مهاجرت پرستاران به استرالیا

مهاجرت پرستاران به استرالیا

یکی از گزینه های کاری که استرالیا از آن استقبال می‌کند، مهاجرت پرستاران به استرالیا می باشد. چرا که پرستاری یکی از شغل‌های مورد نیاز کشور استرالیا می‌باشد؛ به همین دلیل دولت استرالیا شرایط مهاجرت پرستاران به استرالیا را ساده کرده است. پرستاران می‌توانند برای مهاجرت به این کشور ویزای کاری استرالیا را دریافت کرده و در شغل خود مشغول به فعالیت شوند. در این مقاله به شرایط مهاجرت یک پرستار به استرالیا می‌پردازیم و تمامی نکات مثل شرایط، مدارک و هزینه‌های لازم را بررسی می‌کنیم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

پرستاران، به استرالیا بروید

یکی از مشاغلی که در استرالیا متقاضی بسیاری دارد، پرستاری است. دولت این کشور با آغوش باز از پرستاران‌ استقبال کرده و شرایط را برای مهاجرت پرستاران به استرالیا فراهم کرده است. پرستاران در رده‌های شغلی متفاوتی در این کشور مشغول به کار هستند و می‌توانند به‌صورت کوتاه­مدت یا بلندمدت استخدام شوند.

بسته به اینکه شما تمایل دارید در کدام قسمت مشغول به کار شوید، باید برای ویزای خاصی درخواست دهید‌، البته موارد دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند در نوع ویزای شما تأثیرگذار باشد. مدارک معتبر بین‌ المللی، تجربه کار و تسلط به زبان از جمله این موارد هستند که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

پس از همه‌گیری کرونا در این کشور نیاز به پرستاران بیشتر احساس شد؛ در نتیجه دولت استرالیا این شغل را به‌عنوان یکی از مشاغل اصلی در نظر گرفت و رسیدگی به درخواست این گروه را در اولویت قرار داده است. در سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱۲۰ هزار پرستار به این کشور مهاجرت کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این رقم افزایش پیدا کند. اگر پرستاری هستید که فکر مهاجرت دارید، استرالیا یکی از بهترین گزینه‌ها در این زمینه است.

پرستاران، به استرالیا بروید

کدام گزینه مناسب شما است؟

پرستارانی که برای کار در استرالیا، به این کشور مهاجرت می­کنند،‌ می‌توانند در یکی از گزینه‌های متعدد این کشور مشغول به کار شوند. از جمله این گزینه ­ها می­توان از پرستار رجیستر شده، ثبت‌نام‌شده، دستیار پرستاری و پرستاران متخصص نام برد. برای رسیدن به هر کدام از این گزینه‌ها لازم است تا متقاضیان آموزش‌های متفاوتی را طی کنند، بااین‌حال روند ارسال درخواست تقریباً به یک‌شکل است. بیایید با هم این موارد را جداگانه بررسی کنیم:

پرستار RN یا رجیستر شده

منظور از پرستار رجیستر شده در بحث مهاجرت پرستاران به استرالیا پرستاری است که در آزمون RN شرکت کرده و توانسته است از هیئت پرستاران و ماماها مجوز فعالیت دریافت کند. پرستارانی که در این رده هستند هم از لحاظ حرفه‌ای برتر بوده و هم در سمت‌های بالاتری مشغول به کار می‌شوند. مدیر واحد و سرپرست یا سوپروایزر از این گروه انتخاب می‌شوند. آن‌ها بیمار را ارزیابی می­کنند و همچنین مدیریت زمان دادن دارو و مواردی ازاین‌دست در شرح وظایف آن‌ها قرار دارد.

پرستارانی که در این گروه قرار می‌گیرند به صورت تخصصی در یک زیرشاخه مشغول به کار می‌شوند. به عنوان مثال این پرستاران می‌توانند در بخش سلامت روان، جراحی، اورژانس، مراقبت از سالمندان یا اطفال رجیستر شده و مشغول به کار شوند.

پرستار ثبت‌نام‌شده

این گروه زیرمجموعه یا تحت نظارت گروه قبلی قرار می‌گیرند،‌ البته این نظارت می‌تواند به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم باشد؛ اما در عین حال آن‌ها مسئولیت شغلی مستقلی نیز دارند. آن‌ها وظیفه داشته علائم حیاتی بیمار مانند سطح قند خون را مدام بررسی کنند و مراقبت‌های بهداشتی و کمک‌های اولیه را انجام دهند. این گروه اغلب مدرک فوق‌دیپلم دارند یا در دوره دوساله پرستاری تحصیل کرده­اند.

دستیار پرستار

مهاجرت پرستاران به استرالیا شامل دستیار پرستاران نیز می­شود. این گروه را نمی‌توان از نظر فنی پرستار دانست، بااین‌وجود وظایف خود را زیر نظر گروه قبلی انجام می‌دهند. دامنه وظایف آن‌ها از کمک به افراد برای رسیدگی به بهداشت شخصی تا کمک به حرکت بیماران گسترده شده است. کارگر مراقبت از سالمندان، دستیار خدمات سلامت یا پشتیبانی مراقبت نیز از دیگر اسامی این گروه است.

پرستاران حرفه‌ ای یا متخصص

این دسته که پرستاران اصلی هستند، با ۱ الی ۲ سال تمرین بیشتر می‌توانند به  شغل پزشکی نزدیک شوند. آن‌ها می‌توانند دارو تجویز کنند یا درخواست آزمایش تشخیصی بدهند. تجربه و تمرین برای این گروه بسیار مهم و حیاتی است. این گروه حداقل باید ۳ سال تجربه در یک زمینه تخصصی داشته باشند تا به این درجه برسند.

کدام ویزا ورود پرستاران را به استرالیا مجاز می‌کند؟

مهاجرت پرستاران به استرالیا مراحل مختلفی دارد که دریافت ویزای کار استرالیا یکی از آن‌ها است. پرستارانی که رجیستر و ثبت‌نام شده‌اند، می‌توانند بسته به شرایطی که دارند یکی از گزینه‌های زیر را به‌عنوان ویزا انتخاب کنند و از طریق آن برای اقامت درخواست دهند:

ویزای مستقل ماهر زیر کلاس ۱۸۹

ویزای 189 که اجازه اقامت دائم را به کارگران ماهر می‌دهد، دارندگان آن را مجاز می‌کند تا در این کشور کار کرده و زندگی کنند. البته ویژگی این ویزا در آن است که تنها برخی مکان‌های خاص از طرف دولت به این ویزا اختصاص‌داده‌ شده و چون متقاضیان ویزای کلاس ۱۸۹ بسیار زیاد هستند، داشتن امتیاز از اهمیت زیادی برخوردار است؛ این امتیاز به کمک آزمون‌های ارزیابی مهارت به دست می‌آید. لذا یکی از ویزاهای مناسب مهاجرت پرستاران به استرالیا همین ویزاست.

ویزای نامزد ماهر زیر کلاس ۱۹۰

این ویزا نیز اقامت دائم در اختیار متقاضیانی قرار می‌دهد که در رشته خود مهارت دارند، البته با این شرط که آژانس دولتی ایالاتی که در قلمرو استرالیا قرار دارند، فرد متقاضی را برای این کار نامزد کرده باشد. ازآنجاکه پرستاری یکی از مهم‌ترین مشاغل در استرالیا است، پس همیشه می‌توانید امید داشته باشید که آژانس‌ها شما را در این سمت به‌عنوان کاندید معرفی کنند. کافی است به آن‌ها درخواست دهید.

کدام ویزا ورود پرستاران را به استرالیا مجاز می‌کند؟

ویزای ماهر منطقه‌ ای زیر کلاس ۴۹۱

این ویزا اجازه اقامت موقت را در اختیار دارندگان قرار‌ می‌دهد، با این پیش‌شرط که امتیاز موردنیاز را به دست آورند. این گروه نیز نیازمند کاندید شدن از سمت آژانس‌های دولتی ایالات استرالیا هستند یا باید یکی از بستگان آن‌ها که واجد شرایط بوده از آن‌ها حمایت مالی کند. این افراد پس از ورود به استرالیا و احراز شرایط می‌توانند برای ویزای موردنظر درخواست دهند.

ویزای کمبود مهارت زیر کلاس ویزای 482

این ویزا یکی از انواع مجوزهایی است که مهاجرت پرستاران به استرالیا را به صورت موقت ممکن می‌کند. برای کسب آن باید کارفرمایی که از طرف دولت مورد تایید است، شما را استخدام کند. پرستارانی که از این طریق استخدام می­شوند و ویزا دریافت می‌کنند تا 4 سال اجازه اقامت دارند و درصورتی‌که معیارهای موردنظر دولت را به دست آورند، می‌توانند آن را تمدید کنند. پس از تمدید امکان تغییر ویزا به زیر کلاس 186 برای آن‌ها میسر است.

ویزای نامزدی از سمت کارفرما زیر کلاس ویزای 186

این ویزا که اقامت دائم را برای دارندگان خود به همراه دارد به افرادی اعطا می‌شود که در شغل خود بسیار حرفه‌ای هستند. این گروه ابتدا باید شغل موردنظر خود را پیدا کرده سپس برای دریافت ویزا اقدام کنند. فرایند دریافت ویزای آن‌ها نیز در دو گام انجام می‌شود. در مرحله اول یک کارفرمای تأیید شده توسط دولت باید آن‌ها را کاندید دریافت ویزا کرده و سپس درخواست خود را ارسال کنند. درصورتی‌که کارفرمای آن‌ها رضایت داشته باشد، می‌توانند برای اقامت دائم درخواست دهند.

برای درخواست ویزا چه شرایطی باید داشته باشید؟

مهاجرت پرستاران به استرالیا از طریق دریافت ویزا امکان‌پذیر است. از طرفی برای دریافت ویزا نیز باید شرایطی داشته باشید تا بتوانید نظر مساعد دولت را برای اعطای مجوز اقامت جلب کنید. این مدارک و شرایط به شرح زیر هستند:

  • مدارک شناسایی: این مدارک شامل صفحات پاسپورت، مدارکی مانند سند ازدواج یا هر مدرکی که نشان دهد شما اسم خود را تغییر داده‌اید یا خیر و عکسی در اندازه عکس پاسپورت که در 6 ماه اخیر انداخته‌اید، می­شود.
  • تسلط به زبان انگلیسی: زبان ‌اصلی این کشور انگلیسی است، پس لازم بوده تسلط خود را به این زبان ثابت کنید. لازم است در یکی از آزمون‌های آیلتس، OETیا تست انگلیسی ویژه شغل پرستاری، PTE یا Pearson Test of English Academic و یا آزمون تافل نمره قابل قبول را کسب کرده باشند.
  • مدارک معتبری که معادل‌سازی شده باشند: مدارک تحصیلی شما باید توسط هیئت پرستاری و مامایی استرالیا تأیید شود. در ضمن باید ریزنمرات سوابق تحصیلی خود را که شامل دیپلم و مدرک دانشگاهی است، ارسال کنید. گاه برای معادل‌سازی مدارک اضافه دیگری نیز از شما درخواست می‌شود.
  • گواهی اشتغال: این مدرک باید نشان دهد که شما حداقل 36 ماه در این رشته مشغول به کار بوده‌اید و این مدت در طی 5 سال گذشته بوده است. شواهدی از این اشتغال حرفه‌ای خود نیز باید به همراه داشته باشید. مدارک باید در سربرگ رسمی نوشته شده و تأیید شده باشد و توسط سوپروایزر شما امضا شده و دارای تاریخ باشد. آدرس ایمیل بیمارستان و شماره سازمان مربوطه نیز در آن درج شود.
  • عدم سوءسابقه: مدارکی ارائه دهید که نشان دهد از نظر جسمی و روحی مشکلی نداشته و از نظر انضباطی هیچ‌گونه پرونده‌ای در محل کار ندارید و همچنین سوءسابقه جنایی نیز در پرونده شما ثبت نشده است.

برای درخواست ویزا چه شرایطی باید داشته باشید؟

منظور از ارزیابی مهارت چیست؟

یکی از کارهایی که برای مهاجرت پرستاران به استرالیا  باید انجام شود، این است که از مهارت‌های شما ارزیابی به عمل آید. این ارزیابی توسط هیئتی تحت عنوان شورای اعتبار پرستاری و مامایی انجام می‌شود و تأیید می‌کند که آیا فرد موردنظر نیاز به آموزش دارد یا آموزش خود را به پایان رسانده است و می‌تواند به‌عنوان پرستار رجیستر شده مشغول به کار شود. پس از ارزیابی فرد در یکی از گروه‌های زیر قرار می‌گیرد:

  • مهارت کامل: مدرک مهارت کامل به افرادی داده می‌شود که در استرالیا تحصیل نکرده‌اند؛ اما در کشورهای دیگری مانند هنگ‌کنگ، کانادا، ایرلند یا بریتانیا به‌عنوان پرستار ثبت‌نام شده تأیید شده‌اند.
  • مهارت اصلاح شده: این مدرک به کسانی تعلق می‌گیرد که از طرف شورای مامایی استرالیا، پرستاری نیوزلند یا شورای مامایی نیوزلند تأیید شده باشند.
  • مثبت مهارت‌های اصلاح شده: درصورتی‌که موفق شوید از آژانس تنظیم مقررات پزشکان سلامت استرالیا تأییدیه ثبت نام که مشروط به اثبات هویت است، دریافت کنید، در این گروه قرار می‌گیرید.

منظور از ارزیابی مهارت چیست؟

ارزیابی مهارت شامل چه آزمون‌هایی می‌شود؟

اگر قرار است پس از مهاجرت در یکی از گروه‌های رجیستر شده یا ثبت‌نام شده مشغول به فعالیت شوید، لازم است دو آزمون را از سر بگذرانید. ارزیابی مهارت برای مهاجرت پرستاران به استرالیا بر اساس قبولی در این دو آزمون انجام می­شود. این دو آزمون عبارت‌اند از:

  • NCLEX: این آزمون که به نام آزمون مجوز شورای ملی نیز شناخته می‌شود، امتحانی استاندارد است که به کمک کامپیوتر از متقاضیان به عمل می‌آید و پرستاران خارجی الزاماً باید در آن شرکت کنند.
  • OSCE: این آزمون که ساختاریافته و بالینی است به این دلیل انجام می‌شود که تشخیص داده شده متقاضیان تا چه اندازه دارای مهارت، شایستگی و دانش بوده و آیا مدرک فارغ‌التحصیلی آن‌ها نشان‌دهنده سطح آن‌ها هست یا خیر.

ساعات کار و حقوق پرستاری در استرالیا

همان‌طور که پیش‌ازاین نیز ذکر کردیم، یکی از مشاغل بسیار مهم در کشور استرالیا پرستاری است. پرستاران اغلب به‌صورت تمام‌وقت مشغول به کار بوده و میانگین ساعات کاری آن‌ها در هفته 42 تا 44 ساعت است. بر اساس آمارهایی که به‌دست ‌آمده پرستاران در این کشور نزدیک به 75000 دلار در سال دریافت می‌کنند.

البته در بدو ورود میزان حقوق این افراد بسیار کمتر است و با افزایش تجربه این میزان نیز بیشتر خواهد شد. درصورتی‌که بتوانید به پرستار ارشد رجیستر شده ارتقا پیدا کنید، این مبلغ تا 120 هزار دلار در سال نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران

بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران

برای تعیین بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران در سال ۲۰۲۲، لازم است که عوامل گوناگونی را در نظر بگیریم.

مهاجرت پرستاران به استرالیا به کمک هرمس اپلای

استرالیا یکی از کشورهای پیشرفته‌ای بوده که که ساکنان آن از امکانات بسیار خوبی برخوردار هستند؛ لذا افراد با مشاغل مختلف تمایل دارند تا به این کشور مهاجرت کنند و از مزایای زندگی و اقامت در آن بهره‌ مند شوند. پرستاری نیز یکی از این مشاغل محسوب می‌شوند. مهاجرت پرستاران به استرالیا به دلیل نیاز دولت به این گروه با سهولت بیشتری نسبت به سایر مشاغل انجام می‌شود؛ اما باید بدانید که با توجه به پیچیدگی‌های شرایط مهاجرت پرستاران به استرالیا، شما باید حتما در این مسیر از یک وکیل و مشاور خوب بهره‌مند شوید؛ مشاوران هرمس اپلای همراه شما بوده و پاسخگوی سوالات شما هستند.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
گرفتن ویزا در استرالیا برای پرستاران چگونه میباشد؟
ویزای دائم 189 رایجترین ویزای مورد درخواست است. ویزای ساب کلاس 489 هم گزینه‌ای برای پرستارانی است که خویشاوندانی در مناطق تعیین‌شده دارند و می‌توانند اسپانسر شوند. گرفتن ویزا برای پرستاران در استرالیا در مقایسه با مشاغل دیگر ساده‌تر است.
درآمد پرستاران در کشور استرالیا چگونه است؟
پرستاران ثبت‌نام‌شده (RN) در کشور استرالیا به‌طور متوسط 73000 دلار در سال حقوق دریافت می‌کنند. دستمزد پرستار بر اساس موقعیت مکانی، صلاحیت، تجربه و سابقه کار متفاوت است.
نحوه مهاجرت پرستاران به استرالیا چگونه است؟
ارزیابی مدرک تحصیلی و شرکت در آزمون rn استرالیا و انتخاب ویزای کاری متناسب با شرایط متقاضی می باشد. متقاضی مهاجرت پرستاری به استرالیا باید مدرک آیلتس ۷ و یا معادل آن در دیگر آزمون های مورد قبول ویزا، ارائه نمایند.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای