مهاجرت پرستاران به آمریکا

مهاجرت پرستاران به آمریکا

مهاجرت پرستاران به آمریکا مطلبی است ک در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. در حالی که امروزه جوامع پیشرفته به ویژه ایالات متحده آمریکا با کمبود نیروی کار در بخش های بهداشتی و درمانی مواجهه است اما قوانین فعلی مهاجرت، کار را برای پرستاران متقاضی اشتغال در این کشورها کمی سخت می کند.  اما در صورت داشتن شرایط اولیه و  اطلاعات کافی می توان به دریافت اقامت امریکا از این طریق امیدوار بود.

در مقاله پیش رو شرایط لازم برای مهاجرت پرستاران به آمریکا را بررسی می کنیم و با مزایا و معایب آن بیشتر آشنا می شویم. برای به دست آوردن اطلاعات دقیق تر ، لطفاً تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

شرایط کلی مهاجرت پرستاران به آمریکا

طی دو سه سال گذشته به دلیل شیوع بیماری همه گیر کرونا، کادر درمان در تمام کشورها با کمبود نیروی کار مواجه شدند. در این بین کشور آمریکا نیز مستثنی نبود و مانند کشورهای دیگر مشکلات بسیاری در سیستم درمانی آن به وجود آمد. هرچند این کشور در گذشته نیز به دلیل هرم جمعیتی رو به کهنسالی شدیدا با کمبود نیرو در حرفه پرستاری روبرو بود. طبق اطلاعات به دست آمده تنها یکی از ایالت های این کشور با کمبود ۴۰ هزار نفری پرستار مواجه است. به همین دلیل  می توان گفت یکی از پرتقاضاترین مشاغل حال حاضر ایالات متحده، متخصصین پرستاری و کادر درمان هستند.

اما مهاجرت به عنوان پرستار به این کشور پیشرفته، کار چندان راحتی نیست. از آنجایی که پرستاری و مراقب از جان انسان ها موضوع بسیار مهمی است برای ورود به این حرفه در اکثر کشورها به ویژه آمریکا که یکی از بهترین سیستم های درمانی دنیا را دارد، به مهارت های علمی و عملی بالایی نیاز دارید.

بنابراین قبل از استخدام لازم است با شرکت در آزمون های مختلف که در ادامه به طور کامل توضیح داده می شود، مهارت و تخصص خود را به کادر درمان این کشور ثابت نمایید و مجوزهای لازم را کسب کنید.

شرایط کلی مهاجرت پرستاران به آمریکا

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت پرستاران به آمریکا

هر روش مهاجرتی به مدارک خاصی احتیاج دارد. برای مهاجرت به آمریکا به عنوان یک پرستار نیز به مدارک زیر احتیاج دارید:

  • پاسپورت معتبر با ۲ صفحه خالی
  • آخرین مدرک تحصیل دریافت شده
  • ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی
  • گواهی اشتغال در کشور مبداء
  • مدارک مربوط به سابقه کار و همچنین بیمه
  • مجوز فعالیت به عنوان پرستار در کشور مبداء
  • مدارک شناسایی و هویتی معتبر مانند شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی سلامت جسمی و روحی برای انجام وظایف به نحو احسن
  • مدرک زبان معتبر (آیلتس با حداقل نمره ۶.۵، تافل با حداقل نمره ۶۰)
  • مدارک مربوط به ازدواج در صورت تاهل و همراه داشتن اعضای خانواده

مدارک نام برده شده تنها مواردی است که به صورت عمومی از طرف وزارت بهداشت آمریکا اعلام شده است. ممکن است با توجه به ایالت مورد نظر در لیست مدارک تغییراتی وجود داشته باشد. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد مدارک مورد نیاز می توانید با یک وکیل مهاجرت باتجربه مشورت کنید.

انواع ویزا برای مهاجرت پرستاران به آمریکا

از آنجایی که در حال حاضر تقاضا برای مهاجرت پرستاران به آمریکا زیاد است، این کشور راه های متفاوتی برای این کار در نظر گرفته است. در ادامه برخی از محبوب ترین روش هایی که می توانید در ایالات متحده به عنوان پرستار مشغول به کار شوید، آورده شده است:

1.ویزای H-1B

اگر به دنبال کار در ایالات متحده به عنوان یک پرستار خارجی به صورت موقت هستید، بهتر است برای ویزای H-1B اقدام کنید. H-1B یک ویزای کار موقت و محبوب برای اتباع خارجی است که از یک کارفرمای آمریکایی پیشنهاد شغلی برای کار در یک “شغل تخصصی” مانند پرستاری دریافت می کنند. مدت اعتبار این ویزا طولانی نیست و بسته به نوع قرارداد متقاضی با کارفرما، می تواند متفاوت باشد.

۲. گرین کارت آمریکا

بهترین روش مهاجرت پرستاران به آمریکا، گرفتن گرین کارت این کشور است. تعدادی از کارفرمایان آمریکایی از متقاضیان برای گرفتن گرین کارت حمایت مالی می کنند. برای این کار کارفرما ابتدا باید برای یک موقعیت کاری دائمی و تمام وقت به شما پیشنهاد کار دهد. علاوه بر این باید فرآیندی به نام “گواهینامه کار” یا PERM را از طرف شما تکمیل کند. این درخواست باید قبل از سفر به ایالات متحده تکمیل شود، زیرا برای مهاجرت قانونی ابتدا به ویزا احتیاج دارید.

3. ویزای TN

ویزای TN فقط برای پرستاران مکزیکی و کانادایی صادر می شود. پرستاران مکزیکی و کانادایی می توانند با ویزای TN ویژه به راحتی در ایالات متحده کار کنند؛ البته در صورتی که متقاضی، پیشنهاد کار و مجوز فعالیت در کشور خود را داشته باشد و شرایط NCLEX و مجوز ایالتی را نیز گذرانده باشد.

مراحل مهاجرت کاری به ایالات متحده به عنوان یک پرستار

همانطور که می دانید مهاجرت پرستاران به آمریکا پیچیدگی های خاص خود را دارد. برای این کار باید از هشت مرحله کلیدی با موفقیت عبور کنید و اعتماد کارفرمایان آمریکایی را به دست آورید. این هفت مرحله عبارتند از:

مراحل مهاجرت کاری به ایالات متحده به عنوان یک پرستار

  • برآورده کردن الزامات آموزشی مورد نیاز
  • تکمیل کردن دوره پرستاران تحصیل کرده خارجی (FEN)
  • قبولی در آزمون های مهارت زبان انگلیسی
  • قبولی در آزمون صدور مجوز شورای ملی (NCLEX – RN)
  • ارزیابی مدارک توسط یک سازمان اعتبار سنجی همچون CGFNS
  • دریافت گرین کارت و یا ویزای کاری
  • پیدا کردن یک موقعیت شغلی ثبت شده در ایالات متحده (RN)

در ادامه هر یک از این مراحل را به تفکیک مورد بررسی قرار می دهیم.

قدم اول. برآورده کردن الزامات آموزشی مورد نیاز

اولین قدم برای مهاجرت پرستاران به آمریکا آماده کردن الزامات آموزشی مورد نیاز برای استخدام آن ها در ایالات متحده است. برای این منظور ابتدا متقاضی باید از یک دوره آموزشی معتبر در کشور خود فارغ التحصیل شده باشد و مدرک پرستاری خود را در مقطع کاردانی پرستاری (ADN) یا لیسانس پرستاری (BSN) کسب کرده باشد. علاوه بر این فرد متقاضی باید حداقل دو سال قبل از درخواست ویزای کاری خود در رشته پرستاری سابقه کار داشته باشد.

خاطرتان باشد پرستاران عملی که مجوز LPN دارند و پرستاران حرفه ای که مجوز LVN دارند، واجد شرایط برای انتقال مجوز خود به ایالات متحده نیستند. این افراد برای اشتغال در آمریکا به عنوان پرستار باید در دوره های تعیین شده شرکت کرده و مجوزهای لازم را کسب کنند.

قدم دوم: تکمیل کردن دوره پرستاران تحصیل کرده خارجی (FEN)

در حالی که موارد گفته شده در پاراگراف قبل برای مهاجرت پرستاران به آمریکا ضروری است، اما اکثر ایالت های این کشور از پرستاران خارجی می خواهند در دوره تکمیلی برنامه ریزی شده با نام FEN نیز شرکت کنند. این دوره شامل 120 ساعت  کلاس درس تشریحی و 120 ساعت تمرین بالینی است که زیر نظر پرستاران دارای مجوز برگزار می شود.

قدم سوم: قبولی در آزمون های مهارت زبان انگلیسی

پس از احراز شرایط تحصیلی اولیه، برخی از پرستاران تحصیل کرده خارجی باید در آزمون های تعیین سطح زبان انگلیسی همچون TOEFL، IELTSو  یا TOEIC شرکت کنند. در واقع پرستاران متقاضی مهاجرت به آمریکا باید مدرک زبان آیلتس حداقل با نمره 6.5 یا تافل با نمره 60 داشته باشند و با شرکت در آزمون های مربوطه، مهارت خود را اثبات کنند.

البته پرستارانی که در انگلستان، استرالیا، نیوزلند، کانادا (به استثنای کبک) یا ایرلند تحصیل کرده اند و همچنین افرادی که زبان مادری یا تحصیلی آن ها انگلیسی بوده، از شرکت در این آزمون ها و ارائه مدرک زبان معاف هستند.

قدم چهارم: قبولی در آزمون صدور مجوز شورای ملی (NCLEX – RN)

قدم چهارم در پروسه مهاجرت پرستاران به آمریکا، قبولی در آزمون صدور مجوز شورای ملی است. درواقع پس از اطمینان از رعایت شرایط زبانی و تحصیلی، زمان درخواست برای NCLEX در ایالت مورد نظر است. این مرکز توسط شورای ملی امور پرستاران اداره می شود و بعد از قبولی در آزمون آن، فرد متقاضی می تواند مجوز کار در ایالت مورد نظر را دریافت کند.

قدم پنجم: ارزیابی مدارک توسط یک سازمان اعتبار سنجی همچون CGFNS

CGFNS کمیسیون فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های پرستاری در خارج از ایالات متحده است. این سازمان  توسط هیئت ‌های دولتی پرستاری اداره می شود و تشخیص می دهد  که آیا متقاضیان شرایط اولیه برای پذیرش در NCLEX را دارند یا خیر. وزارت امور خارجه و کار ایالات متحده آمریکا در سال 1977 برای بررسی کامل شرایط پرستاران متقاضی مهاجرت به آمریکا این سازمان را تاسیس کرد.

هدف اصلی پیدایش این سازمان اطمینان از مهارت متقاضیان پرستاری در آمریکا و کمک به جلوگیری از استثمار فارغ التحصیلان دانشکده های پرستاری خارجی بود که در ایالات متحده برای فعالیت در رشته پرستاری استخدام می شدند. CGFNS به طور خاص تمام ریز نمرات دانشکده پرستاری و تاریخچه تحصیلی شما در کشور مبدا را بررسی می کند.

این موسسه گران ترین و محبوب ترین مرکز بررسی مدارک در آمریکا است که شرایط حضور در هر ایالت را بر اساس قوانین خاص همان ایالت بررسی می کند. در گزارشات این موسسه به طور کلی سه اعتبار سنجی وجود دارد:

  • صدور گواهینامه CGFNS
  • ارزیابی اعتبار ویزا متقاضی
  • گزارش حرفه ای پیرامون ارزیابی مدارک

قدم ششم: پیدا کردن یک موقعیت شغلی ثبت شده در ایالات متحده (RN)

در صورتی که مراحل قبل را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید، یعنی اعتبار مدارک شما توسط CGFNS تایید شده باشد و در آزمون صدور مجوز نمره قابل قبولی کسب کرده باشید، زمان آن رسیده که یک موقعیت شغلی مناسب برای خود در ایالت مورد نظر پیدا کنید. در واقع مهم ترین قسمت پروسه مهاجرت پرستاران به آمریکا، پیدا کردن موقعیت شغلی در آن است. گزینه های مختلفی برای این کار وجود دارد از جمله کمک گرفتن از موسسات مجاز کاریابی که به صورت قانونی در کشور مبدا فعالیت می کنند و با کارفرمایان آمریکایی در ارتباط هستند. موسسات بین المللی کاریابی همچون هرمس اپلای در این زمینه بسیار متحبر هستند و سیستم های مشخصی برای تکمیل اطلاعات مورد نیاز و انجام کارهای اداری مربوطه دارند.

قدم هفتم: دریافت گرین کارت یا ویزای کاری

همه ما به خوبی می دانیم که مهاجرت پرستاران به آمریکا بدون ویزا امکان پذیر نیست. در واقع برای مهاجرت کاری به هر کشوری باید ویزای کاری آن را دریافت کنید. این مجوز نشان دهنده تایید صلاحیت شما برای اشتغال در مراکز درمانی آمریکا است و با استفاده از آن می توانید در ایالت و مرکز مورد نظر مشغول به کار شوید و در این کشور اقامت کنید. نکته مهمی که باید بدانید این است که پرستاران در آمریکا می توانند برای دریافت ویزاهای متفاوتی درخواست دهند که در پاراگراف های قبل در مورد آن ها صحبت کردیم.

هزینه مهاجرت پرستاران به آمریکا

برای مهاجرت به آمریکا به عنوان یک پرستار باید هزینه هایی در کشور مبدا و مقصد پرداخت کنید. از مهم ترین هزینه های داخل کشور می توان به هزینه ترجمه مدارک مختلف ( تحصیلی، کاری و هویتی)، گرفتن مدرک زبان معتبر، هزینه بررسی شرایط برای صدور ویزا و هزینه ارسال مدارک به ایالت مورد نظر اشاره کرد.( بعضی از ایالت های آمریکا از متقاضی می خواهند مدارک خود را به صورت فیزیکی ارسال کنند.)

علاوه بر این متقاضی باید برای گرفتن مجوزهایی در ایالات متحده آمریکا نیز هزینه هایی را پرداخت کند. به عنوان مثال در حال حاضر برای دریافت مجوز ارزیابی مدارک باید مبلغی در حدود ۳۵۰ دلار آمریکا پرداخت کنید.

هزنیه بعدی مربوط به دریافت تاییدیه CGFNS می شود که یکی از مهم ترین تاییدیه های مورد نیاز برای اشتغال در آمریکا است. برای دریافت این مجوز نیز باید مبلغی در حدود 445 دلار آمریکا پرداخت کنید.

مزایای مهاجرت پرستاران به آمریکا

مزایای مهاجرت پرستاران به آمریکا

قبل از گرفتن تصمیم نهایی برای مهاجرت به یک کشور دیگر و شروع زندگی جدید بهتر است با مزایا و معایب زندگی در آن بیشتر آشنا شویم و بدون آگاهی کاری انجام ندهیم. مطمئنا مهاجرت به کشور قدرتمندی همچون آمریکا می تواند مزیت های زیادی به همراه داشته باشد مخصوصا اگر این مهاجرت در زمینه کاری و حرفه خاصی مانند پرستاری باشد. از جمله مهم ترین مزیت های مهاجرت پرستاران به آمریکا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان داشتن زندگی استاندارد
  • امکان به همراه بردن سایر اعضای خانواده
  • وجود امنیت شغلی بالا در سیستم درمانی آمریکا
  • امکان استفاده از تحصیل رایگان برای فرزندان و همسر
  • امکان دریافت گرین کارت و در نهایت اقامت دائم آمریکا
  • درآمد بالا به دلیل داشتن سیستم مالی عالی برای کادر درمان
  • وجود فرصت های شغلی مناسب باتوجه به کمبود نیرو در کادر درمان
  • امکان گرفتن پاسپورت معتبر آمریکایی و مسافرت به ۱۱۸ کشور بدون نیاز به ویزا

معایب مهاجرت پرستاران به آمریکا

اما در کنار تمام مزایای گفته شده، این کار ممکن است معایبی نیز داشته باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • نیاز به داشتن کارفرما
  • نیاز به مدرک زبان تافل یا آیلتس با نمره بالا
  • وجود سخت گیری های زیاد در پروسه استخدام پرستاران
  • سخت گیری در اعتبار بخشی به مدارک کسب شده در ایران
  • نیاز به گذراندن دوره های خاص و قبولی در آزمون های مختلف

معایب مهاجرت پرستاران به آمریکا

پاسپورت آمریکا

پاسپورت آمریکا

کشور آمریکا همواره یکی از قدرت‌های برتر دنیا در زمینه‌های مختلف سیاسی، علمی، هنری و اجتماعی است؛ بنابراین تعداد زیادی از مهاجران و متقاضیان، علاقه‌مند هستند به این کشور مهاجرت کرده و بتوانند پاسپورت آمریکا را به‌عنوان یکی از معتبرترین پاسپورت‌های دنیا دریافت کنند. این کشور همواره یکی از برترین فرصت‌های درآمدزایی و کسب درآمد را برای شهروندانش فراهم آورده است.

سخن آخر

در مقاله پیش رو سعی کردیم شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. همانطور که گفته شد فرآیند استخدام در سیستم درمانی این کشور کمی پیچیده است و ممکن است موجب سردرگمی شما شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از اشتباهات احتمالی و کوچک که می تواند شانس دریافت گرین کارت و اقامت آمریکا شما را تحت تاثیر قرار دهد، قبل از هر اقدامی با وکلای مهاجرتی با تجربه مشورت کنید.

وکلای مهاجرتی افرادی هستند که در این زمینه از تخصص کافی برخوردارند و بهترین و کم ریسک ترین روش مهاجرتی موجود را به مراجعین خود پیشنهاد می کنند.

بنابراین اگر مایل به مهاجرت به ایالات متحده به عنوان یک پرستار هستید، همین امروز با مشاورین و وکلا باتجربه هرمس  تماس بگیرید. تمامی پرونده ها در مجموعه ما توسط متخصصین مهاجرتی ماهر، با صلاحیت و باتجربه رسیدگی می شود. همکاران ما تمامی مجوزهای لازم برای فعالیت در سطوح بین المللی را دارند و بالاترین استاندارها را برای ارائه خدمات به مشتری رعایت می کنند.

برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در این زمینه همین الان فرم ارزیابی رایگان را پر کنید. همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند و شرایط اولیه شما را برای مهاجرت به آمریکا بررسی می کنند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
مزیت های مهاجرت پرستاران به آمریکا چیست؟
در طول مقاله کامل در مورد این موضوع صحبت کردیم ولی به طوری کلی مهم ترین مزایای مهاجرت کادر درمان به این کشور عبارتند از: گرفتن گرین کارت، درآمد بالا و وجود امنیت شغلی.
آیا پرستاران برای مهاجرت به آمریکا نیاز به مدرک زبان دارند؟
بله افراد متقاضی کار در سیستم درمانی این کشور حتما باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۶.۵ یا تافل با حداقل نمره ۶۰ داشته باشند.
شرایط آکادمیک مهاجرت پرستاران به آمریکا چیست؟
برای مهاجرت به آمریکا به عنوان پرستار حتما باید در کشور مبدا مدرک پرستاری و مجوز فعالیت در این رشته را گرفته باشید و اصطلاحا یک پرستار ثبت شده باشید.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای