ویزای پیوست به خانواده آلمان

ویزای پیوست به خانواده آلمان

کشور آلمان یکی از کشور های مهاجر پذیر به خصوص در سال های گذشته می باشد. سالیانه تعداد زیادی از مهاجران متقاضی ویزای پیوست به خانواده آلمان می باشند. در این مقاله می خواهیم شرایط و مدارک دریافت ویزای پیوست به خانواده آلمان برای همسرو فرزندان را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

تعداد زیادی از مهاجران سالیانه ایران را به مقصد کشور آلمان ترک می کنند. اما رفتن به کشور های اتحادیه اروپا به سادگی نخواهد بود و باید شرایطی را داشته باشید. در قسمت بعد به این شرایط اشاره می کنیم:

به طور کلی اگر شما عضو اتحادیه اروپا نباشید و مایل به ورود و پیوستن به کشور های عضو این اتحادیه باشید نیاز به ویزا خواهید داشت. اعضای خانواده شهروندان کشور های غیر اروپایی که اجازه اقامت یا ویزا را دارند می توانند به آن ها در کشور مقصد بپیوندند. برای ورود به آلمان و پیوستن به اعضای خانواده نیاز به یک نوع ویزا یا همان اجازه ورود خانواده ، همچنین مجوز اقامت نیاز دارند.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

شرایط همسران برای اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان

اگر شما در اتحادیه اروپا دارای همسری هستید که به صورت رسمی ثبت شده است، فرزندی را دارا هستید که از یکی شهروندان آلمانی می باشد و یا پدر و مادر یک فرزند آلمانی می باشید به شما اجازه اقامت داده خواهد شد. اما همانطور که گفته شد پیوستن همسر و یا فرزند به خانواده دارای شرایطی می باشد، به این معنی که شخصی که می خواهید به او بپیوندید باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • اجازه اقامت
  • اتاق زندگی کافی برای اقامت شما
  • منبع مالی کافی برای تامین هزینه های شما

اگر می خواهید به همسر خود بپیوندید به مهارت های اولیه زبان آلمانی ( در حد A1 ) نیاز دارید  و همچنین سن هر دوی شما باید بالای 18 سال باشد.

شرایط فرزندان برای اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان

اگر کودکان زیر 16 سال سن داشته باشد بدون هیچ پیش شرطی حق ورود به کشور مقصد را خواهند داشت. اگر سن بین 16 و 17 باشد زمانی می توانند به والدین یا سرپرست قانونی خود بپیوندند که سطح زبانی آلمانی بالایی داشته باشند (C1). اگر این شرایط وجود داشته باشد آنگاه می توانند ویزا را دریافت کنند.

 

شرایط درخواست ویزای پیوستن همسر در آلمان

در ابتدا باید فرم درخواست خود را به سفارت آلمان در ایران واقع در چهار راه استانبول ارسال کنید. همچنین باید قادر به حداقل اطلاعات به زبان آلمانی باشید. به این معنا که بتوانید خود را معرفی کنید، فرم پر کنید و یا به سوالات ساده پاسخ دهید.

 با شرایطی که در بخش شرایط همسران گفته شد و شرط عدم یادگیری زبان آلمانی به دلیل مشکلات جسمی و روحی از یادگیری زبان آلمانی معاف خواهید بود.

 اگر همسر شما قبلا در یک کشور عضو اتحادیه اروپا زندگی کرده باشد و معافیت مالی داشته باشد و یا در سالی که در آلمان بوده کارمند سفارت بوده باشد نیز نیاز به یادگیری زبان آلمانی نخواهید داشت. عضو خانواده برای پیوست باید گذرنامه معتبر داشته باشد و همچنین هویت فرد مشخص باشد.

مقاله پیشنهادی—> ویزای کار آلمان

حضور در آلمان

اگر توانستید وارد خاک آلمان شوید باید در دفتر ثبت نام اقامت و سازمان بیگانگان خود را ثبت کنید. باید اسنادی مثل پاسپورت، شناسنامه، گواهی ازدواج و گواهی مالیاتی و قرارداد های اجاره را تحویل دهید.

سایر اعضای خانواده

اگر بستگان دیگر مانند خواهر، برادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ، عمو و دایی و خاله و عمه زمانی می توانند به شما بپیوندند که یک مشکل استثنایی وجود داشته باشد. برای مثال مادربزرگی که به تنهایی زندگی می کند و نیاز به مراقبت و خدمات دارد و امکان ارائه آن وجود نداشته باشد. این امکان وجود دارد پرونده این شخص وارد مرحله ارزیابی شود.

وقت سفارت

در حال حاضر وقت پیوست به خانواده و ازدواج در حدود 10 تا 12 ماه بستگی به شرایط می باشد. هرچند از صف انتظار تحصیلی کمتر می باشد ولی مدت زمانی است که شما می توانید مهارت های زبانی خود را تقویت کنید. در سایت سفارت آلمان می توانید برای دریافت وقت اقدام نمایید.

شما می توانید از مشاوران موسسه مهاجرتی هرمس اپلای در زمینه ویزای پیوست مشاوره دریافت کنید. همچنین می توانید با تکمیل فرم مشاوره مهاجرت موجود در وب سایت منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

سوالات متداول

اجازه اقامت
اتاق زندگی کافی برای اقامت شما
منبع مالی کافی برای تامین هزینه های شما

اگر سن بین 16 و 17 باشد زمانی می توانند به والدین یا سرپرست قانونی خود بپیوندند که سطح زبانی آلمانی بالایی داشته باشند

سوالات خود را بپرسید

2 پاسخ

  1. سلام من همسرم آلمان هستن. و وکیل گرفتن برای اینکه وقت بگیرین سفارت آلمان در ایران. 9 ماه پیش. ولی هنوز هیچ خبری نشده. خودم میتونم برم تهران و وقت بگیرم?

    1. برای دریافت وقت سفارت باید شرایطتون کامل ارزیابی بشه و با حضور در سفارت تایم رسیدگی به شما داده نمیشه و از روش های دیگه میتونین سریع تر وقت سفارت را دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *