مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند، یکی از روشهای محبوب و مورد توجه برای افرادی است که به دنبال ایجاد فرصتهای زندگی و اقامت در این کشور هستند. ویزای فرزند استرالیا یک امکان برای والدین است که میخواهند فرزندانشان را به دورههای تحصیلی در استرالیا ارسال کنند. این ویزا به والدین اجازه میدهد تا در کنار فرزندانشان در استرالیا زندگی کنند و از امکانات و فرصتهای کشور بهرهمند شوند. اقامت استرالیا از طریق تحصیل فرزند، به والدین فرصتی میدهد تا به دورههای تحصیلی فرزندانشان نزدیکتر شوند و در عین حال، از محیط آموزشی و فرهنگی استرالیا بهرهمند شوند.
مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت
اگر شما پدر یا مادری هستید که خودتان به هیچ روشی نمیتوانید به کشورهای دیگر مهاجرت کنید و دنبال مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند هستید، بهتر است قبل از هر چیز با تمام امکانات و محدودیتهای این نوع مهاجرت آشنا شوید. برای مهاجرت والدین، البته به کمک فرزندانشان، انواع مختلفی از ویزا وجود دارد که بسته به بازه زمانی مورد نظر شما و سایر شرایط قابل استفاده هستند.
قبل از هرکاری بهتر است ابتدا بررسی کنید که کدام یک از این ویزاها میتواند شامل حال شما شود و چگونه میتوانید روی کمک فرزندتان برای مهاجرت حساب کنید. اولین حالت این است که چنانچه شما فرزندی که دارید توانسته به صورت دائم اقامت استرالیا را دریافت کند و یا توانسته شهروند استرالیا یا نیوزلند شود، میتوانید از طریق او برای مهاجرت اقدام کنید.
چنانچه فرزند شما به مدت ۲ سال تمام قبل از اقدام شما برای دریافت ویزا، بهطور قانونی ساکن استرالیا بوده و یا میتواند شما را از نظر مالی تامین کند، این شانس را دارید که از این کشور اقامت بگیرید. البته در این شرایط باید آزمون تعادل خانواده را پشت سر بگذارید و از نظر سلامت و شخصیت هم آزموده شوید.
اگر به دنبال اقامت دائم استرالیا نیستید، با کمک این ویزا میتوانید تا ۱۰ سال اقامت استرالیا را به دست آورید؛ بدون آنکه نیاز به گذراندن آزمون تعادل خانواده داشته باشید. اما اگر آزمون را پشت سر بگذارید اقامت دائم برای شما در نظر گرفته خواهد شد.
نکته مهمی که باید در زمینه مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند در نظر داشته باشید این است، ویژگیها و شرایط فرزند شماست. حداقل سن مورد قبول فرزند برای این نوع ویزا ۱۸ سال تمام است. همچنین همانطور که پیش از این ذکر کردیم فزرند شما باید قبل از اینکه شما درخواست خود را ارسال کنید حداقل ۲ سال به صورت قانونی ساکن استرالیا بوده باشد.
البته اصطلاحی هم در اقامت استرالیا وجود دارد که به آن حامی گفته میشود. این شرایط زمانی شامل شما میشود که فرزند شما به سن قانونی ۱۸ سال نرسیده باشد. در این صورت فرد دیگری که شهروند استرالیا یا نیوزلند است میتواند نقش حامی شما را بازی کند. این فرد در حالت کلی میتواند یکی از بستگان یا قیم فرزند شما باشد؛ اما در برخی از مواقع بعضی سازمانهای اجتماعی نیز میتوانند به شما کمک کنند.
زمانی که قرار است فرزندتان یا شخص دیگری به صورت حامی شما به دولت استرالیا معرفی شود، باید نشان دهد شرایط مطلوب را برای حمایت مالی از شما را دارد. تنها در این صورت است که میتوانید به مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند امید داشته باشید. این شرایط در سه بخش باید از نظر دولت استرالیا احراز شود؛ شایستگی، تعهد و اعتبار حامی. بیایید این گزینهها را نیز با هم بررسی کنیم.
منظور از پایان یافتن اعتبار حمایت مالی این است که در چه صورتی فرزند شما دیگر نمیتواند نقش حامی شما را بازی کند. با اتفاق افتادن هرکدام از موارد این لیست، اعتبار حمایت مالی شما پایان یافته و لازم است به سرعت اقدامات قانونی مورد نیاز را انجام دهید.
چنانچه قصد دارید مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند را تجربه کنید، باید آزمون تعادل یا تراز خانواده را از سر بگذرانید. این آزمون مشخص کند شما چه میزان با استرالیا در ارتباط هستید. البته خود شرکت در این آزمون نیز نیازمند احراز شرایطی است که در ادامه با شما در میان خواهیم گذاشت.
اگر حداقل نیمی از فرزندانتان دائما در استرالیا زندگی میکنند، شما بخشی از شرایط را دارا هستید. پس از آن باید ثابت کنید که چگونه قرار است در استرالیا و البته با کمک ویزایی که از طریق فرزندتان به دست آوردهاید، از نظر مالی خانواده خود را تامین کنید. اگر این مرحله را هم پشتسر بگذارید میتوانید آزمون تراز خانواده را با موفقیت از سر بگذرانید.
زمانی که میخواهید درخواست ویزای خود را از راه مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند ارسال کنید؛ پیش از هر چیز باید با کسب اطلاعات موردنظر بفهمید کدام گزینه برای شما مناسبتر است و البته کی و از کجا قرار است درخواست ویزای استرالیا برای خود را ارسال کنید.
یکی از مشکلاتی که سر راه این نوع دریافت ویزا وجود دارد این است که روش مورد نظر بسیار پرهزینه بوده و مدت زمانی بسیار طولانی نیاز است تا به نتیجه برسد. ما توصیه میکنیم قبل از هر کاری سراغ استفاده از ویزای ملاقاتکننده بروید. این روش برای اینکه هرچه سریعتر به فرزندتان بپیوندید، بیشتر میتواند به کمک شما بیاید.
البته بعد از همهگیری کووید19 صدور بسیاری از این ویزاها به حالت تعلیق درآمده است. با این حال هنوز میتوانید از ویزاهای SC600 یا SC870 استفاده کنید. با ویزای SC600 یکبار میتوانید وارد استرالیا شوید و به دیدار آشنایان خود بروید. پس از خروج، برای ورود دوباره باید ویزای جدید درخواست دهید؛ اما با دریافت ویزای SC870 میتوانید بین 3 تا 5 سال در استرالیا اقامت داشته باشید.
اگر نتوانستید مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند داشته باشید، میتوانید از این گزینه هم استفاده کنید که ویزای حمایت از والدین، البته به صورت موقت، است. درست است که تنها بین ۳ تا ۵ سال میتوانید به کمک این ویزا در استرالیا بمانید، اما نکته مثبت این نوع ویزا آن است که پس از پایان دوره، باز هم اجازه ارسال درخواست جدید را دارید. والدین در این روش تا ۱۰ سال میتوانند در استرالیا بمانند. البته میزان مبلغی که برای ۵ سال میپردازید، بسیار بیشتر از میزان مبلغ پرداختی برای ۳ سال است.
ویزای ۸۷۰ روش جدیدی است که به شما کمک میکند برای مدتی در کنار فرزندان و نوههای خود باشید. از طرف دیگر به دولت نیز این اطمینان خاطر را میدهد که فرزندانتان قرار نیست برای مدت طولانی هزینههای زندگی شما را متحمل شوند.
از این ویزا میتوانید به جای ویزای ویزیتور استفاده کنید. فقط باید دقت کنید که در این ۵ سال که در کنار فرزند خود هستید نباید از استرالیا خارج شوید. در صورت خروج، ویزا باطل شده و لازم است دوباره برای دریافت ویزا درخواست خود را ارسال کنید.
درست است که پیش از این به شما توصیه کردیم ویزای ملاقاتکننده را به عنوان گزینه اول در نظر بگیرید؛ اما این گزینه برای این بود که بتوانید از خود استرالیا درخواست اقامت دائمتان را ارسال کنید. دلیل این امر آن است که مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل در استرالیا توسط فرزند از راه دریافت ویزای والدین با اینکه مدت زمان بیشتری طول میکشد، اما به شما اجازه میدهد بهصورت دائم در استرالیا بمانید.
اگر هنوز میان انتخاب یکی از این دو ویزا تردید دارید باید بدانید ویزای ویزیتور یا ملاقاتکننده زمان پردازش کمتری دارد و البته ارزانتر است. همچنین با استفاده از این ویزا حتی تا ۱۰ سال میتوانید در استرالیا بمانید، اما نقطهضعف آن این است هیچگونه حقوقی به شما تعلق نمیگیرد. گذراندن آزمون تراز هم در این ویزا الزامی نیست، اما باید بدانید که از سیستم کامل مراقبتی استرالیا نیز محروم خواهید بود.
اگر قرار است که اقدام به مهاجرت از طریق تحصیل فرزند داشته باشید، باید مدارک خود را از همین الان تکمیل کرده و آنها را ارسال کنید. یکی از این مدارک، مدرکی است که ثابت کند فرزند شما در حال تحصیل است یا اقامت دائم استرالیا را دارد. مدرک دیگر نیز مستندی است که به صورت قانونی ثابت میکند شما با فرزند خود، رابطه والد-فرزندی دارید.
مثلا میتوانید پاسپورت استرالیایی فرزند خود را نشان دهید. گواهی شهروندی استرالیا یا مدارک اقامت دائم آنها نیز میتواند دولت را قانع کند که شما میتوانید از طریق فرزندتان در استرالیا اقامت داشته باشید. همچنین برای اینکه به دولت ثابت کنید که فرزندتان، فرزند شما است میتوانید شناسنامه، گواهی ازدواج خود و همسرتان یا گواهی وضعیت خانوادگی را نشان دهید.
گواهی وضعیت خانوادگی یا دفترچه خانواده دفترچهای است که از طرف دولت به صورت رسمی صادر شده و نگهداری میشود. البته اگر فرزندخوانده یا فرزند ناتنی داشته باشید که ساکن استرالیا است، میتوانید روی کمک او نیز حساب باز کنید. به عبارت دیگر، منظور از فرزند شخصی است که شما به صورت خونی یا قانونی، قیم او هستید.
به زعم دولت استرالیا، عضو اصلی خانواده که میتواند از امکان مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند استفاده کند تعریف خاصی دارد. والدین بیولوژیکی مهمترین گزینه هستند. اما در کنار آنها، والدین قانونی یا قیم قانونی، پدرخوانده و مادرخوانده یا حتی والدین همسر نیز از نظر دولت استرالیا جزو اعضای اصلی خانواده محسوب میشوند.
مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل فرزند، فرصتی برای خانوادههاست تا از طریق آموزش فرزندانشان، ارتباطات خانوادگی را تقویت کرده و به نوعی این امکان را فراهم کند که در کنار هم، تجربههای زندگی جدیدی را در کشوری با فرهنگ پویا و زیبا مانند استرالیا به اشتراک بگذارند. ویزای فرزند استرالیا این امکان را به والدین میدهد تا به راحتی و با اطمینان، فرزندانشان را در محیط آموزشی بینالمللی استرالیا قرار دهند و در کنارشان باشند. این مسیر، فرصتی استثنایی برای کسب تجربه اقامت و آموزش در کنار یکدیگر در کشوری با امکانات فراوان و سطح بالای آموزشی است.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.