ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا

ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا

ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. بدون شک آمریکا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای زندگی، کار و البته تحصیل به شمار می‌رود و سالانه جمعیت بسیار زیادی تنها برای دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا تلاش می‌کنند. یکی از پر طرفدارترین رشته‌هایی نیز که افراد کوشش می‌کنند تا به آن وارد شوند، پزشکی است. حال ببینید که ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا چقدر می‌تواند هیجان‌انگیز و فوق‌العاده باشد! در این کشور پزشکان درآمدهای بسیار بالایی دارند و به علت پیشرفته بودن امکانات و تجهیزات، فرصت برای تحقیق و پژوهش وجود دارد.

همچنین این کشور در تلاش است که بهترین و مستعدترین افراد از سراسر دنیا را جذب کرده و توانایی‌های آنان را توسعه دهد. از همین رو اگر شما نیز علاقه دارید تا برای ورود به دانشگاه آمریکا را انتخاب کنید یا می‌خواهید در مقاطع تحصیلات تکمیلی به این کشور بروید با ما تا انتها همراه باشید. ما صفر تا صد اقدام برای اپلای و ورود به خاک آمریکا را برایتان توضیح خواهیم داد.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

مشاوره تخصصی مهاجرت و کسب اقامت

آنچه در این مقاله می خوانید:

شرایط اقدام برای اپلای در رشته پزشکی

در اولین گام شما باید بدانید که آیا شامل شرایط پذیرش و ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا هستید یا خیر. نخستین شرط جهت اپلای داشتن مدرک تحصیلی معتبر در پایه قبلی است. اگر می‌خواهید تازه وارد دانشکده پزشکی بشوید باید دیپلم تجربی معتبر داشته باشید در غیر این صورت مدرک عمومی پزشکی برای ورود به دوره‌های تخصص و مدرک تخصص معتبر برای ورود به دوره‌های دکتری تخصصی از شما خواسته می‌شود. مورد بعدی داشتن مدرک زبان بین‌المللی با مهلت اعتبار است.

مدارک زبان بین‌المللی مورد قبول در آمریکا شامل آیلتس و تافل بوده که برای ورود به پزشکی حداقل نمره قابل‌قبول برای ورود به دوره عمومی معادل ۶.۵ آیلتس است. برای ورود به دوره‌های تخصص حداقل ۷ و دکتری حداقل ۷.۵ از شما درخواست می‌کنند اما ذکر یک نکته در این قسمت الزامی بوده و آن اشاره به تعداد بالای درخواست‌ها و رقابت سنگین بر سر کسب بورسیه است. در حقیقت اگر می‌خواهید در این رقابت پیروز شده و از میان هزاران فرد مشتاق بورسیه کسب کنید به این حداقل‌ها اکتفا نکنید.

نمره زبان و معدل دیپلم شما باید از حداقل مقدار موردنیاز بالاتر باشد تا شانس بیشتری برای پذیرش داشته باشید. شرط سنی نیز از دیگر شرط بسیار مهم بوده و معمولاً افراد بین ۱۸ تا ۲۲ سال برای ورود به دوره عمومی شانس بیشتری دارند. همچنین برای دوره تخصص نیز افراد تا ۳۰ سال می‌توانند به‌راحتی برای ورود اقدام کنند. هرچند دانشگاه‌های بسیار معروف آمریکا روی شرط سنی جهت ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا حساس هستند اما سایر دانشگاه‌ها حساسیت کمتری دارند.

مدارک موردنیاز برای اپلای در رشته پزشکی آمریکا

شما اول باید آخرین مدرک تحصیلی که دارید را آزاد کرده و به همراه همه ریزنمراتتان برای ترجمه رسمی به یک دارالترجمه ببرید. درصورتی‌که گواهی یا مدرک دیگری نیز دارید که می‌تواند در رزومه شما تأثیر داشته باشد آن را نیز ترجمه کنید. همچنین معمولاً برای اپلای به آمریکا به تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه هم احتیاج دارید که البته خود دارالترجمه این تأییدها را برای شما می‌گیرد و هزینه‌تان اندکی افزایش پیدا می‌کند. شما همچنین باید موارد مرتبط با خدمت سربازی را نیز ترجمه کنید.

پاسپورت شما نیز باید آماده بوده و تا زمان انقضای آن مهلت زیادی باقی‌مانده باشد. برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا شما باید مدرک زبان معبر خود را نیز آماده کرده و در کنار سایر مدارک قرار دهید. مورد دیگری که بسیار اهمیت دارد داشتن تمکن مالی است. این تمکن نشان می‌دهد که شما هزینه‌های یک سال زندگی در آمریکا را دارید و در آن کشور با مشکل روبه‌رو نخواهید شد. بهتر است این مبلغ چیزی بین ۲۰ الی ۳۰ هزار دلار باشد. البته اگر بورسیه تحصیلی داشته باشد با کمتر از این مقدار نیز می‌توانید اقدام کنید.

همچنین مدارکی تحت عنوان تای وجود دارد که نشان می‌دهد شما بعد از اتمام تحصیل به کشور خود باز خواهید گشت و قصد ماندن در آمریکا را ندارید. این مدارک می‌تواند اثبات حضور خانواده درجه یک در کشور و داشتن خانه و ماشین و سایر املاک باشد. بهتر است اگر سند ماشین یا خانه به نام شماست آن را ترجمه کرده و در سفارت آمریکا به آفیسر نشان دهید. در این صورت به‌احتمال زیاد با درخواست شما موافقت خواهد کرد. آخرین مدرک که برای ورود به آمریکا نیاز دارید ویزا است.

مدارک موردنیاز برای اپلای در رشته پزشکی آمریکا

آنچه که لازم است درمورد ویزای تحصیلی آمریکا بدانید.

ویزا به شما اجازه می‌دهد تا برای مدت معین و برای اهداف خاصی به کشور دیگری بروید. درصورتی‌که شما می‌خواهید برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنید لازم است که به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان یا آمریکا بروید. در آنجا شما باید اعلام کنید که قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا را دارید و باید به آنها مدارک خود را نشان دهید. درصورتی‌که آفیسر با درخواست شما موافقت کند برایتان ویزا صادر خواهد شد. این ویزاهای تحصیلی دو نوع هستند.

نوع اول ویزای تحصیلی آمریکا ویزای سینگل نام دارد. یعنی با این ویزا شما تا مدت معینی مثلاً چهار سال می‌توانید در آمریکا بمانید اما اگر از کشور خارج شدید دیگر با آن ویزا نمی‌توانید مجدد وارد شوید. عیب ویزای سینگل این است که تنها برای یک‌بار ورود معتبر بوده و در صورت خروج شما باید همه مراحل دریافت ویزا را از اول طی کرده تا بتوانید ویزای تحصیلی دیگری بگیرید؛ بنابراین اگر برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا به شما ویزای سینگل دادند مراقب باشید که از آمریکا خارج نشوید.

اما نوع دوم ویزایی که صادر می‌شود، ویزای مالتیپل نام دارد و تفاوت اساسی آن با ویزای سینگل این بوده که شما می‌توانید به تعداد دلخواه از آمریکا خارج شده و مجدد به خاک این کشور وارد شوید. هیچ تضمین یا راهی وجود ندارد که شما بتوانید برای تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا این نوع ویزا را دریافت کنید و همه چیز به‌صورت رندوم و شانسی اتفاق میفتد. با درنظرگرفتن این موضوع بهتر است همه تلاش خود را در جهت جلت نظر آفیسر انجام دهید تا شاید در گرفتن ویزای مالتیپل تحصیلی تأثیر مثبتی داشته باشد.

برای اقدام جهت اپلای در رشته پزشکی چه‌کارهایی باید انجام دهیم؟

به‌صورت کلی اپلای کردن یک پروسه بسیار زمان بر بوده و حداقل یک سال از شما زمان صرف می‌کند. درصورتی‌که هنوز مدرک تحصیلی خود را دریافت نکرده باشید یا نمره آزمون زبان را نگرفته‌اید بیشتر از یک سال هم زمان خواهد برد. بااین‌حال ما یک زمان‌بندی حدودی اما قابل استناد برای شما ارائه خواهیم کرد که بتوانید برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا اقدام کنید. اگر شما از روز اول سال تصمیم به اپلای گرفته‌اید تا آخر تابستان باید همه مدارک خود را ترجمه کرده و نمره آزمون زبانتان را نیز دریافت کرده باشید.

در فصل پاییز لیست همه دانشگاه‌هایی که می‌خواهید برای آنها اپلای کنید را تهیه کرده و با اساتید آنها مکاتبه کنید. همچنین می‌توانید از سایت‌هایی که موقعیت‌های دانشگاه‌ها برای بورسیه را منتشر می‌کنند نیز استفاده کنید. بهتر است برای هر استاد انگیزه نامه و درخواست مجزایی ارسال کنید و به‌هیچ‌وجه از نمونه‌های موجود در سطح اینترنت کپی نکنید. دریافت پاسخ از برخی اساتید ممکن است بسیار طول بکشد پس بهتر است برای حفظ وقت با تعداد زیادی از اساتید مکاتبه داشته باشید.

در مرحله بعد ممکن است برخی از دانشگاه‌ها و اساتید شما را دعوت به مصاحبه اسکایپ کنند که باید برای آن آماده بوده و بتوانید به سؤالات عمومی و تخصصی آنها پاسخ بدهید. آنها علاوه بر سنجش معلومات شما به سطح زبانتان نیز دقت خواهند کرد. برخی سؤالاتی که از شما خواهند پرسید شامل هدفتان از ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا و علت انتخاب آن دانشگاه است. اگر همه این موارد با موفقیت انجام شد باید در فصل زمستان با نامه پذیرش دانشگاه به سفارت بروید و بعد از مصاحبه سفارت سه ماه بعد ویزا دریافت می‌کنید.

بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل پزشکی

کدام دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل پزشکی مناسب هستند؟

به‌صورت کلی سطح آموزش پزشکی در آمریکا بسیار بالا است و اکثر دانشگاه‌های آمریکا در میان برترین مراکز علمی و پزشکی جهان جای دارند. درصورتی‌که شما رزومه بسیار قوی دارید و می‌خواهید که در بهترین دانشگاه‌های دنیا تحصیل کنید ما لیست این مراکز آموزشی را در ادامه مطلب برایتان بیان خواهیم کرد. از طرفی اگر می‌خواهید که فقط بورسیه تحصیلی دریافت کنید و برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا ویزا بگیرید خود را محدود به این دانشگاه‌ها نکنید.

اولین و بهترین دانشگاه در دنیا که در امریکا واقع شده دانشگاه هاروارد است. رشته پزشکی در این دانشگاه برترین رتبه در جهان را داشته و البته باید اشاره کرد که پذیرش در آن نیز به  داشتن رزومه بسیار قوی نیاز دارد. دومین دانشگاه آمریکا برای ورود به رشته پزشکی دانشگاه استنفورد بوده که در این زمینه در جایگاه چهارم جهان قرار دارد. این دانشگاه نیز مهد ظهور بسیاری از دانشمندان و برندگان نوبل است. سومین دانشگاه بسیار معتبر آمریکا برای ورود به پزشکی مرکز علمی جان هاپکینز بوده که در رنکینگ جهانی رتبه پنجم را دارد.

همچنین می‌توانیم به دانشگاه‌های بسیار مطرح و معتبر لس‌آنجلس و یاله اشاره کنیم که رتبه‌های چهارم و پنجم کشور آمریکا را به خود اختصاص داده‌اند. انستیتو تحقیقاتی ماساچوست در جایگاه ششم بهترین مراکز برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا قرار دارد و بعد از آن می‌توان به دانشگاه بزرگ کلمبیا اشاره کنیم. رتبه نهم در این لیست به دانشگاه پنسیلوانیا اختصاص دارد و در نهایت نیز باید اشاره کنیم که مرکز آموزش عالی دوک در جایگاه دهم لیست بهترین دانشگاه‌ها وجود دارد.

آزمون‌هایی که باید برای ورود به رشته پزشکی بدهیم.

بسیاری از رشته‌هایی که در آمریکا وجود دارند تنها با اکتفا به رزومه فرد و نمرات وی دانشجو جذب می‌کنند اما برای رشته پزشکی این‌طور نیست و شما باید حتماً در دو آزمون مهم شرکت کرده و در آنها نمره قبولی بگیرید. آزمون MCAT یکی از آزمون‌های مهم برای ورود به دانشگاه پزشکی بوده که افراد بعد از تمام کردن دبیرستان در آن شرکت می‌کنند. معمولاً سؤالات این آزمون شامل مباحث زیست‌شناسی، ریاضی و فیزیک و شیمی دبیرستان بوده و افرادی که بالاترین نمرات را کسب می‌کنند می‌توانند وارد دانشگاه شوند.

این آزمون برای ورود به دانشکده بوده و شما تا دو سال تنها مباحث تئوری و موارد مربوط به آزمایشگاه را فرا خواهید گرفت. بعد از پایان دو سال باید برای شرکت در آزمون USMLE خود را آماده کنید. سؤالات این آزمون از همان مباحثی طرح می‌شود که شما در دو سال اول خوانده‌اید. بعد از آن وارد دوره دیگری خواهید شد که مباحث عملی را به شما می‌آموزند. این آزمون سه مرحله است و شما بعد از اتمام دوره عملی آزمون نخست باید یک دور دیگر آزمون بدهید.

بعد از قبولی در دومین آزمون جهت ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا شما وارد دوره‌های بالینی می‌شوید و می‌توانید در کلینیک‌ها و تحت‌نظر پزشکان به کارآموزی مشغول شوید. این دوره سه سال به طول می‌انجامد و شما در کل 7 سال به‌صورت عمومی به تحصیل پزشکی مشغول خواهید بود. در پایان هفتمین سال شما در سومین مرحله از آزمون USMLE باید شرکت کنید و اگر نمره قبولی را در آن کسب کنید می‌توانید مدرک پزشکی عمومی خود را دریافت کنید.

آزمون‌هایی که باید برای ورود به رشته پزشکی بدهیم.

هزینه‌های تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا

یکی از دغدغه‌های اصلی هر فردی که می‌خواهد برای تحصیل به کشور دیگری برود این است که چه مقدار باید سرمایه با خود داشته باشد. همان‌طور که ما در قسمت‌های نخست این مقاله اشاره کردیم شما برای دریافت ویزا باید نامه تمکن مالی از بانک داشته باشید که نشان بدهد می‌توانید هزینه‌های زندگی خود را پرداخت کنید. از طرف دیگر همچنین لازم است درمورد شهریه دانشگاه نیز تحقیقات کافی داشته باشید تا از پس هزینه‌ها بربیایید.

تحصیلات آکادمیک در آمریکا بسیار گران‌قیمت است و هرکسی نمی‌تواند وارد این دوره‌ها بشود. از طرفی اگر موفق به دریافت بورسیه شوید از پرداخت همه یا قسمتی از مبلغ شهریه معاف خواهید بود. به‌صورت متوسط هزینه ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا چیزی بین ۴۰ الی ۵۰ هزار دلار برای هر ترم است. البته برخی دانشگاه‌ها ممکن است هزینه کمتر یا بیشتری را از شما اخذ کنند. البته مبلغ شهریه به تعداد واحدهای شما در هر ترم و هزینه هر درس بستگی دارد.

طبق آخرین آمارها دانشگاه هاروارد بابت هر ترم تحصیل از شما چیزی حدود ۴۸ هزار دلار اخذ می‌کند. این در حالی است که دانشگاه استنفورد هزینه بسیار مناسب‌تری داشته هزینه ۴ ترم تحصیلی را ۷۵ هزار دلار اعلام کرده است. دانشگاه لس‌آنجلس در گروه دانشگاه‌هایی با شهریه کمتر قرار داشته و هر ترم ۴۰ هزار دلار می‌گیرد.

شغل های پردرآمد در آمریکا

شغل های پردرآمد در آمریکا

مهاجرت کاری به کشور آمریکا امروزه به یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های بسیاری از افراد تبدیل شده است به‌طوری‌که هرساله افراد زیادی با اهداف کاری وارد این کشور می‌شوند. کارکردن در کشور آمریکا می‌تواند مزایای بسیار زیادی را برای شما به همراه داشته باشد ولی حتما باید به این نکته دقت داشته باشید که کارکردن در این کشور نیازمند این است که شما با بهترین مشاغلی که در حال حاضر در آمریکا وجود دارند آشنا شوید.

سخن آخر

ما در این مقاله برای شما هرآنچه که لازم بود درمورد ادامه تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا بدانید را بیان کردیم. دانستیم که باید طبق یک برنامه زمان‌بندی درست و دقیق کارهای مربوط به اپلای را انجام داده و مدارک خود را از قبل ترجمه کنیم. همچنین به اهمیت نمره زبان اشاره کردیم و بعد از آن نکاتی را درمورد سفارت و انواع ویزاهای تحصیلی برای رشته پزشکی شرح دادیم. در نهایت نیز به بررسی دانشگاه‌ها آزمون‌ها و شهریه‌ها پرداختیم.

لوگو هرمس
فرم مشاوره رایگان

اگر هنوز سوال و ابهامی برات مونده، فرم مشاوره رو پر کن تا ما با شما تماس بگیریم.

اشتراگ گذاری این محتوا در :
سوالات متداول
برای اپلای در رشته پزشکی آمریکا داشتن مدرک زبان الزامی است؟
بله، داشتن مدرک زبان بین المللی با مدت اعتبار برای ورود به رشته پزشکی در کشور آمریکا الزامی میباشد.
برای ورود به دوره عمومی پزشکی چه سنی مناسب تر است؟
معمولا افرادی که سنین بین ۱۸ تا ۲۲ سال رو دارند برای قبولی در دوره عمومی شانس بیشتری دارند.
کدام دانشگاه های کشور آمریکا برای تحصیل در رشته پزشکی مناسب تر هستند؟
دانشگاه های هاروارد، استنفورد، جان هاپکینز، دانشگاه لس آنجلس، یاله، ماساچوست، کلمبیا و پنسیلوانیا جزو بهترین دانشگاه های این کشور بوده برای رشته پزشکی نیز مناسب میباشد.
کارشناس هرمس
نظرات و سوالات شما :

سوالات مهاجرتی خود را در این قسمت مطرح کنید ،حداکثر تا دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کادر هرمس اپلای
Call Now Button