هرمس اپلای / کشورها / ویزای آذربایجان
برای سفر به کشور آذربایجان هم مانند تمام کشورها، ابتدا باید ویزای آن را دریافت کرد. اخذ ویزای آذربایجان با وجود قوانین و مجوزهای خاص این کشور برای ورود به آن، چندان سخت نیست و بیشتر افرادی که متقاضی دریافت این ویزا هستند، در کوتاهترین زمان قادر به اخذ آن خواهند بود. با این حال پیش از اقدام برای درخواست این ویزا و انجام مراحل اولیه، نیاز است که با انواع ویزای این کشور، شرایط، قوانین و هزینههای دریافت آن آشنا شوید زیرا بعضی از آنها مانند هزینهها سالانه تعییر میکنند. در ادامه به بررسی آخرین شرایط و قوانین اخذ این ویزا میپردازیم.
هر کدام از متقاضیان سفر به آذربایجان، انگیزه خاصی از سفر خود دارند. بعضی متقاضیان با هدف کار و تحصیل به این کشور سفر میکنند و بعضی دیگر برای تفریح، گردش یا دید و بازدید با دوستان و آشنایان راهی این کشور میشوند. با هر هدفی که قصد سفر به این کشور را داشته باشید باید ویزای متناسب با همان هدف را دریافت کنید. از انواع ویزای آذربایجان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رایجترین ویزای کشور آذربایجان ویزای عادی این کشور است. از آنجا که همه ساله افراد زیادی از ایران و دیگر کشورها با هدف بازدید از جاذبههای گردشگری و دیدنی آذربایجان راهی این کشور میشوند، آشنایی با این ویزا و شرایط اخذ آن مهمتر از دیگر انواع ویزاها است. این ویزا برای همه افرادی که فاقد تابعیت آذربایجان هستند و در واقع تبعه خارجی بوده اما قصد اقامتی کوتاه مدت در آذربایجان را دارند، صادر میشود.
دلایلی مانند گردشگری و بازدید از جاهای دیدنی آذربایجان، فعالیتهای هنری یا ورزشی مانند شرکت در رویدادهای ورزشی، درمانهای پزشکی، تجارت مانند خرید بار یا محصول از کشور آذربایجان، شرکت در دورههای آموزشی کمتر از 90 روز و…. از مهمترین و رایجترین دلایل صدور این ویزا برای متقاضیان هستند.
اخذ ویزای آذربایجان با روشهای مختلفی امکانپذیر است. در واقع فرآیند درخواست ویزای این کشور روشهای مختلفی دارد که مهمترین آنها درخواست ویزای لیبلی و درخواست ویزای الکترونیکی است. البته شهروندان بعضی کشورها برای سفر به آذربایجان نیازی به اخذ ویزا ندارند. این افراد تنها باید در زمان ورود به آذربایجان و در فرودگاه این کشور، مجوز ورود را دریافت کنند. هر کدام از روشهای اخذ ویزای این کشور شرایطی دارد که در ادامه مختصرا آنها را توضیح خواهیم داد.
این روش دریافت ویزا در واقع همان روش مراجعه حضوری به سفارت و درخواست ویزای کشور آذربایجان است. در این روش که تا همین چند سال پیش تنها راه دریافت مجوز سفر به آذربایجان بود، متقاضی اخذ ویزا باید مدارک خود را آماده و با مراجعه حضوری به سفارت آذربایجان ارائه میکرد. این روش هنوز هم قابل استفاده است و افرادی که قصد اخذ این نوع ویزا را دارند ابتدا باید مدارک خود را آماده کرده و با در دست داشتن آنها به سفارت آذربایجان مراجعه کنند.
در مرحله بعد باید فرمهای لازم برای درخواست ویزا را از سفارت دریافت و تکمیل کرد. بعد از تحویل مدارک و پرداخت هزینه لازم برای صدور ویزا، مدارک متقاضی بررسی شده و در صورت نبود مشکل در آنها ظرف 7 الی 10 روز، ویزا برای او صادر خواهد شد.
روش دیگر برای دریافت ویزای آذربایجان، اخذ این ویزا در فرودگاه است. شهروندان بعضی کشورها این امکان را دارند که بدون ویزا به آذربایجان سفر کنند و در زمان ورود به این کشور و در گیت فرودگاه مجوز یا ویزای ورود به آذربایجان را دریافت کنند. این امکان از سال 1396 برای شهروندان ایرانی هم فراهم شد تا بدون مراجعه حضوری به سفارت و در همان فرودگاه، ویزای آذربایجان را اخذ کنند. البته ویزایی که در فرودگاه برای متقاضی صادر میشود، تنها 30 روز اعتبار دارد و در صورت نیاز به اقامت بیشتر فرد باید ویزای خود را تمدید کرده یا طبق قوانین ویزا را به نوعی دیگر از ویزاهای آذربایجان تبدیل کند.
دریافت ویزای الکترونیکی، روش دیگری برای متقاضیان سفر به آذربایجان است تا از طریق آن، ویزای کشور آذربایجان را دریافت کنند. این امکان از سال 2016 و برای متقاضیان اقامت در آذربایجان، در سراسر دنیا فراهم شد تا بدون حضور در سفارت آذربایجان و از طریق درخواست آنلاین ویزای این کشور را دریافت کنند. در این روش فرد باید از طریق پرتال آسان ویزا برای اخذ ویزای الکترونیکی اقدام کند. این پرتال مستقیما زیر نظر دولت آذربایجان مدیریت میشود و متقاضیان اخذ ویزای آذربایجان در چند مرحله میتوانند ویزای الکترونیکی خود را از آن دریافت کنند. این مراحل عبارتند از:
اخذ ویزای آذربایجان به صورت الکترونیکی مزایای زیادی دارد که یکی از آنها عدم نیاز به صرف هزینه زیاد برای مراجعه به سفارت است. با توجه به اینکه سفارت آذربایجان در همه شهرها نیست، ساکنین شهرهای مختلف برای رسیدن به سفارت باید هزینه زیادی را صرف سفر به شهر محل کنسولگری کنند. همچنین این ویزا بر خلاف ویزای حضوری یا فرودگاهی برای افرادی که حدود 3 ماه از اعتبار پاسپورت آنها باقی مانده باشد هم صادر میشود.
یکی دیگر از مزایای اخذ ویزا به این صورت، دریافت پاسخ دقیق از سمت سفارت است. حتی اگر درخواست شما برای دریافت ویزا به هر دلیل با موافقت سفارت مواجه نشده یا در اصطلاح ریجکت شود هم، دلایل و علت ریجکت شدن درخواست به ایمیل شما ارسال میشود تا بعد از رفع آنها مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید. به علاوه در صورتی که درخواست ویزا با موافقت همراه باشد هم ویزا به ایمیل شما ارسال میشود. با توجه به اینکه این ویزا به صورت الکترونیکی است باید قبل از سفر آن را به صورت رنگی و کاملا واضح پرینت گرفته و در زمان مراجعه به فرودگاه همراه خود داشته باشید.
متقاضیان اخذ ویزای آذربایجان به منظور دریافت این مجوز باید مدارک خود را به سفارت این کشور ارائه دهند. ارائه مدارک به سفارت باید به زبان بینالمللی انگلیسی و به صورت ترجمه رسمی باشد. از جمله این مدارک میتوان موارد زیر را نام برد:
قوانین مربوط به اخذ ویزای آذربایجان همه ساله تغییرات جزئی یا کلی دارند که متقاضیان سفر به این کشور باید از آن مطلع باشند. در این مطلب تلاش کردیم آخرین آپدیت قوانین، انواع ویزای این کشور و شرایط اخذ آن را بررسی کنیم. با این حال بهتر است قبل از اقدام به اخذ ویزا در مورد شرایط این کار تحقیق کنید و یکی از بهترین منابع اطلاعاتی در این زمینه، مجموعه هرمس اپلای است. کارشناسان ما آماده راهنمایی تمام متقاضیان مهاجرت به هر کشور و با هر روشی هستند و با یک تماس اطلاعات لازم را در اختیار متقاضیان مهاجرت قرار میدهند.
اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.