
هرمس اپلای / کشورها / ترکیه / داروسازی در ترکیه
داروسازی در ترکیه مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. ترکیه کشوری زیبا در چهار راه آسیا و اروپا است که با ۸۴ میلیون یکی از بهترین اقتصادهای منطقه را در اختیار دارد. همراه با پیشرفت اقتصاد طی دهههای گذشته صنعت پزشکی ترکیه نیز دستخوش تغییرات اساسی شده است. برنامه تحول سلامت در سال ۲۰۰۳ موجب تحول عظیمی در صنعت پزشکی و داروسازی ترکیه گردیده است. به همین علت بسیاری از دانشجویان ایرانی برای کسب دانش به ترکیه مهاجرت میکنند. تحصیل در ترکیه نسبت به دیگر مناطق جهان ارزان، معتبر و با ارزش بوده است. از مهمترین مزیتهای تحصیل در این کشور هزینه کم امرار معاش و زندگی است.
دانشجویان رشته داروسازی در ترکیه در زمینه علوم دارویی آموزش میبینند. آنها باید درسهای شیمی آلی، معدنی، بیوشیمی، داروسازی، فیزیولوژی و غیره در طول دوران تحصیل خود آموزش ببینند. تحصیل داروسازی در ترکیه ۵ سال است. آنها پس از فارغ التحصیلی در زمینه تولید و توزیع دارو در صنایع داروسازی مشغول به کار شده و یا به پژوهش تاثیر دارو بر روی بدن انسان در خود دانشگاه بپردازند.
داروسازی یکی از محبوبترین رشتههای دانشگاهی در ترکیه میباشد. برای تحصیل در این رشته مانند ایران باید در کنکور شرکت کنید. اما کنکور ترکیه با ایران متفاوت است. در ترکیه برای ورود به دانشگاه باید به غیر از اینکه در آزمون ورودی هر دانشگاه موفق شوید، همچنین باید در یکی از آزمونهای معتبر تحصیلات عالی نمره خوبی داشته باشید. دانشگاههای ترکیه در معاهده بولونیا قرار دارند که بر اساس این معاهده سیستم تحصیلی دانشگاههای این کشور با استانداردهای اروپا تطبیقسازی میشود.
دانشجویان داروسازی ترکیه در مورد نحوه درمان و استفاده دارو در زمینههای علوم طبیعی، بهداشتی و اجتماعی تخصص پیدا میکنند. دوره تحصیل در در دانشگاههای ترکیه ۱۰ ترم بوده که دانشجویان این رشته باید واحدهای تئوری و عملی را در این مدت پاس کنند. در پایان دانشجویان باید یک پایان نامه که نتیجه زحمات پژوهشی آنها بوده است را به دانشگاه تحویل بدهند.
مهمترین آزمونی که شما باید برای ورود به دانشگاههای ترکیه برای رشته داروسازی بدهید آزمون یوس است. شما پس از این آزمون باید ۵ سال داروسازی بخوانید. دو سال اول شامل درسهای پایه و تئوری را پشت سر خواهید گذاشت و پس از آن در سالهای دوم، سوم کلاسهای تئوری و عملی با هم آمیخته میشود. در سال چهارم کلاسهای شما به صورت عملی خواهد بود و در سال پنجم شما باید در کلاس مراکز درمانی، داروخانه بیمارستان یا صنایع داروسازی مشغول به کار شوید.
برای آنکه در دانشگاههای ترکیه پزشکی بخوانید باید دیپلم داشته باشید. نمرات خوبی در دروسی مانند بیولوژی، شیمی، فیزیک ریاضی میتواند برای تحصیل در این رشته بسیار با اهمیت باشد. از دیگر شرایطی که موجب میشود بتوانید در این رشته تحصیل کنید قبولی در آزمون ورودی هر دانشگاه است.
تنها جایی که میتوانید در ترکیه بدون کنکور در آن رشته تحصیل کنید، دانشگاههای خصوصی هستند. در ترکیه بالغ بر ۸۰ دانشگاه خصوصی قرار دارند که مدارک آنها در بسیاری از مناطق جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکایی معتبر هستند. شما به جای کنکور باید در هر کدام از دانشگاههای خصوصی ترکیه که مدنظر دارید آزمونهای جداگانه بدهید و اگر نمره خوبی در این آزمونها گرفتید میتوانید وارد دانشگاه شده و در رشته داروسازی تحصیل کنید.
برای پذیرش در بسیاری از دانشگاههای ترکیه در رشته داروسازی مخصوصا دانشگاههای دولتی باید آزمونهای SAT و YOS را با نمره خوبی پشت سر گذاشته باشید. آزمون یوس، آزمونی است که برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته شده است و شما با موفقیت سپری کردن این آزمون میتوانید در دانشگاههای دولتی و خصوصی ترکیه ثبت نام کنید. این آزمون ها، زبان هوش و ریاضی شما را محک میزنند. تنها تفاوتی که این دو آزمون دارند این است که آزمون SAT بین المللی بوده و در تمام دانشگاههای دنیا معتبر است. اما آزمون YOS یک آزمون داخلی ترکیه برای ارزیابی دانشجویان خارجی است.
دانشگاههای داروسازی ترکیه یکی از بهترین دانشگاههای خاورمیانه و حتی اروپا هستند. دانشگاههای ترکیه هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری جایگاه بسیار خوبی را در اروپا دارند. اساتید داروسازی به نامی همچون دیرن بیو اوغلو از دانشگاه مرمره و سیبل اوزکان از دانشگاه آنکارا در دانشگاههای ترکیه تدریس میکنند که آوازهای جهانی نیز دارند. دانشگاههای آنادولو، آنکارا، گازی، استانبول، مرمره و آتاتورک از بهترین دانشگاههای ترکیه هستند.
دانشگاه آنادولو یکی از برترین دانشگاههای ترکیه در سالهای اخیر بوده که متقاضیان بسیاری برای تحصیل دارد. این دانشگاه در سال ۱۹۵۸ در اسکی شهیر ترکیه تاسیس شده و از آن زمان تا کنون داروسازان به نامی را به جامعه پزشکی ترکیه تقدیم کرده است. بر اساس ردهبندی Times Higher این دانشگاه یکی از برترین دانشگاههای خاورمیانه میباشد. هزینه تحصیل در این دانشگاه برای دانشجویان محلی ۱۳۵ دلار و برای دانشجویان خارجی چیزی در حدود ۲۵۰۰ دلار در سال است.
دانشکده داروسازی این دانشگاه از ۲۳ استادیار، ۲۳ دانشیار، ۸ استاد تمام و ۲۱ دستیار پژوهش تشکیل شده است. در این دانشکده زبان آموزشی ترکی میباشد. در دو سال اول دروس به صورت تئوری و پس از دوسال دانشجویان باید دروس را به صورت عملی و کارورزی سپری کنند. در سال آخر دانشجویان باید در داروخانه بیمارستان، داروخانههای عمومی یا صنایع داروسازی واحدهای خود را سپری کنند.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
شما برای آنکه در دانشگاه آنادولو داروسازی بخوانید باید شرایط زیر را داشته باشید:
دانشگاه آتاتورک از برترین دانشگاههای ترکیه بوده که بسیاری از داروسازان برجسته ترکیه از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند. این دانشگاه در رتبه ۱۲۸۸ برترین دانشگاههای جهان قرار دارد. امکانات و شرایط ویژهای که برای دانشجویان پزشکی این دانشگاه با شهریه بسیار کمی که در نظر گرفته شده است در دنیا دومی ندارد. هزینه تحصیل در این دانشگاه برای دانشجویان بومی ۱۳۵ و برای دانشجویان خارجی چیزی در حدود ۱۰۰۰ دلار در سال است. امکان قبولی در این دانشگاه زیاد بوده و معمولا از هر ۱۰ دانشجویی که متقاضی تحصیل در این دانشگاه هستند ۶ نفر از آنها موفق به پذیرش میشوند.
باید شرایط زیر برای تحصیل کنید در این دانشگاه داشته باشید:
دانشگاه استانبول از برترین دانشگاههای ترکیه بوده و شما میتوانید در این دانشگاه در رشته داروسازی تحصیل کنید. این دانشگاه از قدیمیترین دانشگاههای ترکیه و حتی اروپا بوده و در سال ۱۴۵۳ تاسیس شده است. چیزی بیش از ۵ هزار دانشجو در دانشگاه استانبول تحصیل میکنند. این دانشگاه به دو زبان ترکی و انگلیسی بوده و در رتبه ۷۱۴ام برترین دانشگاههای جهان قرار دارد. برای ثبت نام ترم پاییز شما تا پایان میهر سال فرصت ثبت نام دارید.
دوره داروسازی این ۵ سال است. سال اول و دوم دروس تئوری داشته و پس از این دوره دروس عملی خواهید داشت. سال آخر نیز به صورت انترن شما باید در مراکز صنعتی داروسازی و داروخانه بیمارستان مشغول به کار شوید. این دانشگاه بهترین اساتید ترکیه را در اختیار دارد و آنها میتوان به یوسف تو تار و آیشی گول دمیرهان اشاره کرد.
برای پذیرش در دانشگاههای استانبول شما باید شرایط زیر را داشته باشید:
دانشگاه مرمره از برترین دانشگاه پزشکی ترکیه است که سالانه تعداد زیادی پزشک حاذق را به جامعه ترکیه تحویل میدهد. این دانشگاه از بهترین اساتید پزشکی و داروسازی تشکیل شده است. این دانشگاه در سال ۱۸۸۳ در استانبول ترکیه افتتاح و چیزی در حدود ۵۱۰۰۰ دانشجو را در اختیار دارد. این دانشگاه دولتی بوده و سالانه متقاضیان زیادی را پذیرش میکند. مرمره در ترکیه رتبه ۱۱ را در اختیار داشته در بین بهترین دانشگاههای جهان در رتبه ۱۰۰۱ قرار دارد.
برای پذیرش در این دانشگاه باید شرایط و مدارک زیر را به همراه داشته باشید:
از بهترین دانشگاههای ترکیه در رشته داروسازی میتوان به دانشگاه غازی اشاره کرد. این دانشگاه در سال ۱۹۲۶ تاسیسی شده است. از آن زمان تا کنون داروسازان برجستهای را توانسته به جامعه علمی ترکیه معرفی کند. این دانشگاه در مرکز آنکارا بوده و بهترین آزمایشگاههای ترکیه را در اختیار دارد. این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم و متقاضیان زیادی را هرساله برای تحصیل پذیرش میکند. این دانشگاه در ترکیه رتبه ۷ام و در جهان رتبه ۶۷۹ را در اختیار دارد.
برای اینکه در دانشگاه غازی تحصیل کنید باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید:
اگر شما قصد دارید به دلایلی کاری یا دانشگاهی مدارک خود را معادلسازی کنید، نیاز است که از طریق سایت رسمی YOK به نام http://www.yok.gov.tr اقدام کنید. شما برای آنکه معادلسازی مدارک خود را انجام دهید در ابتدا نیاز است که از طریق آزمون STS که آزمونی تعیین سطح میباشد شرکت کنید. این آزمون سالی دوبار در ترکیه انجام میشود. طی ۴ تا ۶ ماه پس از ازمون پرونده شما مورد بررسی قرار میگیرد.
از این که شما در دانشگاهی تحصیل کنید که مورد تایید وزارت بهداشت ایران باشد اهمیت بسیاری دارد. دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت در ترکیه به سه قسمت ممتاز، خوب و متوسط تقسیم میشوند. این تایید به این معناست که دانشجویانی که در خارج از کشور در حال تحصیل هستند، میتوانند پس از اینکه فارغ التحصیل شدند به ایران برگردند و در ایران نیز مشغول به کار شوند. شما میتوانید در دانشگاههای ممتاز ترکیه که مورد تایید وزارت بهداشت نیز هستند را در زیر مشاهده کنید:
همچنین در زیر دانشگاههای متوسط که در لیست مورد تایید وزارت بهداشت هستند را ببینید:
دانشگاههای ترکیه یکی از بهترین خوابگاههای اروپا و خاورمیانه را در اختیار دارند. خوابگاههای ترکیه به چهار قسمت تبدیل میشوند. دانشجویان خارجی در ترکیه میتوانند در خوابگاههای با کیفیت دانشگاههای ترکیه اقامت داشته باشند. این خوابگاهها هم در داخل خود دانشگاه بوده و هم اینکه در داخل شهر نیز قرار دارند. همچنین شما میتوانید در آپارتمانهای ترکیه نیز اقامت داشته باشید. اغلب خوابگاههای ترکیه فول فرنیچر هستند و تمام لوازمی که یک دانشجو نیاز دارد را در اختیار دارد. هزینه اقامت در خوابگاههای ترکیه چیزی بین ۲۱۵ تا ۳۴۰ لیر بوده میباشد. هزینه اجاره آپارتمان ۹۰ متری در مرکز شهرهای بزرگ ترکیه نیز چیزی بین ۶۰۰ تا ۲۵۰۰ لیر ترکیه خواهد بود.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
دانشگاههای ترکیه یکی از بهترین خوابگاههای اروپا و خاورمیانه را در اختیار دارند. خوابگاههای ترکیه به چهار قسمت تبدیل میشوند. دانشجویان خارجی در ترکیه میتوانند در خوابگاههای با کیفیت دانشگاههای ترکیه اقامت داشته باشند. این خوابگاهها هم در داخل خود دانشگاه بوده و هم اینکه در داخل شهر نیز قرار دارند. همچنین شما میتوانید در آپارتمانهای ترکیه نیز اقامت داشته باشید. اغلب خوابگاههای ترکیه فول فرنیچر هستند و تمام لوازمی که یک دانشجو نیاز دارد را در اختیار دارد. هزینه اقامت در خوابگاههای ترکیه چیزی بین ۲۱۵ تا ۳۴۰ لیر بوده میباشد. هزینه اجاره آپارتمان ۹۰ متری در مرکز شهرهای بزرگ ترکیه نیز چیزی بین ۶۰۰ تا ۲۵۰۰ لیر ترکیه خواهد بود.
بورسیه تحصیلی در ترکیه تنها به تعداد کمی از دانشجویان واجد شرایط داده میشود. میتوانید با رفتن به سابت www. turkiyeburslari. gov. tr برای گرفتن بورسیههای تحصیلی اقدام کنید. برای گرفتن بورسیههای تحصیلی ترکیه باید از تاریخ ۱۰ ژانویه تا ۲۰ فوریه اقدام کنید. برای گرفتن بورسیههای تحصیلی ترکیه باید شرایط زیر را داشته باشید.
یکی از پردرآمدترین افراد در ترکیه بدون شک داروسازان هستند. داروسازان در ترکیه به عنوان شیمیدان یا داروساز و همچنین متخصصان بهداشتی در نظر گرفته میشوند. این افراد میتوانند در صنایع داروسازی، بیمارستانها و داروخانهها به فعالیت بپردازند. میانگین درآمد داروسازان در ترکیه بین ۲۵۰۰۰ تا ۹۰۰۰۰ لیر ترکیه، به صورت میانگین چیزی در حدود ۴۵۰۰۰ لیر ترکیه میباشد.
برای پذیرش در رشته داروسازی در دانشگاههای ترکیه، مدارکی شما باید داشته باشید دانشگاه به دانشگاه و حتی رشته به رشته متفاوت است. اما بیشتر دانشگاههای ترکیه مدارکی که از شما میخواهند شامل موارد زیر میباشد.
ترکیه به تمام کسانی که قصد دارند در دانشگاه ترکیه تحصیل کنند ویزا تحصیلی تخصیصی میدهد. شما برای آنکه بتوانید ویزای تحصیلی ترکیه را دریافت کنید باید در ابتدا پذیرش دانشگاههای ترکیه را دریافت کنید. پس از آنکه شما پذیرش دانشگاههای ترکیه را دریافت کردید، باید با مدارک که در زیر به آنها اشاره شده است ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید.
شما برای آنکه اقامت ترکیه را بگیرید این امکان را ندارید که با ویزای تحصیلی اقدام کنید. برای دریافت ویزای دائم ترکیه شما باید از یک کارفرما در ترکیه آفر کاری داشته باشید. پس از آنکه آفر کاری دریافت کردید، میتوانید ویزای کاری ترکیه را دریافت کنید. شما پس از چند سال تمدید ویزای کاری خود این امکان را خواهید داشت که اقامت دائم ترکیه را دریافت کنید.
هزینه تحصیل در دانشگاههای ترکیه در برابر بسیاری از دانشگاههای اروپا بسیار مقرون به صرفه بوده و با توجه به امکاناتی که دانشگاههای ترکیه در اختیار شما قرار میدهند هزینههایی که شما باید پرداخت کنید هیچ به نظر میرسد. هزینه تحصیل در دانشگاههای ترکیه چیزی بین ۱۰۰ تا ۴۰۰۰ هزار در سال است. اما رشتههای پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه گرانتر هستند. شهریه دانشگاه ترکیه برای رشتههای پزشکی چیزی بین ۳۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار در سال متغیر است. شهریهای که دانشگاههای ترکیه از دانشجویان دریافت میکنند بین دانشجویان بومی و خارجی کاملا فرق دارد.
رشته داروسازی یکی از محبوبترین رشتههای دانشگاهی در ترکیه است. میتوانید با داشتن مدارک تافل، آیلتس، SAT یا GRE در دانشگاههای ترکیه با هزینای بسیار کمی داروسازی بخوانید. این در حالی است که بسیاری از دانشگاههای ترکیه حتی به شما بورسیه نیز میدهند. دانشگاههای ترکیه رتبههای بسیار خوبی در اروپا دارند؛ از این میان میتوان به دانشگاه آنادولو، آتاتورک و استانبول نیز اشاره داشت که دارای رتبههای جهانی هستند. پس از فارغ التحصیلی از این دانشگاه هی شما این میتوانید با تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای کاری در بازار کار پر درآمد داروسازی ترکیه به کار مشغول شده و پس از چند اقامت دائم ترکیه را نیز دریافت کنید.
در صورتی که قصد دارید در دانشگاههای برتر ترکیه تحصیل کنید، موسسه هرمس اپلای میتواند به شما تا اقامت دانشجویی در دانشگاههای ترکیه شما را همراهی کند. به جهت ارزیابی و دریافت مشاوره رایگان شما میتوانید با کارشناسان موسسه هرمس اپلای در تماس باشید.
گروه اعزام دانشجوی موسسه هرمس اپلای پروندههای بیشمار و موفقی در زمینه مهاجرت تحصیلی در رشته داروسازی ترکیه داشته است. گروه هرمس اپلای نه تنها برای گرفتن پذیرش دانشگاه مورد نظر شما بلکه برای داشتن یک زندگی خوب و اقامت با آرامش در ترکیه با شما همراه خواهد بود.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.
در این مقاله به بررسی روش ها و راه های مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۲۱ می پردازیم. با توجه به امکانات رفاهی و اجتماعی موجود در کشورهای توسعه یافته، امروزه بسیاری از ساکنین سایر کشورها راه های مهاجرت و گرفتن اقامت کشورهای پیشرفته از جمله کشور کانادا را بررسی می کنند. این افراد از ملت های مختلف که شامل ایرانیان هم می شود، برای فراهم کردن آینده ای بهتر برای خود، خانواده و فرزندانشان در جستجوی مقصدی قابل اطمینان هستند. اگر شما هم به فکر مهاجرت به کانادا هستید با ما همراه باشید. زیرا این مقاله هرآنچه را که درباره مراحل مهاجرت به کانادا، شرایط و هزینه ها باید بدانید به طور کامل بررسی میکند.
ابتدا در این پادکست به توضیحات اجمالی در مورد مهاجرت به کانادا می پردازیم:
کانادا کشوری توسعه یافته است و زیرساخت های اجتماعی و اقتصادی و صنعتی پیشرفته ای را طی سال های گذشته ایجاد کرده است. علاوه برآن جمعیت کم کشور نسبت به پهناور بودن آن، ظرفیت جذب شهروندان جدید برای این کشور وجود دارد. دولت کانادا در جستجوی شهروندان جدیدی است که با سرمایه گذاری، دانش و سواد و یا تجربه خود بتوانند به رشد کشور کمک کنند. با توجه به این رویکرد دولت کانادا در سال های اخیر فرآیندهای سیستمی جدیدی را برای بهینه کردن جذب متقاضیان مهاجرت به کانادا راه اندازی کرده است.
کشور وسیع و زیبای کانادا در شمال قاره آمریکا واقع شده است و در بیشتر فصول سال آب و هوای سردی دارد . جمعیت کشور کانادا حدود ۴۰ میلیون نفر است که بیشتر آنها در بخش های جنوبی که هم مرز کشور آمریکا هستند سکونت دارند. ۱۰ ایالت در این کشور وجود دارند که سه ایالت انتاریو، بریتیش کلمبیا و کبک مهمترین ایالت ها هستند. این کشور ما بین دو اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس گسترده شده است.
برای آگاهی بیشتر در مورد هر استان روی آن کلیک کنید.
۱-انتاریو – Ontario
۲- بریتیش کلمبیا – British Colombia
۳- کبک – Quebec
۴- ساسکاچوان – Saskatchewan
۵-آلبرتا – Alberta
۶- نوااسکوشیا – Nova Scotia
۷- نیوبروزویک – New Brunswick
۸- منیتوبا – Manitoba
۹- نیوفانلند – Newfoundland and Labrador
۱۰- پرینس ادوارد – Prince Edward Island
ایالت انتاریو، شهرهای اتاوا پایتخت سیاسی کشور و تورنتو مرکز تجاری کشور را در خود جای داده است. تورنتو که پرجمعیت ترین شهر کاناداست شهری زنده و پرهیاهوست. CN Tower از جمله جاذبه های گردشگری این شهر است. به علاوه آبشار باشکوه نیاگارا در فاصله کمی از تورنتو قرار دارد. زبان اول این ایالت انگلیسی و زبان دوم فرانسوی است.
ایالت بریتیش کلمبیا، سرسبزترین منطقه این کشور است که در جنوب شرقی کانادا قرار دارد و هم مرز اقیانوس آرام است. شهر بسیار زیبا و خوش آب و هوای ونکوور که باران زیادی را در اغلب روزهای سال دارد، در این ایالت قرار دارد. زبان اصلی مثل انتاریو، زبان انگلیسی است. ایالت کبک ، در بخش جنوب شرقی کشور قرار دارد و ایالت فرانسه زبان کشور کانادا محسوب می شود. انگلیسی زبان دوم این ایالت است. شهر مونترال در این بخش قرار دارد.
اکسپرس اینتری برای اولین بار توسط دولت کانادا در ژانویۀ ۲۰۱۵، معرفی و جایگزین سیستم قدیمی مهاجرتی دولت کانادا شد. این سیستم مهاجرتی، محبوبترین سیستم مهاجرتی در بین کسانی است که میخواهند اقامت دائم کانادا را کسب کنند. طی پروسۀ اکسپرس اینتری، مهاجران ماهری که قصد اقامت دائم در کانادا و قابلیت مشارکت در شکوفاسازی اقتصاد کانادا را دارند، انتخاب میشوند.
اکسپرس اینتری بهخودی خود یک برنامۀ مهاجرتی نیست، بلکه در اصل یک سیستم آنلاین است که برای مدیریت تقاضاهای مهاجرتی دریافتی به کانادا ساخته شده است. افرادی که واجد شرایط هستند، یک درخواست آنلاین بهنام اظهار تمایل (EOI) را تحت سه برنامۀ مهاجرتی فدرال کانادا و یک برنامۀ مهاجرتی استانی ارائه داده و منتظر میمانند. مشخصات متقاضیان براساس یک سیستم امتیازدهی بهنام سیستم رتبهبندی جامع (CRS)، امتیازدهی میشود و متقاضیانی که بالاترین امتیاز را کسب کردهاند، یک دعوتنامه برای ارسال تقاضای ویزای اقامت دائم دریافت میکنند. این افراد باید ظرف مدت 90 روز، مدارک کامل خود و هزینۀ لازم جهت بررسی و صدور اقامت دائم کانادا را ارسال کنند.
برنامههای مهاجرت استانی (PNPها)، در همۀ استانهای کانادا بهجز دو استان کِبِک و نوناووت، اجرا میشوند. هر استان در یک سال، حداقل یکی از برنامههای مهاجرتیاش همراستا با اکسپرس اینتری است که به این برنامهها، برنامههای استانیِ پیشرفته میگویند. استانهای کانادا در کنار سیستم اکسپرس اینتری، نیروهای کار موردنظر خود را از میان مهاجران متقاضی زندگی و کار در آن استان انتخاب میکنند. برنامههای مهاجرتی استانی نیز براساس سیستم امتیازدهی، کار میکنند.
بسیاری از دانشگاههای کانادا، اعتبار بینالمللی دارند و مهاجرت از طریق تحصیل، به ویژه فوق لیسانس مجدد، یکی از سادهترین روشها برای اقامت در کانادا است. البته تحصیل در کانادا رایگان نیست و برای ورود به دانشگاههای کانادا در همه مقاطع تحصیلی، نیاز به پرداخت شهریه است.
ویزای تحصیلی کانادا از نوع ویزاهای موقت است، اما این امکان برای دانشجویان خارجی وجود دارد که بعد از پایان تحصیلات خود، از طریق وارد شدن به سیستم اکسپرس اینتری، اقامت دائم بگیرند و یا با گرفتن ویزای کاری موقت، اقامت خود در این کشور را تمدید کنند.
دانشجویان خارجی این اجازه را دارند که در طول تحصیل خود، بهصورت پارهوقت کار کنند و یا در صورت تمایل، بعد از اتمام دورۀ تحصیلی خود، برای گرفتن ویزای تحصیلی جهت دورههای بالاتر اقدام کنند.
شرط اول گرفتن ویزای تحصیلی کانادا، تسلط به زبان انگلیسی است که با گرفتن نمره بالای زبان در آزمونهایی مثل IELTS یا دولینگو مشخص میشود. اثبات توانایی مالی برای پرداخت شهریه دانشگاه و هزینههای زندگی در کانادا نیز به همین اندازه اهمیت دارد.
کسانی که در زمینههای فرهنگی، هنری یا ورزشی شناخته شده هستند و سابقۀ بالایی در این زمینهها دارند؛ همچنین کسانی که در حوزۀ خرید و فروش دستگاههای کشاورزی و کار کشاورزی و باغداری صاحب تجربه هستند و از سرمایۀ لازم برای پرداختن به حرفۀ خود و تمکن مالی لازم جهت تامین نیازهای زندگی خود و خانواده در کشور کانادا را دارند، میتوانند برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا اقدام کنند.
سه گروه میتوانند از طریق درخواست برای ویزای خود اشتغالی برای اقامت کشور کانادا اقدام کنند:
گروه اول کسانی هستند که در حوزههای فرهنگی به خوداشتغالی رسیدهاند. موزیسینها، هنرمندان رشتههای مختلف، افراد شاغل در صنایعی مانند فیلمسازی(Filmmaking) جزء گره اول به شمار می روند.
گروه دوم ورزشکاران، مربیان ورزشی و همه فعالان عرصه ورزش هستند که در سطح بینالمللی کاملاً شناخته شده هستند.
گروه سوم، افرادی هستند که در زمینۀ کشاورزی (خرید و فروش دستگاههای کشاورزی، کشاورزی و باغداری) تجربۀ بالایی دارند و میتوانند با پرداختن به مهارت خود در کشور کانادا، خود و خانواده خود را از لحاظ مالی تأمین کنند.
افرادی که روحیه و جنبۀ کارآفرینی دارند و از سرمایۀ لازم (۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا) برای کارآفرینی در کشور کانادا برخوردار هستند، میتوانند برای ویزای کارآفرینی کشور کانادا که در استانهای مختلف آن، شرایط متفاوتی دارد، اقدام نمایند. متقاضی ویزای کارآفرینی باید دستکم سه سال سابقۀ کار در کسب و کار موردنظر خود را داشته باشد. یک ویژگی ویزای کارآفرینی این است که شخص لازم نیست قبل از گرفتن ویزا، سرمایهگذاری کند. شخص متقاضی بعد از صدور ویزا، وارد کشور کانادا میشود و باید طی مدت ۶ ماه تا یک سال، کسب و کار موردنظر خود را راهاندازی کند. فرد متقاضی باید متعهد شود که ظرف مدت سه سال، تعهدات خود نسبت به استان و دولت کانادا را به سرانجام برساند. اخذ اقامت دائم و همراهی خانواده برای اقامت در کانادا از ویژگیهای مهاجرت کارآفرینی به کانادا هستند.
افراد خارجی که با یک شهروند کانادایی نسبت خانوادگی درجه یک دارند، مانند همسر، فرزند، پدر و مادر میتوانند از شیوۀ family sponsorship برای گرفتن اجازه اقامت در کانادا (کار، تحصیل یا هر دو) اقدام کنند.
مهاجرت به کانادا از طریق پیوند ازدواج یکی از روشهای مهاجرت به این کشور است. متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا میتوانند با فردی که تابعیت کانادایی داشته باشد، ازدواج کرده و اقامت کانادا را دریافت کنند. البته ازدواج میبایست تحت شرایط بسیار خاص و بهصورت قانونی صورت گرفته باشد تا مورد قبول کشور کانادا واقع شود. ازدواجهای صوری و غیرقانونی نه تنها منجر به اقامت افراد متقاضی مهاجرت به کانادا نمیشوند، بلکه میتوانند منجر به برخوردهای شدید قانونی مثل جریمه، زندان و یا اخراج از کشور شوند. در این صورت فرد نمیتواند مجددا به کانادا بازگردد و حتی برای اخذ ویزا برای کشورهای دیگر هم با مشکل مواجه میشود.
یکی از مهمترین شرایط ازدواج با تبعه کانادا این است که فرد از سلامت جسمی و روحی کامل برخوردار باشد و هیچگونه سابقه کیفری در کشور محل سکونت خود نداشته باشد تا دولت کانادا ازدواج آنها را قانونی تلقی کند. پس از ازدواج، یک اقامت به مدت دو سال به فرد متقاضی مهاجرت به کانادا داده میشود. پس از این دو سال و بررسیهای دولت کانادا، فرد میتواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند. برای اخذ تابعیت نیز فرد میتواند پس از هشت سال اقدام کند و پاسپورت این کشور را دریافت نماید.
تولد فرزند در کانادا یکی از روشهای مهاجرت به این کشور است. امروزه اکثر زوجهای جوان برای ترسیم یک آینده روشن برای خود و فرزندان خود اقدام به تولد فرزند در این کشور میکنند. از آنجایی که کشور کانادا تابع اصل خاک است، تولد فرزند در این کشور منجر به اقامت دائم نوزاد متولد شده و والدین وی میشود، هرچند آنها تبعه این کشور نباشند و یا اقامت دائم برای این کشور نیز نداشته باشند.
استان کبک، یکی از دو استانی است که تنها از طریق سیستمی شبیه برنامۀ اکسپرس اینتری مهاجر میپذیرد. افراد متقاضی کار در استان کبک، باید ۵۰ (برای افراد مجرد) تا ۵۹ (برای افراد متاهل) امتیاز کسب کنند که این امتیازها براساس سن، مدرک تحصیلی، سابقۀ کاری، میزان تسلط به زبان فرانسه و غیره تعیین میشوند. زبان رسمی در این استان، زبان فرانسه است و کسانی که به این زبان تسلط دارند، شانس خوبی برای تایید درخواست مهاجرت به کانادا دارند. متقاضیان مهاجرت باید از تحصیلات دانشگاهی و سابقۀ کاری در تخصصهایی که موردنیاز استان کبک است، برخوردار باشند. ویزای دریافتی نیروی متخصص کبک، از نوع ویزای اقامت دائم است و افراد متقاضی (نیروی متخصص خارجی) برای کار در این استان، نیازی به جاب آفر ندارند.
ویزای استارتآپ کانادا به کسانی داده میشود که یک ایدۀ استارتآپی آنها، حداقل یک گروه سرمایهگذار کانادایی (تایید شده در برنامۀ ویزای استارتآپ کانادا) را جذب کرده باشد. مقدار سرمایه اگر از سوی سرمایهگذاران ریسکپذیر تامین شود، دستکم 200000 دلار کانادا و اگر از سوی گروههای سرمایهگذار Angel تامین شود، حداقل 75000 دلار کانادا است.
داشتن مدرک زبان انگلیسی در حد آیلتس ۵ و برخورداری از تمکن مالی لازم جهت تامین هزینههای زندگی در کشور کانادا از جمله شرایط دیگر جهت اخذ ویزای استارتآپی کانادا هستند. بهترین روش برای گرفتن این نوع ویزا که از نوع اقامت دائم است، گرفتن یک ویزای کاری شش ماهه، راهاندازی استارتآپ و اقدام برای دریافت اقامت دائم از طریق راهاندازی استارتآپ است.
مهاجرت به مناطق شمالی، از نوع برنامههای مهاجرت استانی است. شهرهای با جمعیت کمتر از ۵۰ هزار نفر، شهرهای دورافتادۀ شمالی با جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر جزء این برنامه مهاجرتی استانی کانادا هستند.
تقاضا برای نیروی ماهر خارجی، تنها درصورتی باید انجام شود که نیروی کار محلی و بومی برای آن کار نباشد. نیروهای ماهر خارجی که تمایل به کار در مناطق دورافتاده یا شمالی کانادا را دارند، اقامت دائم این کشور را دریافت میکنند.
روش های مهاجرت به کانادا به صورت مفصل تر شرح داده شده اند .
با کلیک بر روی هر کدام از موارد زیر می توانید اطلاعات کامل از آن روش بدست آورید.
مزیت های مهاجرت به کانادا | معایب مهاجرت به کانادا |
---|---|
کانادا از لحاظ قوانین محیطی پیوسته درحال توسعه و رشد بوده | آب و هوای این کشور |
امنیت، آرامش و بیطرفی در این کشور رو به افزایش است | مهاجرت به کانادا، کاغذبازیها و اقداماتی طاقتفرسا دارد |
کاناداییها به مودب بودن و خونگرم بودن بسیار معروف هستند | مالیات در کانادا میتواند برای بسیاری از افراد کمی بالا باشد |
سیستمهای تحصیلات و خدمات درمانی دولتی کانادا | نگرانیهایی درمورد میزان پایداری اقتصاد این کشور |
امتیازات ویژهای برای مهاجرت خانوادگی | فاصله جغرافیایی میان ایران و کانادا بسیار بوده |
اقتصاد کانادا در بحران اقتصادی جهانی گرفتار نشده | کانادا کشور ارزانی نیست |
دولت کانادا برای ارزیابی متقاضیان مهاجرت به کانادا سیستم دقیقی را طراحی کرده که به طور پیوسته با توجه به شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و پیرو نیازهای این کشور تغییراتی دارند.
به طورکلی می توان گفت سیستم ارزیابی مهاجرت به کانادا در حال حاضر به دو بخش شایستگی ها و توانایی های فردی و دیگری سرمایه و قابلیت های مدیریتی تقسیم بندی می شود. در واقع دولت کانادا به دنبال جذب شهروندان جدیدی است که با قابلیت های فردی مثل تحصیلات عالی و سابقه کاری و یا با دارایی خود به رشد اقتصادی و اجتماعی کشور کانادا کمک کنند. البته باید توجه کرد که جدا از روش های مهاجرت به کانادا که دولت فدرال اعلام می کند، استان های مختلف کانادا هر یک با توجه به شرایط و نیازهای خود شرایط متفاوتی را برای جذب شهروندان جدید اعلام می کنند.
از ابتدای سال ۲۰۱۵ برنامه اکسپرس اینتری کانادا Express Entry، بر اساس سیستم امتیاز دهی بر مبنای تحصیلات، سابقه کار، میزان سواد زبان انگلیسی و فرانسوی ، سن و تعدادی معیارهای دیگر، متقاضیان را ارزیابی کرده و طی یک سیستم کاملا رقابتی امتیاز شخص مبنای امکان مهاجرت به کانادا قرار می گیرد.
دولت کانادا برای جذب افرادی که امکان سرمایه گزاری دارند و می توانند مهارت های مدیریتی خود در ایجاد کسب و کار را به کانادا انتقال دهند برنامه مهاجرتی گسترده ای چه در بخش فدرال و چه استان ها طرح ریزی کرده است.
افراد مقیم کانادا که بالای ۱۸ سال دارند می توانند با استفاده از سیستم اسپانسرشیپ برای مهاجرت عزیزان درجه یک خود اقدام کنند.
همانطور که برای همه واضح است روشهای مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که در بخشهای پیشین به معرفی مهمترین روشهای مهاجرت به کانادا اشاره شد. ولی ممکن است برای اکثر افراد این سوال پیش آید که ارزانترین روشهای مهاجرت به کانادا کدام هستند؟ و آیا روشی وجود دارد که بتوان به واسطه آن با هزینه کمتری به کانادا مهاجرت کرد؟ در پاسخ باید گفت که برای اخذ ویزا به هر روش مهاجرتی، فرد نیاز است هزینههایی را پرداخت کند. ولی ممکن است هزینه تعدادی از روشهای مهاجرت به کانادا نسبت به بقیه ارزانتر باشد. آمارها نشان میدهند که مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل و کار پرکاربردترین و درعین حال ارزانترین روشهای مهاجرت به کانادا به شمار میروند. بنابراین لازم است که در این بخش به مقایسه این دو روش مهاجرت به کانادا پرداخته شود.
مهاجرت به کانادا از طریق کار با طرحها و برنامههای مختلفی همچون اکسپرس اینتری (Express Entry)، اسکیل ورکر (Skill Worker)، کارآفرینی (Entrepreneur)، ثبت شرکت ( Company Registration)، خویشفرما (Self-employed) و امثال آن امکانپذیر است. در صورتی که فرد متقاضی قصد دارد از همان ابتدا از طریق مهاجرت کاری، اقامت کانادا را دریافت کند باید فرم اکسپرس اینتری را پر کرده و همه مدارک مورد نیاز را به زبان انگلیسی و یا فرانسوی ترجمه و ارسال کند. هزینه اکسپرس اینتری در حدود 1000 دلار خواهد بود. از طرف دیگر هزینه درخواست حق اقامت دائم کانادا بین 500 تا 700 دلار برآورد شده است. بنابراین جهت ثبتنام اولیه فرد باید چیزی حدود 1700 دلار هزینه نماید.
از طرف دیگر متقاضی مهاجرت به کانادا به روش تحصیلی ابتدا باید یک درخواست پذیرش به دانشگاههای کانادا پر کرده و مبلغی معادل ۱۰۰ تا ۲۵۰ دلار پرداخت کند که این مبلغ بستگی به نوع دانشگاه در کانادا دارد. متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل میبایست هزینه دیگری معادل ۲۳۵ تا ۵۰۰ دلار بابت دریافت ویزای تحصیلی و انگشتنگاری بیومتریک پرداخت کند. برای دریافت ویزای تحصیلی نیز متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل ملزم به ارائه نامه تمکن مالی به سفارت کانادا است.
تمکن مالی از آن جهت برای سفارت کانادا و دپارتمان پذیرش دانشجو مهم است که نشان میدهد آیا دانشجو یا فرد متقاضی مهاجرت به کانادا توانایی تامین هزینههای خود را در طول دوران تحصیل و یا کار دارد یا نه؟ میزان نامه تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی و کاری کانادا در حال حاضر به این شکل است که دانشجو و یا شاغل میبایست بتوانند ۱۰۰۰۰ دلار در سال برای تامین زندگی داشته باشد که این معادل ۸۳۳ دلار در هر ماه است. در صورتی که فرد به همراه همسر خود به کانادا مهاجرت کرده است ۴۰۰۰ دلار دیگر به نامه میزان تمکن مالی میبایست اضافه شود. برای فرزندان زیر ۱۸ سال نیز درصورت حضور باید ۳۰۰۰ دلار به ازای هر فرزند اضافه گردد.
درصورتی که فرد متقاضی مهاجرت به کانادا به روش تحصیلی و کاری قصد کار و سرمایهگذاری یا گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاههای استان کبک فرانسوی زبان را داشته باشد، میزان نامه تمکن مالی متفاوتتری ارائه خواهد داد. به عنوان مثال فرد دانشجو یا شاغل میبایست در سال ۱۱۰۰۰ دلار در نامه تمکن مالی خود داشته باشد. در صورت همراه بردن خانواده برای افراد زیر ۱۸ سال ۳۸۰۰ و برای افراد بالای ۱۸ سال ۵۳۰۰ دلار را باید در نامه تمکن مالی قید کند.
لازم به ذکر است که نامه تمکن مالی و هزینههایی که در اینجا عنوان شد شامل شهریه تحصیلی دانشجویان نمیشود و دانشجو ملزم به پرداخت مبلغ جداگانهای بابت شهریه ترمی و یا سالانه دانشگاه مورد نظر خواهد بود. هزینه شهریه سالانه تحصیل در دانشگاههای کانادا برای مقطع کارشناسی چیزی بین ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار و برای مقاطع تکمیلی بین ۱۲ تا ۱۸ دلار در سال است. البته تحصیل در برخی رشتههای پزشکی یا مدیریت خیلی بیشتر بوده و چیزی بین ۲۲ تا ۵۵ هزار دلار برآورد میشود.
بنابراین با مقایسهای که در اینجا انجام شد میتوان نتیجه گرفت که بین روشهای تحصیل و کار در کانادا، ارزانترین روش مهاجرت به کانادا از طریق کاری خواهد بود. اما درصورتی که فرد موفق به دریافت بورسیه و یا فاند تحصیلی شود بهطوری که همه هزینههای تحصیل رایگان باشد، در این صورت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل ارزانترین روش مهاجرت به کانادا خواهد شد. ناگفته نماند که ارزانترین روش مهاجرت به کانادا پس از تحصیل و کار، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ خانوادگی هستند.
بهترین روشهای مهاجرت به خصوص مهاجرت به کانادا شامل موارد زیر هستند:
یکی از بهترین روشهای مهاجرت بهخصوص مهاجرت به کانادا ثبت شرکت در این کشور است. این روش مناسب افرادی است که قصد دارند کسبوکاری را در کشور کانادا آغاز کرده و یا شرکتی را خریداری کنند. مزیتی که ثبت شرکت در کانادا نسبت به بقیه روشهای مهاجرت به کانادا دارد این است که سرمایه مشخص شده خاصی نیاز ندارد و افراد با هر سرمایه میتوانند یک شرکت راهاندازی کنند. همچنین باید گفت که متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت به دانش زبانی خاصی نیاز نخواهد داشت و تمامی مراحل ثبت شرکت در مدت زمان کمتر از یک سال انجام میشود.
یکی دیگر از بهترین روشهای مهاجرت، مهاجرت از طریق تمکن مالی است. بدین معنی که شخصی با داشتن ثروت زیاد و تمکن مالی بالا، درصورت داشتن باقی شرایط مهاجرت به کانادا، میتواند برای این کار اقدام کند. البته افراد در اینجا میبایست مراحل زیادی را پشت سر بگذارند و همه فاکتورهای مهاجرت را نیز داشته باشند. این افراد باید به دولت کانادا ثابت کنند که قصد هیچگونه ضرر رساندن به این کشور را نداشته و تنها قصد آنها بهره گرفتن از کیفیت بالای زندگی در این کشور است.
یکی از ارزانترین و بهترین روشهای مهاجرت به کانادا اقدام از طریق اکسپرس اینتری است. البته کسب امتیاز در اکسپرس اینتری بسیار دشوار بوده و در صورتیکه فرد هیچگونه تخصص و مهارت خاصی نداشته باشد برای کسب امتیاز ملزم به ارائه مدارک کارشناسی ارشد و بالاتر و نمره زبان بالای ۷.۵ است. از همه مهمتر اینکه، سن فرد متقاضی میبایست کمتر از ۲۹ سال باشد و همچنین سه سال سابقه کاری نیز داشته باشد.
یکی دیگر از بهترین روشهای مهاجرت، مهاجرت از طریق خوداشتغالی است. این روش در واقع برای ورزشکاران و هنرمندان قرار داده شده تا بتوانند در کشور کانادا به راهاندازی یک کسبوکار مرتبط با حوزه ورزشکاری و هنر بپردازند. افراد برای مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی نیازی به ارائه مدرک زبان با نمره بالا و یا سرمایه زیاد نیستند. البته دولت کانادا سختگیریهای زیادی در رابطه با این روش مهاجرت نشان میدهد.
یکی دیگر از بهترین روشهای مهاجرت، مهاجرت از طریق سرمایهگذاری و کارآفرینی خواهد بود. درخصوص کانادا، در حال حاضر امکان سرمایهگذاری فقط در استان کبک وجود دارد ولی افراد میتوانند از روشهای دیگری مثل ویزای استارتآپ، کارآفرینی فدرال یا استانی و خوداشتغالی برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند. بهطورکلی اگر سرمایهگذاری و کارآفرینی در کشور کانادا و یا هر کشور دیگری به صورت دقیق و اصولی انجام شود نتیجه بسیار خوبی خواهد داد و فرد در طول مدت پنج سال میتواند به اقامت دائم کشور موردنظر دست یابد. یکی از بهترین روشهای سرمایهگذاری در کانادا استفاده از ویزای ۷۲۴ سرمایهگذاری و کارآفرینی نیوبرانزویک است. این روش تنها روش سرمایهگذاری در کانادا است که مستقیماً اقامت دائم کانادا را به همراه خواهد داشت.
مهاجرت به همه کشورهای توسعهیافته نیازمند برخورداری از شرایطی خاص است، به همین دلیل متقاضیان باید قبل از هر کاری برخورداری خود از این شرایط را مشخص کنند. آشنایی با شرایط و قوانین لازم برای مهاجرت به کشور اروپا به آنها کمک خواهد کرد تا با سرعت بیشتری کارهای اداری مهاجرت خود را انجام دهند. موارد بررسی شده در زیر تمام شرایط و قوانین لازم برای مهاجرت به کانادا را به طور کامل توضیح میدهد.
یکی از اهداف مهمی که بسیاری از مردم به دنبال آن هستند، مهاجرت به کشورهای توسعهیافته همچون کانادا است. البته باید به این نکته دقت کرد که مهاجرت به کشور کانادا نیازمند گذر از مراحل مختلفی است. در صورتی که متقاضیان قبل از هر کاری با مراحل لازم برای مهاجرت به کانادا، شرایط و هزینه ها آشنایی داشته باشند، پروسه اداری مربوط به آن را با سرعت بیشتری طی خواهند کرد. یکی از شرایط فوقالعاده مهم برای زندگی در کشور کانادا دریافت ویزای آن کشور است. این مدرک نوعی مجوز ورود و خروج به حساب میآید و به متقاضیان اجازه سفر به این کشور در هر زمانی را خواهد داد.
اولین مرحله برای دریافت ویزای کشور کانادا مشورت با وکلای متبحر هرمس اپلای است که هر آنچه را که متقاضیان باید درباره این موضوع بدانند به صورت کامل و اساسی توضیح میدهد. پس از این مرحله افراد باید مدارک لازم برای اخذ ویزا را که توسط سفارت تعیین شده است، جمعآوری کنند. انجام صحیح این مرحله به متقاضیان اجازه خواهد داد تا پروسه اداری مربوط به دریافت ویزا را با سرعت بیشتری طی کنند. در نهایت متقاضیان باید تمام مدارک جمعآوری شده را به زبان انگلیسی یا زبان بومی کشور مورد نظر ترجمه کرده و در زمانی معین آن را به سفارت تحویل دهند.
پی نوشت : لازم به ذکر است برای مهاجرت و برای سفر به کانادا در هر دو حالت شما باید ویزا کشور کانادا را دریافت کنید . البته ویزای توریستی کشور کانادا برای مسافرت به کانادا با ویزای مهاجرت و اقامت دائم متفاوت است .
اما اگر شرایط سفر را دارید قبل از مهاجرت حتما سفر به کانادا را تجربه کنید مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد 🙂
کسانی که قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارند باید در مرحله اول مدارک لازم برای آن را جمعآوری کنند. مواردی که در ادامه به بررسی آنها پرداخته شده است تمام مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا و مهاجرت به این کشور را به طور کامل و اساسی توضیح میدهد.
یک متقاضی مجرد بدون همسر و فرزند باید حداقل 12960 دلار کانادا پس انداز داشته باشد تا بتواند اقامت دائم این کشور را کسب کند. زوجینی که قصد دارند به کانادا مهاجرت کنند باید مجموعاً چیزی در حدود 16350 دلار کانادا سرمایه داشته باشند.
تمام متقاضیان با 6 فاکتور مورد بررسی قرار می گیرند. این فاکتور ها شامل، سطح تحصیلات و زبان انگلیسی و یا فرانسوی، تجربه کاری، سن، داشتن پیشنهاد کاری و اینکه متقاضی تا چه حدی برای اقتصاد کانادا مفید است، می باشد.
ابتدا ببینید که آیا شرایط لازم را دارید، مدارک خود را جمع آوری کنید، مدارک خود را ثبت کنید و پذیرش خود را که دریافت کردید می توانید برای گرفتن ویزای مهاجرتی و اقامت کانادا اقدام کنید.
محدوده سنی مشخصی برای مهاجرت به کانادا وجود ندارد اما کسانی که بین 25 تا 35 سال هستند از شانس بیشتری برای دریافت ویزا برخوردار می باشند.
ویزای تحصیلی 150 دلار، ویزای کاری 155 دلار و ویزای توریستی 100 دلار است.