در آلمان با توجه به مدت قرارداد کاری شما است.
همانطور که اشاره شد، برای اینکه بتوان ویزای کار آلمان را تمدید کرد، نیاز است که دلایل موجه و قابل استناد ارائه داد. مدت اعتبار قرارداد کاری مهمترین مدرکی است که برای تمدید ویزای کار نیاز دارید. در حقیقت دولت آلمان باید از طرف کارفرمای شما مدارک مستندی داشته باشد تا بتواند ویزا را تمدید کند. توجه کنید اگر مدارک کافی به دولت آلمان تحویل ندهید، ویزای کاری تمدید نمیشود و باید به کشور مبدا بازگشت.
مهاجرت کاری به آلمان، یکی از مسیرهای پرطرفدار برای کارآفرینان و کارمندان ماهر است. برای شروع این مسیر، شما نیاز به ویزای کار آلمان دارید. این ویزا به شما اجازه میدهد تا به عنوان یک کارمند ماهر در آلمان کار کنید و اقامت دائم داشته باشید. اما این مسیر مشروط بر داشتن شرایط خاصی است، از جمله داشتن مهارتهای مورد نیاز توسط بازار کار آلمان و تضمین توانایی مالی برای تأمین هزینههای زندگی در آلمان. اقامت کاری آلمان، میتواند فرصتی برای رشد شغلی و زندگی بهتر باشد.
خبر خوب اینکه توضیحاتی که داده شد برای قبل از تصویب قانون جدید جذب نیروی خارجی در آلمان بوده است. در حال حاضر به دلیل کمبود نیروی متخصص در بازار کار آلمان و عدم امکان تامین این کمبود از اتحادیه اروپا، کشور آلمان این اجازه قانونی را گرفته است که از خارج از اتحادیه و سایر کشورهای جهان نیروی کار خود را تامین کند. با توجه به شرایط ویژه پیش آمده می توان گفت تا کنون دریافت ویزای کار آلمان پیش از این با چنین راحتی روبرو نبوده است.
در قانون جدید جذب نیروی خارجی کشور آلمان اجازه کاریابی برای تمام متخصصان خارج از اتحادیه اروپا بوجود آمده است. در حال حاضر متقاضیان کار در آلمان می توانند از هر جای دنیا اقدام به اپلای و کاریابی در در این کشور کنند. در صورتی که بتوانید نظر کارفرمای آلمانی را جلب کنید، می توان گفت که بخش مهم فرآیند دریافت ویزای کار آلمان را طی کرده اید.
هزینه تمدید اعتبار ویزای کاری آلمان به صورت رایگان است. دقت کنید هزینه تمدید رایگان است! اما برای اینکه ویزا را دریافت کنید، نیاز است که هزینههای مختلفی را بپردازید. هزینه ویزای کاری در آلمان چیزی حدود 75 یورو خواهد بود. شرایط تمدید ویزا هم همانطور که توضیح داده شد با امضای قرارداد کاری و دریافت حقوق از سوی شرکت آلمانی فراهم میشود.
دولت آلمان شرایط اقامتی راحتی را برای متقاضیهای مهاجرت به این کشور در نظر گرفته است. در حقیقت اخذ اقامت دائم آلمان نسبت به سایر کشورهای اروپایی راحتتر است. اما متقاضیهای مهاجرت به آلمان تمایل دارند که مدت زمان اخذ اقامت در این کشور را بدانند.
در حقیقت مدت زمان انتظار برای اقامت آلمان به شرح زیر هستند:
به طور کلی برای پاسخ به سوال چقدر طول میکشد تا اقامت دائم آلمان بگیریم؟ باید شرایط مختلف را بررسی کرد.
آلمان در سالهای اخیر، پیشرفت اقتصادی روبه رشدی داشته است، اما از آن طرف نیروهای متخصص که در زمینههای مختلف مهارت داشته باشند را در اختیار ندارد. همچنین با توجه به اینکه میانگین سنی جامعه آلمان به سوی پیری میرود، از اینرو دولت آلمان تصمیم گرفته است که برای پیشرفت اقتصاد کشور از نیروی متخصص خارجی استفاده کند. در حقیقت دلیل اصلی استخدام هزارها نیروی مختلف برای حوزههای پزشکی و درمان، فنی و مهندسی و خدمات را میتوان عدم نیرو متخصص و جوان در آلمان دانست.
دو دلیل اصلی و مهم برای جذب نیروی کار خارجی در آلمان وجود دارد که شرایطی سنی و نیروی ماهر و متخصص کار است. این دو دلیل باعث شدهاند تا آلمان برای استخدام افراد جوان و متخصص، تمهیدات مختلفی را در نظر گیرد تا به راحتی بتواند، ابتدا شرایط زندگی خوبی را برای متقاضی خارجی فراهم کند و سپس از تخصص آن بهرهمند شود.
آلمان برای اینکه شرایط کار را برای متقاضیهای خارجی فراهم کند ویزاهای متنوعی مانند ویزای کار آلمان با دیپلم و حتی ویزای کار بدون مدرک تحصیلی را ارائه میکند تا از نیروهای متخصص و ماهر بتواند استفاده کند. در حقیقت با روی کارآمدن ویزای کاری بدون مدرک تحصیلی، افراد بینالمللی مشتاق به مهاجرت به آلمان شدهاند که این یک گزینه مثبت برای دولت این کشور است.
دورههای کارآموزی آلمان یکی از شرایط اخذ ویزای کار بدون مدرک برای آلمان است که مزیتهای مختلفی دارد. در حقیقت متقاضی مهارت به آلمان میتواند از ویزایهای جست و جوی کار آلمان، جاب آفر آلمان و ویزای خود اشتغالی آلمان استفاده کند.
افرادی که مهارت فنی حرفهای دارند و تمایل به مهاجرت به کشور آلمان دارند شرایط راحتی را تجربه خواهند کرد. در سال 2023 کشور آلمان شرایط کار را برای افرادی که مدرک فنی و حرفهای و تسلط کافی به زبان آلمانی دارند، فراهم کرده است. کافی است که این افراد در دورههای کارآموزی آلمان شرکت کنند و با کسب امتیاز و نمره خوب، به بازار کار وارد شوند.
اگر جزو افراد متقاضی برای ویزای کار با مدرک فنی و حرفهای هستید، بهتر است بدانید که اطلاعات کلی دوره های کارآموزی آلمان در وب سایت های ایرانی و خارجی درج شده است تا به راحتی بتوانید از این شرایط استفاده کنید. همچنین توصیه میکنیم که قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت کاری به آلمان با وکیل مهاجرت کاری یا کارشناس متخصص مشورت کنید تا راهنمایی های لازم را داشته باشید.
اگر میخواهید که راه میانبری را برای مهاجرت به آلمان انتخاب کنید، میتوانید از طریق ارمنستان اقدام کنید. برای این منظور، نیاز است که متقاضی ابتدا، شش ماه را در ارمنستان برای آموزش زبان آلمانی سپری کند و بعد از اقامت شش ماهه در ارمنستان، وقت مصاحبه از سفارت آلمان در کشور ارمنستان دریافت کند.
از این روش میتوان برای دریافت ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری استفاده کرد. اما دلیل اینکه برخی از افراد از سفارت ارمنستان برای مهاجرت به آلمان اقدام میکنند، این است که دریافت وقت مصاحبه از سفارت آلمان در ایران طولانیتر خواهد بود و گرفتن ویزای آلمان از ارمنستان یک راه میانبر برای کاهش زمان است.
اما توجه کنید که هنگام مصاحبه، متقاضی بینالمللی باید یکی از انواع ویزاهای بلند مدت را داشته باشد تا مدارک از سوی سفارت آلمان بررسی شوند.
به طور حتم تمام افرادی که مهاجرت به آلمان را در برنامهریزیهای خود در نظر گرفتهاند به این فکر میکنند که اگر در شرایط خاصی بیکار شوند، چه باید کنند؟ حتی اگر اقامت دائم آلمان را دریافت کنند، میتوانند از مزیت بازنشستگی استفاده کنند یا خیر؟
از اینرو برای اینکه با شرایط بیمه بیکاری، مالیات بردرآمد و بازنشستگی در آلمان آشنا شوید به توضیحات زیر توجه کنید.
پرداخت بیمه بیکاری آلمان برای تمام کارمندها اجباری است. اگر شرایطی ایجاد شود که کارمند نتواند فعالیت کاری داشته باشد، باید از بیمه بیکاری که حق بیمهای معادل 6.5 درصد از حقوق ناخالص دارد، استفاده کند. مزیتهای استفاده از بیمه بیکاری برای زمانی است که شما مجبور خواهید بود برای مدت زمان کوتاهی فعالیت نداشته باشید یا کارفرما توانایی پرداخت حقوق شما را ندارد. به طور مثال: هنگامی که کارفرما ورشکست شود شما میتوانید با توجه به قوانین کار آلمان برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کنید.
اما توجه کنید! برای بهرهمندی از شرایط بیمه بیکاری در آلمان، نیاز است که حداقل 12 ماه در شرکت کار کرده و حق بیمه پرداخت کرده باشید.
در آلمان تنها مالیاتی که برای تمام شغلها در نظر گرفته میشود، مالیات بردرآمد است. انواع مختلفی از مالیات بردرآمد وجود دارد که مهمترین آنها به استخدام، خود اشتغالی، مشاغل نهادهای تجاری و دارایهای سرمایه است. توجه کنید اگر اقامت دائم آلمان را دریافت کرده باشید، میزان مالیات با توجه به درآمد کلی شما در سال محاسبه میشود. به طور کلی هرچه میزان درآمد افراد بیشتر باشد باید مالیات بیشتری را هم پرداخت کنند.
کشور آلمان، همانند سایر کشورهای دنیا برای دوران ناتوانی و پیری افراد، شرایط بازنشستگی را در نظر گرفته است. از اینرو در سالهای اخیر تلاش کرده است که سن بازنشستگی را کاهش دهد. در حال حاضر سن بازنشستگی برای کشور آلمان 66 سال و هفت ماه در نظر گرفته شده است.
به طور کلی آلمان یکی از کشورهای در حال توسعه است که برای ایجاد شغلهای تخصص به نیرو نیاز دارد. از اینرو افرادی که قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارند، میتوانند به این مقصد سفر کنند تا شرایط کاری را بررسی کنند. با اخذ ویزای کار آلمان میتوان اقامت دائم این کشور را هم دریافت کرد. تنها توجه داشته باشید که ویزای کاری برای آلمان با توجه به شرایط متقاضی بررسی میشود و میتوان از انواع ویزای کاری استفاده کرد تا به آلمان مهاجرت کرد. اگر سوال یا ابهامی درباره اقامت کاری آلمان و اقامت دائم آلمان دارید که در این متن به آن اشاره نشده است کافی است که در انتهای همین مطلب و در قالب کامنت با ما در ارتباط باشید.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.
سلام
یکی دوستانم صاحب کلینیک جراحی پلاستیک در آلمان هست، آیا میتونم از طریق ایشان ویزای کار پرستاری در آلمان را دریافت کنم؟
سلام سینا عزیز وقتتون بخیر
اگر دوستتون کلینیک در آلمان داره باید ببینید که دولت آلمان اون شرکت رو به رسمیت میشناسه و آیا دولت آلمان به اون شخص اجازه میده که نیروی خارجی جذب کنه یا نه؟
ابتدا باید دوستتون به اداره اقامت مهاجرت آلمان مراجعه کنه تا ببینه بهش مجوز جذب نیروی خارجی رو میدن یا نه.
درود . من لوله کش صنعتی ( فیتر ) و جوشکار پالایشگاههای نفتی و گازی با هفت سال سابقه مرتبط هستم . در حال یادگیری زبان آلمانی هستم و به زبان انگلیسی هم تلسط نسبی دارم . آیا میتونم ویزای کاری آلمان بگیرم . 32 ساله هستم
سلام وقتتون بخیر.
سن و مهارت شما برای اخذ جاب آفر آلمان مناسبه اما باید رزومه شما رو دقیقتر بررسی کنیم . برای این کار لطفا با شماره 02191070170 تماس بگیرید
سلام خسته نباشید. شرایط گرفتن ویزای آلمان از طریق ارمنستان به چه شکل هست؟
سلام وقتتون بخیر .
حتما در آپدیت این مقاله به این موضوع به تفصیل میپردازیم .
مرسی بابت مقاله کامل و عالیتون
سلام وقتتون بخیر .
خوشحالیم که این محتوا براتون مفید بوده .
سلام وقت بخیر من سابقه کار ۷سال رو دارم و ۷سال هم بیمه هستم خودم فوق دیپلم هستم و دو ترم مونده لیسانس حقوق رو بگیرم آیا میتونم ویزای کاری بگیرم ، ممنون میشم از راهنمایی شما
سلام وقتتون بخیر .
باید اطلاعات دقیقتری در ارتباط با سابقه کارتون داشته باشته باشیم . ولی در خصوص تخصص حقوق متاسفانه آفری ارائه نشده .
سلام خسته نباشید برای ویزای کار در آلمان نیاز به مدرک تمکن مالی هستش؟
سلام وقتتون بخیر .
اگر از طریق جاب آفر اقدام کنید نیازی به ارائه تمکن مالی نیست .
سلام روزتون بخیر
با ویزای کار در آلمان چه مدت میتونیم اقامت داشته باشیم؟
سلام وقتتون بخیر .
بستگی به مدت قرارداد کاری شما دارد . با تمدید قرارداد کاریتون اقامتتون رو میتوانید تمدید کنید .
سلام وسپاس بابت اطلاعات کاملی که ارایه دادین
من مدرک ب 2 زبان آلمانی و مدرک آیلتس انگلیسی دارم و 45 سال سن با 20 سال سابقه ی کاردر شرکت های داروسازی با تحصیلات فوق لیسانس در رشته ی شیمی
سوالم اینه که درصد موفقیت من برای مهاجرت با توجه به شرایط سنی چقدره و چه مدت طول می کشه؟
سلام وقتتون بخیر .
متاسفانه درحال حاضر فایل هایی که ما میپذیریم محدودیت سنی تا 40 سال دارند در نتیجه ما نمیتونیم براتون اقدام کنیم .
اما به طور کلی پرسه حدودا یک سال و نیم زمان میبره
سلام خسته نباشید
برای دریافت ویزای کار آلمان به چند سال سابقه کاری نیاز داریم؟
سلام وقتتون بخیر .
حداقل 3 سال سابقه کار برای اخذ ویزای کار آلمان لازم است .