هرمس اپلای / کشورها / مهاجرت به مالزی
امروزه بسیاری از افراد خواهان مهاجرت به مالزی هستند. با توجه به تغییرات گسترده در سیستم مهاجرتی این کشور، محبوبیت مالزی در میان متقاضیان مهاجرت به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشور مالزی وجود دارد. از میان این روشها میتوان به اخذ ویزای تحصیلی یا کاری اشاره کرد. در حال حاضر، مهاجرت تحصیلی محبوبترین روش مهاجرت به این کشور محسوب میشود.
در صورت تمایل به مهاجرت از طریق اخذ ویزای تحصیلی باید در ابتدا از یک دانشگاه در کشور مالزی پذیرش بگیرید. مالزی چند نوع ویزای کاری و سرمایهگذاری نیز صادر میکند. شرایط دریافت هر یک از انواع ویزای کار در مالزی متفاوت است. مهاجرت تحصیلی به کشور مالزی نسبت به مهاجرت کاری و سرمایهگذاری پیچیدگیهای حقوقی کمتری دارد. در ادامه درباره شرایط مهاجرت و اخذ انواع ویزای این کشور بیشتر توضیح خواهیم داد.
متقاضیان مهاجرت به مالزی باید در ابتدا روش مهاجرتی متناسب خود را انتخاب کنند. در اکثر مواقع، افرادی که سن پایینی دارند، خواهان اخذ پذیرش از دانشگاههای مالزی هستند. یکی از دلایل محبوبیت این کشور در میان متقاضیان مهاجرت، هزینههای مهاجرتی نسبتاً پایین آن است. دانشگاههای مالزی اعتبار بالایی در سطح جهانی دارند.
اداره مهاجرت مالزی چند نوع ویزای کاری برای متقاضیان کار در این کشور صادر میکند. ویزای کار موقت و کارکنان ماهر دو نوع ویزای کاری اصلی این کشور به حساب میآیند. اکثر متقاضیان مهاجرت به مالزی از طریق کار خواهان اخذ ویزای کاری از نوع کارکنان ماهر هستند. برای اخذ ویزای کارکنان ماهر باید مدرک آکادمیک داشته باشید. در نظر داشته باشید که ویزای کاری کارکنان ماهر مالزی قابل تمدید است.
مدت اعتبار ویزای کارکنان ماهر به نوع قرارداد کاری افراد بستگی دارد. برای دریافت ویزای کارکنان ماهر باید یک کارفرما در کشور مالزی به عنوان اسپانسر فرد معرفی شود. بدون وجود اسپانسر و دریافت دعوتنامه امکان اخذ ویزای کارکنان حرفهای وجود نخواهد داشت. ویزای سرمایهگذاری برای سرمایهدارانی که شرایط لازم برای اخذ ویزای کارکنان حرفهای مالزی را ندارند، مناسب است.
همان طور که پیشتر به این موضوع اشاره کردیم، محبوبیت مهاجرت تحصیلی از سایر روشهای مهاجرت به کشور مالزی بیشتر است. پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاههای این کشور میتوانید نسبت به دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. تنها در صورت داشتن نامه پذیرش از سمت دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم مالزی امکان اخذ ویزای تحصیلی وجود دارد. برای مهاجرت به مالزی از طریق اخذ ویزای تحصیلی باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید.
اکثر دانشگاههای مالزی دورههای آموزشی مقاطع مختلف را برای دانشجویان خارجی به زبان انگلیسی برگزار میکنند. شهریه دانشگاههای این کشور به طور قابل توجهی پایینتر از انگلستان و آمریکا است. اگرچه دانشگاههای این کشور رایگان نیستند، اما دانشجویان ممتاز و برتر برای دریافت بورسیه از این دانشگاهها واجد شرایط محسوب میشوند.
طبق قوانین کشور مالزی، دانشجویان خارجی میتوانند حین تحصیل در دانشگاههای این کشور به صورت رسمی فعالیت کاری داشته باشند. این افراد میتوانند بخشی از هزینههای مربوط به تحصیل و زندگی را از طریق کار تأمین کنند. برای دریافت مجوز کار پاره وقت باید یک درخواست رسمی در اداره مهاجرت این کشور ثبت کنید. در هنگام ثبت درخواست اخذ مجوز کار، ارائه ویزای تحصیلی الزامی است.
پس از دریافت نامه پذیرش باید مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی جهت مهاجرت به مالزی را جمعآوری کرد. تمامی متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی باید مدرک زبان آیلتس با نمره شش و نیم یا بالاتر را به اداره مهاجرت تحویل دهند. از میان سایر مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی نیز میتوان به گواهینامه سلامت اشاره کرد. همچنین باید توانایی مالی پرداخت هزینههای تحصیل را داشته باشید.
از این رو، ارائه گواهی تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی مالزی الزامی به حساب میآید. از دیگر مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی میتوان به یک قطعه عکس پاسپورتی اشاره کرد. هزینه صدور ویزای تحصیلی کشور مالزی 1560 رینگیت است. در هنگام ثبت درخواست برای اخذ ویزای تحصیلی باید رسید پرداخت هزینه صدور ویزا را به اداره مهاجرت تحویل دهید. ارائه مدارک تحصیلی مربوط به مقاطع قبلی نیز ضروری محسوب میشود.
پس از جمعآوری مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کشور مالزی میتوانید به اداره مهاجرت مراجعه کنید. فرایند صدور ویزای تحصیلی بین سه تا شش هفته طول میکشد. طی این مدت کارکنان اداره مهاجرت مدارک ارائه شده را پیش از صدور ویزا برای مهاجرت به مالزی مورد بررسی قرار میدهند.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
دانشجویان خارجی پس از فارغالتحصیلی بین سه تا دوازده ماه برای یافتن فرصت شغلی مهلت دارند. معمولاً به فارغالتحصیلان رشتههای پزشکی مهلت بیشتری برای یافتن کار داده میشود. در صورتی که افراد طی این مدت بتوانند یک فرصت شغلی پیدا کنند، برای اخذ ویزای کاری مالزی واجد شرایط خواهند شد. مدت اعتبار این ویزا مطابق با مدت اعتبار قرارداد کاری تنظیم شده است. یک سوم متقاضیان مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل خواهان اخذ ویزای کار پس از فارغالتحصیلی هستند.
برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری باید پس از دریافت نامه پیشنهاد کاری به اداره مهاجرت مراجعه کرد. کارفرمای افراد نیز پس از تنظیم یک قرارداد کاری آن را به اداره مهاجرت کشور مالزی میفرستد. به طور کلی، افرادی که در زمینه مشاغل خدماتی و صنعتی تخصص دارند، راحتتر در کشور مالزی کار پیدا میکنند. در واقع، اکثر مشاغل موجود در کشور مالزی در زمینههای ذکر شده هستند.
در سالهای اخیر، با توجه به رشد اقتصاد کشور مالزی فرصتهای شغلی به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. پس از دریافت ویزای کاری و تمدید آن به مدت چند سال پی در پی میتوان مجوز اقامت دائم در این کشور را نیز اخذ کرد. هزینه تبدیل ویزای تحصیلی کشور مالزی به ویزای کاری 150 رینگیت است.
معمولاً اخذ ویزای کاری کمهزینهترین روش مهاجرت به مالزی است. برای دریافت ویزای کارکنان ماهر کشور مالزی باید از سمت یک کارفرما در این کشور پیشنهاد کاری دریافت کنید. ارائه دو قطعه عکس پاسپورتی نیز برای اخذ این ویزا ضروری محسوب میشود. هزینه ثبت درخواست برای اخذ ویزای کاری کشور مالزی 200 رینگیت است. متقاضیان مهاجرت کاری به این کشور باید مدارک تحصیلی خود را به زبان انگلیسی یا مالایی ترجمه کنند.
تسلط به زبان مالایی برای اخذ ویزای کار کشور مالزی الزامی به حساب میآید. در واقع، بدون داشتن مدرک زبان مالایی نمیتوان در کشور مالزی فرصت شغلی ایدهآل پیدا کرد. بسیاری از دارندگان ویزای کاری مالزی برای همسر و فرزندان خود نیز ویزا میگیرند. در صورت تمایل به دریافت ویزای همراه، فرایند صدور ویزا اندکی طولانیتر میشود.
داشتن پاسپورت با اعتبار بیش از 180 روز برای اخذ ویزای کار مالزی الزامی است. تمامی متقاضیان اخذ ویزای کار باید توانایی پرداخت هزینههای زندگی طی شصت روز ابتدایی اقامتشان را داشته باشند. اخذ گواهی عدم سوء پیشینه برای مهاجرت به مالزی از طریق دریافت ویزای کاری نیز ضروری محسوب میشود. داشتن گواهی سلامت جسمانی نیز از دیگر مدارک مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا به شمار میآید.
اخذ ویزای سرمایهگذاری یکی دیگر از راههای مهاجرت به مالزی است. معمولاً متقاضیان مهاجرت از این طریق هزینه نسبتاً بالاتری پرداخت میکنند. در مالزی زمینههای مختلفی برای سرمایهگذاری وجود دارد. اکثر متقاضیان مهاجرت به این کشور با خرید خانه یا ثبت شرکت ویزای سرمایهگذاری مالزی را اخذ میکنند. برای ثبت شرکت در این کشور باید حداقل 7000 رینگیت سرمایه اولیه داشته باشید.
ارائه یک طرح تجاری برای اخذ ویزای سرمایهگذاری مالزی از طریق ثبت شرکت نیز ضروری است. در طرح تجاری باید برنامههای شرکت برای رشد در دو سال ابتدایی پس از تأسیس به طور دقیق شرح داده شود. استخدام حداقل سه کارمند با تابعیت مالزیایی نیز الزامی به حساب میآید. مدت اعتبار ویزای سرمایهگذاری کشور مالزی سه سال است.
در صورت تمایل به سرمایهگذاری در زمینه املاک باید حداقل 500.000 رینگیت سرمایه اولیه داشته باشید. با توجه به افزایش تقاضا، بازار املاک مالزی در سالهای اخیر رشد کرده است. فرایند صدور ویزای سرمایهگذاری برای خریداران ملک سریعتر طی میشود. هزینه صدور ویزای سرمایهگذاری کشور مالزی 350رینگیت است.
میزان هزینه مورد نیاز برای مهاجرت به مالزی با توجه به روش انتخابی متفاوت است. در صورت انتخاب روش مهاجرت از طریق دریافت ویزای کاری باید تنها هزینههای مربوط به صدور ویزا و اخذ گواهی تمکن مالی را پرداخت کنید. هزینههای مهاجرت از طریق اخذ ویزای تحصیلی نیز به دانشگاه و مقطع مورد نظر برای تحصیل بستگی دارد. معمولاً شهریه دانشگاههای برتر کشور مالزی مانند دانشگاه سانوی و موناش بالاتر است.
چنانچه متقاضیان اخذ ویزای مالزی موفق به گرفتن بورسیه از دانشگاههای این کشور شوند، میزان هزینه مهاجرتشان به طور قابل توجهی کاهش پیدا میکند. بورسیه دانشگاههای این کشور علاوه بر شهریه دانشگاه، بخش زیادی از هزینههای زندگی را نیز پوشش میدهد. دانشجویان دارای بورسیه تحصیلی نیازی به کار حین تحصیل برای تأمین هزینههای زندگی نخواهند داشت.
پرهزینهترین روش مهاجرت به مالزی اخذ ویزای سرمایهگذاری این کشور است. در میان زمینههای سرمایهگذاری در مالزی، خرید ملک به هزینه بیشتری نیاز دارد. متقاضیان سرمایهگذاری در مالزی باید سرمایه اولیه زیادی داشته باشند. این روش مهاجرتی برخی پیچیدگیهای قانونی مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار کشور مالزی را ندارد.
برای دریافت مشاوره در خصوص مهاجرت به خارج از کشور میتوانید با هرمس اپلای تماس بگیرید. این مؤسسه با داشتن ارتباط با مجموعه کاریابی بینالمللی کاربین میتواند در تمامی زمینههای مهاجرتی راهنمایی و خدمات ارزشمندی را ارائه کند.
از نقطه صفر مهاجرت تا اخذ اقامت، همراهتان هستیم.
با پر کردن فرم می توانید از مشاوره رایگان مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کنید.
پنج سال پس از مهاجرت به مالزی از طریق دریافت ویزای کاری، برای اخذ کارت اقامت دائم این کشور واجد شرایط خواهید شد. امکان دریافت این کارت برای دارندگان ویزای سرمایهگذاری کشور مالزی نیز وجود دارد. متقاضیان دریافت کارت اقامت دائم کشور مالزی باید 500 رینگیت برای صدور کارت بپردازند. فرایند صدور کارت اقامت دائم کشور مالزی حدود چهار ماه طول میکشد.
ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای اخذ کارت اقامت دائم مالزی ضروری است. متقاضیان اخذ کارت اقامت دائم باید به زبان مالایی به طور کامل تسلط داشته باشند. داشتن گواهی سلامت فیزیکی نیز الزامی به حساب میآید. تنها افرادی که درآمد بالای 2.000 رینگیت در ماه دارند، میتوانند برای اخذ کارت اقامت دائم کشور مالزی اقدام کنند.
گاهی اوقات درخواست ویزای متقاضیان مهاجرت به مالزی رد میشود. کارکنان اداره مهاجرت معمولاً دلیل رد شدن ویزا را در نامه ارائه شده به متقاضیان ذکر میکنند. متقاضیان اخذ ویزا پس از رد شدن برای ثبت درخواست تجدید نظر ده روز فرصت دارند. وجود نقص در مدارک ارائه شده رایجترین علت رد شدن ویزای تحصیلی کشور مالزی محسوب میشود. از میان سایر دلایل رایج میتوان به نداشتن مدرک زبان اشاره کرد.
بسیاری از افراد پیش از ثبت درخواست تجدید نظر برای دریافت ویزا با یک متخصص حقوقی در زمینه رفع رد شدن مشورت میکنند. این افراد میتوانند در نگارش نامه درخواست تجدید نظر به متقاضیان کمک کنند. رایجترین دلیل برای رد شدن درخواست متقاضیان اخذ ویزای سرمایهگذاری کشور مالزی نیز ضعیف بودن طرح تجاری ارائه شده برای ثبت شرکت است.
پس از ثبت درخواست تجدید نظر طی یک هفته کارمندان اداره مهاجرت نتیجه نهایی را به متقاضیان مهاجرت به مالزی اعلام میکنند. در صورتی که افراد نواقص پرونده خود را به طور کامل رفع کرده باشند، احتمال رد شدن مجدد بسیار پایین است. به طور کلی، احتمال رد شدن درخواست اخذ ویزای کاری مالزی از ویزای سرمایهگذاری و تحصیلی بیشتر است.
متقاضیان مهاجرت به مالزی باید در ابتدا روش مهاجرتی متناسب با شرایطشان را انتخاب کنند. اخذ ویزای تحصیلی مالزی محبوبترین روش مهاجرت به این کشور است. از میان سایر روشهای مهاجرت میتوان به اخذ ویزای کاری و سرمایهگذاری نیز اشاره کرد. هزینههای مهاجرتی این کشور نسبتاً پایین است. دانشگاههای مالزی از نظر اعتبار علمی جایگاه قابل قبولی دارند و دانشجویان خارجی پس از فارغالتحصیلی میتوانند بین سه تا دوازده ماه برای یافتن فرصت شغلی ایدهآل خود در این کشور بمانند.
برای آشنایی بیشتر با روشهای مختلف مهاجرت به مالزی میتوانید با مؤسسه مهاجرتی هرمس اپلای تماس بگیرید. این مؤسسه در زمینه ارائه مشاوره حقوقی برای مهاجرت به خارج از کشور فعالیت میکند. مشاوران این مجموعه پروندههای مهاجرتی موفق بسیار زیادی دارند و قادر هستند که شما را در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه خود برسانند.
سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.