ویزای ارمنستان

ویزای ارمنستان

اخذ ویزای ارمنستان برای همه متقاضیان ورود به این کشور الزامی است. حتی افرادی که با پاسپورت کشورهایی که ورود آن‌ها به ارمنستان نیاز به ویزا ندارد هم قصد سفر به این کشور را دارند باید در زمان ورود ویزای ارمنستان را در اختیار داشته باشند. البته آشنایی با شرایط اخذ این ویزا برای ایرانیان به دلیل دیگری هم اهمیت دارد و آن سفر ایرانیان به این کشور برای حضور در سفارت دیگر کشورها است. بسیاری از کشورها مانند آمریکا، کانادا و… در ایران سفارت ندارند و متقاضیان مهاجرت به آن‌ها برای انجام مصاحبه باید به کشورهایی مانند ارمنستان سفر کنند. به همین دلیل این مطلب را به بررسی شرایط اخذ ویزای این کشور و قوانین مرتبط با آن اختصاص داده‌ایم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

ویزای ارمنستان چیست؟

ارمنستان کشوری در قفقاز جنوبی است و یکی از کشورهایی است که در مرز قاره‌های آسیا و اروپا قرار دارد و هم از نظر موقعیت جغرافیایی و هم از نظر موقعیت سیاسی اهمیت زیادی دارد. این کشور با مساحتی حدود 29 هزار کیلومتر مربع چندان بزرگ نیست اما به دلیل موقعیتی که دارد یکی از مناطق مهم دنیا محسوب می‌شود. این کشور که یکی از همسایگان شمالی ایران است، از زمان‌های قدیم یکی از مقاصد اصلی سفر تفریحی ایرانیان بوده است اما در چند سال اخیر از جهتی دیگر هم اهمیت پیدا کرده و آن، واسطه بودن برای حضور ایرانیان در سفارت دیگر کشورها است.

ویزای ارمنستان چیست؟

به هر دلیلی که مسافر این کشور باشید، چه برای سفری تفریحی و چه برای سفری موقت جهت حضور در سفارت دیگر کشورها و حتی برای تحصیل یا کار، نیاز به ویزای ارمنستان خواهید داشت و این ویزا در صورتی برای شما صادر می‌شود که واجد شرایط دریافت آن باشید. ویزای ارمنستان مجوز ورود شما را به این کشور صادر می‌کند و با استفاده از آن اجازه اقامت قانونی در ارمنستان برای شما صادر می‌شود.

انواع ویزای کشور ارمنستان

به هر دلیلی که مسافر ارمنستان باشید، ابتدا باید ویزای مناسب و مطابق با علت سفر خود را دریافت کنید. اخذ ویزا اولین قدم برای سفر به ارمنستان است و برای دریافت ویزای ارمنستان هم ابتدا باید با انواع ویزای این کشور آشنایی داشته باشید. بر اساس هدفی که از سفر به کشور ارمنستان داشته باشید، یکی از انواع ویزاهای زیر برای شما صادر خواهد شد.

ویزای مهمان کشور ارمنستان

اولین نوع ویزای ارمنستان، ویزای مهمان این کشور است. این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد گردشگری و تفریح، دید و بازدید با دوستان و اقوامی که ساکن ارمنستان هستند را داشته باشند. این افراد ابتدا باید ویزای مهمان ارمنستان را دریافت کنند تا مجوز ورود به این کشور برای آن‌ها صادر شود.

ویزای رسمی ارمنستان

ویزای رسمی ارمنستان دیگر نوع ویزاهای این کشور است که تنها افرادی خاص قادر به دریافت آن هستند. این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که پاسپورتی رسمی و ویژه داشته باشند. برای مثال کارکنان کنسولگری‌ها، مقامات در وزارتخانه‌ها و افرادی که با مجوز خاص قصد سفر به ارمنستان را داشته باشند قادر به دریافت این نوع از ویزاهای ارمنستان هستند.

ویزای دیپلماتیک

ویزای دیپلماتیک ارمنستان که ماهیت آن از نام ویزا مشخص است مخصوص افرادی است که در سطح دیپلماتیک فعالیت می‌کنند و قصد سفری سیاسی به این کشور را دارند. این افراد در صورتی قادر به اخذ این ویزا هستند که پاسپورت آن‌ها هم از نوع دیپلماتیک باشد.

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت نوعی دیگر از ویزای کشور ارمنستان است که به صورت یک ساله برای متقاضیان صادر می‌شود. این ویزا به دارندگان آن امکان اقامتی 3-4 روزه را در کشور ارمنستان می‌دهد.

ویزاهای مدت‌ دار با موضوع مشخص

ویزای ارمنستان انواع دیگری هم دارد که با عنوان مشخص و در مدت زمانی مشخص برای متقاضیان صادر می‌شوند. از انواع این ویزاها می‌توان ویزای تحصیلی را مثال زد که برای افرادی صادر می‌شود که قصد تحصیل در ارمنستان را دارند. با داشتن این ویزاها فرد امکان فعالیت کاری یا تحصیلی در ارمنستان با توجه به موضوع ویزای خود را دارد. رایج‌ترین ویزاهای موضوعی موارد زیر هستند.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیل در ارمنستان که برای متقاضیان تحصیل در مدارس یا دانشگاه‌های این کشور صادر می‌شود رایج‌ترین نوع ویزاهای موضوعی ارمنستان است. براساس این ویزا دانشجو یا دانش آموز امکان حضور به میزان زمان تحصیل خود و استفاده از امکانات آموزشی ارمنستان را خواهد داشت. برای مثال افرادی که متقاضی شرکت در مقطع کارشناسی هستند ویزای 4 ساله برای تحصیل آن‌ها صادر می‌شود.

ویزاهای مدت‌دار با موضوع مشخص

ویزای کاری

ویزای کار در ارمنستان از دیگر انواع ویزاهای مدت‌دار و موضوعی کشور ارمنستان است که برای متقاضیان کار در این کشور صادر می‌شود. افراد با داشتن این ویزا امکان کار در یکی از فرصت‌های شغلی ارمنستان و کسب درآمد در این کشور را خواهند داشت. در حالت عادی و بدون ویزای کاری، افراد تنها امکان کار در مشاغل کاذب این کشور را خواهند داشت.

ویزای درمانی

ویزای درمان نوعی دیگر از ویزاهای ارمنستان است که برای درمان بیماران در کشور ارمنستان صادر می‌شود. شرط اخذ این ویزا اثبات عدم توانایی کادر درمان کشور خود برای درمان بیماری و مشکل شما است. البته ایرانیانی که با هدف درمان به ارمنستان سفر می‌کنند تا 90 روز نیازی به این ویزا ندارند و در صورتی که طول مدت درمان آن‌ها بیش از این مقدار شود، باید ویزای درمان را دریافت کنند.

ویزای سرمایه‌ گذاری

ویزای سرمایه‌گذاری یکی دیگر از ویزاهایی است که در کشور ارمنستان صادر می‌شود و مزیت مهم آن امکان دریافت اقامت دائم با داشتن این ویزا و سرمایه‌گذاری موفق در ارمنستان است. روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در ارمنستان وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرمایه‌گذاری از طریق خرید ملک در ارمنستان
  • خرید سهام شرکت و سرمایه‌گذاری از این طریق
  • سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت در ارمنستان
  • خرید اوراق بهادار
  • کارآفرینی در ارمنستان و….

مدارک لازم برای اخذ انواع ویزای کشور ارمنستان

دریافت ویزای ارمنستان چندان سخت نیست و همه افراد به شرط داشتن شرایط لازم و تکمیل بودن مدارک، امکان اخذ این ویزا را دارند. مدارک لازم برای اخذ ویزاهای ارمنستان را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد. یک دسته مدارکی هستند که در انواع ویزاهای این کشور مشترک هستند و دسته بعدی مدارک مخصوص هر ویزا را تشکیل می‌دهند. مدارک عمومی یا مشترک اخذ ویزای ارمنستان عبارتند از:

  • اصل و کپی پاسپورت
  • عکس 3*4
  • فرم درخواست ویزا
  • مدرک تمکن مالی که در بیشتر انواع ویزاها نیاز است
  • گواهی عدم سو پیشینه

ایرانیان تنها در صورت درخواست ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه‌گذاری ملزم به حضور در سفارت و ارائه مدارک به سفارت ارمنستان هستند. در دیگر انواع ویزاها مانند ویزای توریستی یا مهمان کافی است فرم درخواست ویزا را از سایت سفارت دریافت و تکمیل کنند و در زمان حضور در فرودگاه یا در مرز زمینی به ماموران ارائه دهند تا مجوز ورود آن‌ها به ارمنستان در لحظه صادر شود.

مدارک لازم برای اخذ انواع ویزای کشور ارمنستان

سفر به ارمنستان بدون ویزا

یکی از موضوعاتی که سفر به ارمنستان را برای ایرانیان ساده می‌کند، عدم نیاز به اخذ ویزا برای ورود به این کشور است. البته این امکان تنها برای ایرانیان وجود ندارد و بسیاری از کشورها عضو اتحادیه اروپا هم امکان ورود به ارمنستان بدون ویزا را دارند. از جمله این کشورها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شهروندان کشور آرژانتین
  • استرالیا
  • بلژیک
  • اتریش
  • برزیل
  • بلاروس
  • بلغارستان
  • کرواسی
  • قبرس
  • چک
  • دانمارک
  • کانادا
  • یمن
  • ایران
  • ترکیه و….

شهروندان بعضی از این کشورها اجازه اقامت در ارمنستان تا 180 روز بدون ویزا و بعضی دیگر اجازه اقامت بدون ویزا به میزان 21-120 روز را دارند. ویزا و مجوز ورود به ارمنستان برای شهروندان این کشورها در زمان ورود آن‌ها به ارمنستان، در فرودگاه یا مرز زمینی صادر می‌شود.

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

ارمنستان کشوری مدرن و در حال ‌رشد با تاریخ و سنت‌های غنی، طبیعت زیبا، غذاهای عالی و نرخ جرم و جنایت بسیار پایین است.

سخن آخر

شرایط و روش‌های مختلف دریافت انواع ویزای ارمنستان در این مطلب توضیح داده شد تا در صورتی که متقاضی اخذ ویزای این کشور هستید، بدون دغدغه برای دریافت آن اقدام کنید. با این حال ممکن است در هر کدام از مراحل اخذ ویزا یا آماده‌سازی مدارک دچار مشکل شوید که در این شرایط، مشاوران ما در موسسه مهاجرتی هرمس اپلای آماده پاسخگویی به شما هستند. کارشناسان مجموعه ما در زمینه انتخاب روش مهاجرتی مناسب، بهترین مقصد مهاجرتی و آماده‌سازی شرایط و مدارک جهت مهاجرت به دیگر کشورها آماده خدمت‌رسانی به متقاضیان هستند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
چه دلایلی برای اخذ ویزای ارمنستان توسط ایرانیان وجود دارد؟
تحصیل، کار، تفریح، دید و بازدید و مراجعه به سفارت دیگر کشورها از مهم‌ترین دلایل ایرانیان برای سفر به ارمنستان هستند.
رایج‌ترین ویزای مدت‌دار و موضوعی ارمنستان کدام است؟
ویزای تحصیلی یکی از ویزاهای مدت‌دار ارمنستان است که برای تحصیل در یکی از مقاطع آموزشی این کشور و به مدت زمان تحصیل صادر می‌شود.
مدارک مشترک دریافت ویزاهای ارمنستان کدامند؟
پاسپورت معتبر متقاضی، تصویر، گواهی سلامت اخلاقی و عدم سو پیشینه، گواهی سلامت جسمی و مدارک مرتبط با تمکن مالی جز مدارک مشترک برای همه ویزاهای ارمنستان هستند.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای