کانادا یک جامعه چند فرهنگی است. دولت کانادا، وجود فرهنگ های مختلف را در کنار یکدیگر تشویق می کند. سبک و بافت فرهنگی کانادا به موزاییک فرهنگی معروف و شناخته شده است. شهرهای اصلی کانادا مانند تورنتو، مونترال، ونکوور، اتاوا و وینیپگ میزبان مردم از هزاران زمینه فرهنگی هستند. سیستم مهاجرت کانادا نیز از ورود فرهنگ های مختلف به کشور استقبال می کند. در بند 3 (ب) قانون مهاجرت و حفاظت از پناهندگان، یکی از اهداف این قانون را «غنی سازی و تقویت ساختار اجتماعی و فرهنگی جامعه کانادایی، با احترام به شخصیت فدرال، دو زبانه و چند فرهنگی کانادا» تعریف می کند. در نتیجه، گروهی از افرادی که می توانند به کانادا مهاجرت کنند کسانی هستند که در فعالیت های فرهنگی شرکت دارند.

تعریف فعالیت های فرهنگی

تعریف فعالیت های فرهنگی دشوار است، اما لیست زیر نمونه ای نه چندان کامل از مشاغلی را ارائه می دهد که می تواند تحت چارچوب فعالیت های فرهنگی قرار گیرد. عدد در کنار طبقه بندی ها، به کدهای طبقه بندی ملی شغلی کانادا (NOC) اشاره دارد.

  • 5111 – کتابداران
  • 5112 – نگهبانان موزه و کارشناسان خرید آثار باستانی
  • 5113 – بایگانی کنندگان
  • 5211 – کتابداران و تکنسین های بایگانی عمومی
  • 5212 – مشاغل فنی مربوط به موزه ها و گالری های هنری
  • 5121 – مولفان و نویسندگان
  • 5122 – ویراستاران
  • 5123 – روزنامه نگاران
  • 5125 – مترجمان، واژ شناسان و مفسران
  • 5131 – تهیه کنندگان، کارگردانان، طراحان و هنرمندان مرتبط
  • 5132 – رهبر ارکستر، آهنگسازان و سازمند کنندگان گروه موسیقی
  • 5133 – موسیقیدانان و خوانندگان
  • 5134 – رقصنده ها
  • 5135 – بازیگران و کمدین ها
  • 5136 – نقاشان، مجسمه سازان و هنرمندان دیگر
  • 5221 – عکاسان
  • 5222 – اپراتورهای فیلم و ویدئو دوربین
  • 5223 – تکنسین های هنرهای گرافیک
  • 5224 – تکنسین های پخش رادیو و تلویزیون
  • 5225 – تکنسین های ضبط صدا و تصویر
  • 5226 – مشاغل فنی و سایر هماهنگ کننده ها در زمینه فیلمبرداری، پخش و اجرای هنر
  • 5227 – مشاغل پشتیبان در زمینه فیلمبرداری، پخش، عکاسی و هنرهای نمایشی
  • 5231 – گویندگان رادیو و سایر فعالیت های پخش
  • 5232 –مجریان تلویزیون
  • 5241 – طراحان و تصویرگر گرافیک
  • 5242 – طراحان داخلی و دکوراسیون داخلی
  • 5243 – تئاتر، مد، نمایشگاه و دیگر طراحان خلاق
  • 5244 – صنعتگران و صنایع دستی
  • 5245 – الگو سازها- محصولات نساجی، چرم و خز

این لیست نه جامع و نه منحصر به فرد است. یک شخص ممکن است در یکی از دسته های فوق قرار گیرد، شاید هم فردی هنرمند وجود داشته باشد که در هیچ یک از فعالیت های فرهنگی بالا قرار ندارد. برخی از فعالیت های دیگر که در این لیست آورده نشده اند، شامل معماران و معماری فضای سبز است که براساس حوزه خدمات شان می توانند واجد شرایط باشند.

چه کسی واجد شرایط است

فردی به عنوان متقاضی کارآفرین و خود اشتغال واجد شرایط می شود که در پنج سال گذشته از زمانی که درخواست اولیه خود را به اداره IRCC داده تا زمانی که مأمور مهاجرت در مورد درخواست او تصمیم گیری کند، یکی از معیارهای زیر را داشته است(بند 88 (1) قوانین مهاجرت کانادایی).

(الف) دو دوره یک ساله تجربه خود اشتغالی در فعالیت های فرهنگی، یا

(ب) دو دوره یک ساله تجربه مشارکت در فعالیت های فرهنگی در سطح جهانی، یا

(ج) ترکیبی از دوره ی یک ساله تجربه توصیف شده در بند (الف) و یک دوره ی یک سال تجربه در بند (ب) بالا.

خود اشتغالی و کارآفرینی، به این معنی است که متقاضی بواسطه فعالیت های خوداشتغالی و خودکفایی که دارد قادر به پرداخت هزینه های شخصی خود (خود، همسر و فرزندان خود) هستند. همچنین به این معنی است که فرد کارمند یک کارفرمای خاص نیست. کلاس سطح جهانی یعنی کسی که در بالاترین سطح جهانی فعالیت می کند (یعنی نه فقط در سطح کشور یا حتی منطقه خود).

متقاضی باید نشان دهد که از طریق فعالیت های فرهنگی خود در کانادا می تواند به کانادا کمک کند. آنها همچنین باید نشان دهند که قصد دارند فعالیت های هنری خود را در کانادا ادامه دهند.

فرآیند

فرآیند فعلی شامل دو مرحله اصلی می شود.

  • متقاضی یک بسته درخواست به دفتر پذیرش مرکزی (CIO) در کانادا ارسال می کند. اگر CIO درخواست را قبول کند، آنها آن را به دفتر ویزای خارج از کشور ارسال می کنند.
  • دفتر ویزای خارج از کشور درخواست را بررسی و پردازش می کند. اگر درخواست را تایید کنند، متقاضی و اعضای خانواده اش (همسر و فرزندان وابسته) ممکن است به عنوان اقامت دائم وارد کانادا شوند.

مقوله خود اشتغالی، روش مهاجرت فدرال است. این به این معنی است که متقاضی قصد دارد به هر کجا در کانادا، بلکه استان کبک مهاجرت کند. زمان بررسی و پردازش می تواند بسته به داشتن صلاحیت متقاضی، سیاست های IRCC، سیاست های اداره ویزا، تکمیل بسته، مشکلاتی که ممکن است بوجود بیایند، و غیره، متفاوت باشد. از میان ده ها متقاضی که تحت این گروه و پردازش قرار داشته اند زمان پردازش درخواست آنها تقریبا بین 9 ماه تا 5 سال بوده است.

نکته: برنامه خود اشتغالی برای افرادی است که می توان آنها را به عنوان کارآفرین و خود اشتغال (در یکی از زمینه های هنر، ورزش و کشاورزی) تایید کرد و با ورود به کانادا مایل و قادر (به لحاظ مالی، مهارت زبان، تجربه کاری و غیره) به ادامه فعالیت های خود اشتغالی هستند و به لحاظ اقتصادی در زمینه هنر، ورزش و کشاورزی در کانادا فعالیت می کنند.

این برنامه برای دور زدن قوانین مهاجرت نیست و متقاضیانی که اطلاعات جعلی و یا نادرست می دهند و یا شرایط پذیرش را ندارند، تقاضای خود را در این برنامه ارائه نمی دهند، یا اگر این کارها را انجام دهند و دور زدن و یا جعل بودن اطلاعات شان محرز شود، ممکن است تا 5 سال اجازه درخواست و پذیرش به کانادا را نداشته باشند. ما به شدت توصیه می کنیم در هنگام برنامه ریزی برای مهاجرت با استفاده از این برنامه، این مسائل جدی را مورد توجه قرار دهید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 12 =