ویزای کار

ویزای کار کانادا 2019

با گرفتن ویزای کار کانادا افراد اجازه اقامت موقت در این کشور را خواهند داشت و از امکانات رفاهی و اجتماعی بهره مند می شوند. با تمدید قراداد کاری، می توان ویزای کاری کانادا را تمدید کرد. برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای کار کانادا در سال ۲۰۱۹ ابتدا این مقاله را مطالعه بفرمایید و در صورت وجود سوالات بیشتر با ما تماس بگیرید.

اخذ ویزای کار کانادا

یکی از روش های که افراد زیادی برای مهاجرت انتخاب می کنند گرفتن ویزای کار است. با داشتن این ویزا متقاضی می تواند در کشور مقصد کار کند و به کسب درآمد مشغول باشد که به طور قطع کسب درآمد در کشورهای پیشرفته انگیزه بسیار خوبی برای نیروی کار کشورهای درحال توسعه و توسعه نیافته برای مهاجرت به این کشورها است. با توجه به اینکه کشور کانادا به عنوان یک کشور پیشرفته که اقتصاد پررونقی دارد و در حال حاضر در میان کشورهای توسعه یافته جزو بزرگترین و پررونق ترین کشورهاست و رشد اقتصادی قابل توجهی را تجربه می کند، مورد توجه بسیاری از افراد جویای کار و شغل پرردرآمد قرار گرفته است.

مقاله مرتبط: اکسپرس اینتری کانادا

اخذ ویزای کار کانادا، از طریق گرفتن یک پیشنهاد کاری از یکی از کارفرمایان کانادایی میسر می شود. بعد از گرفتن پیشنهاد کار، فرد متقاضی باید پروسه گرفتن اجازه کار در کانادا یا work permit و اخذ ویزای کار را طی کند.

مهم ترین شرایط دریافت ویزای کار کانادا

مدرک تحصیلی مورد نیازحداقل لیسانس
مدرک زبان مورد نیازحداقل آیلتس 6
شرایط سنی ویزای کار کاناداحداکثر 35 سال
سابقه کار مورد نیازحداقل 3 سال مرتبط با رشته تحصیلی

 

ویزای کار کانادا

اگر داخل کشور کانادا هستید برای دریافت مجوز کاری کانادا داشتن یکی از از شرایط زیر اجباری است:

  • ویزای تحصیلی داشته باشد و یا همسرتان ویزای تحصیل یا کار داشته باشد.
  • اجازه اقامت موقت داشته باشید.
  • داخل خاک کانادا باشید و پرونده درخواست اقامت به مرحله خاصی رسیده باشد.

با دریافت درخواست کار از یک کارفرمای کانادایی و بستن قرارداد کاری شخص می تواند برای ویزای کار کانادا اقدام کند.

ولی افرادی که خارج از کانادا هستند بعد از دریافت درخواست کار از کارفرما و گرفتن تائیدیه های لازم از مراجع قانونی، شخص متقاضی باید بتواند برای گرفتن ویزا آفیسر ویزا را متقاعد کند که بعد از پایان قرارداد کار و ویزا به کشور خود برمی گردد.

مقاله مرتبط: اکسپرس اینتری استانی کانادا

بر اساس آمار ارائه شده از سایت کاریابی Indeed در یکسال اخیر، بیشترین رشد فرصت های شغلی در کشور کانادا، طبق نمودار زیر رتبه بندی شده اند:

  1. حوزه آموزش: 6 درصد افزایش
  2. حسابداری: 7 درصد افزایش
  3. حوزه سلامت: 7 درصد افزایش
  4. حوزه فروش: 8 درصد افزایش
  5. حوزه امور مالی و بانکی: 9 درصد افزایش
  6. حوزه فناوری اطلاعات (IT):9 درصد افزایش
  7. حوزه املاک و مستغلات: 15 درصد افزایش
  8. حوزه هتلداری: 17 درصد افزایش
  9. حوزه رسانه: 23 درصد افزایش

کار در کانادا

چگونه می توان در کانادا کار پیدا کرد؟

برای پیدا کردن کار در کانادا و جلب نظر کارفرمایان، داشتن هرگونه مدرک تحصیلی در دانشگاه ها و موسسات کانادایی مزیت بسیار مهمی محسوب می شود. به علاوه داشتن سابقه کاری در شرکت های کانادایی نیز امتیاز بالایی برای گرفتن پیشنهادهای کاری بهتر است. کسانی که از کشورهای دیگر وارد این کشور می شوند بدون داشتن این امتیاز ها زمان زیادی را باید صرف پیدا کردن کار کنند و توصیه می شود در یکی از مدارس کانادایی مدرک تحصیلی بگیرند.

سایت ها و موسسات کاریابی در معرفی فرد و رزومه کاری او به کارفرمایان بسیار موثر هستند. متقاضی می تواند از طریق شناسایی کارفرمایان در سایت های کاریابی و ارسال رزومه به طور مستقیم برای شرکت های زیادی درخواست بفرستد اما بدون داشتن مدرک تحصیلی کانادایی و سابقه کار در کانادا شاید زمان پیدا کردن کار طولانی شود.

تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه در پیدا کردن کار در ایالت های مختلف کانادا بسیار تعیین کننده است به ویژه برای متقاضیانی که به دنبال کار تخصصی هستند. با داشتن تقاضای کار از کارفرما می توان برای دریافت ویزای کار کانادا اقدام کرد.

ویزای کار کانادا تضمینی

در حال حاضر ویزای کار کانادا به صورت تضمینی توسط برخی متقاضیان این نوع ویزا مورد درخواست قرار می گیرد. ضمن ذکر این موضوع که برای هیچ نوع ویزایی نمی توان تضمینی داد فقط می توان این موضوع را در نظر داشت که روند پرونده شما کامل و بدون نقص پیش برده شود. تخصص در کامل کردن پرونده و همچنین بررسی میزان ریسک ویزا می تواند اهمیت داشته و قابل بحث باشد. به هر حال در این موضوع به شما توصیه می کنیم حتما به موسسات دارای مجوز فعالیت و با سابقه خوب مراجعه کنید.

تفاوت سیستم نیروی ماهر با ویزای کار کانادا

روش نیروی ماهر که در حال حاضر به عنوان سیستم اکسپرس اینتری در برنامه مهاجرت کانادا شناخته می شود به بررسی مهارت ها و ویژگی های افراد از جنبه های مختلف می پردازد و بعد از رتبه بندی متقاضیان و بررسی رقابتی اقامت دائم برای پذیرفته شدگان صادر می کند. کسانی که پیشنهاد کاری از یک شرکت کانادایی داشته باشد امتیاز قابل توجهی از این بابت کسب می کنند که در نتیجه در رقابت رتبه بندی آنها تاثیر قابل توجهی دارد. البته بدون داشتن پیشنهاد کاری هم می توان در سیستم امتیاز خوبی کسب کرد که مستلزم بالا بردن امتیاز در سایر بخش ها شامل تحصیلات، سابقه کاری، سطح زبان انگلیسی و فرانسه و سن می شود.

افرادی که از طریق سیستم اکسپرس اینتری وارد کانادا می شوند نیازی به اخذ ویزای کار کانادا ندارند چون با موقعیت اقامت دائم وارد کانادا می شوند در حالی که ویزای کار کانادا برای کسانی مورد نیاز است که اقامت کانادا ندارند. ورود از طریق اکسپرس اینتری هیچ گونه ضمانتی برای داشتن کار در بدو ورود ندارد و با وجودی که شخص طی یک سیستم ارزیابی مهارت کاری وارد شده است بعد از ورود باید در جستجوی کار باشد اما کسی که با ویزای کاری کانادا وارد شده بر اساس یک پیشنهاد کاری رسمی از یک کارفرما برای این ویزا اقدام می کند و در بدو ورود کار دارد و البته اقامت موقت کاری یکساله خواهد داشت که قابل تمدید است.

مهم ترین مدارک ویزای کار کانادا

  1. پاسپورت معتبر
  2. گواهی پیشنهاد شغلی از کانادا
  3. مدارک شغلی و تحصیلی متقاضی
  4. 2 قطعه عکس از خودتان و از اعضای خانواده
  5. مدارک ازدواج و فرزندان
  6. تکمیل فرم اطلاعات اعضای خانواده

نوشته های مرتبط

دیدگاه ها

  1. محمد یاری گفت:

    سلام خیلی مفید بوددخترم حدود یکماه دیگه فارغ التحصيل در رشته معماری منظردر مقطع فوق لیسانس میشه اطلاعات ویزای کار در کانادا نیاز داره

    1. امین بهرامی گفت:

      با سلام و درود
      از شما سپاسگزاریم. اگر سوالات بیشتری دارید می توانید از طریق چت آنلاین یا تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید.
      با آرزوی موفقیت

  2. aaaa گفت:

    با سلام من فارغ التحصیل از دانشگاه ترکیه و پاسپورت ترکیه هم دارم سابقه کار مرتبط هم دارم آیا امکانش هست ویزای کاری کانادا رو بگیرم در صورتیکه از نت اپلای کنم کار پیدا بکنم؟

    1. امین بهرامی گفت:

      سلام خدمت شما
      بله می تونید مشکلی وجود نخواهد داشت.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *