اخذ ویزای آلمان؛ شرایط، مدارک و هزینه ها
- شرایط اخذ ویزای آلمان
- شرایط سنی اخذ ویزای آلمان
- انواع ویزای آلمان از نظر مدت اقامت
- مدارک لازم جهت اخذ ویزای آلمان
- دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آلمان
- مدتزمان صدور ویزای آلمان
- آدرس سفارت آلمان
- ساعت کاری سفارت آلمان
- ریجکت ویزای آلمان و اعتراض به آن
- مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان
- انواع ویزای آلمان
- رفتوآمد به آلمان با ویزای شینگن آلمان
- شرایط تمدید ویزای شینگن آلمان
- اکنون برای اخذ ویزای آلمان چه قدمی برداریم؟
یکی از محبوبترین ویزاهایی که مهاجران به دنبال اخذ آن هستند، ویزای آلمان می باشد. حدود 444200 ویزایی که در سال 2022 به گفته مقامات آلمانی برای درخواست ویزا به این کشور ارسال شده، دلیل محکمی بر این محبوبیت است. در کل آلمان کشوری توسعهیافته با اقتصاد قوی و فرصتهای شغلی فراوان است. بسیاری از افراد از سراسر جهان به دنبال دریافت ویزای آلمان هستند. این ویزا به افرادی که قصد سفر یا مهاجرت به آلمان را دارند اجازه می دهد تا مدت مشخصی در خاک این کشور باقی بمانند. شرایط اخذ ویزای آلمان با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. در این مقاله مدارک و هزینه های ویزای آلمان را بررسی کرده و همچنین در مورد شرایط دریافت ویزای آلمان اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار می دهیم.
شرایط اخذ ویزای آلمان
در شرایط اخذ ویزای آلمان، دعوتنامه میتواند از سمت اعضای خانواده، شرکت یا حتی یک نمایشگاه ارسال شود اما حتما باید دوره و محل اقامت در آن کاملا مشخص باشد. گردش حساب نیز باید میزان گردش مالی حساب شما در ۳ ماه اخیر را نشان دهد و اگر این گردش مالی همسان با تمکن مالی متقاضی ویزای آلمان نباشد قطعا شرایط اخذ ویزای آلمان را ندارید. برای اخذ ویزای آلمان باید شرایط مدنظر کشور آلمان مانند موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- مسائل تمکن مالی
- گردش حساب
- دعوتنامه قوی
- تاریخچه سفر
مدارک مربوط به تمکن مالی ویزای آلمان به واحد پول یورو صادر میشوند. برای ورود به آلمان نیاز به ارائه بیمه درمانی و همچنین سلامت هستید. از دیگر شرایط اخذ ویزای آلمان که ملزم به رعایت آن هستید، ارائه مدرک زبان آلمانی با توجه به ویزای موردنظرتان است. در مراحل اخذ ویزای آلمان نباید لزوما تاریخچه سفری ارائه بدهید اما وجود این تاریخچه مسیر را قطعیتر میکند. به طور کلی در نظر داشته باشید که شرایط اخذ ویزای آلمان، بسته به نوع ویزا تا حدی متغیر است.
شرایط سنی اخذ ویزای آلمان
آلمان برای اخذ ویزا شرایط سنی مختلفی را برقرار کرده است که از یک فرمول کلی پیروی میکند. بر طبق این قانون برای اخذ ویزای آلمان از نوع تحصیلی شما میتوانید حداکثر ۴ یا ۵ سال بزرگتر از سن مقطع قبلی باشید. برای مثال اگر برای دوره ارشد متقاضی هستید حداکثر باید ۲۸ یا ۲۹ ساله باشید. درباه ویزای شغلی بهتر است زیر ۴۰ سال و برای ویزای ازدواج حداقل ۱۸ سال تمام داشته باشید. برای اخذ ویزای سرمایهگذاری نیز هیچ محدودیت سنی برای دریافت ویزا ندارید. در مراحل اخذ ویزای آلمان نباید لزوما تاریخچه سفری ارائه بدهید اما وجود این تاریخچه مسیر را قطعیتر میکند.
انواع ویزای آلمان از نظر مدت اقامت
از نظر مدت اقامت ویزای آلمان را میتوان به چهار دسته تقسیم کرد که با نامهای A، B، C، و D شناخته میشوند. در این بخش به اختصار هر یک را توضیح می دهیم:
- ویزای نوع A آلمان: در این ویزا افراد اجازه اقامت کمتر از ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت را دارند. به طور معمول این نوع ویزای کشور آلمان برای کسانی صادر میشود که قصد رفتن به کشور غیر عضو شینگن را دارند و مجبور هستند در فرودگاه کشور آلمان توقف داشته باشند. همچنین ویزای A برای افراد زیر ۶ سال رایگان، برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو هزینه دارد.
- ویزای نوع B: این ویزای آلمان 5 روزه است و معمولا برای افرادی صادر میشود که قصد رفتن به کشورهای عضو شنگن را دارند؛ در واقع افرادی که مجبور هستند برای مدت کوتاهی در کشور آلمان توقف کنند. ویزای نوع B نیز برای افراد زیر ۶ سال رایگان، برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو هزینه دارد.
- ویزای نوع C: این نوع ویزا، برای ۹۰ روز صادر شده و بیشتر برای ویزاهای توریستی به کار میرود. ویزای نوع C نیز برای افراد زیر ۶ سال رایگان، برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو هزینه دارد.
- ویزای نوع D: این ویزا برای بیش از یک سال صادر میشود و معمولا برای موارد کاری، تحصیلی یا سرمایهگذاری به کار میرود. این نوع ویزا آلمان برای افراد بالای ۱۸ سال، ۶۰ یورو و برای افراد زیر ۱۸ سال ۳۰ یورو هزینه در بر دارد.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای آلمان
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان، به درخواست شما برای نوع ویزای دریافتی بستگی دارد؛ اما به طور کلی مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان به شرح زیر هستند:
- اسناد شغلی ( شامل: گواهی اشتغال، فیش حقوقی و قراداد کاری)
- اسناد تحصیلی (شامل: گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات)
- پرینت گردش حساب ۳ ماه اخیر
- رزرو بلیط رفت و برگشت و هتل
- ارائه دعوتنامهها
- سند ملکی (در صورت وجود)
- سند ازدواج
- رسید پرداخت هزینه ویزا
- کپی تمام ویزاهای دریافتی در 5 سال گذشته
- پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
- عکس پاسپورتی با پس زمینه سفید در ابعاد 35*45 میلی متر
- تکیمل و امضا فرم درخواست ویزا
- بیمه مسافرتی معتبر
- رزور هتل و بلیط رفت و برگشت
- دعوت نامه رسمی از طرف شخص حقیقی یا سازمان آلمانی
- مدارک مربوط به هدف سفر
شما میتوانید برای تسریع در روند آمادهسازی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان، از کارشناسان مهاجرتی موسسه هرمس اپلای کمک بگیرید. شرکت مهاجرتی هرمس اپلای با سالها تجربه در زمینه اخذ انواع ویزا، اقامت دائم آلمان و تابعیت دیگر کشورهای دنیا در کنار شماست.
دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آلمان
سفارت آلمان برای اینکه مشکلی در صدور ویزای افراد متقاضی مهاجرت به این کشور به وجود نیاید، با دقت زیادی تمام مدارک مورد نیاز برای اخ ویزای آلمان را بررسی میکند و هر مورد کوچکی که باعث ناهماهنگی در صدور ویزای آلمان شود را پیگیری خواهد کرد. در حقیقت برخی از مواقع از افراد میشنویم که ویزای آنها ریجکت شده است. اما علت ریجکتی ویزای آلمان چیست؟
عدم ارائه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان را میتوان بارزترین مورد برای ریجکت شدن ویزا دانست. البته، برخی از افراد تصور میکنند که اخذ ویزای کشور آلمان به سختی انجام میشود، اما باید بدانید که این طور نیست! بلکه باید به نکات مهمی توجه کرد که توصیه میکنیم از وکیل مهاجرت مشورت گرفت تا موردی برای ریجکت شدن ویزا وجود نداشته باشد. به طور کلی مهمترین دلایل برای ریجکت شدن درخواست ویزای کشور آلمان به شرح زیر هستند:
- اطلاعات فرم ویزا ناقص تکمیل شده است.
- اطلاعات درج شده در فرم ویزا جعلی است و صحت ندارند.
- شرایط احراز بلیط برگشت برای سفرهای گردشگری وجود ندارد.
- آدرس محل اقامت و هتل در آلمان جعلی است.
- متقاضی ویزا، تحت پوشش بیمه مسافرتی نیست.
- پاسپورت متقاضی ویزا کمتر از سه ماه اعتبار دارد و صفحه خالی ندارد.
- صورت حساب و گردش مالی شش ماه آخر متقاضی در مدارک ارسالی نیست.
- رضایتنامه والدین برای افراد زیر ۱۸ سال ارائه نشده است.
- فرم درخواست ویزا، قدیمی است.
- مدارک ارائه شده ناقص هستند.
- عکس ارائه شده به سفارت، قدیمی است یا در ابعاد درخواست شده نیست.
- متقاضی، دارای سوءپیشینه کیفری است.
- متقاضی، ممنوعالخروج از کشور خود است.
این موارد مهمترین دلایل برای ریجکت شدن انواع ویزای آلمان است. اما ممکن است، شرایطی دیگری هم به وجود آید که باعث ریجکت شدن ویزای درخواستی شود.
مدتزمان صدور ویزای آلمان
سفارت آلمان برای اینکه ویزای این کشور را صادر کند، مدت زمان مشخصی را در نظر گرفته است که بین 10 تا 26 روز زمان میبرد. اما در برخی از مواقع ممکن است که این بازه زمانی با تغییراتی همراه باشد، زیرا دقت زیادی در بررسی مدارک متقاضیها انجام میشود تا مشکلی برای صدور ویزا وجود نداشته باشد. همچنین مدت زمان صدور ویزا، بسته به نوع ویزا نیز میتواند متفاوت باشد. بنابراین مهم است که مدت اعتبار پاسپورت و بیمه مسافرتی خود را به گونهای تنظیم کنید که بازه زمانی دریافت ویزای آلمان را پوشش دهد.
آدرس سفارت آلمان
با بررسیهای لازم از سوی سفارت آلمان برای مدارک ارائه شده، نیاز است که در بازه مشخص شده برای مراجعه به سفارت اقدام کرد. آدرس سفارت آلمان بدین گونه است؛ تهران، خیابان فردوسی پلاک ۳۲۴-۳۲۰
ساعت کاری سفارت آلمان
هنگام مراجعه به سفارت آلمان نیاز است که از ساعات کاری اطلاع داشت و در بازه زمانی مشخص شده برای دریافت ویزا یا تکمیل مدارک اقدام کرد. همچنین دقت کنید که مراجعه به سفارت تنها با وقت قبلی امکانپذیر است. از اینرو برای اینکه بتوان به سفارت آلمان مراجعه کرد، نیاز است که ساعات کاری بخشهای مختلف سفارت را بدانید که به شرح زیر هستند:
- روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در بخش ویزا با تعیین وقت قبلی میتوان از ساعت ۶:۴۵ تا ۱۴:۳۰ به سفارت مراجعه کرد.
- روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در بخش تایید مدارک با تعیین وقت قبلی میتوان از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰ به سفارت مراجعه کرد.
همچنین توجه کنید که سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.
ریجکت ویزای آلمان و اعتراض به آن
موضوعی به نام رفع ویزای ریجکت آلمان وجود ندارد، بلکه متقاضی باید 9 ماه بعد از تاریخ ریجکت شدن ویزای خود، با برطرف کردن نواقص پرونده دوباره برای اخذ ویزا درخواست دهد. همچنین اگر متقاضی اعتراضی برای ریجکت شدن ویزای خود دارد، باید در قالب یک نامه و به زبان آلمانی اعتراض خود را به افسران ویزا ارسال کند. از طرفی هم برای اعتراض به ریجکت شدن ویزای خود از یک روز تا 30 روز مهلت دارید. همچنین سفارت تا 40 روز کاری به اعتراض شما پاسخ خواهد داد.
مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان
به طور معمول بعد از 21 روز کاری، ویزا برای متقاضی صادر میشود. توجه کنید برای دریافت جواب ویزا باید به صورت حضوری باید به دفتر مهاجرتی مراجعه کرده و رسید تحویل مدارک را دریافت کنید.
انواع ویزای آلمان
همانطور که می دانید ویزاهای مختلفی برا حضور در آلمان صادر می شود که مهم ترین آنها شامل موارد زیر می باشد که به تفصیل در مورد آنها صحبت می کنیم:
ویزای توریستی آلمان
آلمان به دلیل مکانهای توریستی زیبا مانند جادههای شراب یا رمانتیک و قلعههای تاریخی زیبا همیشه یکی از محبوبترین کشورهای گردشگری بوده است بنابراین افراد زیادی به اخذ ویزای توریستی آلمان تمایل دارند. ویزای توریستی آلمان فقط برای حداکثر ۹۰ روز صادر میشود و هر ۶ ماه یکبار قابل استفاده است.
برای این نوع ویزا نیز قطعا دعوتنامه و همچنین تاریخچه سفر تاثیر زیادی دارند. در این نوع ویزا شما باید توان تمکن مالی برای ۶ ماه زندگی در کشور آلمان را داشته باشید، که حدود ۶ تا ۸ هزار یورو است. ویزای توریستی آلمان قابل تمدید یا تغییر به ویزاهای دیگر نیست.
ویزای کاری آلمان
افراد متقاضی کار در آلمان نمیتوانند برای فعالیتهای کاری از ویزای شینگن آلمان استفاده کنند. در حقیقت ویزای شینگن اجازه کار به افراد را در 26 کشور نمیدهد. بنابراین اگر میخواهید که در کشور آلمان کار کنید و کسب درآمد داشته باشید، باید یکی از ویزاهای کار آلمان را دریافت کنید که مهمترین آنها عبارتند از:
- ویزای فریلنسر آلمان
- ویزای جستجوی کار آلمان
- ویزای کار آلمان
- ویزای جاب آفر آلمان
اخذ ویزای کاری آلمان فقط در صورت پذیرش متقاضی از سمت یک شرکت و همچنین ارائه دعوتنامه از سمت آن شرکت به عنوان کارمند امکانپذیر است. طول دوره ویزای کاری بسته به تاریخی که در دعوتنامه ارائه میشود متفاوت است. برای ویزای کاری آلمان بسته به نوع شغل میتوانید تا دو سال نیز در آلمان مقیم باشید و این نوع ویزا قابل تمدید است؛ اما ویزای جستجوی کاری قابل تمدید نیست و فقط برای ۶ ماه صادر میشود. فرد متقاضی در این نوع ویزا نباید بیش از ۴۰ سال سن داشته باشد و مدرک زبان آلمانی حداقل سطح B1 نیاز است.
ویزای تحصیلی آلمان
اخذ ویزای تحصیلی قطعا به یک دعوتنامه از سمت دانشگاه یا هرموسسه آموزشی نیاز دارد که قصد تحصیل در آن را دارید. امکان تحصیل در آلمان برای دانشجویان خارجی در تمام مقاطع تحصیلی امکانپذیر است. مدرک زبان آلمانی برای ویزای تحصیلی B2 است و اگر فرد در دانشگاهی با زبان انگلیسی موفق به اخذ ویزا شود باید دارای مدرک آیتلس با نمره ۶ باشد. نامه تمکن مالی برای ویزای تحصیلی، باید تمکن مالی دانشجو برای یکسال و به میزان 11208 یورو را نشان دهد.
مدت زمان تحصیل برای دوره کارشناسی ۳ سال، دوره کارشناسی ارشد ۱ تا ۲ سال، دوره دکتری نیز ۳ تا ۵ است. در کشور آلمان حداقل ۵ دانشگاه جزو دانشگاههای برتر دنیا هستند و بهترین گزینه برای تحصیل دانشجویان خارجی هستند. این دانشگاهها به ترتیب رتبه ۱ تا ۵ در آلمان، دانشگاههای Lmu Munich، Technical University Of Munich، Heidelberg، Humboldt، Hamburg University هستند.
ویزای پزشکی آلمان
کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرو در امر درمان و پزشکی است و هزینههای زیادی را برای بحثهای علمی و پیشرفت پزشکی انجام میدهد؛ بنابراین طبیعی است که افراد زیادی از سراسر دنیا تمایل به پیگیری روند درمانی خود در این کشور را داشته باشند. از طرفی بسیار واضح است که کشور آلمان از طریق ویزای درمانی برای بیماران خاص، میتواند درآمد خوبی را کسب کند چراکه فرد متقاضی این نوع ویزا خدمات پزشکی رایگان دریافت نمیکند و باید توانایی پرداخت تمام هزینههای درمانی خود را داشته باشد.
موضوع دیگری که در این نوع ویزا برای آلمان اهمیت دارد قدرت نمایی این کشور در زمینه درمان است؛ به این دلیل که وقتی فردی خارجی برای درمان بیماری خود به کشور آلمان میرود نشانه عدم توانایی پزشکی کشور مبدا در درمان فرد است. بنا به این دلایل کشور آلمان هیچ محدودیت زمانی را برای ویزای درمانی درنظر نگرفته است و بیمار تا زمانی که توان پرداخت هزینههای درمانی خود را داشته باشد میتواند در این کشور بماند تا طول دوره درمان کامل شود. البته این نکته را درنظر بگیرید که اگر قصد اخذ ویزای درمانی در کشور آلمان را دارید داشتن مدرک پزشکی مبنی بر اینکه بیماری شما در کشور خودتان قابل درمان نیست ضروری است.
ویزای پیوست آلمان
هزینه این ویزا برای افراد بالای ۱۸ سال ۷۵ یورو و برای افراد زیر ۱۸ سال ۳۷.۵ یورو میباشد. این ویزا معمولا توسط کسانی درخواست میشود که با ویزای تحصیلی، کاری یا تحصیلی در آلمان اقامت دارند و قصد دارند خانوادة خود را به آلمان ببرند. در این شرایط فرزند متقاضی حتما باید زیر ۱۸ سال داشته باشد و توانایی پرداخت هزینه های مالی خانواده خود را داشته باشد. فرد متقاضی نیز باید حدود ۳ تا ۴ هزار یورو درآمد ماهیانه داشته باشد.
ویزای سرمایه گذاری آلمان
کشور آلمان به دلیل شرایط اقتصادی خوب و با ثباتی که دارد یکی از کشورهای محبوب برای سرمایهگذاری خصوصی است. این کشور سالیانه تعداد زیادی سرمایهگذار را به خود جلب میکند که درآمد خوبی را برای آلمان ایجاد میکند. اگر متقاضی قصد واردات یا صادرات را در کشور آلمان داشته باشد باید در این کشور، شرکت موردنظر خود را به ثبت برساند.
برای اینکه در کشور آلمان سرمایهگذاری کنید باید حداقل ۱۰۰ هزار یورو را وارد کشور کنید؛ البته یکی از مزیت های کشور آلمان پرداخت بخشی از این سرمایه به شکل وام به متقاضیان واجد شرایط است. با دریافت این نوع ویزا شما میتوانید اقامت دائم را در آلمان بگیرید و از تمام خدمات آموزشی و درمانی رایگان بهرهمند شوید.
البته توجه کنید که شما میتوانید در بازار بورس آلمان نیز سرمایهگذاری کنید اما این نوع سرمایهگذاری منجربه دریافت اقامت دائم در آلمان نمیشود. دریافت اقامت دائم با ویزای سرمایهگذاری برای فرد متقاضی معمولا پس از ۳ سال ممکن میشود و پس از ۵ سال نیز میتواند خانواده خود را با اقامت دائم به آلمان ببرد.
ویزای آوسبیلدونگ آلمان
گاهی افراد متقاضی میتوانند با هدف شرکت در دوره های آموزشی مهارتی و علمی در کشور آلمان درخواست ویزا کنند. در این صورت شما میتوانید اقدام به اخذ ویزای آوسبیلدونگ آلمان نمایید.
ویزای آلمان با دعوتنامه
دعوتنامه یکی از مطمئنترین راههای اخذ ویزای آلمان است. برای اینکه بتوانید از این طریق برای دریافت ویزا اقدام کنید، نیاز است که یکی از اعضای خانواده یا دوست شما، دعوتنامه ارسال کند. دقت داشته باشید که در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخصی متقاضی، تاریخ ورود و خروج هم قید شود. از طرفی هم اگر فردی که دعوتنامه برای متقاضی مهاجرت ارسال میکند، حمایت مالی از دعوت کننده انجام میدهد باید در متن دعوتنامه عنوان کند.
رفتوآمد به آلمان با ویزای شینگن آلمان
برای اینکه بتوان با ویزای شینگن آلمان رفتوآمد داشت، این نوع ویزا را به دو گروهبندی تقسیم می کنند که هر یک از آنها به شرح زیر هستند:
ویزای شینگن یکپارچه آلمان
ویزای شینگن یکپارچه آلمان به افراد اجازه میدهد که در مدت 180 روز و به مدت 90 روز از آلمان یا کشورهای شینگن بازدید کنند. البته با توجه به ورودیهایی که میتوان در مدت اعتبار ویزا انجام داد، دو نوع ویزای شینگن یکپارچه آلمان وجود دارد که به شرح زیر هستند:
- ویزای شینگن یکبار ورودSingle-Entry آلمان: فردی که ویزای یکبار ورود آلمان را دریافت کرده باشد، میتواند یکبار به آلمان وارد شود و در کشورهای شینگن تردد داشته باشد. توجه کنید هنگامی که فرد، قلمرو شینگن را ترک کند، دیگر نمیتواند با ویزای شینگن یکبار ورود به آلمان وارد شود.
- ویزای شینگن چند بار ورودMultiple-Entry آلمان: اگر فردی ویزای چند بار ورود شینگن آلمان را دریافت کند، میتواند هر چند بار که نیاز دارد به قلمرو شینگن وارد و خارج شود. البته این ورود و خروج نباید از قانون 180/90 روز تخطی کند. همانطور که اشاره شد، قانون 180/90 به این معنا است که از مدت اعتبار 180 روز باید حداقل 90 روز را در آلمان سپری کرد.
ویزای اعتبار محدود شینگن آلمان (LTV)
افراد متقاضی، هنگامی که ویزای اعتبار محدود شینگن آلمان (LTV) را دریافت کرده باشند، باید به نکات این ویزا توجه داشته باشند. به این معنا که با اخذ این ویزا، افراد حق ندارند که از سایر کشورهای شینگن بازدید کنند و تنها باید تا پایان مهلت ویزا در آلمان سپری کنند.
شرایط تمدید ویزای شینگن آلمان
به طور کلی میتوان گفت که ویزای شینگن قابل تمدید نیست. اما مواردی وجود دارند که با توجه به دلایل جدی، نمیتوان از این قانون پیروی کرد و ممکن است که شرایط ترک کشور آلمان وجود نداشته باشد. از اینرو بهتر است که مهمترین دلایل عدم ترک کشور آلمان را دانست که منجر به تمدید ویزای شینگن آلمان میشود. این موارد به شرح زیر هستند:
- شرایط فورس ماژور: در برخی از مواقع، شرایطی وجود دارد که مانع از بازگشت افراد به کشور خود میشود که این موانع میتوانند بلایای طبیعی یا نامساعد بودن تردد هوایی باشد.
- دلایل بشردوستانه: ممکن است برای یکی از اعضای خانواده مشکل روحی یا جسمی رخ دهد که نیاز به حضور فرد باشد. از اینرو توانایی برای سفر و خارج شدن از کشور مقصد وجود نداشته باشد.
- دلایل جدی شخصی: ممکن است که یک رویداد مهم تجاری یا حرفهای رخ دهد که نیاز به حضور شخص باشد.
- ورود دیرهنگام به منطقه شینگن: هنگامی که فرد دارنده ویزا برای ورود به آلمان دیر کرده باشد و از مدت زمان ویزا به طور کامل استفاده نکرده باشد.
کارآموزی آلمان : آوسبیلدونگ
اکنون برای اخذ ویزای آلمان چه قدمی برداریم؟
به طور کلی برای اینکه بتوانید به کشور آلمان مهاجرت یا به هر دلیلی سفر کنید، نیاز است که ویزای این کشور را دریافت کنید. شرایط اخذ ویزای آلمان با توجه به دلیل و مقصود سفر شما طبیعتا متفاوت است، در حقیقت ویزای آلمان در انواع مختلف طراحی شده است تا با توجه به نیاز افراد، صادر شود. به عنوان مثال اگر یک سفر توریستی به آلمان دارید، بهتر است بدانید که نمیتوانید از ویزای توریستی به عنوان ویزای کاری استفاده کنید. از اینرو باید قبل از هرگونه اقدام برای سفر به آلمان درباره قصد و مدارک اثبات هدف سفر خود اطلاعات کامل در اختیار سفارت قرار دهید. موسسه مهاجرتی هرمس در کنار شما است تا بتوانید به راحتی برای دریافت ویزای آلمان، اقدام کنید. کافی است که با مشاورههای این مجموعه در ارتباط باشید تا در زمان کوتاهی بهترین نتیجه را دریافت کنید. موسسه هرمس با به کارگیری وکیلهای مجرب مهاجرتی و مشاورههای تخصصی شما را برای دریافت ویزای آلمان همراهی میکند.
ســوالات متـداول
با توجه به نوع ویزای کشور آلمان به طور معمول هزینه بین 75 تا 80 یورو است.
با توجه به نوع ویزای صادر شده بین سه تا 12 ماه اعتبار برای ویزاهای آلمان در نظر گرفته میشود.
بله،. برای اینکه بتوان ویزای کشور آلمان را دریافت کرد، نیاز است که بیمه مسافرتی با حداقل پوشش 30 هزار یورو ارائه کرد.
خیر. متقاضی با اخذ ویزای شینگن نمیتواند در 26 کشور به فعالیت کاری مشغول باشد.
بعد از 9 ماه میتوان مجدد برای اخذ ویزای ریجکت شده آلمان درخواست داد.
درود، سوالم این بود که ویزای شینگن آلمان تضمینی هستش؟ چجوریه شرایطش؟
سلام زهرا عزیز وقتتون بخیر
ویزای شنگن آلمان بسته به نظر افسر سفارت هستش و در اون تضمینی وجود نداره و احتمال صدورش برای ایرانیان بسیار پایین هستش.
سلام وقت بخیر، فرم ویزای آلمان رو از کجا میتونم دریافت کنم؟
سلام عباس عزیز وقتتون بخیر
برای دریافت فرم های سفارت آلمان میتونید به سایت سفارت آلمان مراجعه کنید و از بخش دانلود فرم ها میتونید فرم مورد نظر خودتون رو دانلود کنید.
سلام
اگر ویزای آلمان رو دریافت کنم میتونم در کشورهای اتحادیه اروپا هم اقامت کنم؟
سلام سروش عزیز وقتتون بخیر
بله شما با داشتن ویزای آلمان شما اجازه دارید که توی 23 کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد داشته باشید اما تایم اقامتتون نباید بیشتر از 3 ماه باشه
شما در هر کشوری که بخواید سکونت داشته باشید میبایست کارت شهروندی اون کشور رو داشته باشید تا بتونید از امکانات و مزایای اون کشور استفاده کنید.
اگر فرزندم با ویزای کاری اقامت بگیره میتونه با ویزای همراه برای پدر و مادرش اقدام کنه ؟
ویزای همراه به پدر مادر تعلق نمیگیره و به همسر و فرزندان زیر سن قانونی تعلق میگیره . شما میتونید از طریق ویزای توریستی اقدام کنید .
سلام خسته نباشید
ویزای آلمان برای مقاصد درمانی هم صادر میشه؟
سلام وقتتونبخیر .
بله میتونید از طریق ویزای پزشکی برای آلمان اقدام کنید .
برای دریافت ویزای آلمان از طریق ازدواج هم میشه اقدام کرد؟
من نامزدم هنوز بلوکارت دریافت نکرده ولی المان زندگی میکنه میشه منم با خودش ببره؟
سلام وقتتون بخیر .
بله . از طریق ازدواج میشه اقدام کرد اما موسسه ما در این خصوص خدماتی ارائه نمیدهد .
سلام وقت بخیر
چه مدت بعد از دریافت ویزای آلمان از طریق جاب آفر تبدیل به ویزای اقامت دائم میشه؟
سلام بعد از 5 سال میتونید برای اقامت دائم اقدام کنید
سلام برای سرمایه گذاری در بازار بورس آلمان چه نوع ویزای آلمانی برامون صادر میشه؟ چون گفتین اقامت دائم نیست
بله انواع مختلفی برای سرمایه گذاری در آلمان میشه اقدام کرد ولی این مورد شامل اقامت دائم نمیشه طبق قوانین کشور آلمان
سلام میخواستم بدونم ویزای درمان یا ویزای توریستی اگر در دوران حضور در کشور بتونیم شغل پیدا کنیم امکان تبدیل به ویزای کاری دارن؟
بله اگر تابع قوانین کشور آلمان باشه همه شرایطتون میتونید
سلام وقتتون بخیر
من 27 سالمه و 3 سال پیش مدرک کارشناسیم رو در رشته مهندسی صنایع گرفتم میخواستم بدونم…مدرک زبان آلمانی هم دارم..میخواستم بدونم شانس دریافت ویزای تحصیلی آلمان برای مقطع ارشد رو دارم؟
سلام بله امکان تحصیل در مقطع ارشد رو دارید