
یکی از روشهای رایج مهاجرت به خارج از کشور، مهاجرت تحصیلی است که با هدف ارتقاء وضعیت تحصیلی و شغلی انجام میشود. اما یکی از دغدغههایی که در مورد مهاجرت تحصیلی افراد وجود دارد، انتخاب بهترین زمان مهاجرت تحصیلی است. برخی از افراد سنین کودکی و برخی دیگر دوره دبیرستان را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب میکنند.
برخی از افراد نیز برای تحصیلات دانشگاهی اقدام به مهاجرت مینمایند. بنابراین انتخاب زمان مهاجرت وابسته به شرایط و وضعیت تحصیلی در سنین و مقاطع مختلف، متفاوت بوده و مزایای خود را دارد. اما دانشآموزانی که به فکر تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور هستند، اواخر دبیرستان بر روی مسئله مهاجرت متمرکز میشوند تا بتوانند به راحتی مهاجرت کنند.
طبق آخرین آمار ارائه شده در usnews.com ده کشور برتر مهاجرتی دنیا به صورت زیر معرفی شدهاند:
کانادا
فنلاند
سوئد
استرالیا
هلند
آمریکا
آلمان
سوئیس
استرالیا
دانمارک
یکی از اصلیترین مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش ویزای تحصیلی، داشتن مدرک زبان انگلیسی با نمره متوسط به بالاست. با این وجود از سال ۲۰۱۹ صدور پذیرش تحصیلی برای دانشجویانی که موفق به کسب نمره قابل قبول از آزمون بینالمللی زبان نشدهاند، بهصورت مشروط انجام میشود.
در این روش متقاضی مهاجرت تحصیلی در کانادا، پس از ورود این کشور قبل از هر چیز ابتدا در دوره زبان حضور مییابد و پس از دریافت نمره قبولی میتواند وارد دوره انتخابی خود شود. پس برای عملی کردن تحصیل در کانادا، در گام نخست باید سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی را ارتقا داد.
تحصیل در کانادا آنچنان هم سخت نیست؛ شما میتوانید با مراجعه به وب سایت دانشگاه مورد نظر خود، اقدام به بررسی مدارک مورد نیاز جهت پذیرش تحصیلی کنید. البته باید به این نکته توجه داشت که مدارک پذیرش تحصیلی به دانشگاه و رشته مورد نظر بستگی دارد.
تحصیل در کانادا یکی از راههای مهاجرت به این کشور است؛ با اخذ ویزای تحصیلی کانادا میتوان تا زمان فارغالتحصیلی در کانادا حضور داشت و در پایان دوره با پیدا کردن کاری تماموقت مسیر دریافت اقامت دائم کانادا را هموار نمود
از نگاه مسئول پذیرش تحصیلی، ارائه معدل اخرین مدرک تحصیلی از نکات مهم برای ادامه تحصیل در کانادا میباشد. البته این شرط ارتباط با رشته تحصیلی دارد. در بعضی از دانشگاهها این نکته اهمیت بسیاری دارد؛ در حالی که در برای سایرکالجها ممکن است چندان اهمیتی نداشته باشد.
تحصیل در ردههای مختلف تحصیلی نیازمند شرایط سنی مشخص میباشد؛ به طور کلی شرایط ایدهآل سنی جهت تحصیل و یا ادامه دادن آن در مقطع کارشناسی بین 18 تا 25 سال، برای کارشناسی ارشد در حدود 22 تا 30 سال و در نهایت مقطع دکتری بین 24 تا 35 سال است؛ اما همچنان این شرط به قوانین دانشگاه مورد نظر بستگی دارد.
با بررسی شرایط پذیرش تحصیلی از دانشگاه در رشته مورد نظر، به لیستی از مدارک مورد نیاز هر دانشگاه میرسیم. مواردی مانند اسکن اصل و ترجمه مدارک شناسایی، ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی و شغلی و… اشاره کرد. پس از آماده سازی این مدارک، نوبت به ارسال مدارک و ثبت درخواست میشود.
در صورتی متقاضی واجد الشرایط باشد، نامهی پذیرش اولیه برای وی صادر میشود. در این نامه مقدار مبلغ قابل پرداخت به دانشگاه یا کالج هدف بستگی دارد؛ بعضی از دانشگاهها کل مبلغ شهریه طول دوره را در ابتدا دریافت میکند، و برخی دیگر بصورت سالانه ترمی دریافت میکنند.
در بین 17 دانشکده پزشکی کانادا، فقط 7 دانشکده اقدام به پذیرش دانشجویان بینالمللی میکنند؛ از سوی دیگر، متقاضیان جهت مهاجرت تحصیلی در رشتههای پزشکی قبل از هرچیز باید در ابتدا در دورههای کارشناسی علوم پایه مربوط به این رشته شرکت کنند و پس از اتمام تحصیل در این رشته باید در آزمون MCAT امتیاز مورد نیاز را به کسب نمایند.
جهت دریافت اطلاعات مورد نیاز دربارهی بورسیههای تحصیلی و شرایط آنها میتوانید به سایتهای زیر مراجعه کنید:
Yconic.com
Education and training
International scholarships
Employment and Social Development Canada
کالج | کالج | دانشگاه یا کالج |
---|---|---|
کالج نظامی سلطنتی کانادا | کالج یادبود کایروپراکتیک کانادا | کالج هامبر |
کالج جورجیان | کالج موهاوک | کالج جامعه نوا اسکوشیا |
کالج جان آبوت | کالج ریدر | کالج نایگارا |
کالج لانگارا | کالج داگلاس دانسون | کالج یوکون |
کالج فانشاو | کالج آئورورا | کالج جورج براون |
کالج شریدان | کالج Algonquin | دانشگاه OCAD |
کالج سنکا | کالج سنتنیال تورنتو | کالج اوکاناگان |
کالج کانستوگا | کالج وستمونت مونترال | – |
بر طبق قوانین مهاجرتی ترکیه، شهروندان ایرانی جهت ورود به این کشور چه با هدف گردشگری یا تحصیل و اقامت طولانیتر نیازی دریافت ویزا ندارند، همین موضوع سبب شده، رفت و آمد به این کشور آسانتر شود و در انتخاب اول مهاجرت تحصیلی به خصوص برای گرایشهای پزشکی قرار بگیرد.
از مزیتهای دیگر تحصیل در این کشور این است که برخی از دانشگاههای معتبر جهان در این کشور پردیسهایی تاسیس کردهاند و شما میتوانید با مناسبترین قیمت به تحصیل در بهترین دانشگاههای اروپایی و آمریکایی نزدیک مرزهای ایران بپردازید.
متقاضیان میتوانند با کسب امتیاز لازم در آزمونهای ورودی وارد دانشگاههای ترکیه شوند. گرچه جهت پذیرش در دانشگاههای خصوصی نیازی به آزمون ورودی نیست و تنها ثبتنام و ارائه مدارک مورد نیاز کافی است. متقاضی می تواند با اخذ نمره مناسب و مطلوب دانشگاه مد نظرش وارد دوره چهار ساله کارشناسی خود شود اما اگر متقاضی نمرات محدودتری دریافت کند، دوره دو ساله که تقریبا برابر دوره کاردانی سیستم آموزشی ایران میباشد را سپری خواهد کرد.
شرایط و ضوابط دانشگاههای ترکیه جهت پذیرش باهم تفاوت دارد و هریک از دانشگاهها شرایط مخصوص به خود را دارند؛ به همین منظور برای دریافت اطلاعات دقیق باید سایت رسمی دانشگاه مد نظر را بررسی کنید. درحالت کلی مدارکی همچون سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، مدارک مالی و مدرک زبان انگلیسی برای دریافت پذیرش و اپلای ترکیه لازم است. البته باید به این نکته توجه کرد که میتوان جهت دریافت مدرک زبان در کلاسهای زبان مربوطه دانشگاه شرکت کرد و مدرک زبان مورد انتظار آن دانشگاه را از محل تحصیل تامین نمود.
تحصیل در ترکیه با توجه به رشته و نوع دانشگاه خصوصی یا دولتی و شهریههای متفاوتی را در بردارد؛ در صورت کسب امتیاز لازم تحصیل در دانشگاههای دولتی، شهریه سالانه حدود ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار میباشد. اما از طرفی با تحصیل در دانشگاههای خصوصی ترکیه با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه، سالانه باید مبلغی حدود ۱۰ هزار تا ۳۵ هزار دلار شهریه بپردازید.
سیستم آموزشی ترکیه شرایط را جهت جذب دانشجویان بینالمللی آسان نموده تا بتواند یک راه درآمد خوب با اعطای این پذیرش تحصیلی به متقاضیان داشته باشد؛ به همین جهت تحصیل کاملاً رایگان در ترکیه کاملا بی معنی است، درحقیقت در دانشگاههای دولتی ترکیه تنها مبلغی تحت عنوان ثبت نام، بیمه دانشجویی و اقامت دریافت میشود.
برخلاف بسیاری از کشورهای همسایه آلمان، تحصیل در این کشور به صورت رایگان در اختیار متقاضیان تحصیل بینالمللی قرار میگیرد؛ شاید به همین دلیل باشد که نام این کشور همواره جزو کشورهای برتر از لحاظ مهاجرت تحصیلی قرار دارد.
موسسات آموزشی در کشور آلمان زیر نظر وزارت آموزش و پرورش به صورت رایگان اداره میشود. اما این مورد به این معنا نیست که سایر هزینههای زندگی و تحصیل هم رایگان باشند و از این رو باید در مراحل اخذ ویزای تحصیلی و پذیرش تحصیلی درآلمان، مدارکی دال بر پشتوانه مالی را ارائه کنید.
در دانشگاههای آلمان دورههایی هم به زبان انگلیسی ارائه میشوند. اکثر این دورهها در مقاطع کارشناسی به بالا برنامه ریزی شدهاند و شرایط تحصیل به زبان انگلیسی را در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز برای دانشجویان مهاجرت تحصیلی وجود دارد.
به همین جهت باید نمره آزمون آیلتس متقاضیان مهاجرت تحصیلی در مقطع کارشناسی ۶ و بالاتر، در مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۶.۵ و همینطور مقطع دکتری باید حداقل نمره ۷ کسب کنند تا اولین گام جهت بدست آوردن صلاحیت تحصیل در آلمان را بردارند.
متقاضیان تحصیل بینالمللی پس از پایان دوره تحصیل فرصتهای بیشماری برای اشتغال در آلمان دارند.
در مقایسه با سایر کشورهای اروپاییِ همتراز، مخارج زندگی در کشور آلمان آنچنان هم بالا نیست؛ مخارج دانشجویان بینالمللی به طور میانگین ماهیانه حدود ۷۲۰-۸۵۰ یورو میباشد که شامل مواردی همچون اجاره مسکن، بیمه درمانی، غذا، حملونقل، لوازم تحریر، تلفن و اینترنت، منابع آموزشی و فعالیتهای اوقات فراغت میباشد.
تحصیل در آلمان فرصتی بسیار مناسب برای سکونت در یک کشور پیشرفته است که علاوه بر زندگی مرفه، از طبیعت زیبا و سایر مزایا مثل سیستم بیمه و خدمات سلامت عالی نیز بهرهمند خواهید شد.
متقاضیان تحصیل بینالمللی در آلمان میتوانند به صورت رایگان مشغول به تحصیل شوند چرا که از آنها مبلغی تحت عنوان شهریه دریافت نمیشود؛ علاوه بر این مورد دانشجویان واجد شرایط میتوانند از طرف دولت یا موسسه آموزشی برنامههای کمکهزینه تحصیلی و زندگی نیز دریافت کنند. برخی از مخارج مربوط به تحصیل عبارتند از مشارکتهای دانشجویی ۲۵۰ یورو، هزینه ثبت نام ۵۰ تا ۷۵ یورو، کمکهزینههای رفاه دانشجویی ۱۰۰ یورو، و بلیط دانشجویی جهت استفاده از سیستم حملونقل عمومی باتوجه به شهر محل سکونت بین ۲۰ الی ۲۰۰ یورو هزینه دارند.
آژانس مهاجرتی هرمس اپلای برترین موسسه مهاجرتی در ایران است که طبق آخرین آمارها، بیشترین پرونده موفق را به ثبت رسانیده. این موفقیت سبب شده تا تیم مشاوره و وکلای ما بیش از پیش مورد توجه دانشجویان مشتاق ادامه تحصیل در خارج از کشور قرار بگیرند. لذا برای تشکیل پرونده و جمعآوری مدارک لازم بهتر است هرچه سریعتر از طریق پر کردن فرم ارزشیابی یا تماس با تلفنهای درج شده در زیر شروع همکاری با ما را استارت بزنید.
مهاجرت تحصیلی به بلژیک، همواره یکی از محبوبترین راههای دریافت اقامت در این کشور متمدن و زیبا بوده که متقاضیان خاص خود را دارد. هزینه زندگی و شهریه نسبت به دیگر کشورهای اروپایی مناسبتر بوده و همین مورد، بلژیک را به گزینهای ایده آل برای دانشجویان تبدیل میکند. این کشور عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن است. موارد دیگری که کشور بلژیک را ایده آل میکند امنیت اجتماعی بسیار بالا است. برای تکمیل تحصیلات آکادمیک در بلژیک، باید ویزای بلند مدت دریافت کنید. علاوه بر گزینه مدارک تحصیلی، لازم است تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده به سفارت بلژیک تحویل دهند.
کشور قبرس شمالی از جمله بهترین مکان های مهاجرت تحصیلی برای متقاضیان ایرانی است. دانشجویان مهاجرت تحصیلی به قبرس، نیازی به ارائه مدرک زبان ندارند و می توانند در صورت قبولی در آزمون زبان انگلیسی دانشگاه، بلافاصله تحصیل خود را شروع کنند. هزینه تحصیل و زندگی در این کشور نیز نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی کاملا مقرون به صرفه است. به عبارتی تحصیل در قبرس می تواند پلی برای تحصیل و مهاجرت به سایر کشورهای پیشرفته دنیا باشد.
تحصیل در بیش از ۱۳ دانشگاه در ژاپن، به زبان انگلیسی ارائه میشود که میتواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که به دنبال یادگیری زبان سوم نیستند.
دانشجویانی که قصد تحصیل در ژاپن را دارند، بهتر است بدانند که این کشور این امکان را به متقاضیان میدهد تا ۶ ماه پس از تحصیل به دنبال کار بگردند. این مدت برای بار دوم قابل تمدید است و در نهایت یک سال فرصت خواهند داشت تا شغل تمام وقت مرتبط با رشته تحصیلی خود پیدا کنند.
مهاجرت تحصیلی به ایتالیا، همانند کشورهای اروپایی در تمامی سنین با رعایت شرایطی امکان پذیر است. ایتالیا یکی از کشورهایی است که دانشجویان میتوانند به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی تحصیل کنند. اما دانشگاههای ایتالیا معمولا با مدرک زبان ایتالیایی راحتتر دانشجو میپذیرند. اکثر دانشگاههای ایتالیا دورهها را به زبان ایتالیایی تدریس میکنند.
قبل از اینکه بتوانید وارد مرحله مهاجرت تحصیلی به استرالیا شوید باید نکاتی را در نظر داشته باشید که شامل:
مهاجرت تحصیلی به انگلستان، این آرزوی بسیاری از دانشجویانی است که قصد دارند مدارک بین المللی دریافت کنند.
در انگلستان، تحصیل برای کودکان 5 تا 16 ساله اجباری است، اما تحصیلات عالی قبل از ورود به دانشگاه برای همه اجباری نیست و برای دانش آموزانی است که تحصیلات متوسطه آنها در سطح A نباشد. تحصیلات عالی دانشگاهی در انگلستان شامل مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و فوق دکترا بوده که معادل تمامی این دورهها در همه کشورها وجود دارد.
در خصوص شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئیس، به طور کلی اخذ پذیرش از یک موسسه آموزشی در سوئیس برای دریافت ویزای تحصیلی در سوئیس ضروری است. دانشجویان ایرانی در سوئیس به ویزای ملی D نیاز دارند که نوع خاصی از ویزا برای دانشجویان است. پس از پذیرش و ثبت نام در دانشگاه، دانشجوی متقاضی میتواند درخواست خود را برای ویزای D سوئیس ارسال کند.
درخواست باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره کارشناسی ارائه شود، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی سوئیس برای دانشجویان ایرانی که برای ویزای تحصیلی سوئیس اقدام کردهاند از ۱ تا ۹۰ روز متغیر است. با این حال، بهتر است برای این کار زمان بیشتری در نظر بگیرید
فنلاند مانند سایر کشورهای جزایر اسکاندیناوی دارای نرخ مالیات بالایی است. هزینه زندگی برای یک دانشجو در فنلاند حدوداً بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ یورو است. علاوه بر این، دانشجویان مقطع کارشناسی میتوانند ۱۰ ساعت در طول هفته کار کنند. همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی میتوانند ۲۰ ساعت در هفته و دانشجویان دکتری ۳۰ ساعت در هفته کار کنند. درآمدی که دانشجویان از کار به دست میآورند تقریباً ۸-۱۰ یورو در ساعت است. البته به یاد داشته باشید که برای یافتن کار در فنلاند باید زبان این کشور را بلد باشید در غیر این صورت کار دانشجویی سخت خواهد بود.
در دانمارک، آموزش مدرسه، شامل آموزش در مدارس دولتی و همچنین آموزش در مدارس خصوصی با آموزشهای مختلف میشود. تحصیل در دانمارک در مقاطع دانشگاهی نیز امکانپذیر است. متقاضیان ممکن است در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، دورههای تکمیلی و دورههای کاردانی برای ورود به بازار کار پذیرفته شوند. اما شما باید بدانید هدف شما از تحصیل و ادامه تحصیل چیست؟ سپس می توانید تصمیم بهتری در مورد تحصیل در رشته مورد نظر خود در این کشور بگیرید.
ده دانشگاه هلند در بین ۳۰۰ موسسه آموزشی برتر جهان قرار دارند. یکی از مهمترین مزیتهای تحصیل در این سرزمین، برگزاری برنامههای آموزشی به زبان انگلیسی است. هلند اولین کشوری بود که دورههای آکادمیک زبان انگلیسی را در موسسات آموزش عالی، برای تسهیل کار دانشجویان خارجی برگزار کرد. علاقه مندان به مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان هلندی میتوانند از این گروه، از رشتههای تحصیلی پذیرش گرفته و وارد دانشگاههای هلند شوند.
کشور فرانسه به دلیل فرهنگ غنی، معماری فوقالعاده، زندگی دانشجویی پر رونق و سبک زندگی آزاد، مقصد ایدهآلی برای تحصیل در خارج از کشور به شمار میرود. تحصیل در فرانسه به شما این فرصت را میدهد که زبان شیرین فرانسوی را یاد بگیرید، با فرهنگهای مختلف آشنا شوید و از همه مهمتر مدرک معتبر یکی از دانشگاههای این کشور را بدست آورید. اما راه رسیدن به فرانسه و تحصیل در دانشگاههای معتبر این کشور کمی دشوار و نیازمندِ کمک گرفتن از آژانسهای مهاجرتی است. اگر تصمیم خود برای ادامه تحصیل در کشور فرانسه را گرفتهاید، همین حالا با ما در هرمس اپلای – برترین آژانس مهاجرتی – تماس بگیرید.
پیش از آنکه به دنبال اخذ پذیرش دانشگاههای فرانسه برای ادامه تحصیل در یکی از مقاطع دانشگاهی باشید، ابتدا باید با شرایط اولیه کار و زندگی در این کشور آشنا شوید. هرچند که زندگی در پاریس و چند شهر مهم فرانسه کمی گران است، اما با اجازه کار نیمه وقتی که دولت به دانشجویان خارجی میدهد، به راحتی میتوانید هم با فرهنگ مردم فرانسه آشنا شوید و هم بخش عمدهای از مخارج خود را پوشش دهید.
کالجها و دانشگاههای فرانسه دو گزینه اصلی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی هستند. برای تحصیل در این مقطع، ارائه مدرک دیپلم یا معادل آن الزامی است. همچنین اگر قصد تحصیل در فرانسه را دارید، پیشنهاد میشود سه ماه زودتر از شروع شدن ترم تحصیلی ثبت نام خود را به اتمام برسانید. برای اینکار نیز مشاورین و وکلای مجرب ما در هرمس اپلای آماده ارائه هرگونه کمک و مشاوره هستند.
در سالهای اخیر بسیاری از دانشگاههای فرانسوی که مقطع کارشناسی ارشد را ارائه میدهند اقدام به برگزاری دورههای خود به زبان انگلیسی کردهاند، از اینرو دانشجویان این مقطع دیگر نیازی به کسب مدرک B1 یا B2 در زبان فرانسه را ندارند. اما اکثر رشتههای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به دو زبان فرانسه و انگلیسی ارائه میشوند که داشتن مدرک آیلتس 6 به بالا الزامی است.
تحصیل در فرانسه در مقطع دکترا کاملا با سایر کشورها متفاوت است چرا که تاکید نظام آموزشی این کشور در این مقطع پرورش محققان حرفهای است که توانایی لازم برای پیگیری پروژههای تحقیقاتی مستقل و مرتبط با رشته تحصیلی خود را دارند. در این مقطع بیشتر وقت و انرژی شما صرف تحقیقات مختلف میشود که نزدیک به ۱۵۰ ساعت میشود و در نهایت ارائه پایاننامه معتبر منجر به اخذ مدرک دکترا از دانشگاه مورد نظرتان خواهد شد.
مجارستان یکی از کشورهای اروپایی است که هزینه های زیادی برای آموزش و پرورش دانشجویان بین المللی می کند. محبوبیت این کشور برای مهاجرت تحصیلی به دلایلی اعم از : جایگاه بالا دانشگاه های مجارستان، بها دادن به استعداد های تحقیقاتی، پشتبانی دولت از دانشجویان، سفر به کشورهای شنگن بدون اخذ ویزا، نرخ پایین شهریه دانشگاهی و… افزایش یافته است.
در صورتی که مدرک زبان انگلیسی ندارید، نگران نباشد. دولت مجارستان برای حمایت از دانشجویان بین المللی، کسانی که مدرک زبان ندارند نیز پذیرش می شوند که پس از ورود به کشور دوره های حضوری آموزش زبان را میگذرانند.
آژانس مهاجرتی هرمس اپلای برترین موسسه مهاجرتی در ایران است که طبق آخرین آمارها، بیشترین پرونده موفق را به ثبت رسانیده. این موفقیت سبب شده تا تیم مشاوره و وکلای ما بیش از پیش مورد توجه دانشجویان مشتاق ادامه تحصیل در خارج از کشور قرار بگیرند. لذا برای تشکیل پرونده و جمعآوری مدارک لازم بهتر است هرچه سریعتر از طریق پر کردن فرم ارزشیابی یا تماس با تلفنهای درج شده در زیر شروع همکاری با ما را استارت بزنید.
کانادا-آلمان-آمریکا-فنلاند-ترکیه-ایتالیا-استرالیا-هلند-دانمارک-سوئیس-سوئد
نمره آزمون آیلتس متقاضیان مهاجرت تحصیلی در مقطع کارشناسی ۶ و بالاتر، در مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۶.۵ و همینطور مقطع دکتری باید حداقل نمره ۷ کسب کنند.
به طور کلی شرایط ایدهآل سنی جهت تحصیل و یا ادامه دادن آن در مقطع کارشناسی بین ۱۸ تا ۲۵ سال، برای کارشناسی ارشد در حدود ۲۲ تا ۳۰ سال و در نهایت مقطع دکتری بین ۲۴ تا ۳۵ سال است.
بر طبق قوانین مهاجرتی ترکیه، شهروندان ایرانی جهت ورود به این کشور چه با هدف گردشگری یا تحصیل و اقامت طولانیتر نیازی دریافت ویزا ندارند.
برخلاف بسیاری از کشورهای همسایه آلمان، تحصیل در این کشور به صورت رایگان در اختیار متقاضیان تحصیل بینالمللی قرار میگیرد.
موسسه هرمس اپلای به عنوان موسسه همکار با موسسات اعزام دانشجو دارای مجوز از وزارت علوم همکاری می کند.
74 پاسخ
مهاجرت تحصیلی به کدوم کشور برای من که 27 سالمه مهندسی کامپیوترم مناسب تره؟؟
سلام وقت بخیر .
انتخاب مقصد مهاجرتی به عوامل مختلفی بستگی دارد و باید اولویت ها و شرایط شما بررسی بشه و با توجه به آن شما را راهنمایی کنیم.
سلام
دخترم دارای دیپلم تجربی از مدرسه تیزهوشان و سال 1400 دیپلم رو گرفته و بدلایلی دو سال نا موفق در کنکور داشته، علاقه تحصیل در رشته های پیراپزشکی (دندانپزشتی یا فیزیوترابی) می باشد. برای انتخاب کشور مطرح در تحصیل و بازار کار و هزینه تحصیل و بررسی های اولیه کشور آلمان با زبان آلمانی پیشنهاد شده لطفا راهنمایی فرمائید:
1- آیا همین پیشنهاد خوب است
2- یا با چقدر هزینه بیشتر می توان کشوری مثل کانادا انتخاب کنیم
3- آیا دو سال گپ بعد از دیپلم لطمه ای در کار ایجاد میکند
4- اگر مثلا آلمان انتخاب بشه آیا از همین الان میتوان از دانشگاه اپلای بگیریم و یا باید بعد از گذراندن یک سال کالج در یک دانشگاه پذیرش گرفت
سلام وقتتون بخیر .
بله تحصیل در آلمان کیفیت بالایی دارد اما توجه داشته باشید که دروس پزشکی، دندانپزشکی و … شرایط پیچیده ای برای تحصیل در این کشور دارند .
برای تحصیل در کانادا هم به همین شکل ، لازم هست که ایشون 4 سال کارشناسی علوم پایه بخوانند و بعد وارد رشته های پزشکی شوند.
خیر 2 سال گپ مشکلی ندارد .
اگر زبان آلمانی ایشون آماده باشه میتوانند اقدام کنند.
سلام و خسته نباشید
من دانشجوی سال آخر فرهنگیان
هستم و امسال لیسانسم رو میگیرم
آیا امکان مهاجرت و تحصیل برای من در این رشته وجود دارد ؟
22 سال، دانشگاه فرهنگیان بهشتی مشهد
سلام وقت بخیر .
با توجه به شرایط سنیتون بله امکان اقدام براتون وجود داره یا در همین رشته یا رشته های مشابه میتوانید اقدام کنید .
سلام منو۳۴ ساله مدرک فوق لیسانس دانشگاه تهران برای مقطع دکترا یا فوق لیسانس اقدام میخواستم بکنم
سلام وقتتون بخیر.
برای ارشد مجدد میتونیم کمکتون کنیم اما همانطور که مستحضر هستید برای مهاجرت تحصیلی فاکتور های مختلفی نیاز هست که باید بررسی بشه . لطفا فرم ارزیابی رایگان رو پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و راهنماییتون کنند .
سلام من ۱۸ سالم هست مدرسه تیزهوشان درس خوندم و معدل بالای ۱۹ دارم برای رشته های پزشکی یا دندون و یا داروسازی میخوام اقدام به مهاجرت کنم نمیدونم کدوم کشور مناسبتر هست هم از لحاظ گرفتن بورسیه و هم پیدا کردن شغل بهترین انتخاب چیه بنظرتون
سلام وقتتون بخیر .
برای رشته هایی که فرمودید کشور ترکیه شرایط بسیار مناسبی داره و حتی امکان دریافت تخفیف شهریه هم در بعضی موارد وجود داره .